World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehetne rendszeresen ilyen dühkitörésem<#miaz>#miaz>
jah és mind a 3 100%ról...<#nezze>#nezze>
I met God. She's black
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de a ruszki még mindig horror, meg kéne tanulnom, már rendesen, hogy hol lõjem õket :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
német : tier 11tõl biztosan erõs, mert a tier10et pik pak szétszedik
orosz: IS-tõl kis kacsa fürdik
ami: t-29tõl sétagalopp
remélem nem bántanak ezért a többiek :-)
I met God. She's black
PZIItõl jó, Arty-k mind, TD-k a Hetzertõl (:
Orosz:
T-46tól felfele, valamint az összes Tier 2tõl nagyobb
Amerikai:
Tier2tõl felfele gyengék vannak, de ha eléred a Shermant vagy az M5-t már jók lesznek 😊
I met God. She's black
a 7.5 meg a 5cm löveg ellen!Rá-rá lövök...de az édeskevés.Szétfogom ütni a gépet,vagy letörlöm!
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Szóval csomó embernek aki szeptember környékén szerzett kulcsot lesz ilyen alapból.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerintetek PZIIIal mennyi idõ alatt szedem össze?
I met God. She's black
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
WoT Real Engine Sound
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Amekkora rakás guánó a Priest, nekem annyira bejön az M41 ... HA a peccs 1 nappal késõbb jön, akkor az is elite lenne, de sajna nem ...
Igaz, nem olyan mozgékony mint a Hummel, de negyed akkora, ráadásul minimum dupla akkora szögben tud lõni ... Tegnap company alatt egy Su8 volt a másik arty a csapatban, a srác ki volt akadva mikor meglátta, mennyit mozog rajta az ágyú 😊 (Némelyik pályán jó helyrõl forgás nélkül be lehet lõni az egész ellenkezõ oldalt 😊 )
Ez az amcsi oldal nekem nagyon úgy tûnik, hogy arról szól, hogy szenvedj egy rakás szarral, hogy a végén igazán érezhesd: megérte a dolgot 😊 (Ahogy hallom a T29 grindje is ilyen 😊
HW után nem Valentine lesz ... az egy akció volt a kulcsokhoz ...
A Bétások valami speckó KV-t kapnak asszem ... valami premium tankot ami "csak" a Beta-soknak lesz elérhetõ ... De mint tudjuk, az sem biztos amit kérdeznek ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
remélem annyi szabadságot hagynak, hogy x lehetõség közül válaszunk egy szimpit magunknak
amint én lövök egyet a bokorból az összes csicska rámtalál, engem meg szarrá lõnek és semmi... hogyne