World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Looool... Tigris 2 egy lövéssel kiszedte az IS-em 😄
DummyBoy
Ráadásul az aiming time is általában fele a németeknél ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jól mondod, a Super Pershing már benne van. Szuperebb is a kelleténél. Nagyon remélem hogy csak kamu az egész. Vagy legalábbis csak annyi az igaz, hogy modósítják az amerikai tank fát. Esetleg még az M103 vagy inkább a T43 bekerülhetne X-es szintû heavynek, és az M47 IX-es mediumnak, ha módosítják az US heavy ágat. De szerintem semmi szükség újabb agyontápolt médiumokra vagy heavykre.

Az M103-nak milyen szögben döntött a 100-130 mm-es homlok páncélzata? Ránézésre 20-22 fokos lehet.
szabii98
fapfap Brummbär 😛P

I met God. She's black

ximix
StuG III
http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/stug/stug3/stug3.htm
"megközelítõleg 30 darab T-34-es támadott gyalogság kíséretében" "A páncélosokat 600-800 méteres távolságból lõtték ki."

Ezt is itt olvastam de ebbõl összesen csak 24db-ot gyártottak
"A tûzerõ tovább növelése érdekében 1941 folyamán az Alkett cég kifejlesztette a SIG 33B-t (Sturminfantriegeschütz 33😎. Ennek a nehéz rohamlövegnek a fõfegyverzetét egy 15 cm-es sIG33-as löveg adta"

Ez meg itt a nagy tesó
http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/sturmpz/brummbar/brummbar.htm
Sippie
igyekszem, de alig találok el valamit 😄 na most lett két killem, lenyomtam egy 9%-os VK3601-et, meg egy valszeg már agyon lõtt tigrist 😄
122-õm még nincs sajna, a jobbik fajtához sok XP kell még, addig legalább fejlõdik a legénység is.
Ja, és a magas tierûeknél is csak akkor kell a HE ha csak szembõl tudod lõni. Pl VK45-nek a tornyát imádom oldalról osztani APvel a 122-esbõl 😊

Szarj a killekre, nem az hozzaa lovét, hanem ha sebzed a targetet. Ha lõsz 8-at és mind sebez akkor több pénzt/XPt kapsz mintha lõsz 3-at és mindegyik kill.

szabii98
Kevés tankjuk van a franciáknak, de azok jók.

I met God. She's black

Hát, azért egy lángszóros Crocodileért kicsengetném az aranyat a bokros pályákon 😄

Csak ha Tier 9es vagy 10-es ellenfelekre lõsz (IS4, IS7, VK4502, Maus), a többit általában átlövi a 122-es APvel ha tudod hova kell küldeni (pl királytigrisnél célozd szembõl a torony közepét ahol az ágyú van).

Vannak persze kivételek, pl az amerikai heavy tankok (T29 vagy felette) ha csak a tornyukat mutatják szembõl akkor HEvel kell megküldeni õket.

Esetleg még pénzspórolás végett scoutokra (Tier4 vagy alatta) meg artykra érdemes HEvel lõni, azok még szeretik

De ez nem II. világháborús tankos MMO, hanem pusztán tankos MMO. 😊

Egyébként a brit tankoknál mi lesz az a plusz, amiért hajlandó lenne bárki is beülni egy Johnny English harckocsiba? Szerintem egy az egyben amcsi tankokat kapunk, maximum más festéssel.

Japán tankokkal mi a helyzet? Azok beáshatják magukat, vagy kérhetnek majd tüzérségi támogatást? Vagy a francia tankok, olyan volt egyáltalán, ami egy tigrist akár megkarcolhatott volna?

Sippie
na igen, erre számítottam azért, csak eddig kb egyszer nem voltam közelharcos pályán 😄 5 meccs 1 kill továbbra is. A 122-nél érdemesebb a HE-t használni?
Nem az 😊

Az accuracy at 100m statot kell nézni, az mutatja hogy 100m-en mennyire hord(hat) félre.

A 100mm-esenél ez 0.37m, a 122-esnél meg 0.4. Nem jelentõs a különbség, de a 100-as pontosabb papiron.

Az orosz ágyúk az esetek többségében mindig pontatlanabbak és lassabbak mint a német, cserébe általában nagyobbakat rúgnak.

Pl, mig az IS legerõsebb ágyúja 0.4-es pontossággal bir, addig a Tigrisé (tier7) 0.3-as.

A tigris 9-et lõ percenként 203-as pennel és 220-as damageval mig az IS 5.56-ot 175-ös pennel és 390-es sebzéssel.

Ezek alapján a német ágyúk tipikusan távolsági mesterlövészkedõ harcra mig az oroszok közelharcra valók. Sajnos - nem sajnos, a térképek jelenleg nem akkorák hogy a németek elõnye nagyon meglátszódjon ezen a téren.

DummyBoy
A D10T nem egy sniper ágyú az tény 😊

szabii98
jaa

I met God. She's black

"hogy oldjuk meg a garázst, mert most 3 tankom van és +2 free hely +1 gold helyem van(asszem 6 hely van, vagy 5)"

Goldból annyit veszel amennyi jólesik, nekem is van vagy 10 tankom jelenleg 😊

Sippie
a 122 pontosabb?
avval szenvedek én is rendesen a 100-as nem az én világom vissza fog kerülni a 122-es lassú vagy sem.
Sippie
Jó ez az IS. 4 meccsbõl 1 kill, az is egy PZIII teljesen véletlen eltalálása, mert egyelõre ahogy nézem egyelõre köze nincs a lövésnek ahhoz ahova én elszeretném juttatni. 100-as ágyú, 0 gyõzelem. Állat 😄
hát csak az lesz megint ami az amiknál hogy végignézed a fát és egy tank nincs amit sorozatban gyártottak is volna
Eh, Super Pershing már benne van game-ben a T15 ágyúval. A motor és erõátviteles változat meg IRL M46 Pattonként futott. Akkor miért nem inkább M-47? Az a távolságmérõt leszámítva még tisztán vh-s technika, a T-54 ellenfele. Az M-48 az A2 verziótól felfelé egy generációval felette van.

Nagy visítozás lesz, ha megjön az M103, vagy a brit Conqueror.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem-e? A francia tank fa már rég kész van, és tuti hogy jobbak lesznek a németeknél. Ezt most borítékolom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szabii98
Szerintem a leírt népekbõl max a japánoknak lesz új three, a többi az egy "Other tech" részben lesz, és akkor lesz 5 ág.
A kérdés:hogy oldjuk meg a garázst, mert most 3 tankom van és +2 free hely +1 gold helyem van(asszem 6 hely van, vagy 5)

És:
Ezt az új tankot nem azért írtam, hogy egybõl Challenger meg Abrams legyen! Jó lenne, de még mindig a II. Világháborúban tartunk(de pl a Maus nem is lõtt egyet sem a II.VHban, az IS7 kész sem volt a II.VHra, az elsõ tankok(Tier 1) pedig 1920-1938 születésûek, tehát nemigen van közük hozzá.)

I met God. She's black

pedig a japóknál lenne külön torony mozgató legény is (ugye pár tankjukban nem volt torony forgató motor), és minnél skillesebb, annál gyorsabban kurblizik :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hát, francia/japán II.vhs hadiipar termékebõl sincs olyan eget rengetõen sok sztem... olyan meg pláne nincs, amik képesek lennének effektiven szembeszállni a német/orosz gépekkel.

Na az komoly lenne!Egy hasonlót nyomtam ittvan ez!
Szerintem megvennék egyet és dirket rohangásznék vele a csatamezõ közepére. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Én eddig nem halottam hogy lengyel tankok is lennének. Angol/francia/japán tankról volt szó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem vagyok hitlerjugend, de ettõl én is. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

:-))

mert nincsen humorérzékük, de én is megnézném, ahogy páran, hogyan dobálnák magukat :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ww2 online

Na gondolom a sok kis hitlerjugend egybõl a szívéhez kapna ettõl 😊

Jaj Dummyboy!Keringõzés közben nem kellene állítani,beállítanád fix 500-ra azt alá vagy fölé célzol mikor hol van!
ximix
Az se lenne rossz csak az teljesen más tészta
pl:
- egy tankba 4 online játékos ülne
- csak belsõ nézet lenne a tüzérségnek szintén
- a tüzérség kapott koordináták alapján tüzelne
- és még lehetne folytatni......egyszer reméljük lesz valami ilyen is
Azé érdekes lesz a francia/brit/lengyel/japán tree... a 3 legnagyobb tankgyártó/fejlesztõ országból is telenyomták már képzeletbeli tankok tucatjaival a treet hogy meglegyen a 8-10 Tier. Azé megnézem hogy a lengyel hadiiparból hogy kaparnak össze ennyi tankot - talán még Lem science fictionjait is be kell majd tenni.

jöjjön akkor t72 is, sõt, tegyük be a merkavát német top tanknak :-)

Ahogy ismerem õket, ez azt jelenti hogy lenerfelik a T29-et a francba, hogy a T32 emiatt jelentõsen erõsebbnek látszódjon majd.

A Patton ugyan hogy a bánatba kerül már megint ide? Meg minek fog számítani, tizes tierû közepesnek? Patton tank...igen az kell, még a végén gyengék lennének az amerikaiak a Phersing-el meg a T30-al.

Cukii
Ezek szerint csak rájöttek, hogy a T29, T34, T30 ugyan az a tank más ágyúval és több hp-val.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

remélem csak részeg és félrebeszél mert ez így, már a lassan a komplett XX. századot felöleli

szabii98
Okés 😛

I met God. She's black

Eagle16
Persze, de majd csak késõbb.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

DummyBoy
Ez nem tankszim, ne induljunk el ezen a vonalon, betenné a kaput, ha keringõzés közben nekem távolságot kellene állítani 😊

szabii98
Más országok nem lesznek?Mert mondogatták nekem hogy Francia, Brit, Japán meg azthiszem Lengyel.
Ezekbõl lesz is valami?

I met God. She's black

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/23003-fireworks-mod/
Ezt próbáljátok ki, nagyon jó😛

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Eagle16
Hmm...Overlord azt írta, hogy változtatni fognak mind a 3 tech-fán.
Részleteket nem mondott, csak azt hogy bekerül pár teljesen új tank is, pl. az amcsikhoz az M48 Patton, az M103 és Super Pershing is.

"All 3 current tech tress are going to modified and improved, the changes affect vehicle tier, type, specs etc, moreover some completely new models are going to be added. US tree will undergo the most substantial changes."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
Próbálj Scoutolni, elõre mész és zászlóz, ne kapj lövedéket és ha lehet akkor 1 kill legyen.Így nagyjából 700 expet kell kapni. Én 1 nap alatt kijátszottam a Pz III Ausf. A-t, nem ajánlom hogy végig fejleszd.5 centis ágyút, a legszélsõ tornyot és a III-at fejleszd, majd utána a többit. Úgyis kell kis pénz a Pz IIIra, ha addig ki van fejlesztve de nincs rá credited, akkor menj a Pz III Ausf A-val amíg nem lesz pénz.Goldból fizess prémiumra, tök mind1 milyenre csak fizess hogy több creditet és exp-t kapj 😉

I met God. She's black

1. lépés: a rengeteg aranyból amit kapsz prémium megvásárlása

Még csak 4 napja játszom,,,de csak ezzel!Szeretem a tankos játékokat mindig"pro"voltam bennük, de ez teljesen megkevert!
Szerintem jobb lett volna ha a célzásra mennek rá.Pl:lövés elõtt a távolság beállítás.Nem így mint ebben hol látom ,hol nem.

Amugy most vettem meg a PZ III Ausf-t 3.7cm löveggel van.Nagyon sokat kell játszani hogy feltehessek rá egy 5cm löveget.És még az is édeskevés!
És úgy elég nehéz pontokat gyûjteni ha csak rálövök 3 x de nincs kilõve!