World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Az M103-nak milyen szögben döntött a 100-130 mm-es homlok páncélzata? Ránézésre 20-22 fokos lehet.
http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/stug/stug3/stug3.htm
"megközelítõleg 30 darab T-34-es támadott gyalogság kíséretében" "A páncélosokat 600-800 méteres távolságból lõtték ki."
Ezt is itt olvastam de ebbõl összesen csak 24db-ot gyártottak
"A tûzerõ tovább növelése érdekében 1941 folyamán az Alkett cég kifejlesztette a SIG 33B-t (Sturminfantriegeschütz 33😎. Ennek a nehéz rohamlövegnek a fõfegyverzetét egy 15 cm-es sIG33-as löveg adta"
Ez meg itt a nagy tesó
http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/sturmpz/brummbar/brummbar.htm
122-õm még nincs sajna, a jobbik fajtához sok XP kell még, addig legalább fejlõdik a legénység is.
Vannak persze kivételek, pl az amerikai heavy tankok (T29 vagy felette) ha csak a tornyukat mutatják szembõl akkor HEvel kell megküldeni õket.
Esetleg még pénzspórolás végett scoutokra (Tier4 vagy alatta) meg artykra érdemes HEvel lõni, azok még szeretik
Egyébként a brit tankoknál mi lesz az a plusz, amiért hajlandó lenne bárki is beülni egy Johnny English harckocsiba? Szerintem egy az egyben amcsi tankokat kapunk, maximum más festéssel.
Japán tankokkal mi a helyzet? Azok beáshatják magukat, vagy kérhetnek majd tüzérségi támogatást? Vagy a francia tankok, olyan volt egyáltalán, ami egy tigrist akár megkarcolhatott volna?
Az accuracy at 100m statot kell nézni, az mutatja hogy 100m-en mennyire hord(hat) félre.
A 100mm-esenél ez 0.37m, a 122-esnél meg 0.4. Nem jelentõs a különbség, de a 100-as pontosabb papiron.
Az orosz ágyúk az esetek többségében mindig pontatlanabbak és lassabbak mint a német, cserébe általában nagyobbakat rúgnak.
Pl, mig az IS legerõsebb ágyúja 0.4-es pontossággal bir, addig a Tigrisé (tier7) 0.3-as.
A tigris 9-et lõ percenként 203-as pennel és 220-as damageval mig az IS 5.56-ot 175-ös pennel és 390-es sebzéssel.
Ezek alapján a német ágyúk tipikusan távolsági mesterlövészkedõ harcra mig az oroszok közelharcra valók. Sajnos - nem sajnos, a térképek jelenleg nem akkorák hogy a németek elõnye nagyon meglátszódjon ezen a téren.
Goldból annyit veszel amennyi jólesik, nekem is van vagy 10 tankom jelenleg 😊
Nagy visítozás lesz, ha megjön az M103, vagy a brit Conqueror.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A kérdés:hogy oldjuk meg a garázst, mert most 3 tankom van és +2 free hely +1 gold helyem van(asszem 6 hely van, vagy 5)
És:
Ezt az új tankot nem azért írtam, hogy egybõl Challenger meg Abrams legyen! Jó lenne, de még mindig a II. Világháborúban tartunk(de pl a Maus nem is lõtt egyet sem a II.VHban, az IS7 kész sem volt a II.VHra, az elsõ tankok(Tier 1) pedig 1920-1938 születésûek, tehát nemigen van közük hozzá.)
I met God. She's black
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
mert nincsen humorérzékük, de én is megnézném, ahogy páran, hogyan dobálnák magukat :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
pl:
- egy tankba 4 online játékos ülne
- csak belsõ nézet lenne a tüzérségnek szintén
- a tüzérség kapott koordináták alapján tüzelne
- és még lehetne folytatni......egyszer reméljük lesz valami ilyen is
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ezekbõl lesz is valami?
I met God. She's black
Ezt próbáljátok ki, nagyon jó😛
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Részleteket nem mondott, csak azt hogy bekerül pár teljesen új tank is, pl. az amcsikhoz az M48 Patton, az M103 és Super Pershing is.
"All 3 current tech tress are going to modified and improved, the changes affect vehicle tier, type, specs etc, moreover some completely new models are going to be added. US tree will undergo the most substantial changes."
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
I met God. She's black
Szerintem jobb lett volna ha a célzásra mennek rá.Pl:lövés elõtt a távolság beállítás.Nem így mint ebben hol látom ,hol nem.
Amugy most vettem meg a PZ III Ausf-t 3.7cm löveggel van.Nagyon sokat kell játszani hogy feltehessek rá egy 5cm löveget.És még az is édeskevés!
És úgy elég nehéz pontokat gyûjteni ha csak rálövök 3 x de nincs kilõve!