World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre van valami ütõképes medium amitõl a nagyok is tartanak. Nem sebezhetetlenek, oldalról-hátulról könnyedén sebezhetõek akár egy JT vagy ISU. Sok a lepattanó? Az amcsi T sorozat tornyáról mennyi pattan le, miközben vigyorogva mészárolja az ellent? Tölts HE-t és nem pattan le.
Minden nézõpont kérdése, én örülök neki, hogy lettek és ilyenek lettek.
Persze elfogult vagyok, mert nincs nagy heavy-m, de még nincs egyik tier 9-es medium-om sem, de lesz... 😄
Köszönöm szépen. Ez is csak 30 fokos, nem tûnt ennyire meredeknek.
Régebben raktál fel ide páncélátütési adatokat (képként) a World War II Ballistics: Armor and Gunnery címû könyvbõl. Ez nagyon jó, mert függõleges páncélra van megadva, nagyon sok lõtávolságra. Jól lehet hasonlítgatni orosz, angol, német ágyúkat. De nem derül ki hogy milyen mértékegyégbe vannak megadva a távolságok. Megnéznéd nekem hogy yard vagy méter?
1000 yardon 221 mm AP-vel? Az nem semmi. A 8,8 cm L/71-es is csak 165 mm-t ütött át 30 fokos páncél esetén 1000 métertõl APCBC lõszerrel. Igaz 1000 yard csak 914 méter. Az a 270 mm reális lehet 100 méterrõl 30 fokos páncélra. Függõlegesre 350 mm felett lehet az átütése 100 méterrõl. Ez az amerikai 120 mm-es egy kicsit jobb is mint az orosz 130 mm S-70-es ágyú.
Ha bekerül a WoT-ban akkor tényleg olyan 270-280 lesz az átütése.
Bennem is, ezért lesz nekem is egy.
Nem jó a camp, én se szeretem, de ez egy elfuserált balance volt...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Jobb lenne, ha a heavyk 15percig campelnének? 😊
Az öt T-54 a két Panther II-vel 2 perc alatt körbejött a hegy felõl és berongyoltak a bázisra így egyszerre, itt vége is volt a dalnak <#help>#help>

Itt nem arról van szó, hogy hülyék vagyunk, mert lehetne sárga is az a csillag. De nem az! 😊
Ennyi erõvel aggasszunk a másik fára horogkeresztet, a miheztartás végett. <#finom>#finom>
meg mi volt régen a karácsony; fenyõ ünnep, meg télapó? jaj, hát nagy zsiványok voltak ezek a szovjetek
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ugyebár a Parlamentünkön is volt és mégsem volt mindennap karácsony.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
a) miért van a fenyõfa tetején
b) miért piros az egyik és KÉK a másik oldal
az inkább maradjon csendben. Így kicsit kevesebb marhaságot hord itt össze egyik-másik emberke 😉
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Gondolom boldog volt a srác.. Alig lõttünk ki párat tõlük, talán 2-t....
Lõttem egy darabig az IS-3-at levittem 35%-ig, de utána megláttam az ISU-t.. 😛
A vörös csillag a fák tetején is csak azt bizonyítja, hogy mennyire nincs náluk rendszer, s következetesség...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Off: A vörös csillag jelkép alatt több embert öltek meg ha már a jelképeknél tartunk.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
sajna a 220-as pen is kevés nekik, ha fele bemegy az már nagy szó
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

http://support.worldoftanks.com/
Lammaer, a lakeville pályán jött egy ilyen ellenünk. A top tankok nálunk a KT-k voltak, náluk meg ez a förmedvény t-54 és pár KT, meg ferdi. Szépen elhúztunk, maradtak 7-en, mi meg még egy 11-12-en voltunk. Jött a ruszki csoda, kb. 5-en lõttük (már itt volt a bázisnál). JPZIV-el voltam, bokorban, oldalról lõttem a lánctalpát, és a testét ahol zöld volt, a többiek mindenhonnan osztották. Csilingeltek a gránátok, mint a karácsonyi csengõk... Na de az oldalán, a láncon???? Mibõl lehet az a talp? kb. 5-6-ot küldtem bele, mire kiszedtek.
Full hp-val érkezett, így is végzett. Szal fél csapatot kifektette egymaga. Nem tudok mit hozzászólni, lóf*sz!
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Date of first acceptance May 1953
Total acceptances 300
Hull - Rolled and cast homogeneous steel
Angle from vertical
Upper front 5.0"/13cm 60°
Lower front 4.5"/11cm 50°
Upper sides 2.0"/5.1cm 40°
Lower sides 1.75"/4.45cm 30°
Upper rear 1.5"/3.8cm 30°
Lower rear 1.0"/2.5cm 60°
Top 1.0"/2.5cm 90°
Front floor 1.5"/3.8cm 90°