World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem ezt a medium OP mizériát. Eddig a mediumok egy tier-rel kisebb heavy-nek feleltek meg nagyjából (pölö Panther (tier 8)-Tigris (tier 7)). Ettõl függetlenül a matchmaking az adott tier-û heavy-vel tette párba. Most megérkeztek a tier 9-es csúcs mediumok amik az adott tier-û heavy-nek felelnek meg kb, de csak itt a tier 9-ben! Ha valaki szopott már annyit, hogy kigrindelte, akkor engedtessék már meg, hogy élvezze ezt.
Végre van valami ütõképes medium amitõl a nagyok is tartanak. Nem sebezhetetlenek, oldalról-hátulról könnyedén sebezhetõek akár egy JT vagy ISU. Sok a lepattanó? Az amcsi T sorozat tornyáról mennyi pattan le, miközben vigyorogva mészárolja az ellent? Tölts HE-t és nem pattan le.
Minden nézõpont kérdése, én örülök neki, hogy lettek és ilyenek lettek.
Persze elfogult vagyok, mert nincs nagy heavy-m, de még nincs egyik tier 9-es medium-om sem, de lesz... 😄
A mediumok nem OP-k. 😊 Csak a tier 9-esek, de azok is csak egy kicsit. Szerintem elég baromság például, hogy a Pershing 105 mm-esének nagyobb a tûzgyorsasága egy fele akkora toronyban, mint a T29-nek vagy a T34-nek. Ugyanez vonatkozik a Panther II Schmallturmjára és a 10,5 cm-esre, meg a T-54-re és a 100 mm-eseire is. De legalább van egy kis kihívás, ha összekerülünk velük.
OFF:
Köszönöm szépen. Ez is csak 30 fokos, nem tûnt ennyire meredeknek.

Régebben raktál fel ide páncélátütési adatokat (képként) a World War II Ballistics: Armor and Gunnery címû könyvbõl. Ez nagyon jó, mert függõleges páncélra van megadva, nagyon sok lõtávolságra. Jól lehet hasonlítgatni orosz, angol, német ágyúkat. De nem derül ki hogy milyen mértékegyégbe vannak megadva a távolságok. Megnéznéd nekem hogy yard vagy méter?
A játék nem merõleges értékekkel számol, hanem döntöttel. A 100 méteres átütések vannak megadva. Szinte az összes német ágyú páncélátütési adata a valós 30 fokban(függõlegestõl számított) döntött páncélra vonatkozik. Az amerikai ágyúk adatai is többé kevésbé a valós adatok (vagy a körüliek) szintén 30 fokos páncélra. Egyedül a szovjet ágyúk vannak feltápolva egy kicsit, de ezek közül se mindegyik.

1000 yardon 221 mm AP-vel? Az nem semmi. A 8,8 cm L/71-es is csak 165 mm-t ütött át 30 fokos páncél esetén 1000 métertõl APCBC lõszerrel. Igaz 1000 yard csak 914 méter. Az a 270 mm reális lehet 100 méterrõl 30 fokos páncélra. Függõlegesre 350 mm felett lehet az átütése 100 méterrõl. Ez az amerikai 120 mm-es egy kicsit jobb is mint az orosz 130 mm S-70-es ágyú.
Ha bekerül a WoT-ban akkor tényleg olyan 270-280 lesz az átütése.
Sok emberben felment a pumpa, hogy megint a medek az OPok 😊
Bennem is, ezért lesz nekem is egy.

A gond az, ha megnézed, hogy a másik oldalon egy ilyen kategóriájú tank volt a héttel szemben.
Nem jó a camp, én se szeretem, de ez egy elfuserált balance volt...

Papíron 5 lövés/min.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Dick Hunnicutt Firepower könyve foglalkozik ezekkel részletesen (rapidon azt hiszem, fenn is van). Az M103-nak más 120-asa van, mint a T34-nek. Ez a könyv szerint 1000 yardon AP-vel 221 millis páncélt visz át 30 fokban függõlegestõl. A játék pedig merõleges értékkel számít, vagyis ez olyan 270-280 lesz. Viszont APCR ehhez már nincs, csak HEAT.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igen, s ezzel mi a gond?

Jobb lenne, ha a heavyk 15percig campelnének? 😊

Hát az <#idiota>
Az öt T-54 a két Panther II-vel 2 perc alatt körbejött a hegy felõl és berongyoltak a bázisra így egyszerre, itt vége is volt a dalnak <#help>

Achmed927
Hát kérlek szépen ez csak 1 laza vereség ! 😄

Kurvára unalmasak már ezek a t54ek <#szomoru2>

Én nem szoktam a balance miatt nyavajogni, de ez mi?😊

DummyBoy
Ne legyetek már ennyire gyagyák ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Tehát tõlünk elvárják, hogy tudjuk mit jelent a 88-as szám, de mi tõlük nem várhatjuk el, hogy vegyék le azt a b* nagy vörös csillagot a fáról?!

Itt nem arról van szó, hogy hülyék vagyunk, mert lehetne sárga is az a csillag. De nem az! 😊
Ennyi erõvel aggasszunk a másik fára horogkeresztet, a miheztartás végett. <#finom>

jaja
meg mi volt régen a karácsony; fenyõ ünnep, meg télapó? jaj, hát nagy zsiványok voltak ezek a szovjetek

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ximix
Szerintem nem a pályán levõ csillagra gondolnak, hanem ami a garázsban van
ugyebár a Parlamentünkön is volt és mégsem volt mindennap karácsony.
Mor3llo
Alap😄DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

valahogy összeegyezteted a budhizmussal? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mor3llo
Akkor használhatok szvasztikát is a karácsonyfa tetején, dejóóóó😄DDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

engem érdekelne az a) válasz

Ne menjünk már megint bele ebbe a csillag izébe, mert néhányan összekeverik a szezont a faszommal. Aki nincs tisztában azzal, hogy az a szaros csillag :
a) miért van a fenyõfa tetején
b) miért piros az egyik és KÉK a másik oldal
az inkább maradjon csendben. Így kicsit kevesebb marhaságot hord itt össze egyik-másik emberke 😉

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

Ez pont így szokott lenni, akinek nagy a tankja, megy a bokorba, és kemp. De ma volt egy jó meccsem PZIV-el, -igaz kilõttek- de magammal vittem egy ISU-152-t 😊
Gondolom boldog volt a srác.. Alig lõttünk ki párat tõlük, talán 2-t....

Lõttem egy darabig az IS-3-at levittem 35%-ig, de utána megláttam az ISU-t.. 😛

Neked is, olvass FAQt

BoneDragon
Na küldtek levelet!! Jee, írták hogy írjam le milyen nevet akarok és megváltoztatják 😊 Király.

Ne menjünk bele a történelemben, de valószínûleg jobban jártunk, hogy a szövetségesek nyertek. 😊

A vörös csillag a fák tetején is csak azt bizonyítja, hogy mennyire nincs náluk rendszer, s következetesség...

egyébként mikor jelenik meg a gém? gondolom a zárt bétára már nem lehet jelentkezni, így utólag.

The Matrix has you...

emlékeztek, egy híres ember mondta annak idején, hogy a gyõztesek írják a történelmet...

The Matrix has you...

ami fura, az a vörös csillag a karácsonyfa tetején, lehet, hogy náluk még legális, de ez már nálunk is sok embert sérthet

Achmed927
Nem kicsit gyerekesek.

Off: A vörös csillag jelkép alatt több embert öltek meg ha már a jelképeknél tartunk.

szabii98
És 55-ni sem 😄

Gyerekesek...

I met God. She's black

ehhez csak annyit, hogy 60 év után is lehet pert indítani és kártérítést igényelni, de 88-asozni azt nem...

The Matrix has you...

magyarul annyi a lényege, hogy náci szimbólum(2. vh-s), ezért nem lehet.

The Matrix has you...

szabii98
Mert a Német SS ABCben a 8. betû a H.
88=HH=Heil Hitler

I met God. She's black

BoneDragon
Register nicknames and/or use clan names and symbols that can cause misunderstanding or point to WN or its partners, connected with organizations and/or Nazi figures, violating the law of the country of player’s residence or international law, as well as using Nazi symbols, designations, abbreviations (SS, HH), and their stylizations (55, 88)"

Met
miért nem lehet 88?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

a legjobb, amikor 3-an vannak és marhára nem tûnik fel a csapatodnak, hiába írod be a hvyknek, õk inkább mennek kempelni, na ilyenkor szokott csúnya eredmény kijönni
sajna a 220-as pen is kevés nekik, ha fele bemegy az már nagy szó

BoneDragon
Az hogy 88 volt a nevem mögött és emiatt kitiltottak mert szabályba ütközik. És nem reagálnak a levelekre. Tömören ennyi.

Köszi!

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Met
Mi a probléma lényege?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

BoneDragon
Igen, 3 levelet is írtam itt nekik. De semmi... Autoüzenetet kaptam egybõl, hogy elment a levél és folyamatban van. De nehogy már nem nézik meg másfél napig a leveleket... Fõleg ha accos levél.

Nem hiszem. Próbáltál support ticketet csinálni a rendszerükben?

http://support.worldoftanks.com/

#16375-re:

Lammaer, a lakeville pályán jött egy ilyen ellenünk. A top tankok nálunk a KT-k voltak, náluk meg ez a förmedvény t-54 és pár KT, meg ferdi. Szépen elhúztunk, maradtak 7-en, mi meg még egy 11-12-en voltunk. Jött a ruszki csoda, kb. 5-en lõttük (már itt volt a bázisnál). JPZIV-el voltam, bokorban, oldalról lõttem a lánctalpát, és a testét ahol zöld volt, a többiek mindenhonnan osztották. Csilingeltek a gránátok, mint a karácsonyi csengõk... Na de az oldalán, a láncon???? Mibõl lehet az a talp? kb. 5-6-ot küldtem bele, mire kiszedtek.
Full hp-val érkezett, így is végzett. Szal fél csapatot kifektette egymaga. Nem tudok mit hozzászólni, lóf*sz!

BoneDragon
Ez már kilett tárgyalva tegnap, sajnos szabályba ütközik. És ráadásul reagálni se akarnak...Mi az, kiadták a patchet és januárig szabin vannak?

Sippie
és ha a 88 a születési dátum?
Tudnátok egy olyan képet mutatni a jgpanther-rõl, amin oldalnézetben, felülnézetben stb., méreteivel feltüntetve van rajta?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

BoneDragon
Na ezek nem akarnak válaszolni a levelemre... Azt hiszem lõttek az accomnak.. Fránya 88 miatt, beszarok 😞

M103: Armor

Date of first acceptance May 1953
Total acceptances 300

Hull - Rolled and cast homogeneous steel
Angle from vertical
Upper front 5.0"/13cm 60°
Lower front 4.5"/11cm 50°
Upper sides 2.0"/5.1cm 40°
Lower sides 1.75"/4.45cm 30°
Upper rear 1.5"/3.8cm 30°
Lower rear 1.0"/2.5cm 60°
Top 1.0"/2.5cm 90°