World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Artyval tényleg csak a noob gyerekek játszanak, komolyan mondom.. Mellettem áll az út közepén egy is3 és egy kt akik jól levoltak amortizálódva, de a stugomat lövi ki az arty...omg!!!!!

Nem vezetek statisztikát, de egy pénztermelõ tankkal nekem is olyan 20k PROFIT körül hoznak érzésem szerint.

I.C.ram
Én Tigrissel szoktam pénzt termelni. Átlag 15k jön be körönként (profit) (ha beleszámolom a nagyon jól sikerült 25k-30k-s és a nullszaldós köröket is).
Elõször azt hittem eltévedtem, s valami Hatodik érzék nevû topikba kerültem. 😊

-"Te látod?"
-"Igen."- sejtelmes suttogás...

Egyébként ti a pénzszerzõ tankokkal átlagba mennyit kerestek körönként?

nem.

szabii98
de te nemlátod ugye?

I met God. She's black

Mindig mûködik, ha állsz.

szabii98
Szerintem te nemlátod a hálót(én nemláttam)

I met God. She's black

Warton
Nem, ez L56-os.

ximix
Az álca háló csak a személyzet álcázó skill-vel mûködik vagy, hogy is van ez ?
Mor3llo
Boldog új évet mindenkinek!
Feléreztem a tegnapi kis piálás után, regenerálódásképpen egy kis WOT-tal ütöm el az idõt😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BoneDragon
Remélem ezek engem messzire elkerülnek..

ximix
Ez se rossz a legjobb (káosz)team amivel voltam idáig 😊

Met
Jaj, bazeg, valamelyik nap csata közben, vagyis kemp közben ment a szájkarate, jött a szokásos duma, hogy ki hány éves akkor az egyik, hogy faszom tudja hány öves sotokán harcos, aztán megnyugodtak.
Aztán a karatés írja, hogy elõre megy fedezzék, mire beszól az egyik, hogy lol a karate kid-et fedezni kell?, akkorát röhögtem rajta.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tuvok
El Halluf pálya, mászok fel a hegyre, látok egy T29-et fedezékben, így vártam kicsit, hogy kidugja a csövét és belelõjek a tövébe, ott talán tudom sebezni . Csak a tornya legszélét láttam, erre meghaltam, kilõtt . Annyit írtam be chatbe, hogy "wtf", már 2 csapattársam is írta, hogy ez a sziklán át lõtt le, meg a csöve bõven a sziklában volt .
Hát mondom láttam ..

Hali!
Ha van új garázs skinem azt hova tudom beilleszteni? elõre is kössz
Szerintem rengeteg csaló van!Valamit biztos okoskodnak egyesek!
szabii98
Magához a tankhoz képest 😄

I met God. She's black

Nagy? 5250mm hosszú. Mihez képest nagy?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Köszönöm ezek hatalmasak !
szabii98
jó nagy 😄

I met God. She's black

Eagle16
Igen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Grr!! 88-as hosszúcsövûmmel lõttem tigrissel egy párduc tornyos PZIV-est.

3x pattant le a toronyról.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

szabii98
Ez az L/70es?

I met God. She's black

szabii98
PzIV nem tigris én rontottam...reggel khhmm...dél van még 😊

I met God. She's black

Eagle16
Az az L/48-as 106mm-es pen.-el meg 110-es damage-el. Azzal az is csoda lenne ha átlõnéd szembõl 😄

szabii98
most közepes 75ösöm van(sorban a 3.) azis elég durva, 250méterrõl 25%os tigrist 1 lövéssel<#eplus2>
imádom 😛

I met God. She's black

Mi? 88-as? Szép is lenne...A legjobb ágyú rá, a 75 mm-es L/70, bár azt hiszem ez felmegy a Tigrisre is, de Tigrisen gyönge, viszont a Panzer IV-re nagyon fasza a hosszú 75-ös.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szabii98
Hali!
Boldog új Évet!

PzIVre van olyan ágyú, mint a Tigris és a VK3601 ágyúja?(a hosszú csövû)

I met God. She's black

ol75
Jó reggelt! Mindenkinek Boldog Új Évet!

mascarun
Sok jó csatában és mégtöbb tapasztalati pontban gazdag boldog újévet kívánok!

marko37
Jó reggelt és boldog új évet mindenkinek

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

B.U.É.K Mindenkinek és igy tovább a csatákban sziasztok.
poty45
Sikerekben és nyertes tankcsatákban gazdag újévet kívánok minden játékosnak. BUÉK - 2011

ximix
Kösz a linket pont ezen gondolkodtam hogy belefabrikálom a tankokba a nevüket.
nekem ez tetszett meg

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/7531-seliv-icons-mod-english-port/[/URL
Boldog új évet mindenkinek!
Látom te ugyan azt a színvonalat képviseled mint eddig.. remélem jobb éved lesz jövõre😊

Boldog új évet mindenkinek!! én elmentem bulizni😊

Amúgy azt ,hogy a tapasztalatlan legénység úgy mellé mint a szemét, igazán megváltoztathatnák már. Valami roppant zavaró.

szabii98
Azisjószar

I met God. She's black

Te kis butus, ezt már megtették! Most a sebzés jön! <#banplz>

Persze. A német 8-9-10-es szintû nehéz tankok páncéltatát 100%-al csökkentik. Ez lesz az ajándék. Megfelel?

szabii98
nemhiszem

I met God. She's black

kapunk valami ajándékot?😊

a.carkey
Kezd a pöcsöm telelenni. Jöhetnének már az EU szerverek, mert ma vagy 3x fordult elõ az, hogy bár megnyomtam a gombot, a lövést már nem adta le, hanem engem lõttek ki.

A medve nem játék.

Én a BL9 ágyúval (ez az IS3 legjobb illetve az IS4 második legjobb ágyúja) egy helyrõl biztosan nem pattanok: közelrõl, a sofõr kukkolójáról.

LeonSilver
Nekem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Eagle16
Tök mindegy milyen távolságról, ugyanez van az oldalával is. Csak akkor sebzõdik ha oldalról találom el a lánctalpnál.

Közvetlen közelrõl 105mm ágyúval nem nagyon pattanok, szinte soha. 200-300métertõl távolabbról AP-vel nem is próbálkozok...😊

Közelrõl is lepattan, de volt, hogy az oldaláról is lepattant közvetlen közelrõl. Pont az elõbb, ráadásul a 128-assal lõttem rá, és lepattant.

Milyen távolságról lõttõk rá? Mert 300 méter felett valóban ritkán ütik át. Elég váltózó a homlokpáncél teljesítménye. Van hogy szinte minden lepattan, de van hogy Tigrisektõl kell hátrábbhúzodnom. Én szinte az összes nehéztankommal a közelharot erõltetem, a KT-vel nem mindig, azzal néha leállok sniperkedni. Valószínû, hogy a közelharc miatti kis távolságok (50-200 méter) miatt ütik át gyakrabban a homlokpáncélom.