World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, hogy közbeszólok, de ez a játék inkább proci függõ. Én egy GTS450 GS-t használok hozzá, de semmit nem érne, ha a proci nem 4,2 GHz-en ketyegne. Így 70-110 Fps-em van. A múltkor kipróbáltam 1,8 GHz-en és szinte lefelezõdött az fps-em. A felbontás 1920x1080 és medium beállítás.
B.U.É.K minden WoT játékosnak!
Ehh... mennyi is most az a kártya?
Talán 76.000 a legolcsóbb... ennyit nem igazán adnék ki egy kártyára, ami félév múlva egy huszassal olcsóbb lesz. Különben meg egy Marshall JCM 800 -asra spórolok, úgyhogy a kártyavásárlás elnapolva 😊
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Talán mosta med reneszánsz idején megveszem végre...
A Ferdi még nagyon messze van, talán majd a SW után ;-)
@qut24-nek a 16705-re:
Akkor tudsz aranyért levenni a tamkodról xp-t, ha elitté válik (minden ki van fejlesztve rajta). A legkönnyebben: a Valentine tank is elit, azon is csak "gyûlik" az xp, és ha arany ellenében leveszed róla, free xp lesz belõle, amit szabadon felhasználhatsz a fejlesztésekkor. De ha adhatok egy tanácsot, a banner alatt olvasd el:
A medve nem játék.
De a DB az valami remek.
A medve nem játék.
tehát van most 40k xp-m a t20-ason, egyáltalán nincs kedvem elérni a t23-at, nem ad szinte semmit, esetleg más vélemény?
IC! Javaslom neked is, hogy ha bejött a Tiger, próbáld ki azt is. Megéri.
A medve nem játék.
Szakesz: abban mondjuk igazad van, a medek több odafigyelést kivánnak, velük nem lehet eljátszani azt amit a heavyikkel hogy csikicsuki szikla meg ház mögött.
Ravasz sunyi genyónak kell lenni 😊
Sok esetben azt tapasztaltam, hogy kevesebb játéktudással, kevesebb energia ráfordításával a heavyvel lehet elõrébb jutni...
Bár most itt vannak a T9-es gépek, amik miatt talán érdemes végigcsinálni.
kezdem megszeretni a T23-at 😊 mondjuk mire kifarmoltam ezt a T20-al addigra azt is megszerettem 😄

Az IS4 kifejlesztése ~397.000 XP, a T54-é 384.000 (+ a V-2-54, annak nem tudom mennyi az XP költsége éppen most), szóval kb ugyanannyiba kerül XPileg mindkettõ.
T44-et mostanában sokat használok, teljesen jól játszhatóak amióta sok med van megint.
XP termelés szempontjából megnéztem, az orosz heavy ág nagyjából ugyanúgy hozta nekem az XPt mint a medium ág... szóval nem látom be, a T54 elérése miért nagyobb "szenvedés".
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amúgy inkább 18k az 20, mert nem égek ki teljesen minden csatában.
TDantes: most rammer kiegészítõvel csináltam neki egy 7,7-es tûzgyorsaságot, elég kellemes a 390-es sebzéssel 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
míg az amerikai 105-ös T5E1-nél 6-7,23.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Rammer-el 3000 DPS-re lehet tuningolni az ágyút, nagyon durva.
Így már azt mondom hogy jó a Párduc II, van egy rész a torony közepén szembõl, ahonnan szinte minden lepattan az alakja miatt, de amúgy nagyon sérülékeny, wet ammo rack erõsen ajánlott.
Az XP özönlik vele, de kreditet csak nehezen lehet csinálni, hála az 1250 kredites lõszerárnak, meg a 20k-s javítási árnak...
Ha van új garázs skinem azt hova tudom beilleszteni ? help pls
JPantherrel az van mint minden más TD-vel, SOHA nem mutasd az oldalad, hátad. 😄 Ami + elõny ennek a tanknak hogy gyors. Gyorsan fordul, menekül ha kell. A Ferdi lesz még a csúcs haver. 😄
Tanácsom: szúúúszááá
Azt ne felejtsük el, hogy egy T-54-ért többet kell szenvedni, mint egy IS-4-ért, továbbá az IS-4-bõl kilehet fejleszteni az IS-7-t. T10 medium tankról nem tudok...
A Ferdit más is átlövi szembõl 😊
Azt hogy ? Mert én még nem jöttem rá erre a pontra.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dave te milyen karit akarsz venni? Én kinéztem egy radeon HD6950-est
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Érdekes,hogy Lammaer-nek és renegade-nek az"arty"szó olyan mint bikának a vörös posztó!😄
Ha bármilyen szinten szóba kerül,õk rögtön a kötelességüknek érzik megvédeni.Egyfajta reménytelen keresztes háború lehet ez,szemben az elégedetlen tömegekkel!😄
Remélem az eljegyzésre azért meghívtok fiúk??...nyeh...nyeh...nyeh
<#nyes>#nyes>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Tankvadászoknál elsõ az álca, s csak a második a javítás.
Egyébkén a javítás-tûzoltás-rejtõzködés kombóból ti is javarészt a rejtõzködést tartjátok fontosabbnak?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Tudod, manapság az artik olyan szépen szornak, engem is lõtt már ki úgy arty hogy a mellettem lévõt célozta (irta cseten a csávó).