World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nickwaren
Off:

Bocs, hogy közbeszólok, de ez a játék inkább proci függõ. Én egy GTS450 GS-t használok hozzá, de semmit nem érne, ha a proci nem 4,2 GHz-en ketyegne. Így 70-110 Fps-em van. A múltkor kipróbáltam 1,8 GHz-en és szinte lefelezõdött az fps-em. A felbontás 1920x1080 és medium beállítás.

B.U.É.K minden WoT játékosnak!

zalkad
OFF

Ehh... mennyi is most az a kártya?
Talán 76.000 a legolcsóbb... ennyit nem igazán adnék ki egy kártyára, ami félév múlva egy huszassal olcsóbb lesz. Különben meg egy Marshall JCM 800 -asra spórolok, úgyhogy a kártyavásárlás elnapolva 😊

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Pantheren jó ideje vacillálok, pediga DB-be már plusszba van vagy 50k XP panther kifejlesztése után 😊

Talán mosta med reneszánsz idején megveszem végre...

Köszi a megnyugtatást, tehát ezzel is úgy kell, ahogy a többivel :-)
A Ferdi még nagyon messze van, talán majd a SW után ;-)

@qut24-nek a 16705-re:
Akkor tudsz aranyért levenni a tamkodról xp-t, ha elitté válik (minden ki van fejlesztve rajta). A legkönnyebben: a Valentine tank is elit, azon is csak "gyûlik" az xp, és ha arany ellenében leveszed róla, free xp lesz belõle, amit szabadon felhasználhatsz a fejlesztésekkor. De ha adhatok egy tanácsot, a banner alatt olvasd el: ;-)

a.carkey
Van ez így. Ls. Panther esete. A DB is tök jó, minek a Panther, de ha már megvan az XP, max. a pénz nincs, akkor miért ne fejlesztené ki az ember? 😄 A pénz is meglesz lassan. Szóval érdemes kipróbálni, hisz ez csak béta. 😄

A medve nem játék.

kerla
Van pár 😊 azokat mentem, fesétem nem sok van, pótolhatók, akkor nemsoká tolom fel a win7-et, már ideje lesz úgyis...

a.carkey
Na az tényleg ilyen tank. Hihetetlen élvezet vele játszani. Az ember azt hinné, hogy bumm, vége, aztán iszonyat mit kibír. Ráadásul, nincs rajta kütyü, mert egyszerre gyúrom a JPanther és a Panther árát, ami úgy 75%os crewal 3,6M credit, szóval ha ez a kettõ megvan, akkor a wipeig már csak szórakozom. Ha nincs wipe, akkor minimaust még kifejlesztem, ahhoz már nem kell sok, ill az ISt. 😊

De a DB az valami remek.

A medve nem játék.

van egy kérdésem a t23 mivel jobb mint a t20? ágyúban ugyanaz, páncélban nincs sok különbség, viszont a t23 -mal esélyem sincs elkerülni a tier8-asokat, míg mostanában a t20-al minden 3. de inkább 4.meccsen csak t7-esek vannak, amiket azért a 90milissel szépen lehet likvidálni.
tehát van most 40k xp-m a t20-ason, egyáltalán nincs kedvem elérni a t23-at, nem ad szinte semmit, esetleg más vélemény?
a.carkey
Meg a screenshotok! Ha van.

A medve nem játék.

Na igen, a DB az télleg faja és sztem jobb mint a vele azonos szintû orosz med (T-43). Ma is mentem vele vagy 5-öt, a duplázó után még volt kedvem hozzá.

maximum a saját festéseid minden mást õk tárolnak 😊
kerla
Nemsoká újra kell rakjam az op rendszert gépemre. WOT könyvtárat nyugodtam törölhetem és majd újra telepítem ha feltettem a win7-et? Van vmi mentés, fájl, ami kimondottan a saját gépen található?

a.carkey
Igazából a DB eddig a medek közül a kedvencem.

IC! Javaslom neked is, hogy ha bejött a Tiger, próbáld ki azt is. Megéri.

A medve nem játék.

A t43 teljesen korrekt, végig grindeltem vele T44-ig.

Szakesz: abban mondjuk igazad van, a medek több odafigyelést kivánnak, velük nem lehet eljátszani azt amit a heavyikkel hogy csikicsuki szikla meg ház mögött.
Ravasz sunyi genyónak kell lenni 😊

DummyBoy
Azért mert ott van elõtte a T43 ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Azért, mert a nem Tier9 medium tankokat kellõképpen legyengítették, vagy inkább ellehetetlenítették a játékot velük. Sajnos én pont a legrosszabb idõszakba játszottam a ruszki mediumokkal, éppen ezért elképzelhetõ, hogy tévedek 1-2dologban. Viszont tény, hogy egy mediumnak egyelõre nehezebb dolga van, mint egy vele azonos kategóriájú heavynek.

Sok esetben azt tapasztaltam, hogy kevesebb játéktudással, kevesebb energia ráfordításával a heavyvel lehet elõrébb jutni...

Bár most itt vannak a T9-es gépek, amik miatt talán érdemes végigcsinálni.

ezeket a köröket szeretem, az egyetlen szépséghiba, hogy pont én nem éltem túl 😄
kezdem megszeretni a T23-at 😊 mondjuk mire kifarmoltam ezt a T20-al addigra azt is megszerettem 😄

T54-ért többet szenvedni... ezt mire alapozod?

Az IS4 kifejlesztése ~397.000 XP, a T54-é 384.000 (+ a V-2-54, annak nem tudom mennyi az XP költsége éppen most), szóval kb ugyanannyiba kerül XPileg mindkettõ.

T44-et mostanában sokat használok, teljesen jól játszhatóak amióta sok med van megint.

XP termelés szempontjából megnéztem, az orosz heavy ág nagyjából ugyanúgy hozta nekem az XPt mint a medium ág... szóval nem látom be, a T54 elérése miért nagyobb "szenvedés".

BoneDragon
Azt hiszem egy jó darabig szünetetltetem ezt a szar fos játékot... Agyamra megy, inkább ne adták volna vissza az accomat...

BoneDragon
Ezt nem hiszem el..Sokszor sírhatnékom van mennyi balfasz játszik ezzel a játékkal <#rinya>

Cukii
52%-ba túlélem, 216 csata abból 345 kilõtt tank.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Az jó. Csak nagyon picit gyengébb a Párduc II ágyúja mint a KT-é, de eggyel többet lehet vele lõni. Ez nagyon elõny lehet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Nem lepõdtem meg. Igaz hogy a csaták 90%-t túléli 70% HP-vel, de még olcsóbb is javítani. A túlélési arányod mennyi? Nekem 39% most.

Amúgy inkább 18k az 20, mert nem égek ki teljesen minden csatában.

TDantes: most rammer kiegészítõvel csináltam neki egy 7,7-es tûzgyorsaságot, elég kellemes a 390-es sebzéssel 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Érdekes, a Párduc II. 105-ös L/52-nél a tûzgyorsaság 7, míg a KT 105-ös L/68-nál 6

míg az amerikai 105-ös T5E1-nél 6-7,23.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Cukii
Hihi, a T54 15k-ért javítható.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Eagle16
*DPM, a DPS kicsit durva lenne 😄

Eagle16
Huh, hát majdnem kihullott az összes hajam mire megszereztem a 105mm-es ágyút a Párduc II-re, de meglett. Még a legjobb motor hiányzik.
Rammer-el 3000 DPS-re lehet tuningolni az ágyút, nagyon durva.

Így már azt mondom hogy jó a Párduc II, van egy rész a torony közepén szembõl, ahonnan szinte minden lepattan az alakja miatt, de amúgy nagyon sérülékeny, wet ammo rack erõsen ajánlott.

Az XP özönlik vele, de kreditet csak nehezen lehet csinálni, hála az 1250 kredites lõszerárnak, meg a 20k-s javítási árnak...

Hali!
Ha van új garázs skinem azt hova tudom beilleszteni ? help pls
Achmed927
Nekem a JPanther nagyon bejött annó. Annyira megszerettem, hogy alig akartam otthagyni. Mikor beleültem a Ferdibe visszasírtam az elõzõt.
JPantherrel az van mint minden más TD-vel, SOHA nem mutasd az oldalad, hátad. 😄 Ami + elõny ennek a tanknak hogy gyors. Gyorsan fordul, menekül ha kell. A Ferdi lesz még a csúcs haver. 😄

Tanácsom: szúúúszááá

A garázsnál jobb felsõ sarokban van egy olyan opció, hogy Convert Exp'.

Mert az amerikai nehéz tankok közül van 2, ami jó, el vagyok ájulva! 😊

Azt ne felejtsük el, hogy egy T-54-ért többet kell szenvedni, mint egy IS-4-ért, továbbá az IS-4-bõl kilehet fejleszteni az IS-7-t. T10 medium tankról nem tudok...

Hát, körülbelül olyan.

Ferdi, csörcsill... melyik a szóbanforgó átlõhetetlen T54 amirõl beszélünk? 😊

A Ferdit más is átlövi szembõl 😊

aranyból csak csináltam free xp-t,

Azt hogy ? Mert én még nem jöttem rá erre a pontra.

aha szóval olyan a páncélja szembõl mint egy is4-nek csak nagyobb a dps-e és mozgékonyabb értem...

Ez is csak duma, nemrég lõtte át szembõl a ferdimet a csörcsil.

Szembõl Tier8-as tank szinte soha nem lövi át, még a Tier9-nek is a leggjobb parittya kell...

LSSAHPAUL
Tudom 😊 emiatt néztem ki 😊 30k-át lehet rajta spórolni

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ha átrakod a 6970-es bios-át csinálhatsz belõle 6970-est (két bios flash van rajta nem nagy ügy megcsinálni)

Mekkora csíter tank ez a t-54 - szembõl nem lehet átlõni se a testet se a tornyot 88/71-es ágyúval? (4-et rálövök a testre tigrissel és egy se ment át) persze a panther II-t simán lehet sebezni...

Védi a fene, nekem egyszerûen csak objektiv véleményem van róla.

LSSAHPAUL
Miközben játszottam a wottal tönkement a videokarim memoriája. 7300GT nem volt felhúzva, az fps 5-20 között volt szal valszeg nem bírta a terhelést 😛 hiába volt levéve minden graf beállítás.
Dave te milyen karit akarsz venni? Én kinéztem egy radeon HD6950-est

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Miért, az nem érdekes, hogy a T-54 pilóták szerint nem is erõs a T-54? Vagy az amerikai nehéz tankosok is mindig védik, hogy áh, azok se olyan jók. Mindenki a sajátját védi.

Jól!

Érdekes,hogy Lammaer-nek és renegade-nek az"arty"szó olyan mint bikának a vörös posztó!😄
Ha bármilyen szinten szóba kerül,õk rögtön a kötelességüknek érzik megvédeni.Egyfajta reménytelen keresztes háború lehet ez,szemben az elégedetlen tömegekkel!😄

Remélem az eljegyzésre azért meghívtok fiúk??...nyeh...nyeh...nyeh
<#nyes>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Megvan végre a JPanther. Hát az alap ágyúval mint egy Stug, csak több HP. Néhányat játszottam vele, és általában kilõttek. Pénzt se hozott. Persze rossz csapat is volt. Nem bírtam magammal, aranyból csak csináltam free xp-t, és megvettem rá a láncot, és a 88-as L71-es ágyút. NA, ez már döfi. A minimausról 300m-rõl 10%-ot leszedett minden lövésnél, de még elég pontatlan vagyok vele így csak oda lövök, ahol tuti talál nagy távról. Az új cuccal felemás körök voltak, 5-bõl 4 gyõzelem, de a pénztõl így sem ájultam el, de utoljára 4 kilõtt ellenfél, már adott 36k creditet. Ez volt az egyedüli jó kör. Az lenne a kérdésem, aki tapasztalt már ezzel a géppel, és ment vele jó pár harcot, ezzel még jól lehet keresni?

Javítás/álcázás/tûzoltás, így következnek nekem sorba a skillek harckocsiknál.
Tankvadászoknál elsõ az álca, s csak a második a javítás.

Egy nagyobb létszámú tanknál érdemes az embereket más és másra tréningezni, vagy inkább mindenki ugyanahhoz értsen?

Egyébkén a javítás-tûzoltás-rejtõzködés kombóból ti is javarészt a rejtõzködést tartjátok fontosabbnak?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

az simán belefér 😊

BoneDragon
Jó nem közvetlen mellettem, kb 10méter..meg nem mondom mennyi itt a méter a játékba 😄

Hehe... mennyire melletted? 😊
Tudod, manapság az artik olyan szépen szornak, engem is lõtt már ki úgy arty hogy a mellettem lévõt célozta (irta cseten a csávó).