World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egyszer, ha bénább csapatba kerültem, egyedül maradtam a csata végére 7-8 ellennel szemben, nyerni ugyan nem tudtam a túlerõvel szemben, de 3-4-et kiszedtem és vicces volt 3-4 percig állni a rohamot.
Pl. elkölteni az összes aranyat, free XP-t, pénzt, stb.?
Mire figyeljek?
Köszi
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Softwipe után mindenki itt fog vergõdni két hétig, hogy milyen szar a játék, meg bár ne lett volna SW - mert mindenki úgy indul neki, hogy szerez majd valami Tier9-10-es tankot és elõre dörzsölgeti a kezét hogy fog majd vele osztani - egészen addig amig az elsõ meccsen szembesül vele hogy mindenkinek az van, és pl Tier9-el õ lesz a legkisebb és mindenki majd zavargatja scoutolni.
Nem bánnám ha így maradna örökre, ha már nem csináltak soft-wipe-ot idõben.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A rövid 105-ös pontatlansága nem is észrevehetõ.
(tököm ebbe a sok denvérbe má...)
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Még megértem, hogy csak tizenötödik leszek vele. A KT-nak lassan annyi haszna van mint a Panzer IV-nek, csak sokkal többe kerül a fenntartása.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szeretek a szigetes pályán elõrenyomulni oda a 2 épülethez és megvilágítani a sok bokorbujkálóst, hogy a többiek a híd mögül szétkapják õket 😄 ha jó a csapat akkor nem jutnak el hozzám élve 😄
és igen nagy elõnye a t20hoz képest, hogy ezzel lehet fordulni 😊
Nekem valahogy az amerikai cuccok jobban bejönnek mint a német tankok, fõleg azért mert nincs annyi modulsérülés, frontális találattól nem száll el a motor és gyullad fel az egész tank, az ágyúkat nagyobb negatív szögben lehet kitéríteni stb.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
A döntött rész csak 120, ott átviszi egy L/71-es löveg is.
Bár elképzeltem, mi lenne, ha wet ammo rack, stabilizátor, valamint egy mûködõ rammer lenne rajta. Szóval nem rossz gép, sok odafigyelést igényel, valamint elég megfontoltan is kell vele játszani. Ha ezek megvannak akkor arat. <#vigyor2>#vigyor2>
Merthogy erõsebb géppel nekem FullHD-ban épphogy csak megy...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Valóban egész kellemes vele a játék, csak kár, hogy minden meccsen 1shotolnak 100%-ról, mert eltalálják a lõszereket..., s BUMMM!!
Ezek a system requirementsek olyan gagyik szoktak lenni... általában a minimumon kompletten játszhatatlan, a maximumon meg még messze nem szokott pengén menni. Csak irnak vmit mert muszáj...
Minimum system requirements:
CPU: 2 GHz
RAM: 1 GB
Video: GeForce 6600GT (128 M😎 / ATI analog
HDD: 2GB
Connection rate: 128 Kbps
Average system requirements:
CPU: 3 GHz
RAM:2 GB
Video: GeForce 8600GT (256 M😎 / ATI analog
Connection rate: 128 Kbps
Maximum system requirements:
CPU: 2 Core 3 GHz
RAM: 2 GB
Video: GeForce 9800 (512 M😎 / ATI analog
Connection rate: 1024 Kbps or higher (for faster downloads)