World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kerla
Tegnap szinte csak kis tankokkal nyomultam. Kicsit besokaltam a Tigris, KT állóháborúkkal, ezért Bt-2, P38 csatákba menekültem, s egy hirtelen ötlettõl vezérelve megvettem aranyért a Pzkpfx38H752(f) német szolgálatban levõ francia tankot, ami mindössze TIER 2-es light tank, de a kategóriájában verhetetlen. Olyan érzésem volt mint a Maus-nak a nagyok között, cammogtam a lomha kis francia csúnyasággal, körülöttem cikáztak a Loltraktorok, Ms-1-ek, T1-ek és pattogtak le rólam a lövedékek <#nevetes1>
Nem egyszer, ha bénább csapatba kerültem, egyedül maradtam a csata végére 7-8 ellennel szemben, nyerni ugyan nem tudtam a túlerõvel szemben, de 3-4-et kiszedtem és vicces volt 3-4 percig állni a rohamot.

f24sg
Heló. Vegyük is át még egyszer, mit érdemes wipe elõtt csinálni!
Pl. elkölteni az összes aranyat, free XP-t, pénzt, stb.?
Mire figyeljek?
Köszi
Eagle16
Én is tudom hogy ha lett volna wipe akkor ma már a 15 vs. 15 csaták csak T-54-esekbõl állnának, de legalább ki tudnám próbálni az összes új tankot, esetleg azokat is amiken javítottak valamit (KT, Maus).

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én speciel a legteljesebb mértékben örülök annak hogy nem volt softwipe, mégjobban már csak annak tudnék örülni ha nem is lenne 😊

Softwipe után mindenki itt fog vergõdni két hétig, hogy milyen szar a játék, meg bár ne lett volna SW - mert mindenki úgy indul neki, hogy szerez majd valami Tier9-10-es tankot és elõre dörzsölgeti a kezét hogy fog majd vele osztani - egészen addig amig az elsõ meccsen szembesül vele hogy mindenkinek az van, és pl Tier9-el õ lesz a legkisebb és mindenki majd zavargatja scoutolni.

Eagle16
Heh, még ma is 500 arany jár 😊

Nem bánnám ha így maradna örökre, ha már nem csináltak soft-wipe-ot idõben.

okés,kösz😊

LeonSilver
Olyan 1/2 óra szokott lenni. Legalábbis én 1/2 8 körül eddig mindig betudtam lépni. Mondjuk ivánéknál az sem biztos ami már elmúlt 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na ezt nem tudtam,köszi😊 és meddig tart kb?

LeonSilver
Hopp.. reggfel 7-tõl mindig karbantartás van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hopp.. nem lehet belépni,a játékba:S

REPS0L
😄!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Neked is kell egy szobor a parlament elé, nincs mese.

BoneDragon

Így kéne mindig nyerni...

Igazi vadmacska ez a Jagdpanther, a kedvencem, a legtöbbet ezzel lõttem ki (meg a Ferdinand-al, szintén 8-at)...

A rövid 105-ös pontatlansága nem is észrevehetõ.

ezt nem tudom, más tier 7-es heavy-hez nem volt szerencsém, de feltûnt hogy az eddigiekhez képest kevésbé frusztrálóan osztja a játék.
Mint bármelyik Tier7-es heavyt...

[Rush]
nem nagyon<#idiota>

hTTp://ror.hu/

Nem feküdtél le, mi?😄

az IS-t általában igazságosan osztja nem nagyon nagy dögök közé
[Rush]
ehhe...

hTTp://ror.hu/

Adok én neked linket, ott van a banner alatt a FAQ szóra bökve...
(tököm ebbe a sok denvérbe má...)

Tuvok
Jó neked .

noname23
Mi a manó megjavult a játék már több mint a 10x kört játszom IS-el és és nem láttam sehol maust meg is7es szörnyet

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

A patch óta, Királytigrissel egyre hátrébb és hátrébb kerülök a tornasorban. Elõbbi csatában a tizedik voltam csak! Elõttem a sok tier 9-es közepes tank, tier 9-10-es nehéz tank.

Még megértem, hogy csak tizenötödik leszek vele. A KT-nak lassan annyi haszna van mint a Panzer IV-nek, csak sokkal többe kerül a fenntartása.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

I.C.ram
hát akkor szerezz vele XPt, és ott a tech treenél kell lenni egy convert XP gombnak jobb felül.
képes segítség 😊

ezt a gombot kellene látnod ha elit tankod lesz és ott az ablak ami felugrik rá 😊
szabii98
elit tank 😊

I met God. She's black

I.C.ram
Nyilván nincs még kifejlesztve minden az adott tankhoz. MINDENT ki kell fejleszteni, tehát még a köv tier tankját is az adott tank tech treejében.
szabii98
de nekem nemjó :/
nemtom hogykell nemtudok free xp-t konvertálni :S

I met God. She's black

az nekem is elit volt de sokra nem mész vele mert a kis tank kis xp-t termel ergo felsõbb tierekbe nem fog annyi free xp-t hozni amennyi már nyom is a latban. tehát nagy tankot gyúrj ki elitre amihez persze több kreditre és xp-re lesz szükséged de ha megvan kifizetõdik. ki van ez találva.
szabii98
jee az jó😛
t26om elit

I met God. She's black

Ulvar
van egy tankod, minden kis alkatrészét következõ tankot a tech fájában kifejleszted, ha ez megtörtént felugrik hogy hoppááá elite lett a tankod. Ilyenkor ott a tank tech fáján belül lesz a jobb felsõben hogy konvert xp. Már csak annyit kell tenned ha van elég aranyad elkezdesz ott kattingatni felfele és ameddig van XPd vagy aranyad nyomod mint az egér és bumm így lett a Free XP.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
grat...

I met God. She's black

http://www.youtube.com/watch?v=v1o4mRkE6UM
sziasztok!honnan lehtne szerezni ivite code-ot ,valaki segitene köszi elõre is,pl.egy linket ha adnátok,jo játékot!
szabii98
nekem sem ez érdekelne engem is

I met God. She's black

Mor3llo
Nekem nem engedi átkonvertálni..:S vmit rosszul csinálok?😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Épp most szereztem meg a 2. Billotte medált..xD rommá lõtték szerencsétlen t23-at 😄
Szeretek a szigetes pályán elõrenyomulni oda a 2 épülethez és megvilágítani a sok bokorbujkálóst, hogy a többiek a híd mögül szétkapják õket 😄 ha jó a csapat akkor nem jutnak el hozzám élve 😄
Nálam a t20nál és a t23nál is minden második körben van ammo rack és/vagy töltõ gyilkolás..😄

és igen nagy elõnye a t20hoz képest, hogy ezzel lehet fordulni 😊
Eagle16
Majd én is megveszem újra ha lesz elég kreditem, mert kell Pershing.
Nekem valahogy az amerikai cuccok jobban bejönnek mint a német tankok, fõleg azért mert nincs annyi modulsérülés, frontális találattól nem száll el a motor és gyullad fel az egész tank, az ágyúkat nagyobb negatív szögben lehet kitéríteni stb.

Cukii
A T23-at leginkább a T44-hez hasonlítanám. Sebességben, manõverezésben, hegymászásban felül is múlja. Személy szerint ki nem állhattam a T20-at, katasztrófa, hogy ha fordulsz vele folyamatosan szûkíti a kört és folyamatosan lassít...mire körbe mentem egy Tigris körül már 15-20al megy...na neee! T23 meg olyan mint egy felderítõ tank csak 90milis ágyúval. Az egy dolog, hogy gyengécske a páncélja, de mikor mindenki nagy puskákkal szaladgál úgy is átlõnek ha T44-be vagy ha Párducba vagy, akkor már egy gyors tank többet ért mint a vastagabb páncél. Az M3-as löveg tényleg nem túl izmos, de a D10-nél pontosabb és nagyobbat sebez. Állítólag tervbe van véve, hogy rárakják a T15ös 90milis ágyút...de ez még a jövõ.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
Én is ezt tapasztaltam, 200milis pen és afölött már minden átüti a frontpáncélját, azt kell mondjam nem félek tõle annyira mint egy Jt-tõl.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Eagle16
Szembõl az ágyú környékére ne lõj, mert ott 300mm.
A döntött rész csak 120, ott átviszi egy L/71-es löveg is.

Rájöttem már mi annyira Op az Object 704-ben a frontpáncélja és ez most tudatosult bennem. Nem tudom mi miatt a döntöttsége miatt sebezhetetlen. Az Is-4 siman majd premium tölténnyel sem vittám át cannot pen, pedig annak 333 mm az armor penje 😊

Lehet peches napom van, de zsinórban 5meccset fogtam ki, ahol a legkülönbözõbb gépek lõttek ki. Valami véletlen folytán mindegyik az ammo rack-ba trafált bele.
Bár elképzeltem, mi lenne, ha wet ammo rack, stabilizátor, valamint egy mûködõ rammer lenne rajta. Szóval nem rossz gép, sok odafigyelést igényel, valamint elég megfontoltan is kell vele játszani. Ha ezek megvannak akkor arat. <#vigyor2>

PLaci
Ezt a maximumot nem teljesen értem, vajh mily felbontásra találták ki?
Merthogy erõsebb géppel nekem FullHD-ban épphogy csak megy...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Nos, nekem az összes tankomon van wet rack, a T44-en én is sûrûnek éreztem az ammo rack sérülést. T44, T43, IS, IS3... mindegyiken van 😊

Sikerült kipróbálnom egy fullos T-44-t, ugyan nem volt rajta stabilizátor, rammer viszont igen. Bár elvileg ez T-44-nél nem mûködik.

Valóban egész kellemes vele a játék, csak kár, hogy minden meccsen 1shotolnak 100%-ról, mert eltalálják a lõszereket..., s BUMMM!!

Szóval már erõsebb gépeken nem is megy mint a maximum? 😊

Ezek a system requirementsek olyan gagyik szoktak lenni... általában a minimumon kompletten játszhatatlan, a maximumon meg még messze nem szokott pengén menni. Csak irnak vmit mert muszáj...

ximix
What are the system requirements?

Minimum system requirements:
CPU: 2 GHz
RAM: 1 GB
Video: GeForce 6600GT (128 M😎 / ATI analog
HDD: 2GB
Connection rate: 128 Kbps

Average system requirements:
CPU: 3 GHz
RAM:2 GB
Video: GeForce 8600GT (256 M😎 / ATI analog
Connection rate: 128 Kbps

Maximum system requirements:
CPU: 2 Core 3 GHz
RAM: 2 GB
Video: GeForce 9800 (512 M😎 / ATI analog
Connection rate: 1024 Kbps or higher (for faster downloads)