World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
""Négy jármûvet 1945 áprilisában 8,8 cm-es PaK 43-as löveggel fegyvereztek fel, mivel hiány mutatkozott a nehezebb löveg-felfüggesztõkbõl (löveg-bölcsõbõl). (Nem pedig a lövegekbõl, mint ahogy azt számos forrás állítja!) Noha a 8,8 cm-es PaK 43-as teljesítménye kétségkívül felülmúlta nehezebb PaK 44-esét, a megalomániás Führer volt az, aki ragaszkodott 12,8 cm-es lövegek alkalmazásához.""
http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/harcjarmuvek.htm
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
A 128mm-es volt a legerõsebb II.Vh harckocsiágyú, vagy a 88mm-es? 😊
Gyakorlatilag pedig a 88mm PaK 43 élesben felülmúlta a 128mm Pak 44-t...,
??? Mármint miben?
A PAK44 minden téren jobbnak bizonyult, mint a PAK43, ezt alátámasztotta az amerikai tesztlövészet a háború után is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A legnagyobb meglepetés az volt, hogy kis híján sikerültt kifarmolnom az IS-4-el és az egyik tier 8-as nehéztankkal az IS-7 árát. Amikor megvettem az IS-4-est rammerrel 3,2 millióm maradt, amire meglett az IS-7 8,4 millióm volt. Egész hihetetlen számomra. Arra számítottam hogy be kell váltanom majd 5-6000 aranyat. De nem, még a kiegészítõk is kijöttek. IS-4-el átlagban 45-50k creditet kaptam, ebbõl lejött a javítás és a lõszer, maradt 17-24k a profit. De rengeteg volt a +70k credites vagy a kis javítási kültségû csata.
Valahol olvastam Carius véleményét, egyetértek vele. Szerintem a KT is pazarlás volt, jobban jártak volna csak Párducokkal. Majdnem 3-szor annyi birodalmi márkába került egy KT mint egy Párduc. De a gyárthatósága és a gyártási ideje is biztosan jobb volt a Párducnak.
Lehet nem tûnik fontosnak, de a fejemet tenném rá; hogy élesben döntõ tényezõ is lehet!
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#88mm_pak_43
A Jagdtigerrõl Otto Carius megírta hogy pazarlás, inkább készítettek volna több Királytigrist ugyanazokra az alvázakon.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ott a KT valóban egyértelmûen alulmarad hozzá képest, tehát ha csak egymás tornyát tudják lõni az nyilván halál a KT-nek.
Gyakorlatilag pedig a 88mm PaK 43 élesben felülmúlta a 128mm Pak 44-t..., sõt, sokak szerint már a 75mm-es teljesítménye is elegendõ lett volna a legtöbb célpont megsemmisítéséhez.
Azért az mégis csak fura, hogy ha megjelenik egy T32 mindenki fejvesztve menekül, ha szembejön egy KT pedig beírják chatbe: xd!
Ha nagyobb sebzést adnánk a német harckocsiknak, akkor már lenne egy valamit valamiért elv.
Together we'll fly someday...
Akkor a 128mm-es PAK44-est töröljük a történelemkönyvekbõl? 😉
éppen ezért illene egy T34-t vagy Shermant egy lövéssel harcképtelenné tenni.
Elnézést, de ismét visszatérhetünk a realitásokhoz. A pct. lövedék nem varázsvesszõ, amely becsapódik, és utána a célpont nagy tûzgolyót eregetve az enyészet martaléka lesz. Egyáltalán nem mindegy, hogy hol találja el a célpontot az a 88mm-es malac. Ha nem talál el kritikus berendezést / részegységet, akkor a harckocsi akár harcképes is maradhat a találat után. Továbbá ott van még a lepattanás esélye...
A medve nem játék.
Lehet sírdogálni, de attól még én is belátom, hogy a német hk.-k is legalább olyan veszélyesek jó kezekben, mint a szovjetek és az amerikaiak. Én fõleg Ferdivel és JT-vel játszom, de az utóbbi idõben már valahogy kezdem nem érezni a túlnyomó szovjet fölényt. 1 vs. 1 esetén az utóbbi idõben kétszer is befürödtem VK4502(P) ellen, míg a JSz-4-esek most már valahogy nem olyan vérengzõek. Az Object 703 hiába van egy kategóriában a JT-vel, úgy érzem, hogy ha csak nincs álcázási elõnyben (nem látom honnan lõ rám), akkor esélytelen velem szemben (sokat segít a rammer és a ventillation miatti gyorsabb újratöltés 😄). Oké, leamortizál keményen, de én maradok talpon.
Szóval hajlok én is már arra, hogy egy a szovjet/amerikai fölény egy kicsit túl van játszva.
T-44; vigyázni kell vele, mert a T-44-es driverek rendszerint beleakadnak minden terepakadályba, s ha mi úgy gondolnánk, hogy egységben az erõ, tehát kövessük, akkor szimplán pofára esünk..., nincs is annál idegesítõbb, ha a saját csapatunk tart fel minket!
KT; Nekem õszintén semmi bajom vele, nagy elõnye, hogy iszonyat pontos. 400méterrõl 4lövéssel tettem harcképtelenné egy Ferdinand rohamlöveget. Ugye kicsi a szórás, jóval kisebb, mint a hasonló kategóriájú ruszki vagy amcsi ágyúké, s ha abba a pontba célzok, ahol zöldre váltott a célkereszt, lényegében biztos lehetek a sikeres páncélátütésben. Játszani is tudni kell, avagy csak játszani kell tudni. Ki kell használni, hogy megadatott a 150mm frontpáncélzat, amit eddig hasonló szintû tankok nem igazán ütöttek át. Sajnos ha nem te adod le az elsõ lövést az ellenséget páncélosra, feltéve ha az nem T32 vagy IS-3, esélyed a sikerre rohamosan csökken. Persze mondhatjuk, hogy ez a többi tanknál is így van, de tegyük fel az 'I'-re a pontot; NEM ILYEN MÉRTÉKBEN! T32-vel nagy esélyem van harcképtelenné tenni az ellenséges Királytigrist, akár önhibáján kívül is.
Nem tudnám kijelenteni, hogy hasznavehetetlen, bár tényleg kisebb harcértékkel bír, mint egy ruszki vagy amcsi heavy. Ha a sebzését tényleg megnövelnék legalább a másfélszeresére, akkor tenne szert arra a hírnévre, amit a IIww-ban megszerzett. S az amcsikban újra kialakulna a Tigris fóbia! 😊
A medve nem játék.
Hát ez abszolút nem stimmel, a német sztem jóval le van maradva itt.
Elkezdtem az orosz-usa tankokat is és sokkal könnyebb velük a harc az én meglátásom szerint.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Eladtam ugyan egy KV-1S-t tegnap, hogy lehessen IS, de az tán nem túl drága tank (600k).
Többire vigyázok.
Sherman Jumbonál ilyen laminált armor van. A 89+89 lövegpajzs az effektíve olyan 156 mm, a 64+38 homlokpáncél 93mm /47 (43 vízszinttõl).
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A Német tankokat sokkal nehezebb legyen fejleszten,jóval több xp,több credit,fejlõdjön lassabban a legénység,drága legyen a javítás,legyenek lassabbak,könnyebben sérüljenek motorikusan,meg mit tudom én még mit ki nem találhattak volna.
Viszont jóval messzebbrõl,pontosabban iszonyat pusztító erõvel lövöldözhetnének.
Cserébe a Ruszkik meg a Yenkik sokkal gyorsabban fejlõdhetnének,szarér húgyért végigdarálhatnák az alap tankjaikat,bagóért javíthatnának stb.
De csak bizonyos távolságon belül lennének veszélyesek a Németekre.
Historycal Battle-ban el tudnék képzelni 15 Német vs 40-50 ruszki csatát!😄
Na majd most jön,hogy-"de ez egy mindenki számára élvezhetõ arcade játék és nem egy szimulátor!".
Én is tudom.Csak elkalandoztam egy kicsit.😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Vagy realitás-koncentrált, de akkor a szövetséges létszámfölényt be kell építeni (4x annyi Sherman és/vagy T-34/85 már játszik egy KT ellen), esetleg bele lehet építeni a német üzemanyaghiányt is (üzemanyagszint-figyelés, noha 15 perces csatákban ez azért talán erõs lenne).
Vagy játékélmény-koncentrált, ahol nem az számít, hogy a Tigris mennyivel jobb, mint a Sherman, a KT meg mennyivel jobb, mint a JSz, hanem az, hogy két azonos Tier-be esõ harckocsi hozzávetõleg azonos erõt képviseljen.
A WoT az utóbbit próbálja összehozni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Sebzést hogy hozod össze a való világgal? 😊
Amíg HP alapú a sebzésrendszer, addig ezen kár is vitatkozni, ahogy azon is, milyen logika szerint "sebez" egy 88mm-es pct. lövedék csaknem kétszer annyit, mint egy 75mm-es.
Meg kellett volna húzni egy határt, hogy mondjuk a II.Vh vége, és kész. Oké, hogy akkor a Maus és a KT lenne a két csúcs, de lehetett volna orvosolni a többi oldal jelentõs ár/xp kedvezményével.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De ízlések és pofonok.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A KT-nek nem igazán ellenfél a T-34/85,vagy a IS.Az ISU is csak az alap rövid csövû 152-el harcolt valójában.A IS-3 az ami tényleg ellenfél,de azt meg csak a gyõzelmi parádéra hozták elõ,meglepinek az Amcsiknak.Meg is lepõdtek rendesen!😄
A Sherman család különbözõ kripli verzióit gondolom fölöslegesen is emlegetném.
Csak a háború után fejlesztett prototípusok azok amik igazából lehúzzák a Német gépeket.
Egyébként a Német lövegek gyorsasága és pontossága (a sebzése nem!)korrekt lenne,csak a játék alapból nem támogatja az elõnyeik kihasználhatóságát.
Nagyobb térképeken,nagyobb látótávolsággal és a célzóoptika megnövelt nagyításával jobban kijöhetne ez az elõny.
De hát ez még mindig egy Ruszki játék ugye!
Bocsánat!Fehérorosz!A lényegen nem változtat.😄
hTTp://ror.hu/
Nem tudom,hogy ez direkte így van,valamilyen minimális szerencsefaktorral számolva,vagy csak egy sima bug,de van ilyen az tény!
De van egy elgondolásom 😊 nálam úgy történt hogy nem láttam a Tiger I-et aki kilõtt, tehát meg sem mutatta hogy ki lõtt ki, lehet hogy ezért nem írja azt sem hogy mibe trafált bele.
Ennyi erõvel megyek traktorral, azt is kilövik egy lövésre... Ahhoz meg nem kell 1 milla xp-t kifarmolnom