World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÍME!
Kb. hasonló logikával számoltam én is, és filóztam, hogy belépjek-e 6 körül, amikor a gyerek beszart és tisztába kellett tenni, de koromsötét volt, így inkább feltettem a kávét és addig tököltem, míg kiment a fejembõl, hogy ezt a logikát kövessem. 😞
A medve nem játék.
Aki a 7-órás leállás elõtt belépett az 500-at kapott. Aki utána az 150-et.
Aki meg mondjuk 3 napja nem lépett be az nem 500+500+150-et kapott hanem 150+150+150-et
Neveccséges!
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Ezek a fehér ruszkik még mindig be vannak baszva.
Financial transaction.
Date: 2011. január 5. 8:31:08
Gold received: 450
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
És akik még nem akarnak nõsülni csak síelni
forrás
http://www.tanks-alot.co.uk/tank_limo_hire.htm
Annó
Nagyapám mesélt róla mikor a Don-kanyar felé "kirándultak" és az vendégszeretõ oroszok ilyennel fogatták õket annyi mázlijuk volt, hogy pont besétáltak egy pajta mögé és akkor csapott be, ki kukucskáltak és a pajtának már csak az az egy fala állt és ekkor mondta, hogy csimm-bumm ágyúval lõttek oda. Megkérdeztem az meg milyen azt mondta az olyan hogy elõször a becsapódást hallod és úttanná a lövést.
Ehhez még hozzá kell tenni jó pár évvel késõbb amikor halottam a 88-rol eszembe jutott a történet egy darabig azt hittem biztos ez volt, de ügye mi a másikokat lõttük ebbõl kifolyólag nem igazán lehetett így újból keresgéltem, de magyar oldalakon nem akadtam a nyomára pár éve Roncskutatok honlapján is rá kérdeztem, de nem született megfejtés.
Köszönöm nektek gyors megnéztem róla pár videót.
Egy idézet a böngészõvel csak eddig jutottam
"Loyowai tûzkeresztség napja.
Sûrû erdõ fenyõfái között megkásásodott mély hóban, még félhomályban bukdácsolunk alá a meredélyes lejtõn. Megszólalnak hegyi tarackjaink és aknavetõink. Pokoli zajjal csapnak le az ellenségtõl megszállt völgybe, amíg mi a falura zúdulunk. Aztán hirtelen elhallgatnak rakétajelzésünkre. Már lent vagyunk a falu szélén. Géppuskatûz és csimbum (orosz gyalogsági ágyú) tüze fogad. Körülöttünk az erdõ alján égõ faházak ropognak, s a lángoló istállókban halálra rémült barmok bõgnek."
http://archivum.szabadsag.ro/lap.php?datum=20060105
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ez az angol FV4005 prototípus, 1956-ból. Ha a T-54-esben lehet 1980-as motor akkor ez is beleférhetne 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez az angol KV 😄 183mm-es ágyúval mehetne valami magas tier-be 😊
http://de.wikipedia.org/wiki/76-mm-Divisionskanone_M1942_%28SiS-3%29
Én voltam és szép gyûjtemény van ott is PzI.tõl KT-ig STUG, JPZIV, Jagdpanthet,Sturmtiger, Párduc.Meg persze az NSZK NDK tankok.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Ez még angolul is lenyomta a mondókáját ha jól emléxxxxxem.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A medve nem játék.