World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De azért, ha a kis tankjával megérkezne a házad/lakásod elé, majd csengetne, hogy engedd be, nem küldenéd el <#eplus2>

f24sg
Találtam azé érdekeset, egy levél: a T34 és KV értékelése az aberdeeni lõtéren dolgozó mérnököktõl. A weboldalon több régi dokumentum van, angolra fordítva is. Mindjárt a link, de számomra van benne egy meglepõ vélemény!!
ÍME!
I.C.ram
én is csak 150et kaptam 😞
a.carkey
Na ez szemétség.

Kb. hasonló logikával számoltam én is, és filóztam, hogy belépjek-e 6 körül, amikor a gyerek beszart és tisztába kellett tenni, de koromsötét volt, így inkább feltettem a kávét és addig tököltem, míg kiment a fejembõl, hogy ezt a logikát kövessem. 😞

A medve nem játék.

BoneDragon
Pest utcáin azért szebbet is látni élõbe, ráadásul photoshop mentes, csak a "maszk" sok rajtuk! <#nevetes1>

Ha még szeretnéd nézni a tankot, akkor kattints ide, ide, ide, ide, és ide.

De, ha a csaj érdekel, akkor inkább ezt ajánlom<#wink>

lol

Aki a 7-órás leállás elõtt belépett az 500-at kapott. Aki utána az 150-et.
Aki meg mondjuk 3 napja nem lépett be az nem 500+500+150-et kapott hanem 150+150+150-et

Neveccséges!

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

Na akkor erre varrjál gombot 😄
Ezek a fehér ruszkik még mindig be vannak baszva.

Financial transaction.
Date: 2011. január 5. 8:31:08
Gold received: 450

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

DonZorro
Én reggel 5kor még 500at nyertem... <#crazya>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LSSAHPAUL
Megvettem az új video karimat, viszont jól megszívtam. A játék alig játszható mert egy gémalatt kb összvissz játékidõ 10%-ban 0 fps-em van :p, már tudom hogy mi miatt, az új video karinak 1gigás ramja van és a CPU-m 100%on jár, gyakorlatilag csak akkor van 0 fps felett ha a procihasználat lemegy 100% alá. Ezt sikerült javítanom tuningolással, (már csak kb félpercenként történik meg) az alap 200mhz-et 234-re de ehez már kellett CPU core-feszültséget emeljek 3.5-rõl 4.0-ra. Most jön a gondom hogy 235mhz-en már nem stabil hiába emeltem már a CPU Vcore-t 4.250-re, nem segít. Kérdés: meddig biztonságos emelni a cpu core-feszültséget, illetve érdemes e? (az alap 3.5V)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

BoneDragon
Ohh, már csak 150 aranyat kaptam 😞

[NST]Cifu
<#vigyor>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sielni akarok... SIELNI AKAROK!

ximix
Hogy mik vannak az asszonyt ezzel viszem át az új ház küszöbén 😊

És akik még nem akarnak nõsülni csak síelni

forrás
http://www.tanks-alot.co.uk/tank_limo_hire.htm
Tuvok
a soksok Ferdis zsinórban vesztett kör után 😄

ximix
Kösz mindenkinek a megfejtést.
Annó
Nagyapám mesélt róla mikor a Don-kanyar felé "kirándultak" és az vendégszeretõ oroszok ilyennel fogatták õket annyi mázlijuk volt, hogy pont besétáltak egy pajta mögé és akkor csapott be, ki kukucskáltak és a pajtának már csak az az egy fala állt és ekkor mondta, hogy csimm-bumm ágyúval lõttek oda. Megkérdeztem az meg milyen azt mondta az olyan hogy elõször a becsapódást hallod és úttanná a lövést.
Ehhez még hozzá kell tenni jó pár évvel késõbb amikor halottam a 88-rol eszembe jutott a történet egy darabig azt hittem biztos ez volt, de ügye mi a másikokat lõttük ebbõl kifolyólag nem igazán lehetett így újból keresgéltem, de magyar oldalakon nem akadtam a nyomára pár éve Roncskutatok honlapján is rá kérdeztem, de nem született megfejtés.

Köszönöm nektek gyors megnéztem róla pár videót.

Egy idézet a böngészõvel csak eddig jutottam

"Loyowai tûzkeresztség napja.

Sûrû erdõ fenyõfái között megkásásodott mély hóban, még félhomályban bukdácsolunk alá a meredélyes lejtõn. Megszólalnak hegyi tarackjaink és aknavetõink. Pokoli zajjal csapnak le az ellenségtõl megszállt völgybe, amíg mi a falura zúdulunk. Aztán hirtelen elhallgatnak rakétajelzésünkre. Már lent vagyunk a falu szélén. Géppuskatûz és csimbum (orosz gyalogsági ágyú) tüze fogad. Körülöttünk az erdõ alján égõ faházak ropognak, s a lángoló istállókban halálra rémült barmok bõgnek."

http://archivum.szabadsag.ro/lap.php?datum=20060105
Tuvok
Akkor jó .

Nem hagyok ki semmit ha nem olvasok vissza .

Eagle16
Csak a szokásos német vs. szovjet tankok vita 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tuvok
140 új üzenet .. bármi érdemleges infó ? No arti patch ?

Az orosz technikát lenézõk nyugodtan csekkolják a korabeli tábori tüzérségüket. Lövegkonstrukciót tekintve világszínvonal. A németek a saját lõszer-ûrméretre újrahuzagolt Zis-3-asokkal mészárlást rendeztek Észak-Afrikában az angolszász harckocsik között. A Zis2-tõl még a Tigrisek is tartottak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
SPAT. (Self-Propelled Heavy Anti-Tank Gun)

Ez az angol FV4005 prototípus, 1956-ból. Ha a T-54-esben lehet 1980-as motor akkor ez is beleférhetne 😄

TVelvet
KV
Ez valami 7,2 inch SPG?

[NST]Cifu
Na bakker, ha falhoz állítanak, se találtam volna ki, hogy ezt takarja a csimbum ágyú. 😊

Eagle16
Én amúgy ezt szeretném:

Ez az angol KV 😄 183mm-es ágyúval mehetne valami magas tier-be 😊

Ratsch-Bumm (németül) ágyú a 76-mm-Divisionskanone M1942 (SiS-3)

http://de.wikipedia.org/wiki/76-mm-Divisionskanone_M1942_%28SiS-3%29
Az 1940-41-es 88-as Flak36 még gyengébb. Kisebb kezdõsebességgel fejletlenebb és gyengébb minõségû lõszert használtak, ami elõfordult, hogy szétkenõdött az orosz páncélzaton. Olyan Pak40-nek felelt meg átütésben. Ha jól emlékszem, olyan 87-90 mm 1000 méteren 30 fokban.

A páncélos múzeumokkal kapcsolatban ami megközelíthetõ a németországi Munster.Volt ott már valaki?
Én voltam és szép gyûjtemény van ott is PzI.tõl KT-ig STUG, JPZIV, Jagdpanthet,Sturmtiger, Párduc.Meg persze az NSZK NDK tankok.
Eagle16
Az 57mm-esre gondolsz? ZiS-2

[NST]Cifu
A 'csimbum ágyú' nekem nem mond semmit. Valami bõven kifejtés nem ártana, mire gondolsz.

Zisz-3, ne nem veszek rá mérget.

ximix
Látom te komolyan foglalkozol a témával ha tudnál nekem segíteni abban hogy az orosz csimbum ágyú melyik volt mi volt a valódi neve ?
hát igen a magyarok öregbítik egyetemes hírnevüket <#shakehead>
Azért az se általános eset hogy 6 találat kell a harcképtelenné tételéhez. Erre is volt sok példa, de arra is hogy egyetlen találat kellett. Gyakran megesett az egy találat egy kilövés eset is.
3%-on volt, és elõtte is belesebeztem vagy háromszor három százalékot, azaz 12%-ot😛 A vk45 volt 1%-on<#idiota>

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Na ez az igazi prosztó, nem az aki a videón egyet káromkodik.
Ez még angolul is lenyomta a mondókáját ha jól emléxxxxxem.

I.C.ram
Sokat biztos, nem sebeztél bele, ha duplázással is csak 2k xpt kaptál 😊
Met
Mit kell látni? Hogy kinyírtad a Maust ami lehet 1%-on volt?😄DD

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ki mondta hogy szar a JgPanther?😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

<#hamm>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Örökbecsû jutott eszembe: mennyire került ez a kísérlet...?

megint jó cikk a lemilen

kísérleti tankok

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Me0w
Beirjam en is, hogy holnapig? 😊

Together we'll fly someday...

a.carkey
Meg ezt, ill ezt!

A medve nem játék.

állítólag hasznos a stabilizáló

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Mi a f****, most nézem, hogy vannak a hozzászólások számai. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Mhh, jó meglátás. 😄

a.carkey
Mikor voltál arra? Én elõször 1987ben, akkor még nagyon jó volt, de pár éve szétköltöztették a részlegeket, és igazából sok gép, tankok, máshová kerültek. Ami még most is hatalmas, az a bányarendszer, amit az alagsorban kiépítettek. 😄

A medve nem játék.

Kubinka érdekes lehet, de ha jól olvasom a wikin meg amiket a google kidob pl ezt (a kubinkai tankmúzeum hivatalos honlapja olyan mintha vmi kisiskolás hobbypage lenne) akkor külföldieknek mindenféle speciális engedély kell, és még fotózni se lehet...

Svenhassel
Gyárilag nem kellene ott lennie, szóval valószínûleg találat okozhatta.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.