World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az reális, hogy a csaták 90%-ban én vagyok a legkisebb a III-sal. Más szóval esélyem sincs a K1-el szemben. Ennyi erõvel csúzlival is betehetnének a tank helyett.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
<armor>
<armor_1 value="260"/>
<armor_2 value="120"/>
<armor_3 value="90"/>
<armor_4 value="60"/>
<armor_5 value="90"/>
<armor_6 value="30"/>
<armor_7 value="20"/>
<armor_8 value="0"/>
mellesleg hiába laposabb, szarabbul rejtõzködik, mint az isu...
Per Aspera Ad Inferi.
A szovjet magasszintû TD-k meg már vicc kategória a némethez képest. Nyilván kevésbé észrevehetõek, na de azért nem ennyivel.
kis érdekesség, IS7:
<moving value="0.015" />
<still value="0.195" />
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
<invisibility>
<moving value="0.3"/>
<still value="0.6"/>
Eddig kell menni a német TD ágon...
azt hittük a camo nem mûködik, közben meg csak simán elvannak szállva az értékek... nc 😄DD
Per Aspera Ad Inferi.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Bonus<#gonosz1>#gonosz1>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
<invisibility>
<moving value="0.2"/>
<still value="0.4"/>
Nem csoda hogy az álló T-54-est 50m-rõl veszem észre, ha szerencsém van.
http://englishrussia.com/index.php/2007/06/07/977/
On:
Nem csak carkey szereti a Hetzi-t😉, bár inkább Marder II.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A rof különbség pedig ha nem is egyenliti ki teljesen de eléggé csökkenti a nagyobb ágyú sebzés elõnyét.
A Hetzer ezzel szemben ugye tényleg csak Carkey perverziója. 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ferdinand
<moving value="0.03" />
<still value="0.06" />
ISU152
<moving value="0.1" />
<still value="0.37" />
VIB Tiger II
<moving value="0.015" />
<still value="0.0375" />
JagdTiger
<moving value="0.02" />
<still value="0.05" />
Object 704
<moving value="0.2" />
<still value="0.3" />
Ausf B
<moving value="0.015" />
<still value="0.0375" />
Most lehet röhögni.
Én csak 1 héttel kezdtem az egész béta indulása után, de akkoriban a Hetzerrel már Tigrisek meg IS3-ak ellen kellett tolni (mert ugye akkormég nem volt balancer, szóval minden ami Tier2 fölött volt ment a levesbe, beérkezési sorrendben).
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A medve nem játék.
A T-34/85 optikáit egy az egyben fel lehetett cserélni a hosszú csövû Panzer IV-ével (azt kopizták be).
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A Hetzert utáljuk, kivéve a.carkey, mert õ Hetzer fan 😊
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Ez az, ezen lepõdtem én is megfele! <#idiota>#idiota> Tegyük hozzá, hogy 1942-végi '43 eleji állapot, de addigra láthattak már német vasat is, nem?
Battle: Murovanka 2011. január 5. 9:31:58
Vehicle: StuG III
Received Experience: 2 940 (doubled for the first battle each day), credits: 37 146
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
The general opinion: the best construction in the world. Incomparable with any existing tanks or any under development."
Hát nem is tudom.... 😄
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Bocs az OFF-ok miatt, elkussolok! <#zavart1>#zavart1>