World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó, de ahhoz, hogy ezt felfogd legalább 3 hete kell játszani, sok is4-7, pzIV-t34-85 pilóta még nem játszik ennyi ideje, vagy azt hiszik passziánszoznak :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez mindkét oldalról fárasztó szokott lenni - ha te vagy a heavy, az tényleg kiborító ha vannak mozgékony és feláldozható alacsony tankok, és azok inkább bújnak a zászlónál egy bokorban de nem mennek legalább egy elõl lévõ bokorba.

Nem fogják fel, hogy ezzel konkrétan SEMMIT nem segitenek - hiszen nem deritenek fel, és az ágyújukkal meg semmit sem érnek (mig ha egy heavy lõ a bokorból, annak van érezhetõ hatása).

Ugyanez persze visszafele is igaz, a zászlónál kempelõ heavynek hiába deritek fel a másik oldalon valamit, a távolság miatt (egykét pálya kivételével) úgyse tud rálõni.

Szóval ha én vagyok sout leoban, többnyire a támadó heavyik ELÕTT szoktam KIS távolságra haladni. Bokorról bokorra, hogy tovább tudjam mutatni a célpontokat.

ximix
OFF
Régen voltak frankó láma oldalak, de most csak videót találtam
http://www.youtube.com/watch?v=08BRy0MoIA8&feature=related
,de ezek az orosz rajz filmek sem rosszak
http://www.youtube.com/watch?v=H7HV6Zu1Mtc&feature=channel
Mûködik a magyarosítással is.
Azon játszok én is.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

szabii98
okés köszi 😊

I met God. She's black

BoneDragon
Velem is elõfordult, hogy a tier4-es tank ordibált velem, hogy miért nem scoutolok neki.... Ilyenkor megy el a kedvem a játéktól. Ma sikeresen 3x egymás után belém lõtt az m6-os és mind 3x az ágyumat találta el..na én meguntam és kilõttem a picsába.. Huh de ideges voltam.

Igazából bármilyen alacsony tierû mozgékony light/medium tank betölthet scout szerepet.
Nagyjából a tornasor alja szokott scoutnként viselkedni, vicces amikor IS3-ban rám hárul ez a nemes feladat 😊

Usa ágon érdekes, mert nyilván a T26 nem scout - az a medium ág. Lényegében Tier5-ig mindkét ág (medium és a heavy) is light/medium tankokkal van megrakva, szóval azok mind használhatóak scout szerepkörbe.

Kretén

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

BoneDragon
Biztos anyuci apuci kicsit odaengedte ovi után gépezni.

"Banner alatt FAQ"

Te meg ezen mit nem tudsz felfogni?

Minek kell az ilyennek segiteni, komolyan... ezért maradnak az emberek gyopár szellemi szinten, mert a szájukba rágnak mindent. 2 perc alatt megkapta a kicseszett válaszát, de baszik rányomni a linkre, de irni tud 3 hozzászólást hogy valaki aggyon má, valaki aggyon má.
Az ilyen játsszon pasziánszt.

ximix
AZ EU/USA szerver zárt béta szerver csak meghívóval lehet rajta játszani, de a meghívót nem a játékosok küldik hanem a fejlesztõk.
http://game.worldoftanks.com/registration/cbt/
Van még az Orosz szerver ez nyitott azaz regisztrálsz és játszol
http://game.worldoftanks.ru/registration/
Az orosz játék mûködik az angol verzió szöveg állományával.
<#taps><#eljen>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

szabii98
lammaer, ami oldalon az M26 oldala a scout?

I met God. She's black

Ha így kéred akkor küldök! Csak küldj lécci üzit Ide!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

VALAKI KÜLDENE MEGHÍVÓT?????
ximix
Az orosz szeroval van valami várni kell a csatákra ott molyol egy csomót
74.340 játékos tenne be neki
Vagy csak máshogyan priorizál amikor költenie kell.
Vannak olyanok, akik szeretnek játszani, de fölöslegesen nem akarnak költeni a gépre.

Optimális esetben amíg el nem füstöl a procija és még elfogadhatóan élvezi a játékokat, minek vegyen egy másikat. Ha megveszi, akkor mit csináljon az elõzõ még el nem füstölt, de már szinte értéktelen CPUval? =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

walaki küldene meghívót lécci má
nem, sem a spall linert, sem a rammert és a többit nem lehet átrakni és mivel nem olcsó mulatság jól gondold meg melyik tankodra veszel belõle
Banner alatt FAQ, kis denevér barátom.

kérdés: walaki küldene invite códot PLS.
Tuvok
Azt hiszem te élvezed a lehetõ legkevesebb fps-sel történõ játékot .

LSSAHPAUL
Ha kiégetem a procit akkor majd érdekel 😊
Alaplap: GA-M720-US3 2009.okt.9-én vettem mert az elõzõ abit KN9-Ultra szemét módon nyírta kifele a winyóimat. (nem tápegységhiba,én is azt hittem elsõnek, ha kell valakinek olcsón eladó-szivatásnak ideális)
Amúgy csak fentébb húztam a core feszültséget és nyertem pár mhz-et így már minden ok, már csak ágyúnál jön elõ ha a térkép másik felébe váltok a 0-fps/100%CPU jelenség)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

I.C.ram
Csak azokat tudod átpakolni, amiknél nincs egy kis lakat piktogramja.
Maniac, én egy kicsit más véleménnyel vagyok azzal kapcsolatban, hogy is kell scoutolni anapság egy PZIII-al. Leirtam a FAQ-ban a banner alatt a "Mit csináljak a kis tankommal a nagy monstrumok között?" alcimnél...

nickwaren
Semmi gond, általában csak read only üzemmódban vagyok.

Most még játszani se nagyon van idõm és január végéig nem is lesz. 😞

TVelvet
CPU limites a játék nagyon, 8800asom 20-30%ban kihasználva míg az én 3800+ x2 -m 100-100%on pörög.
maniac78
Kösz a tippet. Megpróbálok cserkészkedni az ellen bázisán.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Valszeg cpu limit miatt szaggat a cucc. Az a 3800+ nagyon nudli manapság...

Tuvok
Én hamarosan eladom a core 2 duo-s cuccom, nem érdekel esetleg ?

Me0w
Egy alaplapot is mondjal hozza pls 😊

Together we'll fly someday...

LSSAHPAUL
sorry a kései válaszhoz, nem volt 1 perc nyugtom se a vállatatnál ma :p
Szal AMD Athlon(tm)64 3800+ (2.4Ghz) a procim, ami most perrpill 2.81Ghz-en stabil de nem merem továbbhúzni,pedig kéne még pár mhz hogy sose álljon meg a game.. Jah és tényleg rosszul mondtam a V-ot, szal 1.35 az alap most 1.4-en van. Az 1.425V-ra emelés nem segít 1 mhz-et se.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ximix
Megnyugodtam emberek élnek a föld másik szegletében is ott is elgurul néha a pirula
popey8
Ha megveszek mondjuk egy Spall linert a PzIV-re azt át tudom tenni a VK3601-re, ha azzal akarok menni vagy külön mindkettõre meg kell vennem?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jön az anélkül, ezért írtam oda hogy várjon is. 😊 Persze akkor már nem elég csak berohanni, hanem figyelni kell, hogy bejusson az artykhoz, mert csak az ad akkor már rendes XP-t. De nem olyan lehetetlen dolog, mint azt sokan régebben beállították.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

f24sg
hozzátéve, hogy a sok szép xp igazán csak fejlesztett rádióval és közel 100%-os radio operatorral jön<#hehe>
BoneDragon

Max hp-val megúsztam úgy, hogy az is7 lövedéke lepattant 😊

Ezt valaki lenne olyan jó és letöltené egyben?
Nem tudok vele most szöszölni, mert melózok. 😞
50es ágyú és hajrá, azzal még olyanokhoz kerülsz, akiket simán tudsz lõni. Viszont elõre szólok, még mielõtt majd jön a capslockos üvöltözõs hozzászólás, hogy a pz 3 scout tank lesz, vagyis a csaták nagy részében elõre kellesz padlógázzal sprintelned az ellenfél bázisára, így majd sok szépo XP-t gyûjtesz, és így majd hamar meglesz a pz4. Ha artyval találkozod azt ne sajnáld, másara majd ne nagyon lõjj vele, fölösleges. 😄 Persze ezt is lehet okosabban csinálni, pl. vársz egy kicsit indulás elõtt, míg átjönnek az ellen scoutjai, ezeket ellövöd, stb. Csak így meg lehet nem marad neked felderítenivaló, a csapatnak ugyan tudsz segíteni, de xp-ét bizony nem kapsz.

maniac78
ÁÁÁÁ vágom, akkor még várnom kell, mert csak az A variáns van még meg. Ahhoz v.mi tipp? Az 50-es kánonhoz?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

pz3 75 millis ágyúval HE lõszerrel az egyik legnagyobb fun tank. Iszonyatosakat lehet vele osztani.

maniac78
Nem, de az nem pácéltörõ, meg ezen a szutykon csak 50mm-es löveg van.

I.C.ram
Jó nagy kamu...
f24sg
ez tetszett a legjobban:
"Stalin cancelled the project, and many of the design team members spent the rest of their lives in the Gulags of Sibera."
bváhááhá
Fake. Wargamer szájton valakik vicces kedvükben voltak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tudomásom szerint ilyen harckocsi nem létezetett az oroszoknál. Ezt egy makettezõ építette össze több KV-ból és egyéb harckocsikból, hasonlóan az itt már tárgyalt E-79-hez. Azért ennyire nem voltak elvetemültek az oroszok se. Nem is tudna fordulni. Nem kell elhinni azokat a "teszteredményeket".
Azt hiszem ilyen jellegû harckocsit sokszor véltek felfedezni, de késõbb mindig kiderült, hogy 3 KV-val keverték össze, akik közel mozogtak egymáshoz.

maniac78: 75mm ágyút HE lõszerrel próbáltad?

http://www.ww2talk.com/forum/modelling/24712-remembering-kv-6-a.html
Elég nagy fail tank volt. Jót röhögtem a teszteredményeken. <#vigyor>

Cukii
Ez bejövõs<#vigyor2>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!