World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már egy ideje megvan az is-3, és azt kérdezném, hogy tényleg ennyire rossz az ammo rack-j?
5 meccsbõl 2-szer berobban, és meghalok, mindem második meccsen, eltalálják, ezért a harcérték szépen lecsökken,
vicces volt, amikor berakott kicsikhez, volt még 600hp-m és 5 killem volt, maradt az ellennek egy kv3-alap ágyúval 17%-on a célkeresztemben, meg egy m6-osa épp mikor betöltött az ágyúm, lõni akarom a kv3-at, erre az m6-os a 600 életemrõl le oneshotolt :(
éztem is nagyokat, mit csinált ez? erre olvasom ammo rack berobbant, mondom fasza nem lesz 7 killes meccsem, ezután persze a csapat maradék 3 tankja elvesztette a meccset :(
Prokharovka-n, és utána Hills-en. Mind kétszer ugyanaz a forgatókönyv játszódott le.
Egyrészt lõtt valahonnan, és nem láttam meg, csak amikor megmozdult, vagy valaki felderítette.
(a másik dolog az, hogy a lövések meg egész jól pattogtak róla, de ez másik dolog, nem ide tartozik)
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha már itt tartunk.
A Yenki TD vonalon hogy fognak variálni mondjuk Tier-5 környékétõl fölfelé?Mert ugye az a relatíve komoly 4 db löveg kevés lesz hozzá,ha azt a tendert akarják követni mint a másik két nemzetnél van.90-105-120-155mm.Ott van mindjárt pl az M-36.Alapból 90mm löveggel futott.Gondolom az lesz rajta kezdésnek is.A vele egy kategóriájú T-29 már a 105-el rohangál.Ez alapján meg kellene kapnia neki is a 105-öt.Valószínûleg meg is kapja.Akkor viszont nem lesz semmi elõnye sem vele szemben,csak hátránya.Ha megkapja a 120-ast(örülnék)akkor meg mit fognak kapni a T-9-10-es TD-k.A 10-es nyilván megkapja a 155-öt.És a 9-es?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
nem tudom mit teszteltek / milyen csatában voltatok, de nekem még nem volt olyan, hogy ne lõttek volna egybõl vissza, mikor magamnak scoutoltam és nem volt társ elöl...
Per Aspera Ad Inferi.
A találatnál attól is függ, hogy hol talál el, a JT csak a felépítmény frontján bír 250mm-es páncélzattal. Ha a felépítmény tetejét, vagy a motorteret, akkor (ha jól vesszük ki) 80mm-es páncélzattal számol.
Az egy dolog, ha ammo rack robbanás miatt halok meg. De amit én említik, ott nem írta ki az ammo rack hit-et!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha az álcázást úgy alkalmazod, ahogy anno Cifu írta "a kiskönyvben", akkor az tényleg mûködik. A nagy dögökkel nehezebb, ezt aláírom, de nem lehetelen. (Olyan bokor nincs, ami tökéletes, ha nem Hetzerrel vagy, de van olyan bokor, ami közel áll a tökéleteshez, CSAK mondjuk 1 oldala kevésbé fed be, és észrevehetnek. Ilyenkor szoktam prioritásként az kilõni elõször, aki ezen a lyukas oldalon jön, még amikor nem ér át a lyukas oldalra.) A probléma BÁRMILYEN tank esetében akkor szokott elõjönni, HA EGYEDÜL lõsz rá. Na akkor - ha az ellen nem hülye - egybõl tudja, hogy honnan jön az áldás, és addig lövi, míg ki nem lövi, vagy el nem mozdul a tank és meg nem látja. Ha hülye, akkor ez nem igaz, mert van, hogy odébbállnak pedig ki se lõttek. :) Olyan is volt már, hogy roncs mellõl lõttem, és arrébb kúsztam, míg õ lõtte a roncsot és csodálkozott, meg cheaterezett amikor nem tudott kilõni, pedig nem is engem lõtt. :) (Aztán megkerültem és kilõttem.)
A medve nem játék.
Elviekben a TD-k elõnye az lenne, hogy egy Tier-el magasabb ágyút lehet rájuk pakolni, mint a velük egy tierbe tartozó harckocsikra. Ezzel kompenzálják a torony hiányát.
: szerintem itt van valami bug biztosan változtatnak rajta lehet hitbox probléma ki tudja... mondjuk a 704 hez hasonlítva azért helye közel ok a ballance a spotting probléma orvosolásával szerintem egész jó kis td lesz a JT
Nem bug, ha jól rémlik anno kifejtették, hogy a JT testpáncélzata "autentikus", tehát 150mm a felsõ részen, 100mm az alsó részen. A gond az, hogy ahogy már említettem, így a Tier IX.-es harckocsikhoz képest gyenge lesz a páncélzata (a durva az, hogy a Tier VII.-es T29-es jobb nála!), oldalról pedig szintén elég papír ilyen Tier szinten. Ezt a készítõk is tudják, ugyanis a JT bír egy rejtett 5%-os buffal, az armor értéke 1,05-ös! Csak ez sem elég.
Persze nem azt mondom, hogy a JT gyenge lenne, de ha viszonyítjuk, akkor nem ugorja meg a Tier IX.-es lécet....
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Panzer PzKpfw S35 739 (f) =S35 Somua
Panzer PzKpfw B2 740(f) =Chair B1
Pz Kpfw 38H735 (f) =Hotchkiss H35
USA-nak milyen TD-je volt a 2. vh alatt ?? Tudtommal semmilyen..
Max az M10Wolverine,M36Jackson-t nevezték annak. De ezek se voltak valami hú de sikeresek. Fõleg az M10 nem. Shermannál is gyengébb páncéllal..
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
2.: És/vagy növeljék a 128mm-es ágyúk RoF-ját vagy a lövedék sebzését.
3.: Vagy a frontális testpáncélzatát erõsítsék meg, ugyanis jelenleg a Tier VII.-esek is átütik. Ez nem autentikus, de hát sokminden más sem az. Továbbá kapja meg a lövegpajzsot, mert jelenleg az nincs számolva se a Ferdinél, se a JT-nél!
1: Ha a sziluettet nézem a JT a még esetleg nála magasabb amcsi tankoknál jobban látható de ha úgy nézem mint TD ág és ,hogy mi a feladata akkor igen csökkenteni kellene.
2: 128 as JT ágyú ROF ja magasabb mint a vele egy tierben lévõ VK4502 nek.Átlagosan 3083,4 damaget tud a JT 1 perc alatt míg az Object 3000 damaget a JT pontosabb gyorsabban céloz és több a hpja cserébe már a holdról is látható de ez mind maga után vonja azt ,hogy más játékstílust igényel. Aúgy én nagyjából lexarom mit mondanak azok a csapattársak akiket nem is ismerek... a legjobb az volt amikor 1 gyerek arról akart meggyõzni ,hogy használjak kizárólag AP lõszert tüzérségbe... no comment
3: szerintem itt van valami bug biztosan változtatnak rajta lehet hitbox probléma ki tudja... mondjuk a 704 hez hasonlítva azért helye közel ok a ballance a spotting probléma orvosolásával szerintem egész jó kis td lesz a JT
1. Megkeresed az ennek való topicot.
2. Elmész a boltba, és megveszed eredetiben - ott lesz a lemezen, vagy a könyvben valahol.
Szia.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
ismét csak nem kéne túlzásokba esni, ez rohadtul nem igaz. még ha rejtve is tud maradni, az elsõ lövés után ki lesz világítva, mint egy karácsonyfa, és mindenki rá fókuszál...
Per Aspera Ad Inferi.
OP? Igen!
elõre is köszi
Camo nettel természetesen.
Egy frászt. Egy Object 704 foghatja magát, és a nyílt terepen 500 méterrõl nekiállhat lövöldözni. A kutya nem látja meg. Ha egy JT csinálja ugyanezt, akkor mindenki meglátja. Ahogy te is írod, aztán mivel a Ferdinél és JT-nél kevés feltünõbb és jobb célpont akad, ezért az ellenséges tüzérség rögtön rászáll. Ennyi, kalap-kabát.
Ha egy Ferdivel vagy JT-vel beállsz hátra, hogy hátulról oszd a népet, akkor a saját csapattársaid küldenek el melegebb éghajlatra, mert mindenki azt várja, hogy te menj elõre.
Nagyon én nem is tudom ,hogyan lehetne rajta segíteni maga a konstrukció is életképtelen és a játékban ez ki is jön.
1.: Legyen a láthatósága egyenrangú az amerikai heavy-kkel (0.195 álló helyzetben).
2.: És/vagy növeljék a 128mm-es ágyúk RoF-ját vagy a lövedék sebzését.
3.: Vagy a frontális testpáncélzatát erõsítsék meg, ugyanis jelenleg a Tier VII.-esek is átütik. Ez nem autentikus, de hát sokminden más sem az. Továbbá kapja meg a lövegpajzsot, mert jelenleg az nincs számolva se a Ferdinél, se a JT-nél!
Részemrõl az orosz medium és heavy a lehetséges út.Aztán,ha jól megy minden mehet a német TD és Heavy.
Meg, már kurvára itt az ideje, hogy egyenesbe jöjjön a játék, jöjjön már ki végre rendesen.
Másfelõl rossz, mert nem bántam volna ha hard wipe elõtt kipróbálhatom mondjuk a Löwe-t, az E-szériát, meg viccbõl azokat az elcseszett francia tankokba is belenéznék.
Szovjet tank nem kell.
Amerikai SPG vonalon mozgok még majd tovább, illetve az amerikai nehéz tank vonalon, esetleg még a TD-ket kipróbálom ha jók lesznek.
Kb. ennyi kell a jelenlegi fákról.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Viszont a láthatósága kritikán aluli!Én értem,hogy nagyméretû meg ilyenek,de ha a játék kiegyensúlyozottságára törekednek,akkor nyugodtan eltekinthetnének ettõl.Mint ahogyan az Orosz vonalon meg is tették már párszor.
El Halluf-nál,ha egyszerre elkezdenek lõni 6-an a szemben lévõ sziklák tetejérõl,650 méterrõl,akkor a legelsõ ami láthatóvá fog válni,az a JagdTiger lesz!Van rá egy fogadásom!
De egy ArmA pl: már nem jó, mert miazhogy kilõnek egy lövéssel ...
Pedig az igazán valósághû az, hogy 9 hónap visszaszámlálás után van Respawn, majd 18-24 év felkészülés - ki a frontra, 1 lövés aztán vagy x hónap lábadozás, vagy megint respawn <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
JT nagy páncélzatát tény nem igazán lehet kihasználni igazából egy ellentmondásos jármû és a TD-k általános problémája rá hatványozottan igaz. Artyval kedvenc célpontom. Igazából kevés jó TD játékos van és még kevesebb aki jól tud játszani JT-vel. Nagyon én nem is tudom ,hogyan lehetne rajta segíteni maga a konstrukció is életképtelen és a játékban ez ki is jön.
Egyedül talán a sima Panther nem jött össze, meg asszem nem is fog, mert van még nekem elötte tank (DB, meg valamelyik vk3001).
Viszont azt már látom, hogy a véglegesben merre indulok:
német heavy és a német TD párhuzamosan.
Kipróbáltam jópár tankot (ruszkit, amcsit egyaránt), de a legélvezetesebb játékot a KT, a Tigris és most a JP hozta.
(JP -vel 30 csata után 17 gyözelem, 48 kill, tucatnyi plecsni, stb... eddig megalájk... talán még a Tigrist is letaszította most a trónról nálam)
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Errõl a PzV/IV-van valahol valami?Tudom ez csak kukacoskodás de nem Panzer IV/V-nek kéne jelölni?
Az artyknak is support szerepük kellene,hogy legyen,mégis nagyobb biztonságban lövöldözhet a map végébõl mint egy TD a fronton!Ráadásul,ha betalál akkor még pusztítóbb is.
Tudom,hogy a TD-knek milyennek kellene lenniük,vagy hogy milyen stílust is kellene képviselniük ebben a játékban.De ez jelen állapotban a Német high tier TD-kel kivitelezhetetlen
Ez 20000%, hogy nem fog megtörténni.
A szovjet TD-k valóban tûztámogató jármûvek. A németek nem, legalábbis a játékban nem alkalmasak erre a szerepkörre igazán. Talán majd a Marder III. / Nashorn ág, ha belekerül a játékba...
Rászántam egy hétvégét, de aztán végül berúgtam és elaludtam. :D
Maga a gondolat szép,jó lett volna a játék,de igy csak egy próbálkozás maradt.