World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttam egy képet valamelyik fórumban, hogy azt figyeli, hogy a lövedék a jármû részegységéhez viszonyítva Z tengelyen (tehát felülrõl) nézve hány fokban csapódik be, és ha a felületre merõlegesen 70° felett van, akkor 'bounce'. Ez azonban biztos hibás, hiszen nekem pattant már le kõ 0°-ról (vagyis teljesen merõlegesen rálõtt) lövésem is, nem egyszer.
Én arra tippelek, hogy van egy százalékos esély minden részegységnél, és a szerver végez egy egyszerû véletlenszerû számgenerálást, ha a megadott érték alatt van, akkor lepattan, ha felette, akkor átmegy.
De ez szigorúan a saját meglátásom.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A belinkelt ábrákon látható, hogy az Object frontja 10 fokkal jobban meg van döntve.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A való életben is rengeteg önvédelmi rendszer, legyen szó vadászgépek csali szórójáról, egy hajó közellégvédelmi rendszerérõl, vagy egy harckocsin alkalmazott aktív védelmi rendszerrõl, csak esélyt ad arra, hogy a beérkezõ rakéta nem éri el a védendõ jármûvet. Viszont ezek nélkül meg ennyi esélye se lenne a túlélésre.
Szóval ne becsüld alá az esélyét a lepattanásnak! :)
.
.
Object 704
Wikin
Object 704
Itten meg JagedTiger
.
.
http://www.airlandsea.info/2009_12_20_archive.html
Szóval lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, de nekem valahogy nem úgy tûnik, hogy az Object 704-nek panaszkodni kellene. Eleddig viszonylag kevésszer kerültem 1 vs. 1 helyzetbe O704 ellen JT-vel, most így hírtelen három jut az eszembe, de kettõt õ nyert meg (egyet úgy, hogy végig nem láttam, lõnni nem tudtam rá pontosan, csak megeresztettem egyet oda hozzávetõleg, ahonnan a lövés jött, a második esetben három lövésbõl kettõ pattant le róla), egyet én (itt viszont irtó hülye volt az O704 játékos, mert a elõre rohant egyedül, és a faluban, oldalról kaptam el Malinkován, így nem tudott rám fordulni).
http://www.youtube.com/watch?v=LXIoDLVT-Jw&feature=related
Jaj tezstvíreim ez meg itt a susogo nadrágos reszájkling menedzserek mennyországa http://www.youtube.com/watch?v=QDFywHrfmXQ&feature=related
Felõlem 1000 HP-ja is lehetne a JT-nek, ha ezeket tudná.
Ezzel szemben, csekélység, hogy csak 120 mm a frontpáncélja
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
olyan dejavu érzésem van, hétközben nem játszok sokat, mert edzek, de hétvégén, óránként láttam ilyet, csak akkor s51-es lõtt és az is-1-est vagy 3-asomat, de az eredmény a videón látható lett :)
Ez meg csak érdekes fõleg a második kamera állás
.
EU servers -> open beta -> clan wars beta -> game release & hard wipe -> clan wars release & clan wars wipe (global map wipe)
Az EU szerveres rész már a héten jön, szóval úgy nézzétek.
De a legutóbbi patch óta a 120 mm-es ágyú is tier 10-es, tehát az amerikaiaknak két tier 10-es ágyúja van nehéztankokra, mivel ha a T34-re (tier 9-es) is 155 mm-est lehetne tenni akkor T30 lenne, nem T34. A jelenlegi elcseszett besorolás miatt van ez így, de már vannak elképzelések hogyan javítsák ki.) Lesz javított usa tank fa. Abban nem lesz külön T28 és T95, hanem egyetlen gép lesz T28/T95 néven. Véleményem szerint a gyengébbik TD, ebben az esetben a T28/T95 kapja a gyengébbik ágyút a 120 mm-est, az erõsebbik a T30 (az a mostani tier 10-es heavy amit majd tier 9-es TD-ként sorolnak be) az erõsebbet a 155 mm-est.
Ha megjelennek úgy az amerikai TD-k még a javított tank fa elõtt, akkor külön lesz T28 mint tier 8-as és külön T95 mint tier 9-es. Ez esetben szerintem a T28 120 mm-es, a T95 155 mm-es ágyút kapja majd meg.
A valóságban a T95 szinte ugyanaz mint a T28. Minimális módosítás után egyszerûen átnevezték a T28-at T95-re. Eagle már rakott be képet a WoT-os T28-ról, az egy korai prototípus volt még oldalanként egy lánctalppal és más frontkiképzéssel. Ezt a prototípust késõbb továbbfejlesztették és abból lett a Patton Museumban jelenleg is látható T28/T95. Eagle által berakott képen szerintem 120 mm-es ágyú volt a T28-ason.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni õket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Na a lényeg hogy m10-el ha meglátsz egy pz4-est akkor jobb ha behúzódol valahova vagy elkezdesz teljesgázzal felémenni közben jobbra balra ingázni hogy a lánctalp máshova essen hátha packet-lossa van az ellenfélnek :D (lánctalp)
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Ezzel azért voltak így egy páran!<#nevetes1>#nevetes1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Na az lenne az OP :D
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyébként a T95-nek már nem lesz forgatható tornya, igaz?
Tényleg elgondolkoztató milyen ágyú lesz rajtuk. Az M36-oson szerintem lesz 105 mm-es. Az ágyú 9-es szintû és mivel TD lesz nagyobb lesz a tûzgyorsasága olyan 9 lövés/perc körül, kétlem hogy lesz hozzá 120 mm-es. Amire semmi panasz nem lehet majd. Az orosz és a német társa is hasonló képességû ágyúval rendelkezik, mint amilyen feltételezhetõen a 105 mm-es TD ágyú lesz. Az elõnye a forgatható tornya lesz.
A 120 mm-es ágyút szerintem a T28/T95 kapja majd meg. Ami szintén jó ágyú lesz, véleményem szerint ez is olyan 9 lövés/perc körüli tûzgyorsasággal rendelkezik majd. Ami 248 mm-es átütéssel és 400-as sebzéssel szintén megfelelõ lehet a szintjéhez képest.
Per Aspera Ad Inferi.
Szoktál úgy is játszani? <#nevetes1>#nevetes1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
T-44 esetén még igy is sokszor ellövik már elsõre is a racket, de legalább nem robban fel.
- vegyél wet rackot az IS3-ra
- mindig legyen betöltve a 3000 credites repair kit, ha kilövik a racket utána megjavithatod vele és még 2 percig fullosan üzemelsz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"