World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IS4-en 1vs1 szembe, a legjobb ágyúval (az IS7-esre való 130mm S-70, 260-anas pennel) is konzisztensen lepattanok kis távolságról is, holott a front "csak" 200mm, és nem is tûnik nagyon döntöttnek.
Legutóbb zsinórban 3x pattantam le róla, miközben õ szépen ledarált 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mindhárom T54-et meglõttem, a mögöttem a bokroban rejtözõ 2 srác pedig hamar kikapták mindhármat. Az IS7-et én lõttem ki.
Ha jó csapatban vagy akkor nem ellenfél egy tank sem. Voltam már sok olyan játszmában, hogy azt hittem veszítünk, és nyertünk. De sokszor volt már fordítva.
A legpoénosabb, hogy MAUS-mat egy TIGER1 kapta szét 30%-rõl, egy T44 meg mindíg lelõtte a láncom. Magyarul szét szívattak. A TIGRIS1-nek 1%-a volt, de nem tudtam kilõnni, hála a saját csapattársnak aki még az elején szét lõtte a lövegem.
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
A tier 9-es medium harckocsik újak, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy "véletlenül" ezeknél is maradt valamelyik értékükön +20%-nyi.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Lammaer:
Hát kösz...
Kölönösebb probléma nem lenne az átnevezéssel, nem '50 utáni lõszer már a háborúban is használták. De valószínûleg lényegtelen lenne mert a sok német fanatikus akkor is ugyanúgy OP-zna. Meg se néznék hogy milyen lõszertípus van a játékban és hogy egyáltalán annak a lõszertípusnak az átütését nézik-e meg valamilyen táblázatban.
Történelmileg hitelesek vagyunk, legfeljebb rakunk bele rakétalõszert 😊
Mondják azt hogy nem történelmileg hitelesek, azt mindjárt kussolna a sok kis tankbuzi 😊
Azt nem mondanám, hogy történelmileg nincs alátámasztva, csak mi nem találtuk meg a pontos értéket. 😊 Inkább azt mondanám, hogy másfajta értéket adtak meg mint a német ágyúknál. Nem valami fair dolog. De mondom én a fejlesztõk helyében átnevezném a lõszer típúsát és meg van oldva a probléma. Ezután már nem nagyon lehetne belekötni. Szerintem ugyanezt vagy hasonlót játszották el a 85, 107, 122 mm-es ágyúk esetében is.
Ha a Jagdpanzer IV-est és az SU-100-ast nézzük, akkor azért szerintem nem elhanyagolható a tûzgyorsaság se. Ugyan TD-m még nincs, de úgy gondolom, hogy fontos az, hogy hamarabb le tudd lõni az ellenség lánctalpát, minthogy felraknák neki. Erre a 100 mm-es már kevésbé alkalmas.
Ha a t-54 tud karikázni körülötte az más, de a himmel nem az a pálya. Én csak tudom, ma állandóan oda dobál be...
Pont Himmelsdorfon volt, hogy 4 T-54/1 T-44-et 1 Tigris/KT/T-44 trió tartott fel sikeresen.
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2011. január 11. 23:04:36
Vehicle: IS
Received Experience: 141, credits: 5 812
Kiléptem a francba, mielõtt mégjobban felidegelem magam.
Mert a damage még ok, az fiktiv, na de a játék szinte a penrõl szól....
Eddig is felbaszott ez a szar játék, de erre már tényleg nem tudok mit mondani. Baszódjon meg az összes a gecibe.
linky
██
Nagyon sokszor futok bele afkoló medium tankokba vagy egyszerüen mennek a saját fejük után😛
██
Az egy lövésbõl pusztul az apraja nagyjához annyit tudok mondani, hogy én is meglepõdtem amikor az IS-3 122 mm BL-9-es ágyújával nem tudtam egy lövéssel megsemmisíteni egy Panzer IV-est, míg régebben általában sikerült. Ez azért van, mert a tier 9-es médiumokat tartalmazó patchnél a medium tankok +20% HP-t kaptak (nem vagyok biztos hogy pont 20%-ot). Ezért nem hull ki az apraja nagyja olyan könnyen mint régebben.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A medve nem játék.
Kb egy hete újra medium harckocsival játszok. Jelenleg VK3002 DB-m, van. Semmi bajom nincs a 8,8 cm L/56 löveggel. Rendszeresen kerülök össze olyan gépekkel amiken 90 mm M3 vagy 100 mm D-10T ágyú van, nem olyan veszélyesek.
Összességében tetszik a VK3002, egyetlen dolog van amin nagyon kiakadtam: a hangja. Magas sebességnél kattog. Alig hittem el, hogy kattog. Mivel szeptember óta nem volt közepes harckocsim nem tudtam hogy most az lett a divat a medium harckocsiknál hogy nagy sebességen motorhang, meg minden más hang nélkül kattognak. Hihetetlen. De szerintem a játékban lévõ hangok nagy része egyszerûen borzasztó.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem akkor se kéne már T-54, ha fizetnének érte, ugyanis annyi a rinya miattuk, hogy olyan nerfet fognak kapni..., majd egy szellõtõl is szét fognak esni, fogadjunk! 😊
Egy közepes harckocsinál van kihívás, egy közepes tankot nem lehet kiszedni 2-3lövéssel, s most tényleg ez a baj? Most mennyivel jobb az, ha egy T-44 jön szembe veled, s egyszerûen csak arra tudsz gondolni, hogy free kill! <#hamm>#hamm>
Mindenesetre ha már valamiért sírni kell, akkor én azért sírok, hogy a panther II/Pershing mediumokat hozzák fel a T-54 szintjére! 😊
Már majdnem könnyezni kezdtem, amikor a t44 és az is7 leszállt a földre, sebezhetõvé vált, illetve összevethetõ lett a másik ág hasonló szintû tankjával.
Erre berakják a t54-et...
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Közénkrohantak, kivégeztek mindenkit. Egyszerûen semmit nem lehet velük kezdeni, ha tömegesen jönnek.
Asszem felmegyek wot fórumra aztán kibanoltatom magam. Szórakozzanak az @@@@@ @@@@@@-kal
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
A medve nem játék.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines