World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Most hogy eszembe jutattad a magyar mentalítást, pár napos, de még fincsi:

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
link
Szerintem valami keverék lesz a játékban, a 150mm-es ágyút nem fogják rárakni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A lánctalp hp-ja csökkent és a javítási ideje (+ 10%) nõtt meg.
Most már mindkét adat megegyezik a T-44-esével.
Most IS4-el se jönnek még de nincs meg csak 1 napja de még nem dobott össze szerencsére.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
exo biztos "luvolná" <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Tier IX.-es mediumok értéke is érthetõ valahol, hiszen az alap értékek esetében semmi esélyük nincs a Tier IX. szinten.
Persze ez csak az én feltevésem, és persze "nem megbízható adatokra" épül, de látok logikát benne.
A csúnyaság benne az, hogy ez egy rejtett változó. Ha valaki a játékban kijelzett értékekre épít, akkor hibás következtetéseket vonhat le...
Loltractor
<sensitivityToImpulse value="0.96"/>
Hetzer
<sensitivityToImpulse value="0.8"/>
Tiger
<sensitivityToImpulse value="0.22"/>
Maus
<sensitivityToImpulse value="0.1"/>
IS-7
<sensitivityToImpulse value="0.08"/>
Lehet, hogy ennek is köze van a lepattanáshoz, esetleg a modul-, vagy crew sérülés esélyéhez?
Én ugyanis a T29-em 90mm M6-os csövével BIZONY mondom néked a valót, hogy átlõttem a T-54-et, igaz, hogy kb. 50m-rõl és a 2x2 pixeles helyeken (nem biztos, hogy azon helyeken, csak asszem). DE legalább e pontok mûködnek ezek szerint. Mert az egyik lyuk a torony tetején a (baloldali)kitekintõ nyílás (peri'kkóp?) alatt volt, a másik a torony hátulján, szintén felül. Átmentek, nem is kicsit (20-30% dáMÁzs). Ja és volt egy 3. lövés a lánc és a torony közt oldalról. Aztán engem seggberaktak...
DE majd most! Beizzítottam a Frepsz-et (sic!) és a record hotkeyt, és majd a legközelebbi duelemet egy téötvennéggyel jól felveszem.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
😄D
JagdPanthernél, Ferdinél és JagdTigernél:
<armorHomogenization value="1.05"/>
Mindhárom Tier IX.-es Mediumnál:
<armorHomogenization value="1.08"/>
Szu-85/Szu-100/Szu-152, ISzU-152-nél, StuG III./JagdPanzer IV., Tiger I., továbbá T-44/Panther:
<armorHomogenization value="1.1"/>
A Hetzernél:
<armorHomogenization value="1.2"/>
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Ez persze csak akkor nem igaz, ha mozgás közben lövik le a lánctalpat, akkor ugye "kidriftel" az adott irányba a test.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A JSz-4 nagyon ritkán nem lõ át, amikor Ferdivel vagyok, tehát szerintem csak nem volt szerencséd. Egyébként ha elég közel vagy, akkor céloz a testre. Mind a Ferdinél, mind a JagdTiger-nél csak a felépítmény olyan "jól" páncélozott (az idézõjel azért, mert az amerikai heavy-k tornya jobban páncélozott...).
Tegnap azon röhögtünk az ellenségnél egy Jpantherrel (na jó, õ nem röhögött annyira), hogy õt elõbb észrevettük mint a két négyzettel hozzánk közelebb lévõ orosz (IS3 meg társai) heavyket. Azokról tudtuk hogy ott voltak, mert láttuk megérkezni õket de az istennek nem lehetett észrevenni õket. Szegény kis Jpanthert meg úgy lõttük ki mint a fene...
Teszteltünk fullos T-54-est gyakorlószobába és a testpáncélzatot még a 105mm-es Ausf. B ágyúval sem tudtam átlõni 200m-rõl. Volt egy lövésem a toronyra kb. 5m-rõl és az még csak le se pattant, egyszerûen nem ment át.
Ezek után én nem hiszem hogy, hogy egy D10T vagy egy 88 mm L/56 át tudná lõni, de nem úgy ám hogy becélozzuk a 2x2mm-es gyenge pontokat...
Az a baj, hogy a T-54 figyelmen kívül hagyhat bizonyos tankokat, amin a maxos ágyú átütése pl. 175mm (122mm-es, 100mm-es szovjet ágyúk), 160mm (M3-as amerikai ágyú), a kisebbekrõl nem is beszélve, bár azok ilyen csatákban kevesebbszer fordulnak elõ. És most közvetlen közelrõl értem az egészet, ha távolsági harc van akkor még sok más erõsebb is ágyú van, ami nem üti át sehol...
Párduc II-ben meg eljutottam odáig hogy szembõl már nem kell félnem, hogy átlõ egy JGPZ, vagy VK3601...hát siralmas. (ilyen tankokkal meg amúgy sem találkozok) T-44 ugyanúgy kicsinál, IS ugyanúgy sebez szembõl 360-at, de még egy T34/85-ös is a 100-as ágyúval...német oldalról meg már a Jagdpanther elõl is bujkálni kell.
Panther II nagyot tud harapni, õt viszont át tudom lõni minden szögbõl.
Speciel az effektiv páncélzatot nem nagyon érzem, mert az a bizonyos T-29 amit lent említettem, szembõl 3x egymás után lõtte át minden további nélkül a fejlesztett tornyú T-54emet.
Elég kevés lepattanót érzek belül, de ez tudom, hogy szubjekiv mert nekem T-54 ellen mindig probléma volt ez, és amikor más tankkal megyek mert a T-54 még aroncstelepen van, látom hogy pattogok róla mint a fene.
Ami nekem elsõsorban a T-54et nagyon OP-pá teszi, az a hihetelen mozgékonysága és az ágyú pontossága még mozgás közben is (mondjuk ehhez a felrakott extrák is hozzájönnek), illetve az a bizonyos instant lánctalp felrakás. Ez nekem nagyon illik a játékstílusomhoz (elfogóvadász és arty gyilkos)
Aztán remélem ha meglesz a top ágyú, akkor a pen és a sebzés is hozzájön mindehhez. <#eplus2>#eplus2>
És az nem baj hogy jó 80mm-el nagyobb az effektív páncélzata mint a másik két Tier 9-esnek? Ki fog Pershing-et venni, csak a + 10%-os ROF miatt, vagy Párduc II-t a + ~15% pontosság miatt? Én biztosan nem.
Jól kitoltak azzal aki a német közepes vagy amerikai közepes ágon indult el.
Én pl mindig meghalok vele, nem egyszer kill nélkül. Volt hogy T-29* gyalázott meg, az milyen má?
*Igaz, volt mellette 2 másik T-54 is 😊
Pedig ugye ez OP orosz ágyú, át kéne lõnie azt a német szart mint a pinty...
No nem az alapszúnyog,hanem a nikkelszúnyog!<#zavart1>#zavart1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Kezdem nem érteni ezt az egész WoT-os páncélátütés dolgot. Eagle16 egyik hozzászólásából kiderült hogy, számol effektív páncélvastagságot. De a harctéren olyan dolgok történnek amik nem ezt támasztják alá. Sõt néha azt támasztják alá, hogy semmit nem számol, néha mintha véletlenszerûen vagy átüti a páncélt, vagy nem.
Olvasom a hivatalos fórumot,háááát ebbõl nem lesz februári éles indulás.sokan panaszkodnak a bugokra a t-54-re a láthatattlan tankokra,a fekete lyukba kerülõ lövedékre,a tankok fele kint sincs,a clan war-ból egy centet se láttunk.
Érdekes lesz ez igy. 😊