World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ebben az esetben megjelenik egy checkbox, amivel azt mondhatod, hogy innentõl kezdve nem gyûjtesz XPt, azt teljes egészében a legénység képzésére forditod (5% asszem igy is megy a free XP vödörbe).
A magasabb tank kifejlesztéséhez nem kötelezõ MINDENT kifejleszteni, elég csak az útba esõ fejlesztéseket (tipikusan pl a lánctalp nem szokott ilyen lenni). Azonban ha egy tankkal sokat kell játszani a következõ tankig, akkor érdemes elõször a fejlesztéseket megszerezni, mivel hosszú távon a fejlesztések NAGYON megdobják egy tank használhatóságát.
Alapszabály például, hogy a teljesen felfejlesztett tank mindig (na jó, van 1-2 kivétel) jobb mint, mint az egyel magasabb szintû, ám alapfelszereltségû társa.
Pl sokan sokkot kapnak, amikor a VK3601 után végre megvan a Tigris, és lesz egy lomha, gyenge ágyús tankjuk, ami a közelében sincs a fullos 3601 használhatóságának.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Az elit jármû szinthez kell az is, hogy a következõ generációs jármûvet unlockoljam?
Tehát pl egy tankban egy 100 és egy 50%-os loader az 75%-nak felel meg, azaz pont olyan gyors mint egy másik tankban lévõ 1 darab 75%-os.
De lényegtelen, a problémát érted mégis olyan a kommented amilyen, és még én hülyézek??😄 te elsõ reagálásod annyi hogy viccesen hülyének nézel😛
Kb. úgy néz ki a topik hogy kb 3-4 ember írhat kritikát a játékról, a többi láma/loser/hülye gyerek... na de már több idõt szántunk erre mint kellene😄
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Egy érdekes kérdésem lenne. A KV-ban ugye ha jól tudom 5 legény van a "fedélzeten". A KV-3 már 6-os lélekszámmal bír. Vegyük alapul a 107-es ágyút. Akkor a KV-3-as elvileg a 2 loaderrel gyorsabban töltene be? Vagy ez csak akkor lehetne igaz ha felteszem a ventit?
Mert ha a 2 loaderrel gyorsabb lenne (amit kétlek), rátennék egy rammert és még egy ventit, 15%-al csökkenne az újratöltési idõ? Háááááát... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bár van olyan tank is ahol 2 célzó van.. Lehet a fenti feltevésemnek igazságalapja?
KT-vel 4-bõl 4 lövésem lepattant róla kb 30 méterrõl... Õ persze végig sebzett, a ROF-ja is majdnem 2x jobb. Nevetséges.
Vajon ezek után még mindig jogos szidni a balancert, ha volt odaát egy panther is, ráadásul a gyõzelem emberi hülyeség miatt nem lett meg?
Hagyjuk már kérem, és még elkezd hülyézni is...
Így nincs logikai bukfenc. 😄
"Nem mondod😄 3 foglaltunk volna... Panther tovább robogott, tálán 3 befoglaltuk volna míg oda érnek a KT-k... mivel tovább ment és kilõtték 20 másodperc múlva, ezért hozzánk is elértek a KT-k.. többi sejthetõ"
Ki veszi észre a kollégánál a logikai bukfencet? 😊
Egyébként nem értem van itt 2-3 ember aki tök hülyének néz mindenkit😊)) de mindenkinek szíve joga😄 én is ezt teszem😛
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Rammert már beraktam. De a másik két helyre lövésem sincs, mit kéne.
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2011. január 14. 21:50:08
Vehicle: T29
Received Experience: 1 092, credits: 40 116
Ennél rosszabb vesztes meccs ne legyen😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hogy az anyámba lehet olyan hogy nincsenek platoonban és az egyik oldalon 2db Tiger II, nálunk meg 1 Tigris én a második T29-el... kilõttem 4 enemyt, vezettünk 13-7-re persze a KT volt hátra 100%-on... na ki nyert?😄
Igaz, Heavy tankon annyira nem lényeg a Toolbox. Médiumon annál inkább, nem mindegy, hogy miután leszedték a láncod beléd tud e lõni még 1x vagy el tudod húzni a csíkot.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Tier 6 alatt szerintem eleve nem nagyon érdemes kiegészítõket használlni, mert 2 kiegészítõ már eleve drágább lehet mint maga a harckocsi. Fõleg ha csak epizód szereplõ a terveinkben az a harckocsi.
Neháztankokra alap a rammer, talán mindegyik gépemen van.
Toolboxot nem használok. Ha már 100%-os a legénység és van egy kicsi repair képességük is, akkor megvagyok elégedve a javítás sebességével. Ha jól emlékszem az átpakolható, tehát elég lenne egyszer megvenni. Maximum kétszer.
A réteges páncél vagy micsoda tényleg nem rossz, bár most már közel se jelentenek akkora veszélyt az SPG-k mint régen. (Ettõl függetlenül szerintem akármennyire is erõsek/gyengék attól még nem sok keresni valójuk van a WoT-ban.)
A stabilizátor hasznosságában még kételkedek, majd megpróbálom megfigyelni az IS-eken.
Medium tankkal úgy kéne játszani, hogy auto célzás és kis távolságon lövöldözni folyamatosan amíg a célon van az ágyú? Soha nem használok auto célzást. Nem is nagyon áll szándékomban használlni. 😊 Számomra már a manuális célzás is túlságosan flash játék hangulatú. Automatával már az akna keresõ is sokkal komolyabb kihívás lesz.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Fölraktam a fejlesztett tornyot és azóta sokkal jobban pattognak a cuccosok rajtam😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jó darabig úgy tartottam, hogy nincs értelme a töltés gyorsítónak, azonban nem egyszer volt olyan, hogy azonos tank (T-44) meglõttem majd utána õ engem, mind a ketten 10% élet alatt voltunk. Na mondom most én fogok elõbb betölteni, de nem úgy lett...én vesztettem. Ha úgy számoljuk, hogy egy 10-es tûzgyorsaságú ágyúnál a 11. lövés ajándék akkor nem rossz.
Stabilizátort is szeretem, nagyon hasznos városi harcban mikor elõre kell figyelned, hogy nehogy fenn akadj valahol, ilyenkor autoaim és kattingatás. 100-150méterig szinte mindig talál. Én úgy vélem heavy tankra az a kit nem való, egyrészt úgyis lassabb mint egy médium ergo pontosabban céloz már menet közben, másik meg mivel ugye heavy lényegesen kisebb rizikóval áll meg mert úgyis erõsebb. Heavy-re a 15% splash damage védelmet szoktam felrakni a rammer és toolbox mellé.
Esetedben már alapból kevesebb, szóval jobban megéri az új tank személyzetét 75%-sá képezni.
Valamint van már egy fullos Wespe-m és valahol van valami olyan parancs, hogy minden megszerzett XP-t a személyzetre költ. Ezt hol találom, vagy hogy kell elérni?
Az IS-sorozatnál nálam már a stabilizátor is határeset. Pontosan azért amit YossarianHUN írt: gyors harckocsik, menet közben nem is érdemes lõni, az a 20% pontosság se segít sokat. Az IS-nél még használtam nem sok változást észleltem. A magasabb szintûekre már nem vettem meg. Talán még az IS-4-re érdemes lenne felrakni, annak lassan fordul a tornya és nem is olyan gyors.
Az enchanced gun laying drive szerintem csak pénzkidobás. 5-6 másodperc minimum kell, hogy egy nagy sebességgel közlekedõ IS megálljon és összeszûküljön a célköre, plusz ha nem pont elõtte van a célpont akkor toronyforgatás és az még 1-2 másodperc. Az a 10% semmit nem ér.
Én a D-2-5T-t inkább átugrottam, a D10T-vel még pénzt is lehet keresni, a D-25T-vel viszont dõl az xp . Távolra silány, a tank mozgékonyságát kihasználva inkább közelharcban, városi pályákon használható jobban . A fullos IS lett a kedvenc tankom a játékban, kár hogy korábban nem láttam benne sok rációt, mivel lassú töltést és az eszméletlen pontatlanságot nehéz volt megszokni a gyors és precíz német ágyúk után .
Az a 10% 500k-ért sztem nem éri meg, fõleg ha nem hosszabb távon használod a tankot, csak az IS-3 megszerzéséig . Ha mégis, akkor talán érdemes feltenni a 10% töltésgyorsító mellé .
IS7 + T30 a nyílt utcán láthatatlanná vált majd vidáman hülyére lõtt láthatatlanul, ez azért nagyon durva
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,