World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
szart sem érsz az ajándék/prémium cuccokal, mert nem lehet õket fejleszteni, XPt se tudsz velük szerezni.
Eagle16
Azok a dobozos verziókhoz lesznek majd.

Az oroszok KV-220-ast kaptak, de Overlord azt mondta hogy mi jobbat kapunk 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nézd meg a nemrégiben belinkelt tech tree-ket, és a német ágban alul abban a 2 sornyi típus között van egy PzIV/V (zárójelben gift, az meg ajándékot jelent), az orosznál meg valami object-es cucc. A másik 2-nél nem láttam. Azért mondom ezt, mert annak idején írta valaki, hogy lehet egy PzIV/V-öt kapunk, vagy valami hasonlót. Innen jött az ötlet.. De nem tartanám valószínûnek.

Hát ez is valami. Biztos valami Mathildát vagy Valentine-t 😄
noname23
na azt vajon hogyan lehet kikapcsolni?
+tényleg a zoom közben csinálja

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Eagle16
Február végén lesz hard wipe, minden odalesz és adnak egy jutalom tankot kezdésnek, de azt még nem tudják hogy milyet. Újra regisztrálni nem kell majd.

a belsõt kivágni
Ilyen nekem is gyakran van belsõ ha zoomolva lövök.
I.C.ram
A füst effekt miatt.
noname23
Az miért van hogy lövésnél lesik kritikusan az fps-em?
Hiába van 100fps-em még akkor is csúnyán megzuhan
a lövésnél egészen szaggatásig 20körülire.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Hát akkor már nem megyek neki az IS 3-nak hogy pont addigra legyen meg mire elveszik minden <#szomoru1>
Szerintem a HW még 1-2hónap legalább, szóval nem kell izgulni. 😊

minden megy a lecsóba😞 Új játék idul😊
És hard lesz? És a hard mit takar? Elveszítesz mindent? Vagy xp, pénz marad csak a többi megy a levesbe?
Nem lesz Soft-wipe(legutóbbi info szerint)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Akkor valaki világosítson fel nem értek az ilyesmihez. A wipe az EU-szerverrel jön, vagy az még odébb van?
Mi ez? Gyün az EU-szerver? Eh, és megint nem leszek itthon

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
"Server split will occur on Monday, January 17. Be ready and follow the updates on the website and forums."

Hétfõtõl jön a 40-60ms ping 😊

nem töltötte fel a képet😞
Lol azért vannak balfaszok asszongya a gyerek elsõ mondat után: no english, polish plz. Ráadásul semmi platoon meg ilyenek szakadni is kezdett a fél csapat egybõl. <#nevetes1>
Asszem lammaernek köszönöm a helyezkedési tippet!!
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/15/1_shot_390.jpg
erdos
Rá persze, nemsoká megyek fel ts 😉

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Az a baj, hogy nem nézed összességében, hanem pusztán a top tankokat figyeled. Szerintem mostanában a balancer elég jól mûködik, s nagyon hangulatos csaták szoktak kialakulni.
Persze ennek sokszor az ellenkezõje is megfigyelhetõ, de az már a játékosok hibájából adódik.

Tuvok
Ott kivégzik a telepatákat .

LSSAHPAUL
😄 elfelejtettem hogy vulkáni vagy, már megértem a Devore-rendszerben bevezetett bizonyos korlátozásokat.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tuvok
Nincs fenn BF-em !!
Mire kell ráérni ? <#miaz>

BoneDragon
Azt hiszem megint bannolnak ebbõl a szarból...Szétbasz az ideg komolyan, mennyi béna játszik ezzel. Inkább menjenek legózni.10vs2 van, én egyedül ölöm azt a 2-õt azok meg állnak a bázison. Kilõnek és bespammolom a támadási szektort és a gyökér artys elkezdi. Köszi hogy velünk játszottál megy a levél. Hát anyádat. Fejbe rugdosnám a sok afkoló kempelõ majmot. Tényleg nem szabad játszani hétvégén, mert csak ideges leszek a sok ovistól. Na jó lenyugodtam.<#boxer>

LSSAHPAUL
jah értem 😊 hát persze, itt vannak gyerekek

m1garand
szia PAUL!

makett.tk

Ezt biztos ebbe a topikba akartad? 😄

LSSAHPAUL
Erdõcske, Tuvika ma este ráérnétek 21.30 kor?

<#nyes>

aham😊 nem is lett volna hozzá szólás ma😄

Tigrist nem tudom mennyire volt fullos, de az én T29-em hát nem😄
Mondjuk a KT sem tudom..

Nem kiborultam, csak mi abban a nehéz hogy 1 KT mind a két oldalra ?? ehez nem kell programozó zseninek lenni😊

Vmivel el kell tölteni az idõt miközben töltõdik be a csata 😊

Cukii
Még mindig a tegnapinál tartotok?<#whatever>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Megjegyzem, a különbség nem volt olyan durva amiért,igy ki kellett volna borulnod.
A T29 csak papiron Tier7, gyak Tier8, és te is leirtad, nyerhettetek volna simán. Mégse a hülye PZIVesetekre borultál ki, hanem az ultra szar balancerre.

18522.

Tehát ha így néz ki az eleje, az teljesen rendben van

1: Tiger I 1: Tiger II
2: T29 2: Tiger II

Aham tényleg ezt nem lehet kritizálni.. hanem ez sírás😄

[NST]Cifu
A Hetzer azért "OP", mert a legjobb a láthatósági értéke (ie.: a legnehezebb felderíteni, több scout is örülne, ha ilyen jó értékekkel rendelkezne mozgás közben, állva meg pláne), másfelõl meg a gyanúm szerint 1,2x szorzója van a páncélértékekre.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nálam pont fordítva van - mivel egylövésbõl ölöm, általában kivégzem amint lehet, jobban néz ki a +1 kill. Meg ne szedegesse már le a lánctalpamat....

Tuvok
A Hetzer a WoT pályáinak matchbox-a . Csak és kizárólag akkor pazarlok rá lõszert, ha sehol a környéken nincs egyetlen másik ellenfél sem, valamit csapattárs sem akit leTK-zhatok, piros hó esik Etiópiában, és a teliholdra zombi farkasok vonyítanak az augusztusi hajnalon, mikor épp epres kukoricával pontyra horgászok a tóparton .

Tuvok
😄DDDDDDDD !

erdos
Nem mellesleg néztem a 10,5 ös ágyút és az aranylõszerrel nagyon durvára lehet tenni, 150-es pen, 320-as szebzés 8 ROF mellett. Az azért nem olyan piti.

erdos
Semmi extra. Vegyél Hetzert mert az a német OP, ennyi <#idiota>

EU szerverrõl vmi infó?

erdos
Szerintem az elején a németek a jók de a végén a ruszkik. Amikat nem ismerem. Mindkét oldalon vannak nagyon jó pénz meg xp termelõk tier4-6 környékén. De persze Német mert mert :-)

Tuvok
Topik hírlevelet ! <#nezze>

Hali lenne egy kérdésem: pár napja kezdtem a játékot és a light/medium tankok jönnek be a legjobban. Már meg is szereztem a BT-2-est és már mindent kifejlesztettem de most azt nem tudom hogy folytassam az orosz tankokkal vagy áttérjek a német ágra? Nézegettem a statokat és hát nem tudok dönteni :S

erdos
Egyet már felraktam a hetzerre, kipróbálom a másikat is ha lesz dellám a másikra :-)
Annyira bejön a kis Borz hogy elköltöttem a legénységre a maradék aranyamat meg a felszerelésre a pénzemet, a T54 meg ott porosodik a garázsban 😄