World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, gyûjts premiumra, több pénz és xp.
http://www.tenke.hu
Vegyük a szitut amit említesz: 4*T-54 egy csoportban mozog, és a másik oldalon van 4 VK45 egy csoportban, és mindkét brigád koordinált, a csapatokban ezen túlmenõen van 10 egyéb tank minden más vegyesen (mert hát csapatjáték).
- ha a T-54ek nekimennek direktbe a heavyknek, valszeg megszívják ahogy irod, ez nem kérdés.
- ha a két 4fõs csapat elkerüli egymást (pl Karelián a heavyik mennek délen mert van ellenséges arty mig a T-54ek mennek középen vagy északon), mivel a heavyik nagyon lassúak, a T-54ek szétvernek minden mást, beleértve a heavyik arty supportját (ez tipikus scenario, én T-54ben erre utazom) és a 4 dög azon veszi észre magát, hogy csak õk maradtak. Innentõl kezdve az ellenséges csapat vérmérsékletén múlik, hogy cappelnek, vagy a saját artykkal lövetik rommá a heavyket 😊
- a heavyknek nincs lehetõsége a harc helyszinének megválasztására, mig a T-54-ek mobilitása és páncélozottsága lehetõvé teszi, hogy õk döntsék el hol állnak le bunyózni és mikor szállnak ki a meccsbõl.
- szintén, ha a csapat szemszögébõl nézzük, a medek mobilitása döntõ tényezõ ha nem várt szituációk történek (mondjuk vki suttyomban elkezdi húzni a zászlót). A gyors medek visza tudnak érni és elhárítani a bajt, míg valljuk be, a Tier9 heavy erre nem alkalmas.
Megmondom õszintén, ilyen öszehasonlításban a Tier9 heavyik akkor sokkal jobbak a Tier9 medeknél, ha kempelnek a saját zászlójuknál. Ez az egyetlen szitu, ahol kompletten tudják ellensúlyozni a medek mobilitását és érvényesíteni a saját elõnyeiket.
Én csak megcsaptam, hogy menjen le a százalék a foglalásból. Nem is lett volna elég a lõszerem ahhoz kinyírjam. 😊
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Biztos úgy érezted meg lettél szólítva..
Különben érdemes különválasztani a problémákat:
- ping: a 160-200as ping nekem semmit nem ront a játszhatóságon. Vagy a netkód miatt, vagy a játékmenet lassabb mivoltja miatt, de mig egy FPSben 100 felett játszhatatlan, itt a ping nem okoz gondot.
- eltünõ skulók: az bug, azt hiszem beismerten, nincs köze a hálózati vagy szerver laghoz
- lag: többnyire a szerver túlterheltsége okozza, egyszerûen gyik a vas amit a rágógumizabálóknál beüzemeltek.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Aki beirja hogy most lesz EU szerver az gondolja hozza hogy elkuldtem melegebb eghajlatra...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezzel vitatkoznék... ha egy T-54 közel tud kerülni egy IS4-hez vagy egy VK45-höz, minden további nélkül szétveri ha van hely körülötte zöngeni - egyszerûen azért, mert a Tier9-es heavyk tornya nem forog olyan gyorsan hogy rá tudjanak lõni és a T-54nek van annyi penetrationja hogy oldalról és hátulról át tudja ütni õket.
De olyat is láttam, hogy városi pályán a zászlónál egy 100% IS4 + KT párosból az IS4-et leverte a T-54 100%-ról, mivel mindig úgy helyezkedett az IS4 körül hogy a KT ne tudjon rálõni, az IS4 tornya meg olyan lassú volt, hogy csak ott nézte mi zajlik körülötte. Igaz, pro gyerek volt a T54-es (nem én 😊 )
A poén az hogy egy adott pályán, ugyanabban a bokorban ahol bármilyen meddel láthatatlan vagyok és vigan spottolom és lövöldözöm a népet, a Jpanthert kiszúrják. Nem azért mert kilógok vele, hanem mert el van cseszve a láthatósági értéke.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elsõre ezt találtam 😊)
88 (eighty-eight) is the natural number following 87 and preceding 89.
Aztán persze megtaláltam hogy mi a gond vele egy ilyen jellegû játékban. :-o
ez a schlepp vagyok én
Okos taktikával nyerhettek volna, de szerencsére hozták a szokásos T-54 taktikát: teljes gõzzel az ellennek, lehetõleg nem egyszerre. 😊
Amúgy a T-54 ezt hozza ki az emberbõl: csutka gáz és neki mindennek. Mindegy, hogy mi az. Akkor is ha tudod, hogy ez nem jó taktika. Azért ez okoz néha meglepetést is. Ruinberg: valami foglalja a bázist. Térképen bevillan: valami medium. Csóringer T-54 mit csinál? Rohan vissza. Már majdnem visszaér, látja a PzIV-et amikor a távoli köd homályából 100 m-re elõtte elõtûnik a körbõl egy Maus. Még szerencse, hogy a Maus tornya lassabban forog, mint a T-54 ahogy köröz körülötte. 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mérgemben kiléptem a csatából, pedig vagy 50%-on állt a tankom. Vesztettek is, de hát õk voltak az okosak, biztos megérte nem segíteni.
Szóval ez általános jelenség, hogy a csapat legnagyobb tankja menjen elõre, harcoljon, a többi meg csak mögötte leselkedik de nem csinál semmit.
Ami mondjuk végképp szánalmas, hogy már Panzer III-al is fordult ez elõ velem, a PzIII-asom volt a legerõsebb, és hagyták hadd harcoljak egyedül. Áh...szánalom.
Volt olyan is, döcögök elõre a Vk45-el Cliff-en, oldalt a hegy mellet, jön szembe Tiger, KT, JagdTiger, IS4(vagy IS7, nem tudom már) IS3...én meg egyedül , mert amint az ellenséges banda felbukkant, mindenki eltûnt a hátam mögül!
A vk45 meg ügye marha gyors, és persze esélye is van hat másik magas tierû tank ellen...
De a nagy tierû tankok is hülyék néha. Lakewille, szintén tegnap. Ellenség bent kempel a bázisán, lerohanjuk õket, de túl kevesen voltunk támadók. A mi legerõsebb tankuk, az IS4 mit csinál? Na mit? A kanyon közepén áll, és vár. Csak tudnám mire. Õ ott áll, és vár. Persze miután a támadó csapatunkat kivégezték, támadott az ellenség. A nagy okos IS4 meg harcolhatott szépen szinte egymaga. Bravo, vesztettünk is, ügyes voltál szép öcsém, sok eszed volt.
Mondjuk ezt épp leszartam, mert nekem pozitív lett a mérleg, nem vesztettem creditet, de akkor is.
Végignézik,hogy hogyan sikerül harcolnom,aztán ha kilõttek,akkor újra megindulnak.Ha nem tolatnak,hanem jönnek tovább lendületbõl,akkor még talán az is elõfordulhatna,hogy elõbb kivégezzük õket és még én is életben maradok.
De valamiért ez nem nagyon mûködik.Többször megkérdeztem már,hogy miért jó,ha én megyek elõre,a többiek meg lesnek.Általában azt válaszolják,hogy mert nekem van a legnagyobb páncélom és különben is én vagyok a T10 heavy.
Az eszükbe se jut,hogy akkor engem vesznek észre legelõször és mivel eleve az én skalpomat akarja az összes madárpók,kb 10 sec alatt szétmûtenek.Viszont ha én lefekszek,akkor utánna a többi nyomoronc,aki eddig mögöttem bújkált,ugyan mi az apja farkával fogja kilövöldözni az ellenség nagy tankjait?
Érdekes hozzáállása van a nagytöbbségnek a T10-es tankokhoz!
Egy dolgot kellene helyretenni ezzel kapcsolatban.
Nem a T10 gép van azért,hogy megvédje az összes többit!Hanem az összes többinek kellene segítenie a legerõsebbet.Így van legnagyobb hasznára a csapatnak,és ezálltal tudja közvetve védeni a többieket is.
Csak hát ugye a fosási faktor...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
-Adva van az újratöltési sebesség.
-Esély van a lepattanásra.
-Esély van arra, hogy ha a lánctalpát találod el, akkor nem sebzel semmit. "Csodás" szitu az, amikor már harmadszor trackelsz le egy T-54-est, ami amúgy 3% hp-n van.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyszerûen nem tudok rájönni a logikára ami ezt eredményezte. Lehet bennem van a hiba! <#circling>#circling>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Bár a Strumtiger mint prémium igencsak idegesítõ lehet majd.
Lehet, én is vennék prémium tankot, a Löwe marha faszán néz ki, szép tank, nekem kell. Meg kéne egy FMC 2c francia tank, mert az meg nagyon vicces.
Majd a játék elején lövöldözi egymást a sok prémiumos gép,amikor meg utólérem õket,akkor meg szétcsapok köztük.
Ezeket az elején úgy is egy csatába fogja pakolni a balance.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Másfelõl pedig meg lehet úgy is közelíteni, hogy egy "átlag" játékos grindel két hónapot (vagy többet, esetlegleg kevesebbet, a játékra fordított idõ függvényében) a KingTigerért, JSz-3-ért, T34-ért. Viszont ha rászán valaki X pénzt, akkor egybõl beülhet egy hasonló kategóriájú Löwe, KV-5, Mk.VIII. harckocsiba...
Másfelõl a skillesebb játékosok,már tier 6-7 gépekkel is hülyére verhetik õket.
Tehát szerintem ez miatt fölösleges aggódni.
A medve nem játék.
A JagdPanther / Panther / Panther II. esetében még csak arra se lehet hivatkozni, hogy azért világítótornyok, mert nagyok. A JSz-1, de még a KV/KV-3 is jobb értékekkel bír, pedig azok nagyobbak.
A Ferdi / JT esetén sem elfogadható magyarázat, hogy azért van így, mert hatalmasak, és erõs páncélzatuk van. Egy T29/T32/T34/T30 sem kisebb mint a JT (konkrétan befoglalókban a T29 még nagyobb is a fejlesztett toronnyal), páncélzat terén se kell szégyenkezniük éppenséggel - mégis durván 4x jobb a láthatósági értékük, mint a Ferdinek és a JT-nek.
A medve nem játék.
Az egyik egy Pantherrel (álcaháló nélkül), melynél a Cifu által leírtak miatt NEM láttak meg, és a vége kilõtt ágyúval egész jó 1vs1et hozott egy KV3 ellen.
A másik meccsen egy JPantherrel voltam ugyanott. Szintén nem láttak meg. A végén támadtunk, ott már kaptam be találatot egy tüzérségtõl, de annak már köze nem volt a jó álcázáshoz.
De ez csúcs volt:
Ez volt a mészárszék:
Ez pedig a kivégzés a végén:

A medve nem játék.