World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igenis szemét dolog volt hogy az összes közepes kihasználta a játékmotor hibáját, így a nehéz tankok nem tudták õket kilõni távolról, közelrõl meg ugye egyértelmûen hátrányba kerültek. Most ugyanez van a T-54-essel, csak ezt a "hibát" szerintem nem fogják javítani.
Értem hogy mire való a T-54-es, de ettõl még a másik kettõ hozzá képest jóval gyengébb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezzel az összes olyan tank, ami mobilitásra épült megszivta, és most a T54 egy olyan tank, aminek van esélye rámászni a célontokra, mert nem esik szét az elsõ 2-3 lövéstõl.
Pedig itt is azt irja, 45 márciusában már mûködõ prototipus volt és 47-ben már sorozatban tolták.
Ha Maus lehet, akkor ez is 😊
Csak sajnos mindannyian elvesztjük az eszünket és a t44-ben szerzett tapasztalatokat amikor bekerülünk az 54-be, és örjöngõ rusholó barmokká válunk 😊
Ezzel az a gond, hogy a legújabb német tank is 1943-44-es...
"A T–54 a Szovjetunióban kifejlesztett és gyártott közepes harckocsi. 1946-ban rendszeresítették a Szovjet Hadseregben, sorozatgyártása 1947-tõl 1962-ig folyt"
Tudtommal a WOT az 1950-ig rendszeresitett vagy tervezett tankokat tartalmazhatja...
De ez nem a valóság hanem egy MMO játék, ahol elvileg kéne valami egyensúlynak lennie. Az egyik tank jobban ebben, a másik meg abban, de olyan nincs hogy az egyik nagyon jó mindenben, mert így a többivel ki fog játszani? Ha ilyen marad a páncélzata akkor én is veszek egyet, mert a másik kettõhöz képest easy-módban lehet vele tolni.
Itt pedig már hitvita van/lesz. Aki heavy-vel játszik annak OP lesz bármelyik Tier 9-es medium mert EGYENRANGÚ ellenfél már NEKI az a medium. Pedig NEKI aztán eddig nem volt egy medium sem ellenfele.
Aki medium-mal nyomja az meg örül, hogy végre szintre került a "nagyokkal" akár 1vs1-ben is.
Mivel én medium-mal játszom többet ezért nem OP. 😛
Van Párducom is, de el kellett dönteni melyiket viszem tier 9-re. Sokat nem kellett gondolkodni, mert hamar jöttek az eredmények.
Nem kell hogy ugyanolyanok legyenek, de mindegyiknek legyen elõnye/hátránya, amelyek többé kevésbé kiegyenlítik egymást.
Kedvenc példám a T29 - van amiben nagyon tuti a kategóriájához képest (torony páncél, és az ágyú is kicsit) máshol viszont elmarad (mozgékonyság, test páncélzat). Tökéletes példa arra, hogyan legyenek a tankok változatosak.
A T-54 meg nevetséges egy olyan idõintervallumú játékban, amiben a T-54 még csak egy kósza gondolat se volt. Jó hogy nem rakták be a T-72-est.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szakesz: csak nem fogják ezt megcsinálni, mert a páncélzaton nem szoktak változtatni, szóval ha a T-54 marad effektív 200mm-es páncélzat fölött akkor nem tudom kinek kell majd egy papírpárduc vagy pershing az apró elõnyök miatt.
T44-e már rengeteg embernek volt hónapokkal ezelõtt, fõleg azért mert egy idõben a T-44 is erõs és használható jármû volt. Ezek most leporolták a T44-eket, és pár nap grinddel felhúzták.
Akkor a T9es medek mihez képest lesznek OPok? Ha a T9es heavykhez képest nem....
Pontosan ez megy most is, Overlord statisztikája szerint 1 Pershing-re 2,5 Párduc II jut és 4 T-54-es. Na vajon miért? És lehetne linkelni sorra a képeket is amiken 10-15 T-54-es van egy csatában. Azért választja mindenki mert egyszerûen nincs semmi hátránya, gyors jól páncélozott és még az ágyúja is erõs.
De egyébként nem úgy tûnik, hogy a páncélzatát csökkenteni akarnák egy valós szintre, márpedig ezért OP, nem azért mert kicsi, gyors és erõs az ágyúja.
Igazából 99mm-re lett csökkentve a frontja, mert a felfüggesztés nem bírta el a plusz súlyt. De most a játékban elbírja, sõt olyan gyors mint a 99mm-es verzióval szerelt tank.
OPpolni meg nemcsak a PII és Pershing tulajok oppolják, hanem mindenki, beleértve pl a Tigris és KV tulajokat is.
Itt a fórumon is a többség azt mondja, nincs olyan erõs mint a vele egy Tierben lévõ heavyk.. akkor meg minek nerfelni? 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mellesleg akarják még nerfelni a T-54-t, vagy ennyi volt? 😊
T-44-el jobban tartottam a DB-tõl, mint a Párductól. Valahogyan szívósabb dög, több lepattanóval. DB-vel ráadásul nekem élvezetesebb a játék, fõleg ha van még mellette platoonba 2 3601. A nagyok nem veszik komolyan õket... 😊
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Sokan csak 1v1-ben gondolkoznak,és ez alapján ítélnek meg dolgokat.
A T-54 ügyes user-al szétszedi a IS-4-est.Egyszerûen nem fordul olyan gyorsan a IS tornya.Hozzáteszem,ha a testet is forgatja hozzá.az is kevés.
Ilyenkor kellene valamilyen tereptárgy közelébe menni,és valahogyan kihasználni.
Na de most ugye csoportos harc.
Mondjuk 3 IS-4 vs 3 T-54. Itt a IS-eknek semmiféle problémát nem kellene,hogy okozzon a feladat.
Csak azt az egyetlen dolgot kellene végre felismerniük,hogy ne azzal az ellenséggel foglalkozzanak,ami õket kerülgeti,hanem azt lõjjék ami a társuk körül forog!
Mert mi történik ilyenkor?Elkezdenek külön külön forgolódni és próbálják befogni azt a gépet ami õket lövi.Aztán csodálkoznak,ha benéz a ló!Ha egymás céljait lõnék akkor meg 1perc alatt végeznének velük.
Valóban a gyorsaság az ami fontossá teszi a medeket.
Fogalmazzunk úgy,hogy a med tankok stratégiai szempontból fontosabbak,a heavyk meg taktikai szempontból.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
@I.C.ram: Mert ha ott a T-54 és forog körülötted, akkor a többi ellen szemben van veled. Ha ilyenkor forogsz akkor hamarabb meghalsz, mert nem szép dolog a segged mutatni az ellennek, pláne ha sokan vannak. 😄
@tenkenorman: Én ATI kártyával szívtam. A legújabb 10.11-es driverrel és az ATI Tray Tools-al a gond megoldódott. Az ATT-ben mindent alkalmazásvezérletre állítottam és így már mûködik rendesen a tankok körüli sziluett.
Felcsatlakozni meg úgy tudsz, ha a csatornáknál rákeresel a hun-ra, ott kiválasztod a hun(kisrác)-ot dupla klikkel, beadod a jelszót és kész.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://www.tenke.hu
Én egyszerre szoktam forgatni a KT testét és a tornyát is, és így összeadódik a két forgási sebesség, és így már simán rá tudom állítani az ágyúmat a t-54-esre. Az már más kérdés, hogy szinte minden lepattan róla 😄
Mást nem is kivánhat egy medbuzi.