World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint a Pz III lesz a király, meg a legelsõ nehéz tankok. (KV, Tigris I, T1 hvy)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Tigrisemmel 2 T29 ellen egészen jól elvoltam, egyik 12% másik 23%-ra ment le (85 és 95-nél akadtam össze velük én úgy 75%-nál voltam akkor), végül azt hiszem egy 3. enemy hátsón billentett (talán hetzer)
(2 T29 1 arti 2 hetzer maradt az ellenél a végére)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha a T29-es ismeri a KT gyengepontjait akkor még sikeres is lehet, de nekem KT-ban még sose volt komolyabb ellenfél egy T29 önmagában . Viszont mindig komoly sérüléseket okozott .
Egyébként megeszi a kt ha testre lõ!
Jókora hiányosságai vannak, ez tény, de azért ne essünk túlzásokba. A T29-est le tudja gyûrni a Királytigris, sõt szemtõl szemben a T32-õt is. Mind két amerikai tank gyengén páncélozott alulról, akkor van esélyük a KT ellen ha fedezékbõl tudnak rá lõni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szembõl a KT-t a tornyán lõdd, pontosan az ágyúra célozva. Sajnos a gyárban nem maradt elég acél, igy oda csak szürke OSD lapot tettek. Átviszi minden, talán még a 90-es is (de a tigrised meg a 122-es IS az tutira).
De valahogy úgy tudom elképzelni, mint amikor az egyik csatában vakon lõtt egy arty, megsebezte a KV-3 motorját és lánctalpát is. Ha jól emlékszem, akkor Karelia map volt, és úgy alakult, hogy az ellenségnél egy PzIV maradt, nálunk meg én. El kellett volna foglalnom a másik bázist. Mire odaértem, már régen egy másik csatában voltam, másik tankkal... 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Mondjuk egy fillérem sem maradt pedig nagyon kéne rá a HE védelem
mondjuk elég szivacs, múltkor volt egy 1vs1 isu ellen, nos õ továbbment 29%-on, ezért inkább "kergetem" vele a kicsiket, meg jó foglalni, mert fedezéknek nagyon hasznos a roncsa :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Together we'll fly someday...
Szerintem is a láthatósággal, meg a találat/sebzés számolással van baj.
Múltkor közelharcba keveredtem egy IS-4-el. Én Is-3-al BL-9 ágyúval voltam. 20% volt az IS-4-nek és egymás után követlen közelrõl seggbe lõttem 3-szor. 2 lövés lepattant(bounced off), a harmadik lövés keresztülment és leesett a lánctalpa és 0%-ot sebzõdött. Már az is megérne egy misét, hogy mitõl esett le a lánctalpa, de hogy egy nyamvadt Hp-t sem vesztett az már durva.(Természetesen neki minden lövése talált, 100%-ról ledarált Kb:15%-ra mire a negyedik lövésre kilõttem)
íme a válasz: olvasd el a FAQ!-t
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,