World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiger II
Kugelblende a neve. Azért nem nagyon halottam, hogy átlõtték volna. Úgy volt kialakítva, hogy lepattanjon róla a lövedék és a fala is vastag volt. Más tészta, ha pont a nyílást merõlegesen találja el egy "mesterlövész".

Azért ez elég erõltetett volt... biztos nem a foroszok keze...😊

Tiger I
ximix
-Tippelek-
A faq -ban a link még az amerikai szeróhoz volt azóta (párnapja) megnyílt az eu-s szerver mi akik az amerikain voltunk választanunk kellett melyikre megyünk (csak egyszer lehetett).
-ezért amit kaptál kulcsot lehet csak az amerikaira jó
-ha ez lehet a hiba oka itt kérhetsz kulcsot az europaira 1-2 napba beletelik http://game.worldoftanks.eu/registration/cbt/
Szerintem ez nem olyan meglepõ. A harckocsitestbe épített géppuska mindig gyengítette a homlokpáncél védelmét. Ha olyan "kupolában" volt mint a JT-nél az még a jobbik eset. Legalább valahogyan volt páncélozva, de ez is messze elmaradt a homlokpáncél védelmétõl. A 2. vh után épp ezért és mert nem volt valami nagy a harcértéke fel is hagytak a homlok géppuskákkal. a Patton harckocsikon és talán még pár típúson volt, de utána már csak elvétve fordul elõ. Az IS-eken és a T54-eseken már nincs. De nem csak a géppsukánál lehetett átlõni, hanem a géppuska nyílás környezetében a homlokpáncélt is, mivel megtörték a homlokpáncél folytonosságát. (Az IS m1943 esetén /ami a WoT-ban is van/ más a gyengítés a homlokpáncélon: a vezetõ kémlelõnyílása. Az 1944-es modellnél ezt javították valamelyest és a homlokpáncélban sincs törés. Annak a homlokpáncélja szinte átlõhetetlen '45-ös fegyverekkel.)

Párszor kaptam géppuska találatot a T29 és a T32 harckocsiknál is, úgy emlékszem mindig átvitték. De ezt le kéne tesztelni. Majd ha hazajutok sort kerítek rá. Ez megint akkor lesz gáz, ha csak a német gépeken lehet átlõni és más gépeken nem. Amúgy szerintem jogos, mert gyenge pontja a homlokpáncélzatnak.
I.C.ram
Nem rossz. Ezentúl oda célzok 😄
[NST]Cifu
Szerinted mit tudunk erre mondani? Ha a kulcs nem megfelelõ, akkor vagy rosszul lett leírva / beírva, vagy valami hasonló. :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valaki segíthetne #19834

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

[NST]Cifu
Mi a furcsa ezen a képen?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, a StuG III. a 75mm L/70-el sebzi a JT-t! A célpont: a homlokpáncélon lévõ géppuska... Simán átlövi...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Úgy utálom, mikor mellémlõ az arty 5 méterrel, és a lánctalp megadja magát.... érdekes ha én lövök mellé 1 centivel "that was close" és vígan megy tovább... amúgy csak high tier gépeknél éri meg venni rá extrákat?
t-34-re gondolom nenagyon vegyek.
Az is vicc mikor IS-3-4 ellen pakolgat be. T5 vs T8-9, nemgáááz.

I.C.ram
Másik, amit még "imádok" a szar JP-ben, hogy ha eltalálnak, akkor úgy beleremeg az egész tank, mint ha egy hülyegyerek rázna a matchboxaként.
Sziasztok,hogy lehet ezzel a játékkal játszani mert kaptam már 2db kulcsot de a regisztrációnál azt írja hogy invalid.
Köszi Gyula

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

spall liner, rammer, toolbox
kerla
VK4502-ra milyen kieget-fejlesztést javasoltok??

link

Mindezért 735 xp? Hát nagyon köszi. <#mf1>
Eagle16
Úgy értettem hogy addig, hogy az már nincs benne 😊
Vk-t szembõl nem tudják szétszedni, de ha közel jönnek akkor vége lesz hamar. Nem tudom miért rakja be majdnem az összes T-54-est egy oldalra...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ulvar
Viccelsz? KT vs. T54??? ne röhögtess...hát az én fullos VKmat is szarrá lõtték 3ból...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Komolyan mondom nem értem a játékosokat. Kiszedem a fél ellenséges csapatot, 13>11-re vezetünk, egy IS-4 foglalja a bázist már egy perce, de senki se bír belelõni HE-vel egyszer..., eldobom az agyam, mire visszaértem még egy utolsót rálõttem, de már nem tudtam megszakítani a foglalását!
Elvárják, hogy megnyerjem nekik egyedül a csatát, csak ülnek a bokorban és néznek, már vagy 5perce nyomom a back to base-t, mert 2 IS-7-gyel harcolok valami szövetséges DB társaságában. S a ilyen elszabott csapattársakkal kéne megnyernem a csatát?! Nevetséges! <#mf1>

Eagle16
Nem csoda...Tigris II-ig még meg is van az egyensúly, aztán onnantól WTF?

VK3002 DB, Jagdpanther ellen T-54?

Tier 7-8 ellen pakol Tier 9-eseket.

Ulvar
Köszike WOT köszi....konkrétan szarrá szedtek minket....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Eagle16
Kétségtelen hogy megvannak a maga elõnyei, így ezért is, és az E sorozat miatt is tolni fogom a német nehéz tank ágat ha kijön a játék.
Az E-100 remélem hogy inkább Is-7 szerû lesz mint Maus és akkor sokan fogják használni, de megmarad a Maus elõnye is, a sok HP és a körkörösen jobb védettség.

Hát akkor nincs mit tenni, ki kell farmolni a kövi OP tankot is.

Eagle16
Nem nerfelik. LoL 😄

"Additonal armor is going to be added to Maus "mudguards" and lower hull armor plate"

Ez lesz vele, plusz megkapja nemsokára a 75-ös ágyút is.

Múltkor kitapasztul pár emberkével, h a Maus = 2 is7/t30. Nagyon fel lett buffolva a vk45-el egyetemben. Az OP ruszki ágyúk úgy pattognak róla, mintha kaviccsal dobálnám. Nerfet nekik.

hát én félek tõlük, mert ha nem bírom körbetáncolni (khm, lol), akkor bizony az elejét kell lõni, az meg nagyon macerás, mert max a fele megy át a test lövéseknek
a legdúrvább a t54, mert ezzel a magassággal, ha beáll melléd, akkor nem bírod lõni, mert túl nagy a magasság különbség

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
A Maus jó sok lövést be tud nyelni, ritkán még le is pattan róla valami 😄

Szóval fõleg áttörésekre használható, ahol mondjuk átlagos tankok nem bírnák sokáig, se a T30 se az IS-7. Elég nehéz lelõni róla a lánctalpat is, szóval olyan könnyen nem lehet megállítani.

Tegnap pont az új városos pályán használtam, 2 Is-7 küzdött egy Maus + KT + T-44 párossal, akárhányszor befordultak a sarkon kaptak rendesen, ezzel meg csak bekanyarodtam és simán áttörtünk, 1k HP ment le, de úgy hogy közben pattogtak a 128-as meg 130-as gránátok rendesen 😄

De 1 vs. 1-ben Is-7 ellen néha nagyon idegesítõ hogy egymás után lepattan 2-3 lövésem is, az meg csak a toronyra lõ és minden átmegy.

Nem tudom mi értelme volt a legtöbb pen.-t és a legtöbb sebzést is a 130-asnak adni, 240-250mm pen.-el legalább nem lõnék át a tornyot mindig, de ez van, próbálom kerülni az ilyen helyzeteket.

Viszont ebbõl is látszik, hogy a T-54 akármennyire is OP egyesek szerint, önmagában nem nyerheti meg a csatát.
Bár ez a megállapítás is csak a szervezett csapatoknál igaz, például standard battle-ben aprít, ahol mindenki elszakad a másiktól, nem figyelnek egymásra stb.

BoneDragon
Akárki akármit mond, szerintem a maus a legjobb t10-es. Tegnap meglett az IS-7 és nem valami nagy szám... Maus simán kiszed.

Cukii
Mondjuk a körülmények se voltak tökéletesek: 3an jöttek stock T54-el, szedett-vetett vegyes csapat, rossz kommunikáció. De szerintem ha ezek mind teljesülnek akkor sincs esély.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

az elsõ sárvédõket, amíg nem javítják

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tier9es heavikkel egyértelmûen a legjobb taktika a Tier9-es mediumok ellen, ha nem engedjük hogy kihasználják a mozgékonyságukat, flankoljanak vagy esetleg a fõ xcsapást elkerülve cappeljenek.

Ezt pedig egy helyen lehet megcsinálni: a saját zászlónknál kempelve. Ott a medeknek MINDENKÉPPEN harcolniuk kell, nem kerülhetnek el minket.

na egy kis örömködés az egérke védelmében

AKIT ZAVAR A BÜSZKÉLKEDÉS TEKERJE TOVÁBB :-)

nagy mázli volt, hogy hülye volt az ellen hiába maradtak többen a végére (azért a 45 bekapott találat az vicces)

I.C.ram
Hol kell lõni? Én múltkor KT-vel félóráig lõttem, mire találtam egy pontot, ahol át tudtam lõni (torony hátulja). 😄
Cukii
Na, ma mondom kipróbálok valamit. Csináltam egy company-t - T54 Company test - néven. Jöttek szépen a 54-ek, végén 7db T54 jött össze + T44, IS7. Keserû tanulság volt. Ilyen 4db Tier10, 3db T54, + arty-k ellen osztott be. Persze egy kivárás után próbálkoztunk a bázisuk lerohanásával. Minden team változtatott a taktikáján és még T54el is beálltak a bokrokba. Innentõl kezdve kitalálható mi történt.
Következõ körbe, szétosztottam a T54-eket 3-4-es csoportokra. Himmelsdorf map. Hasonló kaliberû ellenségek mint elõbb. Újabb zakó...a bázisig simán eljutottunk, gyakorlatilag a zászló körének szélén megálltak és figyeltek minden utat. Hasonló eredmény mint elõbb.

A tanulság levonható, hogy ahol már valaki vezeti a csapatot, ott nem játszható el ugyanaz company-ba mint standard battle-ba egy platoon T54-el.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Pontosak s jó a rofjuk a sebzés nem nagy király de hát ez van.
mi baj a mauseal? szembõl 100-as a leggyengébb pontja, t3 orosz td már üti :-)

ximix
Sajnos nem 😊
olyan gyenge pontra gondoltam mint a Maus-nál, de akkor csak simán
jaja, már majdnem olyan erõsek azok az ágyúk mint a t7es orosz med tankokon (hansúly a nemen)

Kellene egy szószedet a gépek gyengepontjairól.
Mert az kicsit idegesítõ ha TD-vel szar helyen hitelem a tankot, és kapom a rikosét.

Ennek ellensúlyozására remek ágyúi vannak.
A Tigrist minden szétkapja a páncélzata nem túl vastag ráadásul kockatank szinte mindenhol függõlegesen vannak a lemezek így a rikosé csodaszámba megy.
Mert a tigris páncélzata erõs valahol? 😊

ximix
Sikerült eljutni a Tigrisig kíváncsi voltam rá, még hiányzik a nagy ágyú meg a moci 😊
Van valami gyenge pont a páncélján amire figyelni kéne ? IS jobb elejemet célozta így szemre és elég hamar leamortizált.
Érdekes, de arty-val nem lehet úgy keresni mint régebben.GW Pantherem van fullos, plusz Rammer, de 40 k-nál többet még nem kaptam vele, pedig volt 6 killem is.

Ötöt, de nagyokat.IS4,VK 4502, stb.Viszont az azt követõ meccsen simán szétkaptak.Ott 25 ezer minusz lett.

Nekem is haszonló volt IS-el meg Grillie-vel.
De az persze 5x szorzó szóval...

TVelvet
nekem 12484xp 5x szorzóval t54el 422k kredit volt, durva
DummyBoy
Pénzfarmolásra nekem az eddigi toppok: pz4, stug, su-85, kv ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mennyit öltél?

Victory!
Battle: Himmelsdorf 2011. január 20. 17:31:46
Vehicle: IS-7
Received Experience: 1 347, credits: 70 033

A legjobb csatám prémiumon.

Csak mert az IS-t írta ezért gondoltam hogy nem német TD-t húz.