World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs😊 full alap Pantherral kell nyomulnom😄 elég érdekes😄

Forolto

Hááááát az a repair cost növekedés néhány tankon,vagy a T-54 nerf sok embert fog érzékenyen érinteni.

Eagle16
Remélhetõleg semmit, csak pár apróságon változtatnak, meg leveszik a karácsonyi díszítést. 0.6.3.2

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

erdos
Köszi, a JP jó, nekem tetszik :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

zalkad
Szidják a JP -t, pedig csak nem tudják használni... ennyi 😊

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

erdos
Hírlevelet! :-)
Valami érdemleges? :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

zalkad
freeXP -d nincs már? 😊

Én annyira megszopattam magam😊 utolsónak behúztam a Panthert, mondom jaja de jó megyek aludni😄 ahamm megvan az összes motor az összes agyú, csak a lánc meg a torony nincs😄 ami kb 15-20 perc lett volna😄 most emg szopok😄

zalkad
Patch? Na, most mit fognak szétkefélni? 😄

Eagle16
Direkt azért vettem meg még egyszer mert tovább erõsítik 😄 Panther II-t szintén emiatt.

Amúgy a 0.6.3-as frissítés jövõhéten érkezik.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem teljesen értem az esszédet a T-54rõl, különösen a " Beállnak vele harcolni, holott nem erre való" résztõl kezdve, fõleg amikor megemlíted a "Az igazi elõnye a városi pályákon jön elõ" részt.

A T-54 harcolni való, és pont a városi pályák az egyetlen, ahol nem használhatóak rendesen, mivel nekik hely kell, ahol kihasználhatják a sebességüket, körbecikázhatják a lomha heavyket vagy elkerülve a kemény dió tankokat (IS7/Maus) áttörhetnek máshol.

Speciel én úgy szoktam használni - mint minden magas tierû medet - hogy az elején 1-1.5 perc várakozás, hogy lásssam hogy alakul a csata, hova megy az ellen, majd igy megsaccolva a gyenge oldalt, megpróbálok áttörni a zászlóhoz az artikért, ha ez megvan akkor hátbakapni az ellenség fõerejét.

Kivétel ha med platoonban vagyok vagy sikerül a csata elején megegyezni pár meddel hogy összetartunk, ilyenkor megyek a farkasfalkával - de itt is hagyom, hogy a heavyk rákattanjanak egymásra, és akkor flankolok. Tipikus ugyanis, hogyha vki elkezd lõni egy tankot, arról nem nagyon szokott leszállni 😊

LSSAHPAUL
Egyetértek mármint annyiban hogy a tier 10-es maxos T30-ammal szinte mindentõl félek t8 felett, szószerint kiki harcot vívok. (én lövésem erõsebb de ennyivel a te páncélod is, és fordítva is igaz)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a.carkey
Apropó, két tankhoz nem találtam igazán jól kinézõ skint. Ez a T29 és a JPanther. Többféle is van ami tetszett képen, de a tankokon nem néztek ki jól. (Átnéztem több skines oldalt, de többségük nem igazán jött be.)
Kérdés: nincs valakinek ezekhez a tankokhoz értelmes, gyártott skine? Érdekelne! 😄

A medve nem játék.

Mr Zsu, kérlek olvasd el a pirossal kiemelt faq-t a softwipe és hardwipe magyarázatához.

Cifu: ugye mondtam hogy több kárt fog okozni ez a mondat a bannerben mint hasznot? 😊

Softwipe elõtt? Úgy érted tavaly szeptember elõtt? Nem túl vagy túl up to date akkor... 😊

Akkor nekem is volt, és lehetett használni, valóban elõrelépés volt a JPZIV-hez. Viszont nekem volt sofwipe után is (konkrétan két hete) és egyszerûen használhatatlan volt a JPZIV-hez képest.
Nem azért mintha nem lenne erõsebb az ágyúja, de konkrétan nem lehet bujócskázós TDt játszani vele, mert mindenhonnan látszik.

Konkrét példa volt, egy másik tannkal játszva láttam hogy jön velem szembe egy IS3, és 2 kockával mögötte (200m) egy bokorban egy Jpanther ült. Namost, amint az IS3 megállt, eltûnt, a Jpanther viszont még a bokorból is ugyanúgy látszott mint az IS3 közelebbrõl, mozogva, nyilt terepen.

Vagyis, a Jpantherrel marhára le kell maradni a támadóék mögött, viszont ebben az esetben sanszos, hogy a hardkódolt 500m-es látótávolság limit miatt te már nem tudod lõni azt amit a támadóék lát,

Ahogy cifu már belinkelte jó soszor, a Jpanther láthatósági értéke frankón fel van nyomva - gyanús hogy ez az SW után eltelt 4 hónapban történt 😊

zalkad
Elite VK45 -el jobban félek a Maus -tól, mint bármelyik másik TierX -töl.
IS-7 -et oldalról simán átlövöm, -20% körüli sebzéssel.
A Mausról meg pattog még oldalt is, ha meg betalálok, akkor kb. tizenpár százalék sebzés.

Akkor január 27-én minden megy a levesbe vagy nem?A hardwipet az open vagy a closed béta után lesz mivel mindkettõ béta.
a.carkey
Az álcázási rendszer olvasd át, szerintem abban kifejti Cifu hogyan is mûködik. Tankfüggõ a dolog.

A második felét nem értem.

A medve nem játék.

a.carkey
A T-54 egy nagyon jó tank: páncélozott, jó az ágyúja és iszonyat mozgékony. A többi meddel szemben ráadásul még az is elõnye, hogy defaultban nem egy 75ös L70-es szintü balfaszság van rajta ... Az a jó még benne, hogy amint megjelenik, csak értelmesen játszva lehet ellene sikert elérni, de akkor nagyon.

A P2 hozzá képest jó sokáig gáz. Fõleg mert az elsõ jó ágyúhoz kell a lánctalp és a torony. Míg felkerül rá a 10,5es, addig beleõszülsz a grindbe. (Amikor grindeltem, még az 5xös ERAban IS!!! állandóan veszítettünk, mert sokszor unbalanced volt az egész battle. 900-1000 xpket kaptam vereségnél, mert L70-essel nem tudtál csak HEvel belesebezni az ellenbe. Ez katasztrófális volt. Most ue nem 5xös XPvel egy rémálom.) Én azért, hogy haladni lehessen, opciónak hagytam volna a rövid csövû 10,5t választásként, mert enélkül NEM LEHET TISZTESSÉGESEN P2t gyúrni. (Még mindig hiányzik nekem a legjobb motor és a L100as.)

A Pershinget nem ismerem, de azért ott sem egy L70esel indulsz neki a "varázslatnak" ...

A mozgékonyság mindháromnál megvan, a végére az ágyú is (ebben a P2 a legjobb), de azért iszonyat bónusz a T-54nél az alacsony felépítés és buci torony.

Szóval T-54, de azért a többi sem rossz, ha 1x fullosak. De amíg fullosak lesznek, az ember beleõszül. 😞

Nekem a P2 azért jön be, mert olyan, mint a DB: bár sebezhetõ, de azért mégis odacsap, és nagyon mozgékony support tank, pedig még a legjobb mocim sincs meg. A gond vele, hogy T-54, Maus és IS7 elé dobja koncnak. Na ez viszont keményen csökkenti az élvezeti értékét, míg a DB esetében azért a helyzet nem ennyire durva a balansznál. 😞

A medve nem játék.

Hát nem tudom. Fullos vk45-el megyek, de nem pattanak le rólam az orosz ágyúk. Szembõl marha jól átlõnek. Én pattogok róluk.(IS4, T54)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Illetve ez mit jelent?
"OPEN BÉTA JAN. 27.-ÉTÕL. SOFT WIPE NEM LESZ! CSAK HARD WIPE LESZ, HA A BÉTA VÉGETÉRT!"

zalkad
Nem tudtok ti JP -vel játszani... ahhoz érzés kell 😊
Persze 8,8 -as ágyuval, meg zöldfülü legénységgel lehet nekem sem tetszett volna, mint ahogy a többi jármü sem ász ebben a játékban alapon.

Sziasztok!

Eljött az ideje,h ebbe a fórumra írjak.
Mondhatom,h sok-sok éve vártam ilyen összetételû tankos játékot.
Mit mondjak,függõvé teszi az embert,nem is kicsit.Olyan kérdésem lenne skacok,hogy pl. az álcahálót vásároltam és úgy vettem észre,h nem igazán mûködik.Személyzet függõ?Vagy,rétegelt páncélt milyen módon lehet felrakni a vasra?Tudom láma kérdések és próbáltam visszaolvasni ezt az irdatlan hszeket,de nem igazán értem.

ui:Mivel nem mai gyerek vagyok,elmondhatom magamról,hogy egy T-55 harckocsivezetõ voltam 1 évig.Nagy élmény volt.Üdv. <#integet2>

a.carkey
Jegessel Td ágon azért néha egyezik a véleményünk. (Hetzer, JP 😊 )

A medve nem játék.

a.carkey
Én is erre jöttem rá, hogy ezt megérzi. Mondjuk saját tank volt (pont bemászott elém mikor elsütöttem az ágyúm). Bocsánatot kértem érte, de látványilag fasza volt, ugyanis utána hiányzott a tornya felsõ felébõl egy U alakú rész.<#nyes>

A medve nem játék.

szabii98
KV-3al tudtam lõdözni...de hamar megtaláltak

I met God. She's black

Fritz Von...
A T54 OPségérõl annyit, hogy kétféle játékos van. Az egyiknél szar a tank, a másiknál op. Nem elõször látom, hogy sokan megszerezték, és eltelve azzal, hogy mennyire kemény, ugyanazt csinálják vele, mintha TD-k vagy superheavyk lennének. Beállnak vele harcolni, holott nem erre való, aztán csodálkoznak, hogy szarrá lövi õket egy heavy tank. Az igazi elõnye a városi pályákon jön elõ, illetve széles nyílt terepen akkor, ha van veled két másik medium. Ilyenkor viszont nagyon komoly dolgokat lehet vele mûvelni. Nekem el is dõlt, hogy mi lesz a fejlesztéseim fõ iránya az élesben.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Nem gáz a JagdPanther.Nekem sw elõtt az volt a kedvencem.Még a chat-en való visszaszámlálós idõkbõl.
Iszonyat mészárlásokat rendeztem vele.El is neveztem magam.Én voltam "Jeges a JagdPanther-es mándruc!!"(ez is a paraszt szótárból van Exo!)
Még filmet is csináltak rólam."A Texasi JagdPantheres gyilkos!"...vagy az másik volt?<#fejvakaras>

Mondjuk azóta volt pár patch.Lehet,hogy elkúrtak rajta valamit.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Köszi,valami ilyen lesz mert aztán valaki nyitott topikot róla.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

popey8
Kár, h a VK3601-re nem lehet 105-öst rakni😊
Jó lenne amúgy ez a 105-ös csak ne lenne drága bele a lõszer vagy lenne nagyobb sebzése. Ezért is gondolom meg 2x, h a véglegesbe rámenjek-e a KT-re. Asszem inkább maradok a Tigrisnél.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tuvok

Tuvok
Campinovkán az ablakokon át tökéletesen lehet vele lövöldözni direktben az ellent . Orosz tankkal ez csak a szerencsén múlik .

popey8
Ez csak a papíron leírt adat. Jól is néz ki a ruszki lövegekhez hasonlítva, viszont a tapasztalataim alapján nekem is az a véleményem, h nagyon pontatlan a rövid csövû 88-as.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

I.C.ram
Hát a 88-as 0.29éhez képest az! 😊
Tuvok
Pontatlan ????? 0,34 ! Akármelyik ruszki tankban megnyalnám a tíz ujjam ilyen pontosságért .

I.C.ram
Az is egy pontatlan vacak, és még drága is. Ráadásul iszonyat sok XP. Lehet, inkább a Ferdire költeném.
Tuvok
105-öst tedd rá, amint lehet .

I.C.ram
ja, csak ezt nem nagyon lehet megtenni a pontatlan rövid csövû 88-assal... 😞 Most gyúrok a hosszú 88asra.Remélem azzal már használhatóbb.
Tuvok
Ne szégyelj vele gusztustalanul kempelni a háttérben elbújva, arra van kitalálva . Ha elég messzirõl, rejtekbõl lõdözöl, a kutya se foglalkozik veled . Ha meg jönnek, odébbállsz másik helyet keresni .

I.C.ram
mi a kitûnõ benne? 10-bõl 5x kilövik az ágyúmat, utána már csak percek kérdése...
Tuvok
Az egy kitünõ verda, csak manapság már vicc kategóriának számít, mint a Hetzer .

Nem hiszem. Szerintem fix HP-val rendelkeznek a modulok.
Gondolom nem volt gyakori hogy pont ott találták el a harckocsikat, ezért nem nagyon lehet hallani ilyen sérülésrõl. Csak a WoT olyan, hogy célzott lövéssel kilövöd a személyzetet a búvónyílásom keresztül. A valóságban ilyen csak véletlenül történt meg.
Nem csak a Kugelblendere gondoltam, hanem a nyílásra és a körülötte lévõ homlokpáncélra is. Mivel a Kugelblende íves arról persze lepattanhat. És nem is feltétlenül Tigrisekre, Párducokra, hanem kisebb gépekre is.

A képek jók, de nem derül ki mivel lõttek a Tigrisre, lehet olyan ágyúval ami eleve nem viszi át. (A kép alapján a lövedék mélyebb lyukat ütött a Kugelblendebe mint máshova, kb a homlokpáncél síkjáig hatolhatott, ami a metszeti kép alapján nem kevés. Tehát valószínûleg gyengébb. Feltéve ha ugyanattól a típúsú ágyútól származnak a sérülések.) A Porsche-tornyos megoldás jó, az kicsi nyílás. Azt nagyon nehéz eltalálni és kisebb a folytonosság megszûnése is páncélzatban. Cserébe fix a géppuska.

Javították valahogy az ilyen jellegû sérüléseket? Nem nagyon tudom elképzelni hogy igen.
I.C.ram
JP szar. Röviden ennyi 😊
Tuvok
183 új üzi, jöhet a hírlevél .

I.C.ram
Az ammo rack berobbanásnak kisebb az esélye, ha kevesebb (nem 0) lõszerem van?
I.C.ram
Nagyon remélem, javítanak a JP-n, mert ez így játszhatatlan.
Már megint Tiger I: