World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Még olyan opció sincs, hogy Pl. Pz IV-re armor skirt, ami pedig a kornak megfelelõ megoldás lenne. "

Javitsatok ki ha tévedek, de az armor skirt az igazából csak a bazookák meg RPG-k ellen ért valamit, de AP ellen nincs hatása, ergó max optikai tunningnak lenne jó a játékban egy PZIV-en.

csak nem tudom miért fáj nekik hogy Maussal megyek nem csaltam július 29 én
regisztráltam októberre volt meg a Maus játszottam amennyit csak lehet meg nem tehetek rola hogy hozzájuk rak be mert az utánnam levõ csak Tiger 2 õ volt gondolom azt hitték hogy kilövök elõlük mindenkit.az ellnél is VK 4502 volt a legnagyobb. érdekes mikor kezdtem akkor már volt is7 es és nem volt ritka 12-13 találat is de akkor se csináltuk ezt mondjuk esélyünk se lett volna Tier 3-4 esekkel IS 7 es ellen
de már hál az égnek nincs már ilyen legalábbis nem hallottam róla
mondjuk valamelyik nap berakott egy AT-1et hozzánk én egérrel voltam poénból lövöldözött de csak nevettem meg írtam neki jön egy doboz festékkel😊 mert magyar volt kérdezte mit sebzett mondom a port leszedte😊
zalkad
Nyeh... <#eljen><#lama>

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

zalkad
Ezt a mögébeállást egy gyáva hetzeressel csináltam meg... mentünk elöre nehéz tankokkal kopár pályán, ahol egyik oldalon vasúti töltés van, sok ruszki tankkal (prohorovka?)
Szépen szedegettük az ellent, meg ök is minket. Persze folyamatosan írtam a hátul maradt hetzernek meg egy Shermannak, hogy jöjjenek mert onnan nem tudnak segíteni, de a hetzer csak parázott, hogy kilövik. Végül elakadt a támadás.

Nehezen visszaértem, és beálltam a hetzer mögé, hogy akkor "hull down"
<#zavart1>

Tuvok
Háát 😄
Erlenberg pálya, Palival platoonban mindketten T-34-gyel . Épp elindulunk, egy Panther belerongyol Paliba hátulról, majd elkezdni lõni . Kérdem Palit mivan, lõ a Panther ? Aztán látom, tényleg lövi . Erre elkezdtük mindketten lõni körbe-körbe rohangálva, a Pantheros igazából el se nagyon talált minket, mi meg szedtük szét 😄
Olyan 2-3 %-on maradt összesen, mondom Palinak húzzunk innen ! El is mentünk, mire megjelenik az ellen scoutja, egy Leopard, aki lát maga elõtt egy alig élõ Panthert, rálõ a picike csúzlijával -> Panther felrobban 😄
A Pantheros beírt valami kedves jelzõt, mi meg TS-en borulunk a röhögéstõl 😄D

zalkad
Micsinyátatok vélé?

A képhez csak annyi infóm van, hogy nyugati fronton (Franciaország) készült egy Tiger I -rõl a 101. Nehéz SS-Páncélososztálynál. Egy páncélelhárító ágyú lövedék sem ment át. Elég nagyok a mélyedések átmérõje, ezért szerintem 75mm v. 76 mm-es ágyúktól lehetnek. A Tiger I k.blend-éje más volt, mint a II -é. Külön volt felcsavarozva. Ez a koszorú sérült meg, pattant le egy pici darab belõle. Bõven megfogta...

A D-és párducról azért hagyták el a vezetõ elõtti ablakot, mert sérülékenynek bizonyult. Periszkópok voltak csak késõbb.

A Jagdtiger-rõl volt szó a játék esetében annál ilyen probléma sem volt.

Amúgy a T-34-es "acélfecske" mellsõ nagy ablaka is "érzékeny pont volt", de a be-/kiszállást nagymértékben gyorsította.

Ha nem volt nagy repedés akkor mindent javítottak (persze ha visszajutott a táborba), biztos volt tábori öntöde, de errõl nem sok szó esik. 😊
Tuvok
Hát a T-34 vs. Pantheres esetünkért lehet karóba húznának, de a mai napig jót mosolygok rajta 😄

LSSAHPAUL
Nem kell izgulni, az esetek 99% ban nem jelent az ipse, mert mire megfogalmazza a levelet meg megtalálja kinek kell írni addigra elszáll a dühe.
Én majdnem minden nap öbíráskodok és még semmi felfüggesztés nem volt 😊 igaz párnapja volt egy olyan érzésem hogy ezt nem kellett volna: beállok kúpolni a T34-el bokorba ahogy kell 😄, eszek iszok jobbra nézek balra nézek semmi, (a mocsaras pálya) sehol semmi nem történik, egyszer csak kapok egy nagy maflást az ellenséges ágyútól. FTW? hogy látott?? szétnézek hogy nem e dönt ki valaki fát a környéken hát a hátammögé beköltözött a saját artink és innen lövöget, persze a konter-artilövés meg pont belém megy. Na még szép hogy egybõl levágtam.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

erdos
http://www.flixxy.com/ural-4320-off-road-6x6-truck.htm
csak úgy érdekességképpen, jó kis videó.
és igen, megtanulok majd egyszer rendesen beilleszteni 😛

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Forolto
Megakasztotta.A tankcsapdák is hasonlóan mûködnek.

zalkad
Rühellem a szándékosan TK -zókat, és jelentem is.
Ez nem a szendvicsröl szól, hanem arról, hogy az ilyen fszköszörük érezzék, hogy van súlya annak, ha megszegik a szabályokat.

Nem akarok csendört játszani, de valahogy elejét kell venni annak, hogy elszaporodjanak az ilyen görények, akik jópofának tartják, ha az elején kilövik az ágyumat, amivel gyakorlatilag meg is pecsételik a sorsom arra a csatára.
Esetleg a játék végén TK -znak, ami nem is annyira a javítási költség miatt bosszant, hanem maga az, hogy egyik csapattársam ilyen nyomorék, hogy erre veri otthon.

Üdv én most írok elõször de nekem is volt már ilyen problémám nekem már megvan 3 hónapja az egér nekem is volt 2 szer is. bemegyek és mivel nem tudok jól angolul de láttam írják folyamatosan hogy Maus killed meg a nevem killed akkor már tudtam mi lesz fel is készültem 3 an közrefogtak 2 2 en meg lötték a lánctalpamat 3 at kilõttem meg egyet az egyik csapattársam de leszedtek addigra 20-25% ra akkor jött az ellen arty ja és bumm ennyi nem tudom miért érte meg nekik mert végül is 1 élte túl az 5 böl meg ki is kaptunk érthettetlen
nem rossz, azért kiváncsi lennék, hogy a beton elválasztó az tényleg megakasztotta, vagy csak ott állt meg.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Nekem meg az egyik pályán folyamatosan a seggembe volt egy T-54. Megálltam, aztán még erõszakoskodott vagy 30 másodpercig, majd megunta...

Érdekes hogy mindig csak a Maust piszkálják 😄 De ez volt már régen is, saját csapattársaim lõdöztek rám csak úgy.

Bár olyankor jól jön a 160/210mm-es hátsó páncél, mikor a sok szerencsétlen aki nem tud célozni belém ereszt hátulról párat, aztán jön a nagy DING 😄

És mi lenne ha ezt csinálnánk meg Mausszal:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

pedig sajnos, sok ember csak így vehetõ rá a kultúrált játékra

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

basszus, téééényleg, biztosan csak segíteni akartak 😄

Ezt válaszolták:

Dear Player,

The reality at the moment is that the players, who attack allies, are suspended. If you notice that a player disobeys the game rules, please do not attack this person. When the defensive fire is used from your side and it damages the ally, your account is to be suspended. It means that the player, who disobeys the game rules will be suspended. If it's possible, you may take a screenshot of a TK and report it to us.

Best regards,
James Morrison
Fritz Von...
Az egér egyébként sem tud mozogni önerõbõl, csak alig. Úgyhogy sztem jogos a ban. <#mf1><#idiota>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

De hát nekem eszembe nem jutna, hogy fussak és jelentsem a dolgot. Annyi hülye van a játékban s, hogy csak na, minden kis hülyeséget nem fogok jelenteni. Érdekes személyiség az ilyen , aki fut panaszkodni a játékban elért sérelmei miatt. Gondolom a való életben sem boldogul, ezért menekül ide, itt meg legalább van "lehetõsége" reagálni az õt ért sérelmekre.
Itt legalább nem veszik el a szendvicsét a nagyok...😉
Én is szidok állandóan mindenkit...de csak magamban morgok...
nekem tegnap volt az elsõ szándékos csapattárs lövés:

hárman jó ötletnek tartották, hogy körbe veszik az egérkémet és nem hagynak mozogni, szó nélkül rálõttem az egyikre, érdekes módón rögtön abbahagyták, remélem nem honorálja a support :-)

zalkad
Nem láttam a mondatod végét, gondoltam rákérdezek 😊

Szerinted a rendör megállítana, hogy nem indexeltél sávváltáskor? 😄

szabii98
Nem tudlak sajnálni 😄D
Sokról nemfogsz lemaradni mert el gyakták a játékot nagyon 😞(
Amúgy fényképezd le és keretezd be a játékos nevét a lövésnél és a team tagoknál, ha ilyen lenne még 1x 😊

I met God. She's black

Banoltak 24 órára, mókás ez. Meg is írtam nekik, hogy ez amolyan bemondás alapján megy? Mert ugye engem banoltak miközben a gyerek, aki jelentette, lõtt belém kettõt az elején ,mert a "bokrát" elfoglaltam. A végén kapott egy lövést tõlem. Gondolom ezt jelentette és ezért a bünti. Na ezt kifogásoltam a support részen. Túl könnyen rábólintanak ezek mindenre. Persze az idegeimnek jót tesz 24 óra pihenõ...😉
naná, a monostory pályán te élted túl egyedül, mert befoglaltunk titeket :-)

:-)

jaja a nagykörúton csapatta, még a villmost is letolta, meg a sorok között cikázott és villogott a két csõszerû refivel :-)

szabii98
Most az 5ös szorzós után kajak sokkal rosszabb lett az EXP szorzó? A pénz az jön, de az exp az rosszabb mint az ötös szorzó elõtt.

I met God. She's black

Eagle16
Remélem este, akkor nagy fail csapatokhoz kerültem 😄

Felváltva tolom T30-ban és Mausban, így megvan a nagy tûzerõ és a nagy páncélzat érzete is 😄

zalkad
... beszállni? <#idiota>

f24sg
Rétegelt páncélt nem lehet tenni semmilyen tankra, ilyen lehetõség egyszerûen nincs a játékban. Még olyan opció sincs, hogy Pl. Pz IV-re armor skirt, ami pedig a kornak megfelelõ megoldás lenne.
láttalak tegnap mausba :-)

Eagle16
Még beletehetik...de ha most nem akkor max. a következõ patchben.

Fritz Von...
Igen, ha nem teljesen síkhülye az ember, akkor a T54-gyel megverhet bármi más tankot, a lehetõség benne van.

T-54:

vannak passziánsz pozitív emberek, akik még a t-54el sem tudnak rendesen játszani (leállnak csikicsukizni, ilyesmi), de ezek akár abramsba ûlve is kikapnának

jelenleg ez az egyetlen tank, ami összekerülve 1 vs 1-be bármelyik másik tankkal, normális játékos esetén 10-bõl 10-szer gyõztesen kerül ki, ez azért nem rossz

Fritz Von...
Én, mióta megvan a T44-T54, azt szoktam csinálni, hogy minél elõbb átrohanok az ellenfél oldalára a dombok takarásába. Onnan tudok spotolni az artyknak, tdknek. Amikor odaér a nehéztankos szakasz, akkor eléjük megyek, és megint csak spotolok nekik, hogy ki merre van. Ha találatot kapok (az emelkedõ miatt a lánctalpat nem tudják ellõni), akkor 2-3-4 telitalálatot simán kibír szembõl mindkét tank, kicsit hátrahúzódok. Amikor a heavyk felérnek, akkor szoktam mellettük takarásban elmenni, és berohanok a kis vároba hátul. Onnan már bármerre tudok mozogni, és védve is vagyok. Akkor jön a heavy harc, én meg harapdálom az enemy tankjait. 😊
Imádom a mapot is, és a t44/t54et is. 😊

semmit

mindig lesz pár kemper, aki hátulról "bátran" figyeli

sok med szeret kelet felé menni és meghalni

ami szerintem mûködik, hogy a nagyok mögött irány nyugat, és ha áttörnek, akkor lehet csinállni pici átkarolást, teszem azt:
a nagyok áttörnek a legnyugatibb részen, te meg egy "bejárattal" balra mész be, mert addigra már minden véd nyugat felé fordult, így te oldalba tudod kapni õket

jaj, ezek szerint nem javítják a maus sárvédõket, nagy kár

Eagle16
Nem lesznek benne wipe elõtt, de még az elsõ negyedévben sem biztos, 50-50% az esélye.

Amúgy van valami különleges taktika hogy meddel ne dögöljön meg az ember egy olyan mapon( nevét nem tudom) ahol 2 dombon kezdenek, és középen van 1 baromi nagy nyílt terep. Meg egy kisebb városocska. Tehát a kérdés, ha nincs olyan hely ahol meglehetne kerülni õket ugyanis a 2flank felõl az ellen heavy-jei indulnak meg, közép= deadzone-al, mit kéne tenni?

Cukii
Kíváncsi vagyok a csigaevõk tankjaira is, van róla valami info, hogy esetleg valami csökkentett tree-t még megkapunk hard elõtt?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Erre kiváncsi lennék. Én egyenlõre ISnél járok a heavyben, és t-34-nél a medekkel.

Am a cummon tulajdonságok mik a különbözõ nation-öknél? És mik lesznek az újaknál.
Olyanrõl hallottam h a német gépek kicsit jobban bírják a strapát, és az oroszo meg jobban ütnek, az amcsival mi a helyzet?
És a csigazabáló tankokkal milesz?

Vegyük hozzá a JPanther és a többi magas tier- û német TD harcértékéhez azt is, hogy az AP lõszer páncélátütési értéke a távolság függvényében csökken. Ezért el kell döntenem, hogy távolról sniperkedek, és jó esetben nem látnak meg (de lehet, hogy én sem látok sok mindent a TD- k alacsony látótávja miatt), de gyakrabban pattan le, vagy nem megy át a lövésem, vagy közelebb megyek, jó eséllyel sebzek, de engem szednek szét legelõször.
Eagle16
Az Open Béta 1 hónapig fog tartani, és ezalatt minimum 2-3 patch fog jönni, amiben gondolom lesznek pályák is.

[NST]Cifu
@ JagdPanther téma: Elõször is a rövid 88-as nem pontatlan. Átlagosnak tekinthetõ a német ágyúk esetében. De nem pontatlan. A hosszú 88-ashoz képest gyakorlatilag majdnem minden ágyú pontatlan akkor. 😊

Másodszor, a Softwipe elõtt és után szerintem nem változott a láthatósági értéke, viszont betett neki a warpolás megoldása utáni szitu. Én legalábbis erre tippelek.

Sz@rnak nem mondanám a JagdPanthert, de a bújkálós-sniperkedõs taktikához a JagdPanzer IV. fényévekkel jobb álcahálóval, ahhoz viszont nem elég erõs a páncélzata, hogy a frontvonalba mászkáljon.

@Lammaer:

Cifu: ugye mondtam hogy több kárt fog okozni ez a mondat a bannerben mint hasznot? 😊

Errõl már nem én tehetek, a felelõsséget elhárítom magamról ez ügyben. 😊

A T-54 harcolni való, és pont a városi pályák az egyetlen, ahol nem használhatóak rendesen, mivel nekik hely kell, ahol kihasználhatják a sebességüket, körbecikázhatják a lomha heavyket vagy elkerülve a kemény dió tankokat (IS7/Maus) áttörhetnek máshol.

Pont a városi pályákon tudnak olyan átkaroló harcmozdulatokat végrehajtani, hogy alapjaiban bonthatják meg a másik fél alakzatát, okozhatnak zavart. Elég "mókás" látni, hogy próbálják a KT-k, VK4502-õk üldözni néha a fel-alá rohangáló T-54-eseket, amelyek a hátukba kerültek...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kiváncsi lettem volna ha nyerünk mennyit kapok.

Defeat
Battle: Cliff 2011. január 21. 10:26:32
Vehicle: IS-7
Received Experience: 856, credits: 74 443

Kösz a segítséget!
Most már úgy ahogy képbe vagyok.

zalkad
"STUG III: increased weight limit for top suspension, maximum battle tier reduced by 1."

Le kell porolnom a Stugomat azt hiszem. Eddig is imádtam, most föleg fun lesz vele a játék!

Fritz Von...
Ezzel most kivételesen nem teljesen értek egyet. Városban azért nagyon jók (kifejezetten teszteltem és néztem), mert kis területen, gyorsan képesek megfordulni. Erre nincs semmiféle ellenszere a nagy nehéztankoknak, pláne a TDknek. Többször fordult elõ, hogy kis adok-kapok volt, majd gondoltam egyet, és marha gyorsan megfordultam, megkerültem a háztömböt és a kiszemelt célpont még épp a megfordulási manõver közepén volt, mert egyszerûen nem volt helye. Na és akkor osztottam, ahogy kifért a csövön.
Amit írtál, az pedig ismét azt bizonyítja, hogy ez egy nagyon jó kis játék, mert a medium tankok is többféleképp használhatók, és igazából a játékos képzelõereje / tehetsége szab ennek határt. 😊

zalkad
Végre... a szaloncukrot megkapjuk a fákról? 😄

Ja, azt észrevettétek hogy a sivatagos mapon (sandy rivers, vagy mi) kidöl a fa az induláskor? 😄

Az Open Beta-val érkezik még valami? Új pálya? Új tank?Valami?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog