World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha teheted, akkor mindig valamilyen szögben állj be az ellenfélnek, mert úgy egész magas a lepattanó % (ha szembõl lõnek testen, akkor nincs lepattanó, szinte mind bemegy). Jelenleg egy ügyes játékos t4-tõl üti szembõl, szóval ez elég kellemetlen (ma fogjuk tesztelni) mert 100mm a páncélzata a leggyengébb ponton a testen. Az ágyúja a szokott gyengusz, a többiek kedvéért:
T30 PEN: 276 DPS: 2730
IS7 PEN: 260 DPS: 2450
Egér PEN: 246 DPS: 2171 (sovjet tier 6,5 mednek felel meg)
A sebessége vicces, szinte minden csatában ellövik az áyút, arra készülj
Egyszerûen annyira szerencsétlen tank, hogy pont ezért lehet nagyon szeretni, és igen, szinte mindenki rád fog lõni, mert jól tudnak belõled pénzt farmolni.
Ami fontos: t-44, t-54 ha melléd áll közvetlenül, akkor véged, mert akkora a magasság különbség, hogy nem tudod lõni!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ezek a közösségek nagyon jók,naponta szerzek új barátokat-van min röhögni, és nincs szükségem kocsmára, drogokra csak a barátokra és a játék örömére.
Igen valamilyen szinten függõnek kell lenni, de még mindig jobb mintha bûnözõ lennék.
Élvezzétek a játékot , mert ettõl maradtok fiatalok, a játék örök és a fiatalság záloga, ne hadjátok abba soha.
Tanács: irány az orvos, hátha kikezelik a függõséget..😉
De arra készülj fel, hogy mindenki téged fog lõni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tanácsot szeretnék kérni a Maus tulajdonosoktól.
Már két hónapja megvehetném, de az IS7 tapasztalatai alapján nem igazán merem.
8000 csatán vagyok túl és kérnélek benneteket akinek van Maus tapasztalata adjon tanácsot, elõször is élvezetes-e vele játszani, van-e különleges taktika, tudom egyedül nem lehet nyerni, mert ez nagyon is csapat munka, de ha nem platonozom magányos farkas vagyok. Mindenkinek a véleménye érdekel, hiszen ebbõl tanulhatok.
Köszi elõre is.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Fontos részlet, mely elveszik az állandó evészet sûrejében . <#hehe>#hehe>
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
A medve nem játék.
A medve nem játék.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
A medve nem játék.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A medve nem játék.
Victory!
Battle: Pagorki 2011. január 21. 14:12:06
Vehicle: PzKpfw IV
Received Experience: 3 282 (doubled for the first battle each day), credits: 34 069
Battle Achievements: Top Gun
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A medve nem játék.
Engem egy IS7 szorított 1x úgy be, hogy nem tudtam se tõle, se a törmeléktõl kijönni a p2vel. 😄
A medve nem játék.
Together we'll fly someday...
Mert a vasuti töltéses pályán mikor végigvertük balról az összes kempelõ bokrot és ágyút, mivel öten voltunk, 4 lassú hv és én a Dbvel, beírtam, hogy foglaljatok - az ellen megmaradt két tankja közül egy már foglalt és 24%on volt, mi meg csak éppen a kör felé vánszorogtunk -, én meg megyek, és HEvel szépen seggbelövöm a foglalót, hogy ne tudjon foglalni. A barom meg belémlõtt. Majdnem kiégtem és egy szaros marder II intézett el. Én anyáztam, de nem tudtam jelenteni, MERT amikor kilõtt, a chaten az ÖSSZES modul meghibásodását szépen kiírta, is kiütötte azt az üzit, ami kiírta a vadbarmot, hogy meglõtt, a végén meg ráadásul engem is kilõttek, nem pedig a tûzbe haltam bele. Mert ha ebbe halok bele, akkor egyértelmû, és le tudom menteni. Na szóval ennyit a mocskos tékázókról. De legközelebb - ban ide vagy oda - én tuti letékázom ezt a mocskos lengyelt ha még egyszer meglátom.
A medve nem játék.
T29: http://wotskins.ucoz.ru/news/t29_4/2010-11-21-356
Per Aspera Ad Inferi.
Igazából arra kell figyelni,hogy le szoktak menni a szerpentin legnyugatibb végére a hajtû kanyarhoz és ott a szikláról lelógva lõhetnek.
Legalább is én azt szoktam tenni.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
De mindegy is, rájöttem, hogy az ex-T-55 pilóta a spall linerre gondolhatott, én meg azt hittem, hogy kb. valami "laminated armor"-ra gondol, ami késõbb jött be.
1284 47% 680 1422 3016 3246 3818962 4708 4370 2227 2051386
felkerültem az 1000 es listára 922 ik vagyok😊)))))
amúgy mi igaz abból hogy a kövi pathsnél megkapja a Maus a 75mm ágyút a 128mm mellé??
http://www.tenke.hu
Már régóta figyelem a fórumot és gondoltam én is szóvá teszek pár dolgot.
TD-s vagyok azokkal szeretek menni ,de elõszerettel rohamozok vele mert JT, Ferdi igen csak szívós állat ,de campelni is szoktam. Idáig "csak" saját tankot lõttem ki ( Pz V) mert folyamatosan elõttem táncikált és sikeresen telibe kaptam. Nagyon sokszor vettem észre ,hogy szabályosan egymást tapossák 1-1 free kill-nek számító agyon lyuggatott enemyért ,sõt volt hogy egymásba bele is lõttek mert kilõtték elõle a tankot. Már sokat harcoltam Maus oldalán ,de szerencsére nem tapasztaltam azt ,hogy lõnék a csapattársak. Tapasztalom viszont azt ,hogy beálnak elé és onnan lövik az ellent, ezáltal rákényszeritek 1 biztonságos pozíció elhagyására. Sajnos sokszor tapasztalom ,hogy ész nélkül rohannak elõre a biztos halálba. Kedvencem mikor 4 T-54es lekaszaboltatta magát mert azt hitték ,hogy kilõhetetlenek, pedig úgy nézet ki ,hogy mi nyerünk.
A Jagdpanther témához meg annyiba szólok hozzá ,hogy én nagyon szerettem, nem is adtam el. Jó kezekben halálos szerintem. A Ferdinánd meg nevetségesen messzirõl észrevehetõ.
El hulluf vagy mi a rák az. Ahogy irta más is, ha nem mész északra supportálni a nagyokat a csikicsukiban, a legjobb amit tehetsz hogy azonnal, teljes gõzzel átdöngetsz délen az ellenséges domb aljába. Mindkét oldalon vannak sziklák, ahol jó helyezkedéssel nem tudnak könnyen kiszedni, viszont te spottolod az összes ellenséges dombtetõs kempert, amiket igy a te dombtetõs kempereid kinyirnak 😊
Egy dolog a fontos: ne akarj te is ölni, csak spottolj, mert abban a pillanatban ha kigurulsz a takarásból egy lövés erejéig, izzé porrá lõnek az eddigre már idegbeteg ellenséges kemperek.
A spottolásért jó kis reward jár, én múltkor egy stock Pantherrel mûveltem ezt, mivel az ágyúja abban a csatában semmit sem ért. Cirka 1500 XP lett belõle, mivel megmutattam mindent ami ott volt (KT-k, Jagdtiger, néhány egyéb medium), és mivel a csapat ripityára lõtte, a reward megvolt 😊 Én tán nem is lõttem, max 3%ot vettem le egy KTról 😊
Van 1-2 trükk amivel egy bátrabb csávó ki tud szedni, ezt majd kitapasztalod.
Amúgy ebbõl a szempontból a nyugati oldalról jönni kedvezõbb, jobb a sziklák elrendezése a kelet hegy lábánál + ha nagyon gyors vagy, biztonságos spottolásért megpróbálhatsz feldöngetni egyenesen a hegy déli részén (ott takarásba kerülsz).
Ez úgy megy, hogy valaki direkt / véletlenül / faszságból kilõ egy sajátot, majd a csapatben megjelenik a nagytestvér, aki eldönti, hogy téged kilõ, mert te kilõtted. Aztán jön a harmadik is, aki meg kilövi azt, mert kilõtte ezt. És így tovább... Nagy az isten állatkertje... 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
T-54 sajnos csak akkor OP, ha fullos és okosan használják ... Az esetek nagy részében, mikor 4-5 T-54-esünk van, akkor tuti a bukó ... Mikor mindenki megy ezer felé akkor leshetünk ... Ha viszont összedolgoznak okosan, és ki tudják használni a mozgékonyságukat, akkor instant win.
Arról nem is beszélve, hogy ha egyik oldalon T-54 van, másikon meg minimaus meg is4, akkor is leshet az ember ...
A T-54 lõhetõ kisebb fegyverekkel is, de a T9-es heavyk nem igazán ...
A T-54 legnagyobb baja az hogy golyómágnes 😞 Múltkor mentünk páran együtt, T-44 - T23 és T-54. Minden csata végére az volt a minimum hogy ronggyá lõttek, vagy kilõttek, a többieket meg alig vagy el sem találták ... 5x-ös szorzónál nem érdekelt, de most már fáj a repair költség 😞
Arról nem is beszélve, hogy mostanában érdekes anomáliákat tapasztalok ... Valami még nagyobb gáz van a láthatósággal ...
Nem csak T-54, de valami van, mert múltkor robogok a bázisunk mellett az erdõben campinovkán, enemy fent a malomnál ... senki sem láthat, messze vagyok ... majd fél másodpercre rá 5 !!! lövést kaptam be egymásután valahonnan ... mivel a csapat jóval elõttünk volt és spotoltak mindenkit, így tuti, hogy nem lehetett a környéken enemy tank ... nemhogy 5!
És ez nem egyszer fordult elõ ...
Vagy amikor Komarinon védjük a bázist, sunnyogok ISU-val a körünk mellett közvetlen egy bokorban (binocular fentvan) erre elkezdi valami foglalni a zászlót ... és be is foglalta ... egy jpz4 volt (Onnan tudom hogy chaten mindenki elkezdett anyázni, hogy ezt most hogyan? 4 tank védte a zászlót ... És csak onnan derült ki hogy ki volt, hogy Invader lett ...) ... de hogy mikor és HOGYAN került oda ... az jó kérdés.
És a személyes kedvenc: Cliff-en T44 és T54-el pörgünk egy T29 körül ... kilõtte a T-44-et éééés eltûnt! Állt egy bokorban majd eltûnt ...
Erre valaki este írta, hogy a láthatósági rendszer jó, csak mi vagyunk a bénák ... persze ...
Friendly fire: Egyre jobban félek tõle ... ISU-val nem egyszer eljátsszák, hogy beállok valahova, lövöm az enemyt, erre valami idióta berobog elém és megáll kempelni ... SU152-es 122-essel nem egyszer lõttem picsán véletlenül vagy félvéletlenül egy két idiótát ...
Na de BL10-el?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"