World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A csata kimenetelétõl függõen,minden csapattag ugyan annyi pontot kap?
- 105mm_KwK45_L52_ausf_B gun: shell velocity increased by 20%.
- 150mm_sFH18_L30 gun: dispersion increased by 12% during turret traverse, range of fire decreased by 15%, increased trajectory curve.
- 150mm_sFH36_L43 gun: dispersion increased by 25% during turret traverse, increased shell velocity, increased trajectory curve.
- 170mm_K72_Sf: rate of fire decreased by 20%, damage increased to 1400.
- 90mm_AT_Gun_M3 gun: price in credits 110550 -> 127300.
- 120mm_Gun_T53 gun: rate of fire increased by 5%.
- 155mm_Gun_M1A1 gun: rate of fire decreased by 34%, HE damage 700 -> 800 (credit), 950 -> 1250 (gold).
- SU-14: dispersion increased during movement and turret traverse, rate of fire decreased by 5% for 152mm gun, rate of fire decreased by 3% for 203mm gun.
Az open béta alatt napi 250 gold lesz.
Képek:
GW-E-széria:
Object 261:
T92:
Löwe:
Panzer 38tNA:

A veterán T-54 és Object 704 pilóták ha meglátnak egy Maus-t már csak annyit morognak az orruk alatt: "A fél fogamra se elég..." 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Igazából csak mindenki találgat, de szerintem egyszeûen tényleg csak szerencse kérdése. Gondold meg, amikor 10x veszitettél, mindeg megvolt az esélye hogy a másik csapatba is kerülhettél volna, és akkor 10x nyertél volna.
Ez egész addig igy van, amig Top tank nem leszel, mert ha onnantól kezdve is mindig veszitesz, az azt jelenti hogy nem vagy elég hasznos a csapatod számára. T-28-nál ez még nem számít, azzal még akkor is csak 1 vagy a 14 közül, ha mondjuk mindenki azonosszintû veled. Ha meg gorillák vannak, akkor még 1 sem vagy a 14-bõl.
Amúgy - ha még nem tetted volna - olvasgasd a FAQt, ahol próbáltam némi tanácsot adni az alacsony tierû tankok tulajainak.
Az ellenérõl már nem is beszélek.
Van arra magyarázat,h 10 csatából 10x bukta van?Nagyon nem is tudok hozzátenni a T-28cas pléhdobozommal a játékhoz,mert zömmel berak a gorillák közé.
Néha legszívesebben meghajlítanám a klaviatúrám,és a teret magam körül.
Igaz,én csak most tanulom ezt az egész tankosdit.
Esetleg dobd be a mondat végére, hogy "Ha nem érted olvass FAQt" 😊
Amúgy a 104 is probléma, mivel 104 - 88 az 16, ami éppen 8+8 azaz egy bújtatott hej Hitler. 😊
Privi ment amúgy.
Azt viszont én is megfigyeltem, hogy éjfél után eddig könnyebb volt gyõzni - amit én úgy magyaráztam meg magamnak, hogy megérkezett a sok amerikai hülyegyerek.
Persze mivel elvben az én oldalamon is megérkeztek az emerikai hülyegyerek, ezt megint nem lehet tudományosan elfogadható érvnek felhozni.
És lehetne még egy "Mielõtt kérdezel, olvasd el a FAQ-t és az Etikett-et!"
Kíváncsi leszek mi lesz OB-kor 😄
I met God. She's black
http://www.tenke.hu
Van (német top tier) TD-d? Korábban is írtam már, hogy menetrend szerint a TD a "szimpatikusabb", Ferdivel volt, hogy ott áll mellettem KT és JSz-3, ugyanannyira felfedve, mint én. Az arty meg a Ferdit lövi. Ez pedig nem egyszer vagy kétszer, hanem sokszor fordult elõ. Vagy kérdezd meg Renegade-et vagy Ninju-t az arányokról.
A "vicces" az, hogy nem csak a tüzérség lövi szívesebben a TD-ket, hanem mindenki. Tegnap ott vagyunk egymás mellett Renegade-el, õ Maus-ban, én JagdTigerben. Ránk omlot az egész támadóbrigád, és kit lõttek? A JT-t. Ami szembõl kb. ugyan olyan vastag, mint a Maus, tehát még azt se lehet mondani, hogy azért lõttek engem, mert vékonyabb a páncélzatom. Ok, az egyik KT megkerült minket, és a hátamat lõtte, de másik négy társa is végig engem lõtt...
BTW ahol felfedve van top-tier TD, ideértve a szovjet ISzU-152 vagy Object 704 TD-ket is, ott is inkább azokat lövik, anno ezt a hivatalos fórum arty topicjában vitattuk, és legalábbis az ottani arty játékosok is beismerték, hogy õk is inkább lövik a TD-ket, ha van választási lehetõség.
Mint TD nem lehet panaszom az artyra, mint közepes-heavy már lehet panaszom az artyra...
Mint szovjet TD? 😊
Nekem is az a véleményem, h vmit megpiszkáltak, mert jóval kevesebb XP-t meg kreditet kapok, mint az 5x buli elõtt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Kíváncsi vagyok akarnak-e kezdeni valamit a T30-cal, esetleg beraknak még egy tier tízest?
Errõl valami infót kiszivárogtattak már?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
1, Az arty elsõdleges célpontja a heavy, mégha spottolva is van egy TD valahol.
2, Vaktában bokrokat lövõ artyval kevésszer találkoztam (2X össz-vissz).
Mint TD nem lehet panaszom az artyra, mint közepes-heavy már lehet panaszom az artyra...
Arányaiban sztem nem nõtt a T-54ek száma ez alatta 3 nap alatt.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
pl a baráti tank áll a ház mögött akkor a körbõl az a cikk amit a ház kitakar nem látszódna stb.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Tier6 a pénznyomda most szerintem.. Shörmanóval is megnézem mindjárt
Defeat
Battle: Erlenberg 2011. január 21. 23:27:58
Vehicle: KV-3
Received Experience: 1 054, credits: 38 127