World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Na az ilyen képeket szeretem ! 😄
(nekem még jóóó sok kell az új ágyújához, de elõttem kell a pershingre ágyút gyúrnom 😄 )
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Wot paradicsom
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
gondoltam kipróbálom milyen picsa készen játszani, hát nem megfutottam életem legjobb körét p2-vel? :-)
roppant izgalmasak így a csaták, és még a muzsika is sokkal kellemesebb, lálálá
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Duplázós elsõ körnél 2400-at is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az viszont erõsen billenti a szubjektiv értékítéletet hogy 3-napig kánaán volt 😊
Ami tényleg fontosabb az az, hogy ránézve egy end screenshotra, ahol látod hogy hány kill van nem tudod megitélni mennyire volt jó a csákó... mertha mindegyik kill 1-2-3%os ellenfeleken volt, az általában nem sok rewardot jelent. Ellenben ha látsz egy csákót, akinek van 6 damagedje, lehet hogy õ sokkal de sokkal többet sebzett, ergó több XPt is kap.
Téged a veteránok közés soroltalak eddig 😊
Ezek után nem értem, mi alapján osztja az xp-t. Nézi a kilõtt tank tierjét is?

Erre bevágnak egy összesüvéselmélethez egy 10x val készült 12K XPs screenshotot 😊
Igen? ez volt egy 5x-özös, duplázott kör. Azaz kapásból 10x szorzó.
12000 XP / 10 = 1200... hol van ez Tono 2791-xpjéhez? Tényleg majdnem annyi 😄
De akkor korrigálok: 4500 XPs köre a 3 napos 5x bónuszon kivül nem volt soha senkinek duplázó nélkül...