World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Az összes amcsi heavy szerintem foscsi... max a tornyuk ami frankó,de a többi..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Achmed927
Ez szép !! Gratula.

Na az ilyen képeket szeretem ! 😄

(nekem még jóóó sok kell az új ágyújához, de elõttem kell a pershingre ágyút gyúrnom 😄 )

AirborneRanger
Nekem mostanában az amerikaitankos patch óta állandóan megfagy ez a fos, vagy csak simán kilépe töltés közben, vagy játék közben kiírja h nem válaszol.... Bugos fos

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

TOMSILENT
Van egy jó oldal...lehet bóklászni van minden reticle...skin....google fordítót használni! 😄
Wot paradicsom

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

BoneDragon
Szép! És tényleg mennyit számít az ha nagyobb tierû tankokat lõsz ki...-700xp +1kill.

Tono34
Ez volt a felállás.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Ez se volt rossz kör. 2. legnagyobb voltam itt. 30 HP maradt az utolsó 3 ellenségre. 1 arti megmaradt. Nem mert csõ elé kerülni. T29 és a 105 mm valami brutális.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

t8+ kimaxolva, jó pilótával ez a norma

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

18+

gondoltam kipróbálom milyen picsa készen játszani, hát nem megfutottam életem legjobb körét p2-vel? :-)

roppant izgalmasak így a csaták, és még a muzsika is sokkal kellemesebb, lálálá

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

én elolvastam (stréber) :-)

Most kb 40. Rendben, a határozott eddig egyszer sem voltam-ot visszavonom, de tartom hogy nagyon ritkán. Ritkábban mint KV 3-mal.
Eagle16
Igen? Én T30-al meg Párduc II-vel folyamatosan 1k xp fölött kapok.
Duplázós elsõ körnél 2400-at is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

BoneDragon
Fogadjunk 5x szorzó óta van meg... Akkor ne is csodálkozz ha nem rak be csak nagyokhoz.

BoneDragon
És hány csatád van IS-3al?

Hát én eddig egyszer sem voltam IS 3-mal max tier, KV3-mal viszont sokszor rak be kicsik közé.
BoneDragon
Arról beszélek, hogy IS-3al sokszor te vagy a legnagyobb tierü, kv-3al meg sûrûn rak be nagyokhoz... ennyi az egész.

És ki beszélt kisebb tierû tankokról?
De ezt mondom, hogy nem. Most 7-800 jár jobb körökért prémiummal.
BoneDragon
De ha kisebb tierü tankokba, durrogtatsz bele nagyokat, azért nem jár több xp, sõt..

Eagle16
Prémiummal nagyon jó körökért 1000-2000 xp jár, ez van, nem nerfeltek semmit se. Oroszon prémium nélkül már annak is örülök ha kapok 750xp-t, az már jónak számít.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Te nem érted amit én mondok. Eszembe sem volt azt állítani hogy a nagyobb ágyú miatt automatikusan több xp-t kapok (jól is néznénk ki). Csak arra próbáltam célozni, hogy mivel nagyobb az ágyú, olyanokba is beledurranthatsz, olyanokat is szétdurranthatsz amiket KV3-mal nem. Ergo több xp.
BoneDragon
Te nagyon nem érted a dolgot. Attól, hogy nagyobb ágyúd van nem kapsz több xp-t. Kv-3al ki lehet lõni t8-9 tankot, ha szerencséd van és jól bujkálsz, közbe meg a csapattársaidra figyel, mert te pici vagy. Érdekes én KV-val hoztam annó 2500-2600xp-ket. IS-3al max 2100at. És ezek után te is olvasd el a faq-t ne csak én. Mert nem a killért jár több xp, mondjuk ezt eddig is tudtam.

Köszönöm, végre valaki aki osztja az összeesküvés elméletem 😄
szabii98
Ebben a dologban nem értek veled egyet. Érezhetõen elnyomtak valamit 😞

I met God. She's black

De IS 3-mal olyanokat is kilövök amik KV3-ban ülve pillanat alatt ronggyá tépnek. Plusz vegyük még az IS 3 jobb ágyúját is és így már az általad vázolt különbség minimális lesz.
BoneDragon
Na meg is fogalmaztad magadnak az választ. KV-3 t6-os. Elõfordul, hogy kilõsz vele egy t8-t9-es tankot, ami jó sok xp. De ha IS-3al lövöd ki, nem annyira sok xp.

Én mondtam a véleményem, lammaer abba kötött bele szóval ez nem helytálló 😛
BoneDragon
Jól látom, te is kötözködni akarsz 😊

Jó látom kötözködni akarsz. Az ötös elõtt KV3-mal jobb csaták után (értsd: mondjuk 3 kilõtt, 2 sebzett, 2 észlelt) kaptam 2000 illetve ekörüli xp-t, 25 000 illetve ekörüli kreditet. Ehhez képest most IS 3-mal ilyen csaták után kapok 8-900 xp-t és 15-20 000 kreditet. Ami mellesleg azért is fura mert ha úgy vesszük mivel az IS 3 magasabb tier, ergo nagyobbak közé teszi be, az általa kilõtt tankok általában magasabb tierûek mint a KV3 által kilõttek.
Az ÉREZHETÕEN az teljesen szubjektiv. Én meg azt ÉRZEM hogy nem vettek le az XPbõl 😊

Vagy lehet hogy ez üzletpolitika így akarnak rávenni a végleges megjelenéshez közeledve a prémiumvásárlásra.
Hát azért hülye nem vagyok és látom hogy ÉREZHETÕEN (és ez a kulcsszó) kevesebbet kapok mint elõtte.
Nem tudod objektiven megitélni, mivel nem tudod összehasonlítani az elõtte és utána kapott XPket.
Az viszont erõsen billenti a szubjektiv értékítéletet hogy 3-napig kánaán volt 😊

BoneDragon
Lehet mikor visszavették a szorzót "véletlenül" az eredetibõl is sikerült visszavenni. De tényleg fura.

Ez mind szép és jó, de nekem senki ne mondja hogy az 5x szorzós idõszak óta nem kapunk kevesebb xp-t pénzt mint az elõtt. Persze az is lehet hogy csak az IS 3-ra találtak ki ilyen nerfet hogy feleannyit kap mindenbõl de csodálkoznék 😊
SAjnos hogy pontosan mennyit számít, azt senki nem tudja, a képlet NAGYON titkos.

Ami tényleg fontosabb az az, hogy ránézve egy end screenshotra, ahol látod hogy hány kill van nem tudod megitélni mennyire volt jó a csákó... mertha mindegyik kill 1-2-3%os ellenfeleken volt, az általában nem sok rewardot jelent. Ellenben ha látsz egy csákót, akinek van 6 damagedje, lehet hogy õ sokkal de sokkal többet sebzett, ergó több XPt is kap.

BoneDragon
Ez nem igaz! Rágalom...😊 Amúgy tényleg nem, csak nem hittem volna, hogy ennyi az eltérés ha 1-2 tierrel magasabbat lövök ki.

Eddig. Mostmár nem, mert mint kiderült csak a killek száma alapján várod az XPt 😊

Faszom, senki nem olvas FAQt? 😊

BoneDragon
Eddig? 😊

Tono34
Szerintem biztosan figyelembe veszi. Tapasztalatom az, hogy számít.

Pontosan. Javaslom a FAq elolvasását, ugyanis a kill önmagában semmit nem ér. A damage számít, hogy mennyit sebzel bele, és az meg végképp hogy mennyivel magasabb tierûbe.

Téged a veteránok közés soroltalak eddig 😊

BoneDragon
Ezért meg ilyen kevés xp? Eddig értettem az xp rendszert, de ezek után már nem!

BoneDragon
8800xp 5x szorzóval. Szerintem kevés. 7 kill 1 sebzés.
Ezek után nem értem, mi alapján osztja az xp-t. Nézi a kilõtt tank tierjét is?

Sosem volt kérdés a T29, és pont errõl beszélünk hogy 2800xp az tényleg brutális.
Erre bevágnak egy összesüvéselmélethez egy 10x val készült 12K XPs screenshotot 😊

BoneDragon
Én csak 5 killt látok, de az a 2800xp, nagyon durva, minden elismerésem! <#eljen> Jó a t29 😉

BoneDragon
De ha azt vesszük az se sok. Simán toltam normál szorzós 2k+os köröket, de 5x szorzónál nem bírtam...hmm, szerintem már elõtte is lejjebb vitték a megszerezhetõ xp-t. Ha belegondolok, akkor gyanús volt.

"Ez csak 6 kill, és 5xözve prémium nélkül ezért már majdnem annyi jár mint amit most Tono kapott."

Igen? ez volt egy 5x-özös, duplázott kör. Azaz kapásból 10x szorzó.

12000 XP / 10 = 1200... hol van ez Tono 2791-xpjéhez? Tényleg majdnem annyi 😄

BoneDragon
Amúgy az a 12k se sok azzal az 5x szorzóval. Dupla nélkül voltak ilyen 8k körüli csatáim.

Jaj vazze, felejtsd már el az 5x-özõt ami 3 napig volt. Elmúlt vége. Most anélkül játszunk, és arról megy a téma, hogy nerfelték e az XPt.

De akkor korrigálok: 4500 XPs köre a 3 napos 5x bónuszon kivül nem volt soha senkinek duplázó nélkül...