World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megbeszéltük, 5x szorzót tessék már elfelejteni. NEm érvadó hogy duplázóval meg 5x szorzóval vkinek volt 8.000 XPs köre. Az normál esetben 800 Xp, semmi über dolog.

erdos
mondj egy játékbeli nevet és mi megmondjuk hogy állsz, oké? :-)
Nem te vagy valami Jeges? Mert láttam õt és egész jól kente, olyan ismerõs vagy <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

szabii98
linket én nem találtam meg<#banplz>

I met God. She's black

Jajj.... forró vizet a kopaszra 😊

PZ IV statok:

94 csata
Összesen 23 megsemmisitett tank
Max megsemmisitet tank egy csatában: 2

Átlagos XP: 240
Max XP: 778

No comment.

erdos
JÁÁJJJ <#idiota>
van ez így, nem kell feladni <#nyes>

szabii98
xD
de, 5xös szorzó alatt is mentem 2000exp felett, mégis 800at ír ki... és tudom hogy több volt mint 1000 mert emlékszem 😄
lammaer:linket :É

I met God. She's black

[NST]Cifu
Bocsi, de megint mellébeszélsz. A játékban ugyan azokat a statokat tudod megnézni, amiket te is láthatsz. Tehát minden egyes jármûnél meg lehet nézni az átlag XP-t...

Magyarul nagyot szóltál, jól lebuktál... 😛

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

szabii98
Holl?
linkt 😊
am nemlehet teljesen megnézni hol mennyi EXPt kaptál, mert a Max exp is átlagot mér...ha meg nem akkor meg fail a rendszer 😄

am trucker11 de nekem nem találta meg, sok szerencsét^^

I met God. She's black

Na mi lesz? 😊

szabii98
xD

I met God. She's black

Hát, hivataloson is elfelejtik páran, hogy néhány adatuk nagyon jól látszik mások számára is. Aztán lehet forrázni õket 😊

erdos
Ez olyan mint a randin belöki a fiú hogy még az anyjával lakik, a beszélgetés végét jelenti <#idiota>

Saját erõbõl sztem semmiképpen, a szerver választó képernyõn is ki volt irva ha jól emlékszem, hogy utólag módosításra nincs lehetõség.

Max annyit tehetsz, irsz a supportnak, talán õk meg tudják oldani.

BoneDragon
Azt hogy sikerült, mikor óriás betükkel meg kérdezi az elején??? Írj a supportnak levelet.

sziasztok!át lehet lépni eu s szeróra ha amerikait választottam?ha igen akkor hogyan?
"Alig kapok 700exp-t PzIVel, elõtte lazán 1000 volt minimum."

1000 minimum PZIV-el?
No, mi is az ingame neved, hadd csámcsogjunk a statokon... <#eplus2>

xDD zseniális
Áhh megvan amcsi premium T2 light tankok voltak 😄 72 km/h speed limit
a.carkey
Na húztam családi ünnepre. Sajnos. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Én anno francia zsákmány low tier német prémium "micromaus"-t vettem meg 750 goldért. Erre fullos felszerelés és majdnem fullos a crew. Jó móka vele játszani. De pl. egy PZ35(t) is tökéletes a célra. (Csak low tier csatákba kerül be, és elég masszív.) 38(t) sajna már más tészta. De tudomásom szerint a Stug és a Hetzer is vissza lesz véve, úgyhogy ismét Hetzer powa! 😄

A medve nem játék.

BoneDragon
az a company

szabii98
a-a
Platoon mag 15 lehet nem?:F

I met God. She's black

a.carkey
Egyszer egy haverom összerakott egy Brewster Buffalot. Na arra részegen holland, brit, RCH, finn felségjelzések és még horogkereszt is felkerült. De õ részeg volt. 😊

A medve nem játék.

Sziasztok!

Aki nem élvezi mostanság a játékot a nagy monstrumokkal, annak ajánlom vegyen valami kis tankot, nagyon fun a játék az alacsony tierekben 😊
Múltkor hill-en mentem egy meccset, és volt bent 6db T2 vagy M2 nem tudom már, és ahogy kezdõdött a meccs, chatbe egyikük elkezdte írni: ready, steady, GO. Erre ezek a barmok elkezdtek versenyezni körbe-körbe az egész mapon (teljesen egészen az ellenfél bázisáig és vissza) azt hittem megszakadok a röhögéstõl 😄 Még egy kommentátor is volt aki folyamatosan irkálta a helyezést, meg hogy kit lõttek ki, nagyon nagy volt 😄 Addig mentek amég ki nem lõtték õket. A legnagyobb vicc, hogy ezzel kb. úgy megzavarták az ellenséget, hogy letaroltuk õket 😄 Azt mondjuk nemtudom hogy tudtak 6-an ugyan abba a meccsbe kerülni, ha jól tudom egy platoonba max 3 ember lehet.
Lehet,hogy be kéne újitani valami kissebb gépet.Full extrásat,überskill kezelõkkel.
27-ikétõl benépesül a szerver a low tier csatákban.Mi gusztustalan tömeg gyilkosságokat lehet már ott produkálni?<#vigyor1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nahhh akkor ezek szerint csak engem zavar mikor közelharcban belemélyed a tank csöve a másikba és kiveri a parancsnok fogait. Akinek nagy szerszáma van az közlekedhetne óvatosabban! 😊
Jó ez nem olyan MMO mikor egy több száz karakteres fantázia városon kell átsétálni, ott tényleg zavaró lenne.
Az még ok is lenne.De akkor miért van mellette a Német kereszt is?😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

BoneDragon
Zavaró, 5perc után delete. MMO-ba nem szeretem ha összeakadnak a karakterek, persze majd kerülgessem õket.. Az a legjobb ha átmész rajta, mondjuk itt az érdekes lenne..😊

a.carkey
Campinovkán én állandóan beleakadok a kiindulásin egy kilõtt tank csövébe. Nekem már ez is sok. Gondold el mi lenne, ha a tankok csöve is fix lenne?!

A medve nem játék.

a.carkey
Ardennekben ugye volt amerikainak "beöltöztetett" Panther (majd US premium tank lesz), lehet, hogy onnan jött az ötlet.

A medve nem játék.

Hát most megnéztem a PzIV statisztikámat:
150 csata, 50% gyõzelem (természetesen semmi jelentõsége)
A lényeg: 65 kill, max kill 4, max exp 674, átlag 227 (orosz szerver, premi nélkül)
szabii98
Énis gyenge vagyok, az 1000tp minimum valjuk be akkor van, ha tier5-6os csatába dob... felfele sem vagyok elveszve de ott már kevesebb a siker.
Am énis, inkább élvezem a játékot, ebbõl is látszik hogy 503meccsbõl 221et nyertem csak(44%) ami nem a legjobb...dehát ez van😊

I met God. She's black

PzIV el körönként a minimum 3 kill?? :-o Ami ugye általában azért a táplálék lánc alján van. Nekem a 6-700 xp a csúcs teljesítményem szokott lenni. Tegnap is írtam hogy én egy gyenge játékos vagyok, viszont én élvezem a játékot! 😊)

Nekem az egyetlen ami zavaró benne hogy a tankok csöve soha semmibe nem akad el. Ha viszont azt megoldanák sokkal érdekesebb és reálisabbak lennének a csiki-csuki párharcok.
szabii98
Prémmel és 3 killel minimum 900 azért megvolt. Sokszor 1000 felett.

I met God. She's black

79Alba
király akkor meglesz a t-54

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Neked eddig PZIV-el 1000xp volt a minimum??<#wow1>

Akkor te nagyon ûbertáp zsírkirály op user vagy!

szabii98
Február vége, pontos dátum nincs.

I met God. She's black

79Alba
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy mikor lesz a törlés?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

szabii98
Szerintem pedig volt.
Alig kapok 700exp-t PzIVel, elõtte lazán 1000 volt minimum.

I met God. She's black

Mindenki azt mondja hogy nerfelték az xp rendszert?
Szerintem nem, tegnap úgy 10 olyan kört mentem is-4-el, hogy 1200xp+ néha 1700 és 45-50k credit, szerintem semmilyen nerf nem volt.
Érdekes.
Bár nemigazán jön le nekem,hogy mit keresnek a Panther II-õn Amerikai hadosztály jelzések.
Ott van az I.Amerikai páncélos (old ironsides),a légilovasság,meg az I.Gyaloghadosztály jelzése is.Kicsit bekeveredtek a fiúk.😊

BoneDragon
Legalább messzirõl észreveszem a másik is7-et 😄

Warton
szar...

LSSAHPAUL
Ha még sötétben is foszforeszkál szerintem nagyon ütne valóságban.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

BoneDragon
Na milyen? <#vigyor>

EU szerveres cimekre irtam a leveleket.

a.carkey
És dupla. .)

A medve nem játék.

Sziasztok Urak! Tegnak irtam, hogy a munkatársamat kititották tiltott nick név / csucsu104 /miatt. Irtunk levelet, ezt irták vissza.

Dear Player,

Due to the recent server split we kindly ask you to clarify the server your issue is related to.
We would also like to inform you of the specific server related sites and e-mails one should be using use to reach the support service:
- NA server - http://support.worldoftanks.com/ & [email protected]
- EU server - http://support.worldoftanks.eu/ & [email protected]
Thank you for the message.

Best regards,
Arthur Smith

World of Tanks Support Service
http://www.worldoftanks.com

Ezek normálisak?<#falbav><#falbav><#falbav>

BoneDragon
Én is találtam jó kis skines oldalakat.!

Egy
Kettõ
Három

szabii98