World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem te vagy valami Jeges? Mert láttam õt és egész jól kente, olyan ismerõs vagy <#vigyor>#vigyor>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
PZ IV statok:
94 csata
Összesen 23 megsemmisitett tank
Max megsemmisitet tank egy csatában: 2
Átlagos XP: 240
Max XP: 778
No comment.
van ez így, nem kell feladni <#nyes>#nyes>
de, 5xös szorzó alatt is mentem 2000exp felett, mégis 800at ír ki... és tudom hogy több volt mint 1000 mert emlékszem 😄
lammaer:linket :É
I met God. She's black
Magyarul nagyot szóltál, jól lebuktál... 😛
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
linkt 😊
am nemlehet teljesen megnézni hol mennyi EXPt kaptál, mert a Max exp is átlagot mér...ha meg nem akkor meg fail a rendszer 😄
am trucker11 de nekem nem találta meg, sok szerencsét^^
I met God. She's black
Max annyit tehetsz, irsz a supportnak, talán õk meg tudják oldani.
1000 minimum PZIV-el?
No, mi is az ingame neved, hadd csámcsogjunk a statokon... <#eplus2>#eplus2>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Aki nem élvezi mostanság a játékot a nagy monstrumokkal, annak ajánlom vegyen valami kis tankot, nagyon fun a játék az alacsony tierekben 😊
Múltkor hill-en mentem egy meccset, és volt bent 6db T2 vagy M2 nem tudom már, és ahogy kezdõdött a meccs, chatbe egyikük elkezdte írni: ready, steady, GO. Erre ezek a barmok elkezdtek versenyezni körbe-körbe az egész mapon (teljesen egészen az ellenfél bázisáig és vissza) azt hittem megszakadok a röhögéstõl 😄 Még egy kommentátor is volt aki folyamatosan irkálta a helyezést, meg hogy kit lõttek ki, nagyon nagy volt 😄 Addig mentek amég ki nem lõtték õket. A legnagyobb vicc, hogy ezzel kb. úgy megzavarták az ellenséget, hogy letaroltuk õket 😄 Azt mondjuk nemtudom hogy tudtak 6-an ugyan abba a meccsbe kerülni, ha jól tudom egy platoonba max 3 ember lehet.
27-ikétõl benépesül a szerver a low tier csatákban.Mi gusztustalan tömeg gyilkosságokat lehet már ott produkálni?<#vigyor1>#vigyor1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Jó ez nem olyan MMO mikor egy több száz karakteres fantázia városon kell átsétálni, ott tényleg zavaró lenne.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
150 csata, 50% gyõzelem (természetesen semmi jelentõsége)
A lényeg: 65 kill, max kill 4, max exp 674, átlag 227 (orosz szerver, premi nélkül)
Am énis, inkább élvezem a játékot, ebbõl is látszik hogy 503meccsbõl 221et nyertem csak(44%) ami nem a legjobb...dehát ez van😊
I met God. She's black
Nekem az egyetlen ami zavaró benne hogy a tankok csöve soha semmibe nem akad el. Ha viszont azt megoldanák sokkal érdekesebb és reálisabbak lennének a csiki-csuki párharcok.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Akkor te nagyon ûbertáp zsírkirály op user vagy!
Megtudnátok mondani hogy mikor lesz a törlés?
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Alig kapok 700exp-t PzIVel, elõtte lazán 1000 volt minimum.
I met God. She's black
Szerintem nem, tegnap úgy 10 olyan kört mentem is-4-el, hogy 1200xp+ néha 1700 és 45-50k credit, szerintem semmilyen nerf nem volt.
Bár nemigazán jön le nekem,hogy mit keresnek a Panther II-õn Amerikai hadosztály jelzések.
Ott van az I.Amerikai páncélos (old ironsides),a légilovasság,meg az I.Gyaloghadosztály jelzése is.Kicsit bekeveredtek a fiúk.😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dear Player,
Due to the recent server split we kindly ask you to clarify the server your issue is related to.
We would also like to inform you of the specific server related sites and e-mails one should be using use to reach the support service:
- NA server - http://support.worldoftanks.com/ & [email protected]
- EU server - http://support.worldoftanks.eu/ & [email protected]
Thank you for the message.
Best regards,
Arthur Smith
World of Tanks Support Service
http://www.worldoftanks.com
Ezek normálisak?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
I met God. She's black