World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az most kérdéses számomra hogy a prémium accot egybõl belövi, vagy az aranyat kapod meg es abból vehetsz. sanszos hogy az utbbi.
Kellemetlen.
Be happy. :) Running!
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Pusztán arra próbáltam meg irodalmi módon utalni, hogy ha el tudtad olvasni a 8 pontos betûvel irt megjegyzést a headerben, akkor a 3x akkora betûmérettel irt FAQ-t miért nem találtad meg? 😊
Cifu: +1 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Package "lieutenants" - $ 10 (10% discount)
For $ 10 you get a premium account for one month and 250 gold.
Package "Captain" - $ 50 (SAVE 20%)
For $ 50 you get a semi-annual premium account and 1250 gold.
Package "generals" - $ 100 (Discount 30%)
For $ 100 you get an annual premium account with 2500 gold and exclusive tank Pz V / IV.
Meg ezen felül is lehet majd venni gold-ot
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
http://2pay.us.com/oplata/?id=3396&loc=en#all
Megéri fizetni érte? Nos, ha azt vesszük, hogy az idõ pénz, akkor igen. Prémiummal akár 1 óra játékkal összeszedhetsz annyit, mint más 2-3óra leforgása alatt. Szerintem ez fontos tényezõ.
Prémium nélkül 20K credit/kör, ebbõl mondjuk 10K javítás, 5K lõszer és a profit 5K pénz. Prémiummal ugyanilyen körülmények között 15K creditet termeltél.
269 csatát kellett futnom a VK3001P-vel, hogy meglegyen. Azt nem mondom, hogy élveztem minden percét, de ki lehetett bírni.
Szóval szerintem Tier7 ig el lehet jutni "gond nélkül" (bár nekem könnyû, én nem vagyok normális).
Igaz a "Player Page"-en meg is látszik a Premium használatának nélkülözése.
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
http://kocka.puruttya.hu/bypost/2010/12/03/World_of_Tanks_magyarositas_first_on_Kocka
meg még egy
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/23417-magyaritas-wot-hungaryan-patch/
ez jó amit f24sg írt egy kis módosítással
A hobbiért sajnos mindent megad az ember (kurvák,horgászat, vadászat,kurvák, makett, sport,kurvák, zene, szám.gép, etc- meg a kurvák.) <#nevetes1>#nevetes1>
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
85mm-es F-30-as löveg most lett meg, Tigrist simán átlövi szembõl. Na most ezt próbáld meg egy Pz III-assal...
Ráadásul 160-at sebez.
Másodikra már szét is szedtem egy ellenfelet D:
nagyon jó vagyok <#idiota>#idiota>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
És az aranyat az elején nem érdemes elcseszni. Föleg nem prémium lövedékre (speciális, erösebb lövedék).
Inkább tartalékold havi prémiumra, amitöl több xp -t és creditet kapsz egy csata után!
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
letoltam a legelsõ csatám, egyenlõre nem sok mindent fogtam fel, mikor mi történt körülöttem, de volt 2 találatom mielõtt felrobbantam 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Javaslom hogy ne menj arty vagy TD felé elõször, azokat máshogy kell kezelni, ismerd meg a játékot, az alsó tankok elõnyeit hátrányait ismerd meg, meg úgy az egész játék alapját. Az elején nem sok tankot fogsz kilõni, de eljön mindennek az ideje és egyre jobb fejlettebb cuccaid lesznek. Nem sokára kijön a teljes onnantól kezdve az aranyért fizetni kell, most kapsz napi 150et, 27tõl 250et. Ezeket okosan használd fel, elõször inkább gyûjtögess jó pár napig szerintem. Én a helyedbe 2 hétig semmit nem költenék aranyból majd utána 2500ért vennék egy havi prémiumot hogy mit kapok azért amiért elvileg fizetni kell késõbb. Addig meg megtapasztalod hogy milyen prémium nélkül.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Most találtam erre a játékra, és bemutatók alapján nagyon megtetszett. Regisztráltam, letöltöttem a kliens, elolvastam a FAQ-t, de maradt néhány kérdésem. Láttam pár képen itt a fórumban, hogy magyar nyelv van a játékban. Ezt hogyan lehet elõvarázsolni? Vagy külön le lehet tölteni valahonnan?
Valamint a 4 kezdõ tank közül(MS-1, Leichttraktor, T1, valamint a beta keyhez kapott Valentine) melyikkel érdemes elkezdenem a játékot? Azt látom hogy a Valentine magasabb osztályba tartozik, de érdemes ott kezdeni a játékot, vagy jobb ha a kicsikkel tapasztalom ki az elejét?
Elõre is köszi!
A hobbiért sajnos mindent megad az ember (horgászat, vadászat, makett, sport, zene, kurvák, szám.gép, etc-etc.)
Vagy 2-3 napig játszottam az biztos, mire ilyen 100 xp-s körökbõl összejött...de még az A3E8-as Sherman-el is szenvedek, pedig a legjobb motoron kívül már fullos, de egyszerûen...tegnap is annyi volt egy csata benne, hogy az elsõ 2 percben kilõtt egy lövésbõl egy Object 704, paff. Kaptam vagy 20 xp-t meg pont annyi kreditet hogy ne legyen mínuszos a kör...
Prémium nélkül nagyon lassan lehet fejlõdni, meg kb. a Tier 7-es tankoknál meg is állhat mindenki, mert Tier 8-asban vesztett körért mehet az ember a kicsikkel 3-4 kört is...
Hogy a ´csába bírtad kihúzni a T29 -et?
T1 heavy premium nélkül állat lehetett 😄
BT-7-tel kb. az megy, hogy csatánként 100 xp, meg 3-5k kredit, T-28-assal néha ennyi se 😄 Van egy T-29-esem is, jó körben csinálok vele 5-15k profitot...hát nem sok. De legalább ingyen van.
Ja meg a legénység 50 egynéhány százalékos az orosz tankokon, szóval az már kisebb csoda ha eltalálok valamit. (kreditem sincs elég a 75%-os átképzésre)
Inkább kihúzok fullra egy JgPzI -t, az hamar megvan prémium nélkül is, aztán csak azzal darálok. Esetleg egy Bison -t másodlagosnak.
Nekem már az is fun 😊
Valaki vegye fel a céggel a kapcsolatot az SMS-es fizetések végett.
Amolyan vállalkozásként üzemeltesse ezt a dolgot😉
Prémium nélkül agyfszt fogok kapni, mire mondjuk egy ferdit használható szintre húzok.
Az oroszoknál többet kapok.
Hmmm... pontosan milyen összehasonlításokat tettél? Mentél 10kört itt, 10kör ott, összepárosítottad a hasonló meccseket és úgy jött ki?
Szabadjon megjegyeznem, pont a játék körülményei (értsd találatok, mit lõsz, mennyit sebzel) határozzák meg az XPt, az hogy a legénység milyen %-os direktbe semmilyen hatással nincs a bevételre.
Hihetetlen hogy már ezt is le tudták programozni az orosz devek, nemcsak a klingon álcázót.
Látom a szinfelismerés már mûködik, most a betûméretekbõl is vedd észre azt, amelyik nagyobb.