World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az orosz deveknek sikerült a láthatatlanná váló tankok után a "szellem" jármûvet is kifejleszteni.
Fullos IS-4-el mentem a pályaudvaros pályán, az ellen bázisánál találtam egy Object 212-t(a legnagyobb orosz SPG). Közelebb mentem hozzá kb 30 m-re, megvártam míg beszûkül a célzókör és bumm. Erre mi történt?
A mögötte lévõ ház szétrobbant. Akkora volt a jármû, hogy nem fért bele a célzókörbe és nem találtam el. Na ez hogy lehetséges?
Ja és nem ment keresztül a lövedék mert nem sebzõdött.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Biztos hogy lesz ilyenem is a végleges játékban, néha szinte hihetetlen mit bír.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A medve nem játék.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
De kigyúrom, fene egye meg, JTm az viszont nem lesz 😊
I met God. She's black
meg nulláznak mindent?
Komolyan, itt olyan a játék, hogy megsaccolom hol lesz ellen, beállok. Ha nem ott jönnek hát ennyi, máshova nem tok átmenni.
A legjobb hogy pl sokszor inkább tolatok 200m-t, ha épp úgy áll a tank, mert amig megfordul meg visszafordul... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez az orosz-on van. Ha végre egyszer wipe után megy az eu az biztos hogy elõbb a német med felé megyek, meg német TD a stug ig.
Úristen gyerekek, mintha sakkoznék vele, annyira pörgõs a játékmenet 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ezt azért gondold át egy kicsit:
VK3601(H):
Test: 100/60/80mm
Alap torony: 100/80/80mm
Fejlesztett torony: 110/80/80mm
Tiger I.:
Test: 100/80/80mm
Alap torony: 82/82/82mm
Fejlesztett torony: 100/80/80mm
Szóval van összesen egy érték (test oldalról), ahol a Tigris jobb. A fejlesztett VK3601 torony pedig szembõl még 10mm-el vastagabb is, mint a fejlesztett Tigris torony...
am nagy ugrás, csak a KV lassú de erõs, a T-28, 46 meg gyors de gyenge :/
I met God. She's black
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
gondolom a t-46 - KV is minõségi ugrás
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szerintem a 3601 meg a tigris között túl nagy az ugrás és a tigris - kt közé meg nem maradt. A másik szempont hogy viszont tûzerõben igen komoly a fejlesztési ugrás, a hosszú 88-as és a nagy 105 ös között cirka ég és a föld a különbség. Annál már csak a maus ágyúja nagyobb. (kivéve a JT-t és persze német oldalra vonatkozóan)
Eddig volt vele 3 csatám. Eredmény: 1 gyõzelem, 2 vereség. Az elõbb egy Object 704 alázott keményen... Simán face-to-face, õ lõtt kettõt -> én meghalok. Én lõttem 4-et -> kettõ lepattan, egy nem ment át, egy sebezte... :\