World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Lehet dc-t kapott csak még nem vágta ki a szerver. Amúgy passz.

Na tegnap újra hozta a játék a formáját.
Az orosz deveknek sikerült a láthatatlanná váló tankok után a "szellem" jármûvet is kifejleszteni.
Fullos IS-4-el mentem a pályaudvaros pályán, az ellen bázisánál találtam egy Object 212-t(a legnagyobb orosz SPG). Közelebb mentem hozzá kb 30 m-re, megvártam míg beszûkül a célzókör és bumm. Erre mi történt?
A mögötte lévõ ház szétrobbant. Akkora volt a jármû, hogy nem fért bele a célzókörbe és nem találtam el. Na ez hogy lehetséges?
Ja és nem ment keresztül a lövedék mert nem sebzõdött.
AirborneRanger
na erre elõzõ meccsen... hull down, és minden lövés átmegy, pedig nem voltak nagy csövek.... szeszélyes 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Hát igen egész este a VK3601 el tekertem az új motorért, most levezetésképpen mentem T29 el, Malinovka pályán 22 kapott találat!!!! és nem csak loltraktorok lõttek! 😊
Biztos hogy lesz ilyenem is a végleges játékban, néha szinte hihetetlen mit bír.
V43 1105
Mi az a Hard Wipe ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a.carkey
Pontosan. Más. De azért annyira azért nem nagy szám. A feje kemény, de teste, tiszta tûszúrás. 😊

A medve nem játék.

AirborneRanger
Na ez a t29 visszahozta a kedvem a játékhoz, eddig csak medekkel játszottam, de az valami egészen más perspektiva 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Pedig ez tényleg igaz. Én is úgy tudom hogy az NDK nõi olimpiai válogatott keret tagja volt.

Nekem meg azt mesélték,hogy Schwarzenegger tulajdonképpen NDK-s úszónõ volt,és a Conant is test dublõrrel játszotta.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nekem olyat meséltek hogy az XBoxos guitar hero megy PCn is, mert ugyanolyan DVDre van irva.

Valaki meg azt mesélte chaten hogy neki a SU-8-on van rammer alapból 😄

Furcsa, sztem valamit elnézett az illetõ.

Oroszoknál játszom már 29.08.2010 -óta, de béta klienshez linket még nem láttam.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

I.C.ram
A Leopardon tényleg alapfelszereltség a Spall Liner? Mondták nekem, hogy megvette, és alapból ki volt pipálva a Spall Liner, és mellé meg be tudott rakni 3 másik kiegészítõt.
Én úgy tudom kell egy pár hónapja regelt acc, aztán le kell tölteni az orosz béta klienst, és azzal be tudsz menni.

szabii98
Csoda PZIV? Ez komoly? xD

I met God. She's black

Valaki nem tudja hogy lehet a Russian Public Test Server -re feljutni?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Csak azért mert inkább röhögtem rajta,mint hogy panaszkodjak.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Legingább a fordulási sebessége izgat, az vetekszik a titaniccal. Mostmár értem miért nem tudták elkerülni a jéghegyet...

De kigyúrom, fene egye meg, JTm az viszont nem lesz 😊

szabii98
OPEN BÉTA JAN. 27.-ÉTÕL. SOFT WIPE NEM LESZ! CSAK HARD WIPE LESZ, HA A BÉTA VÉGETÉRT!

I met God. She's black

Nem tudja valaki milyen új jármûvek jönnek az open bétakor?
meg nulláznak mindent?
És képzeld el, h a soft wipe elõtt 20km/h-val ment. De beztos jó volt, me jeges nem panaszkodott rá.

Esküszöm, elõbb versenyeztem egy JTvel és lehagyott....
Komolyan, itt olyan a játék, hogy megsaccolom hol lesz ellen, beállok. Ha nem ott jönnek hát ennyi, máshova nem tok átmenni.
A legjobb hogy pl sokszor inkább tolatok 200m-t, ha épp úgy áll a tank, mert amig megfordul meg visszafordul... 😊

szabii98
Énis 😛
Med Pantherig meg KTig, utána orosz ág

I met God. She's black

[NST]Cifu
Stock Ferdihez? Ablakban futtasd, mellette Bejewelled vagy Passziánsz izlés szerint. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Elégedett vagyok a vk3601 el, szép kényelmesen kihúzom hozzá mind a két motort az ua mint a tigrisben aztán majd utána valamikor fogom a szintet lépni.
Ez az orosz-on van. Ha végre egyszer wipe után megy az eu az biztos hogy elõbb a német med felé megyek, meg német TD a stug ig.
Doktorur, stock ferdihez mit tetszik ajánlani?

Úristen gyerekek, mintha sakkoznék vele, annyira pörgõs a játékmenet 😄

erdos
A legénység képzettsége sokat számít benne azt hiszem.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

I.C.ram
Igaz. Jobbra emlékeztem.
[NST]Cifu
páncél is jóval jobb azért.

Ezt azért gondold át egy kicsit:

VK3601(H):

Test: 100/60/80mm
Alap torony: 100/80/80mm
Fejlesztett torony: 110/80/80mm

Tiger I.:

Test: 100/80/80mm
Alap torony: 82/82/82mm
Fejlesztett torony: 100/80/80mm

Szóval van összesen egy érték (test oldalról), ahol a Tigris jobb. A fejlesztett VK3601 torony pedig szembõl még 10mm-el vastagabb is, mint a fejlesztett Tigris torony...

szabii98
Nagy mivel T-46 után T-28 van<#idiota>
am nagy ugrás, csak a KV lassú de erõs, a T-28, 46 meg gyors de gyenge :/

I met God. She's black

Met
A binocularhoz kell valami skill vagy valami? Mert nem úgy érzem mintha "távolabb" látnák...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

erdos
Ott a pont, és tényleg.

[NST]Cifu

I.C.ram
páncél is jóval jobb azért. Meg a hosszú 88-as hihetetlen jó ágyú! Talán a játék legjobb ár/érték arányú ágyúja.
Pár napja gyûröm a vk3601 -et és pont azt nézegetem az adatokban hogy a tigrincs nem tûnik olyan nagy ugrásnak. Armor kb ua. fegyver a végén van hosszabb 88 as, nekem max a hp tûnik ugrásnak hozzá képest. Mi az amit nem vettem észre?
szabii98
hogyhogy ilyenek a tankok képei?😄

I met God. She's black

Tuvok
Sajnos rendszeres, ha HE-ket kapsz .

BoneDragon
Ehh, és nem mai elsõ csata.. Valami tényleg nem jó a számlálóval 😄

[NST]Cifu

figyelembe véve, hogy egy medet hasonlítasz hvyhez (más kérdés, hogy az alap tigrincs egy telicska szarral egyenértékü), ez azért nem meglepõ
gondolom a t-46 - KV is minõségi ugrás

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tuvok
Nincs az az isten . Utolsó meccsemen Kurskon szarrá répáztak, több ilyet nem kérek .

erdos
Tedd fel a bf-et te JT király <#mf2>

erdos
Nem azt mondtam hogy nincs igazad csak azt hogy késõbb nem fog fájni :-)
Szerintem a 3601 meg a tigris között túl nagy az ugrás és a tigris - kt közé meg nem maradt. A másik szempont hogy viszont tûzerõben igen komoly a fejlesztési ugrás, a hosszú 88-as és a nagy 105 ös között cirka ég és a föld a különbség. Annál már csak a maus ágyúja nagyobb. (kivéve a JT-t és persze német oldalra vonatkozóan)

[NST]Cifu
Szerencsére még nem gyulladt ki egyszer sem. De ami késik nem múlik. 😄

Eddig volt vele 3 csatám. Eredmény: 1 gyõzelem, 2 vereség. Az elõbb egy Object 704 alázott keményen... Simán face-to-face, õ lõtt kettõt -> én meghalok. Én lõttem 4-et -> kettõ lepattan, egy nem ment át, egy sebezte... :\

Tuvok
Többször gyullad ki ? Igen .

szabii98
😄DD

I met God. She's black

[NST]Cifu
Oké, felmegy a fejlesztett toronnyal 1600-ra. De akkor is, hogy a lópikulába sikerült összehozzniuk, hogy az alap torony esetén - ami pont olyan páncélzati értékekkel bír, mint a Tigris tornya - a HP-ja kevesebb?!? Konkrétan fejlesztett Tiger >>>>>> stock KT... Oké, máshol is láttam már ilyet, de ennyire brutálisan látványosan azért nem. Lassabb az új jármû? Oké. Nehezebben mozog? Oké. A fegyvere ugyan az? Oké. A páncélzata nem nagy elõrelépés? Oké. De hogy még a HP-ja is keveseb?!?! Az nagyon nem oké...

[NST]Cifu
Heveny kétségeim vannak afelõl, hogy nekem lesz Mini-egérkém. 😊
Ha a KT-hez sikerül összegrindelni a jobb lánctalpat / tornyot / ágyút a Hard Wipe elõtt, már boldog leszek. Szerencsére a motorok és a rádió már megvolt alapból. 😊