World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre õk azt mondják,hogy a csapatunk 1/3-a hülye módon elbóklászott tõlünk,kilövetni magát.Ha közelebb maradnak.Mondjuk a vasút innensõ oldalán lévõ bozótsorban,akkor hatékonyan tudtuk volna õket támogatni.😊

U,I.:21087-re valami??

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én meg azt hittem jönnek a prémium tankok...de nem semmi. Most az van, hogy majd az Open alatt. Talán, akkor jönnek az amcsi TD-k is, de ki tudja? Ezekben nem lehet megbízni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A kanyonban támadni kurva szar ötlet. Könnyû megvédeni, megáll a másik végén három-négy nagyobb tank, vagy TD, és feltartóztat vagy tíz támadót.

Persze, persze láttam már én is , hogy sikerült, láttam már sok mindent, mindenki látott már ilyet, de ez kurva ritkán jön be.

A városon át kell támadni, a kanyont meg le kell védeni. Ez viszont biztosan bejön

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Továbbá a csapatunk kétharmada erdõlakó lett. Arra tudok gondolni, hogy a forróság elõl bebújtak a fák árnyéka alá hûsölni. <#eplus2>

Mint látható 5-6közepes tank lerohant minket (2 T30, 1 vk45, 1 T-54), s összesen csak egyet tudtunk kilõni közülük. Talán még kiszedhettünk volna többet is, ha a vörössel kijelölt részbe beállunk mind a négyen, s feltartjuk az ellent. Mint látható a Vk45 és a T-54 elfutott, s menekülés közben érte utol õket a végzet.

nekem sem sikerült még felfogn, hogy miért jó a halálkanyon felé menni, kb 10:1 a sikeres támadás esélye

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én már nem 1x láttam gyõzni azt a csapatot, aki a lakewillen a szurdokot választotta szemben azzal a csapattal, ahol a város felé mentek.
Ugyanabból az okból tudnak nyerni, mint az a csapat, amelyik a kolostoros pályán a keleti oldalon lévõ utat választja: mert az a rövidebb, és ha lendületbõl lenyomják azt az 1-2 védõt, simán nyernek.

Kolostornál nagyon gyakori, hogy az egyik csapat elfelejtkezik a keleti egyenes útról és mennek a nyugati hosszú úton.

Na akkor én is noob-kodok egy kicsit.
Nekem eddig az jött le,hogy ezzel a leállással jönnek a Yenki TD-k is.
Valamit félre olvastam?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Igazad van, de az IS7 is kicsit más mint a KT.

a.carkey
Most 12 ellenrõl nyertünk 5en. Vannak csodák.

A medve nem játék.

a.carkey
Azért a KV az kicsit más, mint egy törpe, lekerekített T-54! 😄

A medve nem játék.

Nagyon igaz. Nekem is mostanában egyre többször elõfordul hogy szépen megyek lövöldözök, kilövök egy-két tankot, örülök is hogy jé milyen jól megy ha nyerünk végre jön valami használható mennyiségû xp, erre ránézek az eredményjelzõre és nem hiszek a szememnek mert valami 10-3-ra vezet az ellenség mert az idióta csapattársak szétlövették magukat. Erre persze végén engem is szétkapnak, aztán véreres szemmel bámulhatom a kapott 600 xp-t ezért a remek körért, hát kösz srácok.
Met
Hiába van top tankod ha a csapattársak idióták.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hat? Az lófütty!Én IS7-el lõttem tizet T-54-re de 100%-os maradt.Ja, és ki is lõtt.Sajna ez van, bele kell törõdni.Néha vannak ilyen dolgok.GW Panther-rel pl. egy lövéssel kinyírtam már Jagdtiger,IS3,IS4,Tiger,KT tankokat.Szakszerûen kiégtek.Akkor meg gondolom õk szidtak engem.<#eplus2>

Engem most az baszott fel de nagyon, hogy Lakewille, ügye, a város felé senki se megy. Mindenki, minden nehéz tank, minden közepes, mindenki megy a kanyonba.

Az agyam eldobom. Öt perc alatt elvernek így, mert persze az ellenség az a város felõl jön, tõlünk nem ment arra senki( azaz csak én egyedül) és már vége is a meccsnek.

Nem fogom föl, régi pálya azt se lehet mondani , hogy azért mennek szar helyen mert még nem ismerik a pályát. Nagy tankok, tehát nem csak pár napja játszanak. Van némi tapasztalatuk, erre már sokadjára látom, senki nem megy a város felé.

A hülyeség valami marha jól terjed.

Ha azt hiszed ez csalás menj codozni ott aztán fogsz látni csalást eleget <#idiota>
a.carkey
Kicsit kételkedtem a játék merõben érdekes rendszerében, de Ktvel 6 lepattanó egy kocka KVról, na ez kiverte a biztosítékot. De hasonlóan járt a object és a minimaus is a csapatunkban, ami el is dontotte a meccset. elotte hasonló a mi oldalunkon. Szóval érik egy "gecimód csalás az egész" felkiáltás a részemrõl ...

A medve nem játék.

Ezért kell aliennel menni hogy te legyél a rossz fiú, akkor majd a többiek félnek tõled hehh...
AirborneRanger
Hát én azon a játékon összefostam magam. Csak emberrel próbáltam ki, de kb halálfélelmem volt 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

LSSAHPAUL
Anno az alien vs predator I-ben (ember kampány-marine) én se tudtam hogy kell kinyitni az elsõ ajtót a játékban, de nem csináltam nagyügyet belõle amúgy is televolt már a gatyám az egész storyval, szal altF4, uninstall, de hivatalosan úgy gondoltam hogy "hazajöttem, valszeg párhónap hadbíróság majd leszerelés, és boldogan élt mig megnem halt".

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Igen, már kezd unalmassá válni.
Tono34
NEm hiszem el, hogy ezt a karácsonyi vacakot nem lehetett volna kivenni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

HappyHunter
Elnézést, itt lehet beíratkozni a Hetzer fanclubba? <#idiota>

Victory!
Battle: Karelia 2011. január 27. 15:12:30
Vehicle: Hetzer
Received Experience: 1 042 (doubled for the first battle each day), credits: 12 987

Be happy. :) Running!

Te se sokat játszol codot eredményesen multiban mi?

Csak balklikk és tiszta ideg vagy miért csal mindenki...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

zalkad
Naja, csak föleg oroszul beszélnek...

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

JethroHUN
Ez a cáll óf gyúti játékok hátránya. Bal egérgomb only...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rugó tényleg van benne😊 rengetegszer láttam õket a puszta közepén vanishelni😄😄:😄 😄: 😄

DummyBoy
BF2 topik nagy kérdése volt anno, hogy a Sniperrel hogyan lehet zúmolni.

És nem poénból ... Namost a BF2 azért nem Stalker, de képzelhetitek azt a magas színvonalat, ahol a jobbklikkig nem jut el az ember saját erõbõl, support fórum kell hozzá ...

És nem csak 1 ilyen volt ... ráadásul évekkel ezelõtt ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

JethroHUN
Azzal a gombbal amit a options/controls menüpont alatt beállítottál. <#beka3>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Eagle16
Ja arra még én is emlékszem 😄D

De komolyan mondom azt nem hittem el, azt hittem csak szórakozik mindenki...aztán meg csodálkozunk hogy egyre egyszerûbbek a játékok...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

zalkad
Off

Miért, hogy kell?

MÁR MEGY LEHET JÁTSZANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Off:

Emlékszem amikor elindult a Stalker. Naponta öten kérdezték meg, hogy az elején hogy kell kijutni az ajtón...

zalkad
Lesz itt annyi újjonc, hogy öröm lesz figyelni a kérdéseket:
"Most akkor a bal egér gombbal ha rálövök a zöld tankra, akkor miért nem kapok pontot?"

ol75
Az biza. 15 Arty szegény kis Leopard 2-es ellen! Mekkora szívás<#wow1>

Állítólag 15 ezer gold de ez azért nem biztos egyáltalán.

zalkad
Az az amit csak artyk közé rak be a match making, nem?

zalkad
Most nem lehet tankot venni, meg kell várni, hogy mindenkinek elfogyjon az összes tankja. Az utolsó tank ami megmarad azt kisorsolják a játékosok között, és a teljes indulásokar megkapja a szerencsés.

ol75
Nekem meg küldtek 1 e-mailt, mivel jól, és sokat játszottam, ezért kapok prémiumnak 1 Leopard 2-est !!! <#mf1><#taps><#szeret>

Nem tudja valaki, hogy egy Löwe mennyibe fog kerülni?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

zalkad
Nem voltál egyedül, én láttalak... csak egy bokorban ültem, és mivel ruszki tankkal voltam, még a listában sem láthattál.

zalkad
Én elöször rugó akartam lenni, de minden íjjam lepattant a tankokról. Egyedül tigrist tudtam csak átlöni.

BoneDragon
Azt írják update van, de én feltudtam lépni! Mondjuk egyedül voltam az egész játékba..érdekes O.o

Most még nincs benne a paladin, de lesz: http://www.primeportal.net/images/iraq/m109/Palidan%20Tank.jpg

mi van srácok, gyakoroltok? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Forolto
S milyen kasztok vannak?
Hogyan csinálok Paladin-t?
Priest van akkor Paladinnak is kell lenni.😊

"Our database collapsed. We decided that there will be a Hard Wipe"

És hogy lehet akkor tankot venni? Vagy mi az?

zalkad
Ne etessed már itt az embereket bakker. Mindenki tudja, hogy minden tankoddal addig mehetsz, míg ki nem lövik. Utána már nem tudod majd javítani, hanem elveszik. Ezért kempel most mindenki.

a.carkey
Én délelõtt beléptem, akkor még megvoltak a tankjaim, de 10.50 körül mire beléptem már töröltek mindent. Még egy csatára volt idõ egy loltracktorral, de campinovkán kezdtünk, mindenki kempelt és kivágott a szerver 11.03-kor.

A medve nem játék.