World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Talán csak ennyit.
A medve nem játék.
Annak ellenére, hogy én is elhiszem hogy a Hummel minden csata elején kap egy flag -et: "pontos" vagy "pontatlan" <#falbav>#falbav>
Mikor még azt sem tudják megoldani, hogy a 8 db OP-45 tankból ne 7 db kerüljön egy oldalra?
Tényleg azt figyelgetné a rendszer, kinek hány százalékos a winrate?
"Nemá... Nemá..." <#idiota>#idiota>
Manapság meg csak matchbox, lehetetlen nem eltalálni, lehetetlen nem átlõni .
Néha már a JT-ben is kicsinek érzem magam, az ilyen T-54 féle féreg kreálmányokat tekintve pedig a hátrány, hogy maguk a nehéz TD-k iszonyat lassan forgó, ritkán lövõ tornyok, sajnos egyre leküzdhetetlenebb .
A medve nem játék.
"MIÉRT?"
Így nem tudtam átérezni mélységében a "szopás" nyújtotta örömöket.
Leírásaitok alapján viszont elég sötét fellegeket vélek felfedezni a teljes játék megjelenése utánra tervezett német TD ágon történö haladásom egén.
1. azon a szük helyen max 2-3 tank tud átmenni egyszerre
2. amint megkpja az elsö a találatot, leblokkol és ahelyett, hogy menne tovább inkább leáll és eltorlaszolja az utat a többiek elött, és ehhez még lánctalálat sem kell... elég ha pofánlövik és megijed. Ezerszer láttam ilyent. Ebben az esetben a legjobb amit tehet, ha rohan elöre... valszeg kinyirják, de legalább addig is magára vonta a tüzet, és utat engedett a többi tanknak, ami ugye több ágyu, plussz hirtelen sok piros pötty az ellenség képernyöjén, ami ugye pszichológiailag is hatásos.
Szóval kivitelezhetö lenne a kanyon felöli támadás, de ahhoz az kell, hogy senki ne álljon meg a zászlóig.
Ez kb. lehetetlen random csapatnál, klánmeccsen vagy companyban viszont eröltetném a dolgot.
Tegnap láttunk rá egy példát kampinyovkán, hogy az ellen 3 perc alatt szinte bedarált minket. Egyszerre rusholtak a házak felöl, csak ott cseszték el, hogy túl korán jöttek, így a mi nehéz tankjaink nem jutottak el a templomig meg dombig, és még vissza tudtak fordulni segíteni.
Ezek miatt 1 óra alatt nem bírtam 3 tankból egyikkel se kivenni a duplázót . Vicc ez az agyatlan lúzerkedés is már .
"Shooting unmasks your position"
Szánalom <#levele>#levele>
Battle: Ruinberg 2011. január 28. 9:01:06
Vehicle: Ferdinand
Received Experience: 2 204 (doubled for the first battle each day), credits: 32 502 lehet fredivel aratni ha elosztom kettõvel akkor is 1100 de tegnap a dupla 3600Xp volt fredivel
A medve nem játék.
Ezt mutatja a te statod is különben: http://game.worldoftanks.eu/accounts/500141675-Peter_Waffen/
Nyilván ha van egy olyan tankod, amivel már tudod befolyásolni a játék kimenetelét, és viszonylag jó vagy, akkor ott már lehet több mint 50 % a sima public játékban is.
(Én statom: link)
Mikor másodjára megvettem, erõt vettem magamon, a motorokat kínkeservesen összehoztam, az ágyút meg az elit jármûvekkel termelt free xp-bõl vettem meg .
Fullosan már egész szerethetõ, addig viszont

Nem értem, hogy miért nem lehet felrakni a Ferdire a hosszú csövû 105öst. Az legalább átüti a páncélt.
Ez a 128as ágyú viszont embertelen nagy szívás, hogy 65k xp kell hozzá. Fõleg úgy, hogy alig csordogál valami még ezzel a 105össel is. Ezt kicsit elszúrták, szerintem. A 88assal kevesebb XPt szerzek, mint a JPvel szintén a 88assal. Nem értem, miért.
Még a rohadt motorokat is ki kell fejlesztenem. Embertelen szívás lesz ez. Egyáltalán érdemes a 128as ágyú elõtt költeni a motorokra?
A 128-asig szopás, kín, és szenvedés, de ha megvan, onnantól brutál .
õ mindent jobban tud mint te, az õ taktikája a legjobb, õt nem lehet korlátok közé szorítani mert neki ne mondja meg senki mit csináljon
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Igazából valószínûleg az van amit leírtál.Már jóformán mindenkinek van nagy tankja aki akart.
Ettõl függetlenül régebben sem volt tele a szerver taktikai géniuszokkal.És ha megfigyeled,akkor látod,hogy itt is mindenki agytröszt!
Eddig még a vesztes csaták miatt,mindenki hülye volt rajtunk kívül!Úgy hogy te még szerencsés vagy,hogy egy ilyen szellemóriás társaságba kerültél,ahol mindenki Manstein-i magasságokból figyeli a történéseket,és pillanatok tört része alatt lebasz bárkit,aki egy kicsit is eltér az álltala brilliánsnak vélt taktikától.
De ez jól is van így.Minek mennék máshová?Ott úgy is csak analfabétákkal találkoznál!<#nyes>#nyes>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
T32-es kb 500 méterrõl úgy átlõtte a Ferdi lövegpajzs körüli lemezt, hogy öröm volt nézni. 200mm ez a löveg elvileg. A T32 legjobb ágyújának 198 mm a penje. Ne mondja már, hogy 450-500 méterrõl keresztül lõ 200 mm-t.
Az utolsó csatában 3 xp kaptam!!! :-o Alig megalázó volt
Na itt egy kép, ami bizonyítja, hogy az 50% csak average joekra vonatkozik
Szerintem így fest egy stat, ha az ember op tankban ül (egy leheletnyit jobb pilótával, mint average joe), gondolom a t-54, is7, objsoktd pilótáknak is hasonló a statja 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gondolom még el se indult nagyon a reklámhadjárat...
I met God. She's black
De még jobb az orosz medium, orosz heavy ág párhuzamosan tolva 😊
I met God. She's black
Amúgy is a partizán akciókat szeretem.
Többek közt ezért is vagyok hatékonyabb egyedül,mint mondjuk másvalaki irányítása alatt.
Ezzel csak az a gáz,hogy ha egyedül belefutsz egy enemy brigádba,akkor már nem fog senki odaérni neked segíteni.Ez benne van sajnos.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A képnek a mondanivalója sokkal inkább a csapatjáték teljes hiánya, a mentsük ami még menthetõ elv figyelmen kívül hagyása, mindkét részrõl.
A képnek a mondanivalója sokkal inkább a csapatjáték teljes hiánya, a mentsük ami még menthetõ elv figyelmen kívül hatása, mindkét részrõl.
Köszönöm!