World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalkad
Tudtam én, hogy ö tekergeti azokat a bizonyos gombokat a háttérböl.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

a.carkey
Mit is mondhatnék erre?
Talán csak ennyit.

A medve nem játék.

zalkad
Háde ezt mondom 😊
Annak ellenére, hogy én is elhiszem hogy a Hummel minden csata elején kap egy flag -et: "pontos" vagy "pontatlan" <#falbav>

zalkad
Most komolyan... az amúgy is néha kritikán alul teljesítö match making systembe beletettek volna egy ilyen rendszert? Egy ilyen lusta és béna fejlesztö bagázs? 😊
Mikor még azt sem tudják megoldani, hogy a 8 db OP-45 tankból ne 7 db kerüljön egy oldalra?
Tényleg azt figyelgetné a rendszer, kinek hány százalékos a winrate?
"Nemá... Nemá..." <#idiota>

Boron Power
A jelenlegi public játékmód, véletlenszerûen sorsolt társak mellett a gyõzelmi aránynak statisztikailag 50% körül KELL alakulnia!

Tuvok
Fullosan ér valamit, amúgy szopás .
Manapság meg csak matchbox, lehetetlen nem eltalálni, lehetetlen nem átlõni .
Néha már a JT-ben is kicsinek érzem magam, az ilyen T-54 féle féreg kreálmányokat tekintve pedig a hátrány, hogy maguk a nehéz TD-k iszonyat lassan forgó, ritkán lövõ tornyok, sajnos egyre leküzdhetetlenebb .

Tuvok
16 meccs, 3 tank, 0 gyõzelem 😊
Játékkedv a béka segge alatt, uninstall hangulat a köbön .

a.carkey
A Ferdi sem rossz, csak valahogy nem érzem szembõl a 200mmt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Pedig a Ferdiig nem is olyan rossz az! Sõt.

A medve nem játék.

a.carkey
Hogy minden bénának legyen azért némi sikerélménye olyankor is, ha bár semmit sem tett a gyõzelemért, de mégis betehesse hazája WOT fórumára azt a képet, ahol 14:1 arányban verték meg az ellent, és ezáltal azt gondolja: áhh, milyen qurva jó vagyok, milyen jó, és továbbtolja a játékot, fejlõdjön, vegye a goldot egészen addig, amíg rá nem jön, hogy béna, mint az állat és semmi esze nincs ehhez a játékhoz? 😊

A medve nem játék.

Tuvok
Német TD ? Noooormális ?

Soha többet ...

zalkad
Az 50% -os összeesküvéselméletre igazából van egy alapvetö kérdésem, ami egymagában bedönti szerintem az elméletet 😊
"MIÉRT?"

zalkad
Még az "5x napokban" játszottam a ferdivel, de úgy hogy JP -röl kezdtem, és uccsó pillanatokban meglett a JT.
Így nem tudtam átérezni mélységében a "szopás" nyújtotta örömöket.
Leírásaitok alapján viszont elég sötét fellegeket vélek felfedezni a teljes játék megjelenése utánra tervezett német TD ágon történö haladásom egén.

zalkad
A legnagyobb gond még a kanyonnál, ha mondjuk tényleg lendületböl is támad a csapat és lehetöleg mindenki, akkor:

1. azon a szük helyen max 2-3 tank tud átmenni egyszerre

2. amint megkpja az elsö a találatot, leblokkol és ahelyett, hogy menne tovább inkább leáll és eltorlaszolja az utat a többiek elött, és ehhez még lánctalálat sem kell... elég ha pofánlövik és megijed. Ezerszer láttam ilyent. Ebben az esetben a legjobb amit tehet, ha rohan elöre... valszeg kinyirják, de legalább addig is magára vonta a tüzet, és utat engedett a többi tanknak, ami ugye több ágyu, plussz hirtelen sok piros pötty az ellenség képernyöjén, ami ugye pszichológiailag is hatásos.

Szóval kivitelezhetö lenne a kanyon felöli támadás, de ahhoz az kell, hogy senki ne álljon meg a zászlóig.

Ez kb. lehetetlen random csapatnál, klánmeccsen vagy companyban viszont eröltetném a dolgot.
Tegnap láttunk rá egy példát kampinyovkán, hogy az ellen 3 perc alatt szinte bedarált minket. Egyszerre rusholtak a házak felöl, csak ott cseszték el, hogy túl korán jöttek, így a mi nehéz tankjaink nem jutottak el a templomig meg dombig, és még vissza tudtak fordulni segíteni.

Tuvok
Na meg hogy miért jó egyes csapattársaknak ész nélkül hülyére lövetniük magukat a kör elején, kezdve a tier 9-10-ekkel ... <#nemtudom>
Ezek miatt 1 óra alatt nem bírtam 3 tankból egyikkel se kivenni a duplázót . Vicc ez az agyatlan lúzerkedés is már .

Tuvok
Nevetséges, sõt szánalmas már ez a romulán álcázás, orrom elõtt alig 50m-re tûnik el egy tigris egy teljesen nyílt mezõn, õ meg a társai 10 lövéssel tudtak kivégezni, azt se tudtam honnan kapom meg kitõl, csak fogy az életem, ellenség meg sehol .
"Shooting unmasks your position"
Szánalom <#levele>

a.carkey
Gondolom a 128as van fent ...

A medve nem játék.

Victory!
Battle: Ruinberg 2011. január 28. 9:01:06
Vehicle: Ferdinand
Received Experience: 2 204 (doubled for the first battle each day), credits: 32 502 lehet fredivel aratni ha elosztom kettõvel akkor is 1100 de tegnap a dupla 3600Xp volt fredivel
a.carkey
Én úgy vettem észre, hogy ha egymás után nyomod, akkor 4 gyõzelem, 1 vereség az átlag. Minden 5. csatában úgy mennek át rajtunk, mint kés a vajon (ls. tegnapi KV esetem!). Szóval valami nem kóser. Van, hogy úgy lövöm át a T34et a hosszú csövû 10,5essel KTn, hogy lemegy belõle egy rakat HP, van hogy 6 is lepattan egy KVról. Ilyenkor hallom chaten, hogy másnál is ez van ua csatában. Szóval SZERINTEM SEM OK valami. Lehet, hogy rémkép, és éppen atom idióta csapatot fog ki az ember (van rá példa), de hogy hasonló tankokon úgy gázoljon át az ellen, hogy alig sérül, na az már vicc. Szóval vannak csodák, de egy kicsit idegesítõ amikor A20 meg leo kilõve, de minden más enemy életben, míg mi úgy pusztulunk, hogy egyet se lõttünk ki, pedig nem kis szarokkal vagyunk. Tegnap pl. két magyarral kerültem össze (nem platoon), és érdekes módon nyertünk, pedig totál vesztésre álltunk. Tehát igaz az, hogy a jó társ az jó társ, de volt olyan is tegnap, hogy egy IS7el ketten, majd egy IS3 is csatlakozott a buta el haleff vagy min le a hegyrõl és JT, IS7, P2, T54, T30 ellen csatáztunk egyet de úgy, hogy mindent bele. Annyira durva volt amikor úgy sikerült mozogni, hogy EGYMÁST találták el, amikor ránk lõttek. 😊 És kinyírtuk hárman az IS7et, a T30at, a P2t, levittük 1%ra a T54et, és a JTnél is vagy csak 25% maradt. Hatalmas fun volt. Veszítettünk ennek ellenére, mert a gyáva team ott kempelt a tetõn ... De hogy miért is írom ezt le? Mert közvetlen közelrõl vagy 14 lövés pattant le a KTmrõl. Szóval valami nem stimmel, és félek, hogy fehérorosz "barátaink" gépileg szólnak bele a harcba random battlenál.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha kell a minimaus, igen.

A medve nem játék.

Boron Power
Pont arról volt szó, hogy ha nem platoonban, vagy tank companyban tolod, akkor 50 % körül fogsz kijönni, mert véletlenszerûen melléd kerülhet gyakorlatilag mindenki.

Ezt mutatja a te statod is különben: http://game.worldoftanks.eu/accounts/500141675-Peter_Waffen/

Nyilván ha van egy olyan tankod, amivel már tudod befolyásolni a játék kimenetelét, és viszonylag jó vagy, akkor ott már lehet több mint 50 % a sima public játékban is.

(Én statom: link)

A ferdivel is az a baj mint a tigrinccsel!Azt hiszitek h mert egyel magasabb tier mint a jpanter legyõzhetetlen😊De: alapból tán a leglassabb,elõször ugye az ágyú is gagyi,stb.Mint mindegyiknél ha fullos lessz akkor egész megbízhatóan lehet irtani a hasonló tierû ellent.De nagyon lassú!Ámbár ha hozzászoksz a tempóhoz nem lessz döbbenet a JT sebessége😊.(ezt már leírták vagy 100-szor)
Tuvok
A Ferdi akkora szopás alapon, hogy mikor elõször megvettem, pár nap alatt el is adtam a fenébe, buktam is rajra majdnem 2 milliót .
Mikor másodjára megvettem, erõt vettem magamon, a motorokat kínkeservesen összehoztam, az ágyút meg az elit jármûvekkel termelt free xp-bõl vettem meg .
Fullosan már egész szerethetõ, addig viszont

I.C.ram
Nem volt meg a lánctalp, így nem engedte meg felrakni. Most megszereztem a lánctalpat, fel is raktam a 105öst. Nem valami nagy szám ez sem. Alig tudok valamit átlõni vele.

Nem értem, hogy miért nem lehet felrakni a Ferdire a hosszú csövû 105öst. Az legalább átüti a páncélt.

Ez a 128as ágyú viszont embertelen nagy szívás, hogy 65k xp kell hozzá. Fõleg úgy, hogy alig csordogál valami még ezzel a 105össel is. Ezt kicsit elszúrták, szerintem. A 88assal kevesebb XPt szerzek, mint a JPvel szintén a 88assal. Nem értem, miért.

Még a rohadt motorokat is ki kell fejlesztenem. Embertelen szívás lesz ez. Egyáltalán érdemes a 128as ágyú elõtt költeni a motorokra?
Tuvok
A 88-assal nem sok kárt tudsz okozni másokban, viszont a JP-bõl át kellett hoznod a 105-öst, hogyhogy nem az van rajta ?
A 128-asig szopás, kín, és szenvedés, de ha megvan, onnantól brutál .

I.C.ram
Senki nem panaszkodott még a Ferdi iszonyatosan alacsony XP szorzójára? Ha kiköpöm a belem, akkor se megyek 900-1k xp fölé (premiummal). 88-as ágyú van egyelõre rajta.
Igazad van.Azért bízom benne, hogy a törlés után változni fog a helyzet.Szerintem az USA szerveren nem volt ennyi idióta.Jelenleg csak azért élvezem a játékot, mert a munkatársaimmal hárman szakaszban toljuk, skype-val beszélgetve közben.

noname23
<#vigyor>A sok kis rambó szarik a vilgra õ a legkirályabb tankpusztító,
õ mindent jobban tud mint te, az õ taktikája a legjobb, õt nem lehet korlátok közé szorítani mert neki ne mondja meg senki mit csináljon

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Szerintem ez helyzet a következõ dolgok miatt van.Szinte mindenki megvette amit akart.Túl hosszú a béta és már unják.Tele vannak lóvéval és nem érdekli õket ha kilövik.Vannak akik szintén nagy vassal járnak, de nincs pénzük ezért kempelnek.Kis tankkal nem hajlandó menni, mert az gagyi.Vagy csak egyszerûen hülyék a játékhoz.Vannak olyan elme roggyantak is mint a tegnapi meccsben a NYOLC! Gw Tiger. Egymást lõtték folyamatosan azon versenyezve ki a jobb ellen arty-ban.Sorolhatnám napestig.

"Az ember mindig a kavicsokban botlik el,soha nem a hegyekben!"(Kinai mondás)Elég okos volt?...

Igazából valószínûleg az van amit leírtál.Már jóformán mindenkinek van nagy tankja aki akart.
Ettõl függetlenül régebben sem volt tele a szerver taktikai géniuszokkal.És ha megfigyeled,akkor látod,hogy itt is mindenki agytröszt!
Eddig még a vesztes csaták miatt,mindenki hülye volt rajtunk kívül!Úgy hogy te még szerencsés vagy,hogy egy ilyen szellemóriás társaságba kerültél,ahol mindenki Manstein-i magasságokból figyeli a történéseket,és pillanatok tört része alatt lebasz bárkit,aki egy kicsit is eltér az álltala brilliánsnak vélt taktikától.
De ez jól is van így.Minek mennék máshová?Ott úgy is csak analfabétákkal találkoznál!<#nyes>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

popey8
Nekem is az a tapasztalatom, h mostanában a csapatjáték és taktika alkalmazása sokszor egyenlõ a nullával. Vajon miért van ez? Az 5x buli miatt felhígultak a magasabb tierek és képzetlenebb játékosok is jó tankkal vannak. Emiatt lehet az, h nagyon sokan kilövetik magukat bárminemû akció nélkül. Szvsz ez viszont még nem ok arra, h leszarják a csapatot és ne segítsenek a többieknek. Elvileg mindenkinek megéri törekedni a gyõzelemre a + javak miatt, de csapatmunka nélkül a gyõzelem elég kétséges. Erre mondjatok nekem vmi okosat.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

I.C.ram
ja és 1200 levitte 750-re a HP-m egy lövésbõl. Úgy, hogy semmilyen modult nem talált el.
I.C.ram
Beszarok ezen a játékon!

T32-es kb 500 méterrõl úgy átlõtte a Ferdi lövegpajzs körüli lemezt, hogy öröm volt nézni. 200mm ez a löveg elvileg. A T32 legjobb ágyújának 198 mm a penje. Ne mondja már, hogy 450-500 méterrõl keresztül lõ 200 mm-t.
Ma valami elképesztõen szerencsétlen napom van, kb 10:1 a vesztes menetem.
Az utolsó csatában 3 xp kaptam!!! :-o Alig megalázó volt
I.C.ram
Ferdivel voltam. Nem hiszem el, hogy 1 killért, 3 sebzését, 1 detectért csak 175 xp jár...
I.C.ram
Ezt most hogyan??? 175 xp????? Ez most komoly?

volt itt napközben (vagy tegnap?) holmi vita a százalékokról meg a csal a program vonalról

Na itt egy kép, ami bizonyítja, hogy az 50% csak average joekra vonatkozik

Szerintem így fest egy stat, ha az ember op tankban ül (egy leheletnyit jobb pilótával, mint average joe), gondolom a t-54, is7, objsoktd pilótáknak is hasonló a statja 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem hinném hogy rögtön az elsõ nap ilyen látványos növekedés lenne 😊
Gondolom még el se indult nagyon a reklámhadjárat...

Egyre gyakrabban láttam ma azt,hogy Tier 8-9es csatákon Jagdpanzer I, T2, Pz 38 vett részt a csatába. Látszik,hogy elkezdõdött az Open beta😄
szabii98
Most úgy vagyok, hogy Orosz Heavy meg Német Heavy van megkezdve, valamelyik TD ágat akarom még elkezdeni. Lehet megvárom az amerikai TDket de az orosz eléggé csábít... :/

I met God. She's black

Tolj egyszerre két ágat. A német medium és az orosz heavy egész jó választás.
De még jobb az orosz medium, orosz heavy ág párhuzamosan tolva 😊

Most én is elhajlást csinálok mert elindulok a med ek felé, a tigris ráér még késõbb is.
szabii98
Lehet, de így alap tankkal gondoltam elõször hogy inkább az IS ágat folytatom 😞

I met God. She's black

Hát pedig én nagyon szeretem, már csak a nagyobbik motor hiányzik belõle. Jó ha én vagyok a lista alján már nagyon kevés a fegyvere de egyébként szerintem szépen lehet vele dolgozni.
szabii98
Ebben a VK3601Hban lesz még több erõ? Mert eddig nagyon gyengusz....

I met God. She's black

A legtöbbször én is teljesen egyéni dolgokat produkálok.Mintha mindenki büdös lenne körülöttem!😊
Amúgy is a partizán akciókat szeretem.
Többek közt ezért is vagyok hatékonyabb egyedül,mint mondjuk másvalaki irányítása alatt.
Ezzel csak az a gáz,hogy ha egyedül belefutsz egy enemy brigádba,akkor már nem fog senki odaérni neked segíteni.Ez benne van sajnos.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Minden 50. meccsben ebbe a hibába esek, vagyis nem figyelek oda a csapatra, csak robogok a megszokott helyek felé, s mikor hátranézek látom, senki sincs mögöttem. Ilyen jön általában velem szembe "a fél német hadsereg".
A képnek a mondanivalója sokkal inkább a csapatjáték teljes hiánya, a mentsük ami még menthetõ elv figyelmen kívül hagyása, mindkét részrõl.

Minden 50. meccsben ebbe a hibába esek, vagyis nem figyelek oda a csapatra, csak robogok a megszokott helyek felé, s mikor hátranézek látom senki sincs mögöttem. Ilyen jön általában velem szembe "a fél német hadsereg".
A képnek a mondanivalója sokkal inkább a csapatjáték teljes hiánya, a mentsük ami még menthetõ elv figyelmen kívül hatása, mindkét részrõl.

aham...Akkor annyira nem is olvastam félre.
Köszönöm!

A legtöbben félreolvastuk, ugyanis jönni fognak záros határidõn belül, ami az OB ideje alatt bármikor megtörténhet. Sajna biztos idõpont még nincs arról, hogy az OB meddig fog tartani (legvalószínûbb február végéig, de ezt még toldhatják), így aztán a záros határidõ maximum idézõjelben állja meg a helyét...