World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Kaptam még melóstársamtól képet, de azon csak project-ek vannak, de ha azok benne lennének a játékban, lenne értelme a nagy artyk ellen. Többek közt ilyen projectek vannak a képen (E-széria):
- Krokodil (Kampfwagenvernichter E90) 175mm KwK
- Jagdtiger II (Panzerjagerwagen E90) 150mm KwK
- JagdPanther II (Panzerjagerwagen E50) 128mm KwK
- Jaguar (Panzerjagerwagen E25) 88mm KwK
- Hetzer II (Panzerjagerwagen E10) 75mm KwK
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
natural_killer_cell néven check-old ez már ultra pro hard-gémer lenne
zoobjectje meg su51je kemény húzóágazat
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Igaz utóbbi esetben mákom volt, a szerencsétlen maus pattogott rólam, én meg lebontottam az ágyuján keresztül... asszem a srác akkor nyomot alt+F4 -et, meg uninstall -t <#idiota>#idiota>
Kíváncsi vagyok hogy 1 lövéssel le lehet-e vinni mind a 4 talpát 😄
És ha csak 1 esik le akkor tud-e úgy fordulni. (vagyis ha mindkét oldalon van egy sértetlen talpa akkor tud-e fordulni)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
T95, 300mm-es lövegpajzzsal.
Fordulékonysága vetekszik majd a Titanic-éval, de legalább jó SPG célpont lesz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
gw panther: 55% winrate, sõt a találatim: 41%
nálam ami lehúzza (és legalább 100-at mentem vele):
panther (pedig imádom): 49%
humi: 46% (itt azért érzõdik, hogy ez volt az elsõ komoly tankom, ekkor még nem volt másom, csak arty)
pzIII: 46%
ami érdekes, hogy a tigris nálam nagyon adta (tudtam vele rodeózni és még birta is a gyûrûdést): 59%
én pl a gw panthert imádtam (gw tiger-rel meg nem tudok játszani)
captured fr meg nálam arra jó, hogy elfelejtsek játszani, mert csak a w-t meg a bal egér gombot nyomom benne és úgy hozza ezeket a statokat:-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
- GW Párduc (ezt nem értem, lehet azért mert sokszor S-51 meg busz volt velem szemben, és õk enyhén szólva hatékonyabbak, tehát jobban segítették a csapatukat)
- T20
Ezzel a kettõvel nem tudom mi van, papírból vannak és a tûzerõ is kicsi....valószínûleg ezért...
- T23
- szar francia prémium gagyi (nem tudom mi ebben az OP, mikor Pz. II-rõl pattogok vele, engem meg a hosszú gépágyúval szarrá lõ)
Most indított Overlord egy topikot, amiben (megint, sokadjára) leírhatjuk a német tankok kritikus hibáit, talán észhez térnek és nem csak a statisztikai adatok alapján fognak balanszolni a közeljövõben.
Ezért még látok esélyt a német tankokban, de tuti hogy fõleg szovjet, francia meg amerikai ágakon leszek aktív és onnan lesz a legtöbb tankom.
t-54 60%
Maus 62%
Ausf 50%
t-44 59%
Szóval szerintem ez lutri, semmi más. Milyen csapatba kerülsz, mennyire vagy te magad hatással a csatára, sok mindentõl függ.
Mikorra tervezitek?
egyébként, ha megtanulsz táncolni a két német top hvyvel, akkor javulnak majd a statjaid, nálam:
capturedfr: 69%
mini maus: 51%
maus: 54%
ha lenne IS7em vagy t-54em, tuti, hogy 60+% lenne velük a winrate
mindkettõnk statja azt mutatja, hogy jobbak vagyunk mint az átlag, mert a jelenlegi (a sok draw miatt) átlag, az 47-48%, aminél az 52% (esetedben 54%) fényévekkel jobb (az igazi prok 58+%on vannak). Továbbá jó pár statunk top1000-ben mozog.
és még a játékstílusunk is kiolvasható belõle:
Te megfontoltabban játszol (magas xp, damage, destroy) mig én megyek mint a meszes (magas detect, captured)
Az 50% onnantól borul, ha egyre többet mész top3 tankkal és jól vagy rosszul játszol :-)
Egy idõ után nagy bajban lesznek a fejlesztõk, tippem az hogy mint a többi faszfej ruszki fejlesztõcsapat, elkezdik basztatni a premium/sima játékos arányt, mint a Nival aki remekül betolt egy patchat ahol 40% csökkent a damage prémium nélkül😊 szerintem itt is lehet majd számítani okosságokra😊 mert balancolni büdös, hibákat javítani büdös, és õk nem fognak lemondani a ruszki technika fölényérõl ez tuti...
cliffen nagy nehezen felmászok 2 km/h-val a hegyre, a semmibõl kapok az oldalamba egy lövést, lánctalp le, majd 3-4 másik is elkezd lõni, és 6 másodperc alatt úgy SZARRÁ lõtték a JT-met, hogy köpni-nyelni nem tudtam
és természetesen nem láttam közülük SENKIT ! a FASZOM kivan az egésszel, most törlöm le az egészet a túróba, ELÉG VOLT
ha kempelek akkor is, ha támadok akkor is FOSSÁ LÕNEK LÁTHATATLANUL, az állami csõdör tossza szájba azt az idiótát aki ezt kitalálta
leszarom törlöm, elég a hajtépésbõl
Közlöm velük, hogy vagy jönnek velem támadni, vagy egy VK45 / JT -vel kevesebbel fognak védekezni.
Az esetek többségében hatásos.
Amikor meg nem, akkor "charge", és megyek meghallni.
Aztán egy "good bye campers" -el búcsuzok.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nekem most 51% a winrate, akkor most folyamatosan veszítenem kellene.
A másik meg az, hogy ugyanaz a játékos aki velem egy csapatban volt, a következöben ellenem van, akkor ö éppen átlendült az 50% -on?
A logikát nem találom csak benne, semmi más bajom nincs 😄
Sokkal egyszerübb a matematikára bízni azt az 50% -ot, mint leprogramozni a szelektálást. És pont ennél a fejlesztöcégnél nem tudom elképzelni, hogy erre energiát fordítsanak.
1- amit te is csinálsz a meccseid 45%-án: kilépés 😄 (bosszantásnak no1)
2- megindulok és levágatom magam (sokkal sportszerübb szvsz)
20 meccsbõl 19-et elveszíteni, hát vicc mostmár tényleg ...
Eddigi zsinórban vesztett meccsem 11 volt, ma 17 lett . Egyszerûen nincs már erre szó ..
Ugye mint a talál az arty vagy nem ...
De ez csak összeesküvés-elmélet persze ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
JT is halálra van ítélve egyedül, márpedig ugye mindig egyedül van, nem létezik olyan csapattárs, aki ne a saját érdekeit nézné, és véletlen odaszegõdne egy nagyobb TD mellé fedezni a valagát . NINCS .
17 meccset vesztettem el zsinórban, 17.-ben egy Maus maradt ellenem, én T32-ben ... kiléptem a faszba, semmi értelme nem volt .
Mondjuk a 4-5 hónappal ezelõtti helyzethez képest ma már szinte alig lehet velük elérni sikert .
Elõbb KT-al mentem IS4 jött szembe(tudom 1 tierrel nagyobb) de 7 löést tudtam leadni rá 6-ot az oldalába 1-et a hasa aljába.. eredmény elsõ lövéssel 15% lekaptam belõle... utána meg a kibaszott nagy semmi.........