World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõ három nem lesz. Ezek szerintem még csak nem is igazi német tervek, mint mondjuk az E-50, E-75, E-100-as harckocsi. Csak rajongói eszkábálások

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

noname23
de ezt a sikert +meg a hirtelen fejlõdését köszönheti a három napos grátisznak mivel nem rég regizett

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Igen, pont errõl vannak képeim, és arról is amint az "egyik" lánctalp el van csúsztatva, és ki van támasztva. Valamint látszik rajta egy kis daru hátul, a lõszer beadagolására. Nem is emlékszem, de vmi épület elõtt ki is van állítva. Talán Fort Knox?

Kaptam még melóstársamtól képet, de azon csak project-ek vannak, de ha azok benne lennének a játékban, lenne értelme a nagy artyk ellen. Többek közt ilyen projectek vannak a képen (E-széria):

- Krokodil (Kampfwagenvernichter E90) 175mm KwK
- Jagdtiger II (Panzerjagerwagen E90) 150mm KwK
- JagdPanther II (Panzerjagerwagen E50) 128mm KwK
- Jaguar (Panzerjagerwagen E25) 88mm KwK
- Hetzer II (Panzerjagerwagen E10) 75mm KwK

zalkad
Ahogy elnézem, a srácnak mindegy hogy mivel megy, szinte mindegyikkel 50% fölött van.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Boron Power
Véleményem szerint ezt csak folyamatos platoonozással és tank companyzással tudta elérni. Emellett gondolom azért játszani is tud.

mivel õ a legelsõ a winrate szerint, így igen, jelenleg ebben a tekintetben õ a legjobb a fél miliós mezõnyben :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

noname23
akkor mit szólsz a 70%os stathoz?
natural_killer_cell néven check-old ez már ultra pro hard-gémer lenne
zoobjectje meg su51je kemény húzóágazat

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

zalkad
Múltkor nem ezt mondtad, mikor a Maus -od seggét védtem, amíg egy ellenséges IS-7 -el táncoltatok, meg amikor feltartottam (és kilöttem 100% -ról) vele egy Maus Himmelsdorfon, amíg ti a hegy alatt párbajoztatok <#gun>

Igaz utóbbi esetben mákom volt, a szerencsétlen maus pattogott rólam, én meg lebontottam az ágyuján keresztül... asszem a srác akkor nyomot alt+F4 -et, meg uninstall -t <#idiota>

Eagle16
Igen, az a T28-as volt. Valamiféle korai prototípusként modellezték le, azért néz ki olyan furán.

Kíváncsi vagyok hogy 1 lövéssel le lehet-e vinni mind a 4 talpát 😄

És ha csak 1 esik le akkor tud-e úgy fordulni. (vagyis ha mindkét oldalon van egy sértetlen talpa akkor tud-e fordulni)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ximix
Arty találatól leesik mind a négy 10 perc mire föl rakják 😊
Na akkor mégiscsak dupla láncatlpa lesz. Kicsit megrémített az elsõ kép róla (tök nem úgy nézett ki, mint a valóságban...). Kell

kompetitív vagyok, elképzelhetetlen, hogy ne mérjem a saját és mások tudását :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16

T95, 300mm-es lövegpajzzsal.
Fordulékonysága vetekszik majd a Titanic-éval, de legalább jó SPG célpont lesz.

LSSAHPAUL
És miért kéne megítélni egy játékos tudását?? Ha lekell szidni valamiért akkor ígyis úgyis leszidjuk, vagy elõtte kérdezzük meg hogy hanyas vagy te disznó? 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

jaja, nekem arra volt jó, hogy felkészüljek a száguldásra az egérkében :-)

Az a Hotchkiss jó kis gép, csak én W helyett R-t használok, úgyse veszem el a gázt sose, olyan rohadt lassú. A KV3ban lobog a hajam ehhez képest.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ja igen, ami még segít megítélni egy játékos tudását, az a lejátszott csaták/plecsnik száma

na gyorsan megnéztem:

gw panther: 55% winrate, sõt a találatim: 41%

nálam ami lehúzza (és legalább 100-at mentem vele):
panther (pedig imádom): 49%
humi: 46% (itt azért érzõdik, hogy ez volt az elsõ komoly tankom, ekkor még nem volt másom, csak arty)
pzIII: 46%

ami érdekes, hogy a tigris nálam nagyon adta (tudtam vele rodeózni és még birta is a gyûrûdést): 59%

jópofa ezek a játékstílus beli különbségek :-)

én pl a gw panthert imádtam (gw tiger-rel meg nem tudok játszani)

captured fr meg nálam arra jó, hogy elfelejtsek játszani, mert csak a w-t meg a bal egér gombot nyomom benne és úgy hozza ezeket a statokat:-)

kellõen nagy minta esetén pedig szimplán csak azt bizonyítja, hogy ennyivel jobb vagy, bár megértem, hogy sokan a rossz statokat azzal magyarázzák, hogy lutri, szóval törödj bele, hogy jól nyomod :-)

erdos
Tier 10 alatt ott nem nagyon tudsz beleszólni a dolgokba, szokatlan lesz ám a vk-val hátul sunnyogni majd meglátod :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Eagle16
DE azért érdekes hogy nálam mik húzzák le (mert lenne ez 60% is)

- GW Párduc (ezt nem értem, lehet azért mert sokszor S-51 meg busz volt velem szemben, és õk enyhén szólva hatékonyabbak, tehát jobban segítették a csapatukat)

- T20

Ezzel a kettõvel nem tudom mi van, papírból vannak és a tûzerõ is kicsi....valószínûleg ezért...

- T23

- szar francia prémium gagyi (nem tudom mi ebben az OP, mikor Pz. II-rõl pattogok vele, engem meg a hosszú gépágyúval szarrá lõ)

Most indított Overlord egy topikot, amiben (megint, sokadjára) leírhatjuk a német tankok kritikus hibáit, talán észhez térnek és nem csak a statisztikai adatok alapján fognak balanszolni a közeljövõben.

Ezért még látok esélyt a német tankokban, de tuti hogy fõleg szovjet, francia meg amerikai ágakon leszek aktív és onnan lesz a legtöbb tankom.

erdos
Nalam:
t-54 60%
Maus 62%
Ausf 50%
t-44 59%

Szóval szerintem ez lutri, semmi más. Milyen csapatba kerülsz, mennyire vagy te magad hatással a csatára, sok mindentõl függ.

zalkad
Igyekszem odaérni, ha kell egy elite VK45.
Mikorra tervezitek?

csíter 😉

persze, azért írtam tegnap, hogy az egyetlen német op tankkal 69% a winrate, esetedben is szépen látszik, hogy melyik top tank is az op :-)

egyébként, ha megtanulsz táncolni a két német top hvyvel, akkor javulnak majd a statjaid, nálam:

capturedfr: 69%
mini maus: 51%
maus: 54%

ha lenne IS7em vagy t-54em, tuti, hogy 60+% lenne velük a winrate

Eagle16
Jaj de jó, akkor még pont pro vagyok 😄D

Me0w
Tanktol is fugg sajnos, nalam:
t-54 58%
Maus 32%
Ausf 42%

Together we'll fly someday...

szerintem:

mindkettõnk statja azt mutatja, hogy jobbak vagyunk mint az átlag, mert a jelenlegi (a sok draw miatt) átlag, az 47-48%, aminél az 52% (esetedben 54%) fényévekkel jobb (az igazi prok 58+%on vannak). Továbbá jó pár statunk top1000-ben mozog.

és még a játékstílusunk is kiolvasható belõle:

Te megfontoltabban játszol (magas xp, damage, destroy) mig én megyek mint a meszes (magas detect, captured)

Az 50% onnantól borul, ha egyre többet mész top3 tankkal és jól vagy rosszul játszol :-)

Ezt kb hány hónapja basznak javítani??? 3 ?? ha ilyen lett volna a második WH kb 42-ben véget is ér ... majd most jön duma hogy ez arcade játék.... ha meg az akkor mi a faszért vannak ilyen differenciák???

Egy idõ után nagy bajban lesznek a fejlesztõk, tippem az hogy mint a többi faszfej ruszki fejlesztõcsapat, elkezdik basztatni a premium/sima játékos arányt, mint a Nival aki remekül betolt egy patchat ahol 40% csökkent a damage prémium nélkül😊 szerintem itt is lehet majd számítani okosságokra😊 mert balancolni büdös, hibákat javítani büdös, és õk nem fognak lemondani a ruszki technika fölényérõl ez tuti...

LSSAHPAUL
hagyd már a picsába 😊 ha nem lennél wot-celeb már rég lelennél baszva. Publik az minden játékban publik. Este csinálunk kompanit ott jobb lesz.

Forolto
1000 éve meg volt mondva,hogy a JT,mint egy futótûz az éjszakába ugy árulkodik magáról.Az álcázása xar,ezzel tisztában kell lenni,ha játszol vele.ennyi.S ha 1 lát az összes lát.Ez pedig a játék mechanizmusa.

Ulvar
Ok, hali! 😊. - a topicnak is.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tuvok
asszem most telt be a pohár, elegem van
cliffen nagy nehezen felmászok 2 km/h-val a hegyre, a semmibõl kapok az oldalamba egy lövést, lánctalp le, majd 3-4 másik is elkezd lõni, és 6 másodperc alatt úgy SZARRÁ lõtték a JT-met, hogy köpni-nyelni nem tudtam
és természetesen nem láttam közülük SENKIT ! a FASZOM kivan az egésszel, most törlöm le az egészet a túróba, ELÉG VOLT
ha kempelek akkor is, ha támadok akkor is FOSSÁ LÕNEK LÁTHATATLANUL, az állami csõdör tossza szájba azt az idiótát aki ezt kitalálta
leszarom törlöm, elég a hajtépésbõl

zalkad
Én még naiv és lelkes ifjonc vagyok, újabban minden csata elött megpróbálok összeszedni valami támadócsapatot a random emberekböl.
Közlöm velük, hogy vagy jönnek velem támadni, vagy egy VK45 / JT -vel kevesebbel fognak védekezni.
Az esetek többségében hatásos.
Amikor meg nem, akkor "charge", és megyek meghallni.
Aztán egy "good bye campers" -el búcsuzok.

punk

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

zalkad
Ok, +20% penetrationt adni egy dolo, de mi alapján dönti el, hogy melyik oldalra kerülsz mondjuk te?
Nekem most 51% a winrate, akkor most folyamatosan veszítenem kellene.
A másik meg az, hogy ugyanaz a játékos aki velem egy csapatban volt, a következöben ellenem van, akkor ö éppen átlendült az 50% -on?

A logikát nem találom csak benne, semmi más bajom nincs 😄
Sokkal egyszerübb a matematikára bízni azt az 50% -ot, mint leprogramozni a szelektálást. És pont ennél a fejlesztöcégnél nem tudom elképzelni, hogy erre energiát fordítsanak.

LSSAHPAUL
ez nézõ pont kérdése. Én úgy gondolom hogy már pedig én nem fogok 12 percig itt egyhelyben kussolni mint disznó a rozsban s nem csinálni semmit, nem azért ültem le a számítógép elé, szal 2 megoldás van:
1- amit te is csinálsz a meccseid 45%-án: kilépés 😄 (bosszantásnak no1)
2- megindulok és levágatom magam (sokkal sportszerübb szvsz)

erdos
Öregszel <#vigyor>

Tuvok
Ami egyre inkább valószínûbbé válik ..
20 meccsbõl 19-et elveszíteni, hát vicc mostmár tényleg ...
Eddigi zsinórban vesztett meccsem 11 volt, ma 17 lett . Egyszerûen nincs már erre szó ..

DummyBoy
Nos, mivel a titkos meccsméking szisztem is elég érthetelen szinten mûködik, semeddig nem tart megoldani, hogy 1 oldalra kerüljenek a gyõztesek, a másikra a vesztesek, és a vesztes oldal kap +20% dispersion-t és -20%-os penetration-t és kész ...

Ugye mint a talál az arty vagy nem ...

De ez csak összeesküvés-elmélet persze ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

zalkad
Szerintem a háttérben ugyanazok állnak, akik a WoT -ot fejlesztik, és direkt ilyen szutyok, hogy a WoT még jobbnak tünjön, és hogy lássa mindeni, csak gagyi alternatívák léteznek <#taps>

Bolondok ezek az oroszok.

Tuvok
Hát én elõ se vettem a JP-t azóta, hogy már csak a híre is felmerült a tier 9 mediumoknak . Egyszerûen nincs értelme TD-be ülni .
JT is halálra van ítélve egyedül, márpedig ugye mindig egyedül van, nem létezik olyan csapattárs, aki ne a saját érdekeit nézné, és véletlen odaszegõdne egy nagyobb TD mellé fedezni a valagát . NINCS .

zalkad
JP viszonylag keveset találkozik T-54 -el szerintem, a többi medium meg azért ölhetö kategória.

Tuvok
Nálam ez 20-80 volt eddig, de a ma reggeli élmények miatt lehet tovább billen a mérleg .. a legszarabb mások faszsága miatt veszíteni állandóan .
17 meccset vesztettem el zsinórban, 17.-ben egy Maus maradt ellenem, én T32-ben ... kiléptem a faszba, semmi értelme nem volt .

Tuvok
Tulképp én is, de a mediumok erõsítésével végképp értelmetlenné váltak a TD-k .
Mondjuk a 4-5 hónappal ezelõtti helyzethez képest ma már szinte alig lehet velük elérni sikert .

Én két dolog között vacilálok.. vagy feladom a Német oldalt teljesen és orosz mindenbõl, vagy uninstall a gecibe... 30-70% kb most az arány..

Elõbb KT-al mentem IS4 jött szembe(tudom 1 tierrel nagyobb) de 7 löést tudtam leadni rá 6-ot az oldalába 1-et a hasa aljába.. eredmény elsõ lövéssel 15% lekaptam belõle... utána meg a kibaszott nagy semmi.........

zalkad
Pedig a JP -ig el szeretnék jutni a fullosban majd, azzal játszottam eddig a legjobbakat a Tigris I mellett.

zalkad
Vagy várjcsak... Ez nem Tuvok? <#wilting>