World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma fura vagy <#pias>#pias>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hihetetlen hogy mennyire nem jó semmire, lassú ellenben rohadt nagy és szinte semmit nem tudok átlõni vele.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Há lol 😊
Valamint Tatán is volt
Lehet Dunántúli ?😄
I met God. She's black
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
vicces volt, megyek a Ferdinánddal, lõnek, és közben a monitorok lötyög jobbra-balra 😄 Ez volt a 2. földrengésem, amit átéltem BPn 😊
De játéktechnikailag kellett ez a táp, mert nem volt a németeknek olyan nehéz harckocsija ami páncélzatban és tûzerõben jobb mint a KT de gyengébb mint a Maus. Illetve az E-75 az lett volna, de az E-sorozat külön ág lesz. Így az nem lehetett.
A teljes német ágban szerepel a VK4502 P1 ami szerintem az orrtornyos verzió lehet, valószínûleg annak lesznek majd olyan értékei mint az eredeti VK4502-nek.
Viszont csak az alap model van😊 tehát alap agyú torony stb
Akkor most az oroszok buffolták a VK45-öt vagy nem?
Egy olyan ballisztikai tulajdonságú tornyot akart mint amilyen szovjet tankoké, de ezt öntéssel nem tudták megcsinállni (nagy méretû darabok öntészetéhez nem igazán volt technológiája a németeknek). Ezért aztán hengerelt lemezeket hegesztettek össze, ami iszonyatos drágává tette a tornyokat és az elkészítési idejük is több volt.
Csatában hogy viselkedett ? a golyó nyomok a levegõben voltak vagy a tankon ?
Azt mondjuk bele fûrészelheték volna ha én egy német tankba ülök akkor az enemi német tank captured orosz színekben futna legalább az én szemszögembõl nézve.
Azt viszont tudtátok, hogy - ha minden igaz - a VK45-öt meg a valósághoz képest buffolták? Mert hogy a valóságban a test páncélzata pont azonos volt mint a KT-jé, a torony se volt sokkal erõsebb, ingame viszont a testen van +20mm, a tornyon meg mégtöbb 😊
Kiváncsi vagyok mikor fogják levenni ezt a bónuszt róla, hivatkozással történelmi adatokra....
<#nevetes1>#nevetes1>
Ez a neve: WoT_beta_0.6.2.8_eu_setup.exe
Fél megás netemmel alig kilenc óra alatt le is szedem 😄

Talán kezdetben elfoglalhatunk 1-2területet, de sok lesz a klánon belüli konfliktus, a széthúzás és egyebek, amik végül felõrölnek minket, magyarokat. 😊
Persze halvány esély van az ellenkezõjére is, de a tipikus magyar mentalitást ismerve...khhm...<#phone>#phone>
Ha már szervert váltottál és most csak újra telepíted akkor neked a régi letöltés van meg (a szétválás elõtti)az lehet most már csak az amerikai szeróra jelentkezik be a launcher-ja miatt.
Az .eu ról van letöltve akkor passz esetleg nézd meg a játék könyvtárában mit ír WOTLauncher.cfg -ben és WOTLauncher.log -ban (http://update.worldoftanks.eu) kell szerepelni.
szerintem inkább javítani kéne a balanc-on
olyanokkal nem kéne összetennie akiket nem tudsz AP-vel se megsebezni
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Menet közben szerintem tudnak fûrészelni a szerveren változtatni a beállításokon náluk a játék úgy nézhet ki mint a tõzsdei diagrammok, figyelik az érkezõ log fájlokat és aszerint módosítgatnak.
A szerverek között meg valószínû lesz különbség amcsi szerón amcsik, az EU-n amelyik nemzet többet fizet (német,francia), oroszon meg az orosz lesz egy kicsit táposabb.
Mi csak egy "jó" gamét látunk benne õk meg a pénzt ami általában elba*zarint mindent.
Ügyesen megtalálták azt az mmo-t ami sok nemzetet érint és nem a tízmilliomodik mágus, és egyéb ork nemzetet kell benne viszont látni.
-Elõrebocsájtom, hogy a történet kitalált, a valósághoz semmi köze, a szereplõk a képzeletem szülöttei. A valósághoz hasonlító részek a véletlen szüleményei.-
Valaki nem tudja hogy mért nem jön be az az ablak ahol a patcheket lehet letölteni meg felrakni?
Eddig se jött be, és mindent a hivatalos oldalról kellett leszednem. Ezzel nem is lenne baj, de most kikéne választani hogy európai vagy amerikai szeróhoz szeretnék csatlakozni, és ezt csak a nyitó oldalon lehet.
Addig nem is enged belépni a játékba, már próbálltam újratelepíteni de semmi
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog