World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor lenne élvezhetõbb a játék a jelenlegi lehúzások és bugok javítása mellett, ha a szovjet ágyúk páncélátütõ képessége nem 90°-os hanem 60°-os páncélzatra lenne megadva és persze leprogramozva is. Például a nagyobb ágyúk ilyen átütésekkel rendelkeznének:
85 mm-es ágyúk: 97-112 mm típustól függõen
107 mm ZiS-6: 111 mm
122 mm D-25, D-2-5 ágyúk: 162 mm (a jobbik APC lõszerrel, mégis csak tier 7-8-as ágyúk)
100 mm ágyúk: 140 mm (nagyobb gépeknél lehetne az erõsebb APCBC a standard lõszer, 175 mm-es átütéssel)
122 mm BL-9: 210 mm
130 mm S-70: 225 mm (a 130 mm S-70 és a 122 mm BL-9 az orosz wiki szerint körülbelül ugyanazt tudta kb 220 mm, de azért legyen egy kicsi különbség)
152 mm ML-20: 117 mm
152 mm BL-10: 250 mm (errõl nincs információm, csak tipp)

Innentõl kezdve jelentõsen csökkenne a szovjetek tûzereje. Csak nem értem ez miért esne nehezükre megcsinállni. A magas tierû gépek páncélzata nagyon jó (vastag és jól döntött), még úgy is, hogy játéktechnikai okokból gyengítették a valósághoz képest. Már ez sokszor nagy elõny, nem kell nekik erõsebb átütés.
Szerintem nem is csak egyszerûen gyengébben a németek. Mert ha simán gyengébbek, akkor az egy dolog, az ember elfogadja, próbálja kihasználni a tankja elõnyeit, és nem a gyengeségeivel foglalkozni.

De az, hogy a német nehéz tankok és TD-k gyakorlatilag nem álcázhatóak, vagy a híres lövegpajzs ügye, vagy hogy szándékosan lassabbak...

Ezek ilyen direkt szívatásnak tûnnek. Mindezt pusztán azért, hogy Igorkának is legyen sikerélménye, az orosz taligájában ülve?

Érdekes.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

f24sg
Meg a másik: aki 4-7 éves óvodaszökevények számára fejleszt FIZETÕS MMO-t, annak gratulálok.
Annyira látszik ezeken a keleti, zömében diktatúrán nevelkedett népeken, hogy képtelenek a saját fonák hozzáállásukat felismerni.
"Aki játszani akar, fogadja el, a többi kussoljon, mert kapja a BANt.
Nem jósolok így nagy jövõt ennek az egésznek, globálisan. Az otthoniak elszórakoznak vele, azt kapu.

És totál egyetértek davidbog #21390-es hsz-ével.
Eagle16
Én nem mondtam hogy az összes szovjet tank OP...

Vannak bizonyos tankok amikkel könnyebb játszani. (T-54, Is-4-7)

Most lehetne sorolni, de végül minden német tanknál az jön ki, hogy nem éri meg velük játszani, mert több a hátrányuk mint az elõnyük.

Én csak németekkel játszottam az amcsik érkezéséig, de mikor megvettem a T32-est akkor éreztem igazán hogy a KT-ben nem tudok ennyire hatékonyan harcolni. (ennek több oka van: gyenge torony, lassabb, magasabb, a modulok sérülékenyek, könnyen leég stb.)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na ez igen, ez már nem kicsi pofátlanság. Nem a gyengébb német gépek miatt miatt fogom abbahagyni ezt a játékot, mert az nem zavar. Egyáltalán nem voltak olyan szuper gépek és nagyon túlvannak értékelve egyes típúsaik. Valószínûleg az ilyen undorító hozzáállás miatt fogom abbahagyni ezt a játékot. Ja gyengébb játékos, gyakoroljon többet, vagy tanuljon meg értelmesen játszani.
f24sg
koirrekció, utolsó mondat: "nem értem" helyett REMÉLTEM...
f24sg
Igen, egyrészt élvezünk a hûtõmágnesre, de nem csak ez lényeg, hanem pl. hogy lesznek még egyéb nemzetek is. És irtó módon derogál, hogy elismerten csak a RU ággal lehet vidáman játszani, a többi zömében szopás.
A másik ezzel kapcs.:
Eleve milyen koncepció ez, hogy "akiknek nincs annyi ideje, az jáccik az OP T-54-ggyel" ??! Igen? Akinek nincs sok ideje (mint én, de ehhez képest sokat tolja, MÉG az is) megakad valahol tier 6-7 környékén a legtöbb vonalon, mert ott ugye belassul a fejlõdés. És akkor legyen neki könnyû a T-54...a tier 9 tank. A faszt, meg az elõtte lévõ összes is akkor már, ahogy tapasztaljuk.

PONT az a baj, hogy aki nem pro, annak legyen 1-2 jó tank KÖZÉPTÁJon, azt szevasz. A pro-k kedvéért meg talán legyen már kiegyenlítettebb a csúcskategória, ahonnan tovább úgysem mennek.

MÁSIK: miért csak RU oldalon van ilyen könnyû, casual gamer tank?
Eleve rizsa az, amit okként írnak. Azt nem értem, hogy a ruszki végleges elterjedése után kicsit észhez kapnak, és leáll a BIAS, de az Eagle által linkeltek alapján nem is fog.
Szerintem a sorrend. IS3,T29,KT,IS,Tiger

Az IS3 simán megeszi a KT-t.

noname23
Jah most olvasom igazi magyar mentalitás errõl volt szó
van szó a te anyádat

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Sokkal jobb.De a T29 jobb mint az IS.Szerintem a T29 a KT szintjén van.

Nekem csak egy T29 em van ezért bután kérdezem hogy egy IS egyértelmûen jobb mint egy tigris? Azonos képességû játékosoknál 10 bõl mondjuk 7x veri a németet? KT és IS3 nál is ua a helyzet?
noname23
Normális válasz meg az lett volna hogy nem mindeki ér rá 1idõben stb blabla
de nem az hogy nem kapok pénzt<#idiota>

Nekem már ami lényeg mindhárom ágból megvan majdnem szvsz nincs miért nagyon gyûjtögetnem

noname23
ne haragudj de amit írtál annak ez az értelme persze durván
de talán ettõl felébredtél nem de?

Met
ok, de nem kell rögtön anyázni...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kérdezett valamit, és normálisan válaszoltam. Erre elkezd leugatni. Majd tán megköszönöm neki, hogy méltóztatott leugatni, milyen kedves...a kurva anyját az ilyen hülye kötözködõs köcsögnek!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

V43 1105
Vegyetek már vissza ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem meg anyukádat baszogasd, és ne engem.

noname23
Jah aha értem én meg még azt hittem hogy játszani szerettek oké

Akkor te kábé olyan emberke vagy aki kiragaszgatja a hûtõre a dicsõségeket és nézegeti minden reggel aztán arra élvez
és ezt mondogatja magában "óh milyen szép medálok milyen szép számok áh óh hú"

szabii98
Nagyobb a Maus torony mint a loltraktor xD

I met God. She's black

Egy ilyet szeretnék😊)) Loltraktor of Doom 😊)))))))

Menüben mûködik😄

Mert csak.

Mert az csak gyakorlásra jó legfeljebb, mert credit pocsékolásra, de se XP, se credit nem jár érte, nem jegyzi a játék az eredményt, nem ad medált, ennek a játéknak meg az egyik lényeges eleme az XP és credit és az eredmények gyûjtögetése

noname23
Mindenki itt siránkozik bakker mintha muszály volna játszani azzal a szar matchmakinggel Mi a faszért nem lehet hetente 1x 1idõpontot kitalálni hogy összegyûljünk gyakorlószobába játszani 1 jót???<#conf>
alapból mindenkinek megvan már mindene kimaxolva van

Mondjuk engem édekelne hogyan lehetne ezzel a játékkal lemodellezni egy akkori csatát orosz vs németek között amiben csak az akkori tankok vehetnének részt: Tiger, KT, PantherI,PanzerIV,JP vs IS, T34-85, T44, KV1S,ISU stb sry ha kihagytam valamit hosszú a lista a lényeg future tank nem lenne benne.

És olyan apróságok miatt is el van baszva a német oldal mint a láthatóság. Nem jelentkezik sehol adatokban, de.

Két csata, El Halluf, KT-vel. Mind a kétszer ki lõttek a picsába, mert a KT nem tud elbújni. Az álcázása siralmas. Ha kicsit jobb lenne, talán túl éltem volna, de így esélytelen volt.

És biztos, hogy ez az oka, hisz mellettem orosz meg amerikai gépek, mégis csak rám a német nehéz tankra záporoznak a lövések, mert csak engem láttak, a többit nem.

Eagle16
Más játékokban normálisan meg van csinálva.

A R.U.S.E-ban pl. a KT ellenfele az Is-2, a Maus-é pedig az Is-3.

A Tigriseknek nagyon messzire hord a lövegük, a többi tank 2 lövést kap mire egyáltalán távolságon belülre érnek. Cserébe drágák és a kifejlesztésük is az, lassan gyártódnak stb.

Igen, csak most az ilyen hasítás marha ritka. Bezzeg ha kicsit felhoznánk a német tankokat...halálosabb lennék mint a spanyol nátha.

Amúgy nagy szerencse, hogy legalább néha lehet remekelni a németekkel, ez kell az ember lelkének.

f24sg
naneeee, neee NEEEE, ez komoly??! Ez lassan betette.

Uninstall. <#levele>
Na akkor csak volt valami az összeesküvés-elméletben ami a "lepattanó-nem lepattanó, kibírja-nem bírja ki- mikor és mennyit bír ki" vonalon merült fel. 😄
<#taps>

Persze hogy lehet, csak gondold el hogyha csak ugyan azt tudnák😄 mekkora sírás lenne..

Eagle16
Jól írta itt valaki nemrég, hogy a német a hard, az amcsi medium, az orosz meg az easy nehézség 😊 Én egyszemélyes játékokban sem kínzom magam általában, mindig közepes vagy könnyû nehézséget választok, csak itt ez nem volt kiírva.

Azért lehet néha a németekkel is hasítani, 39 ezer credit prémium nélkül vk45-el. Top Gun érem mellé. Néha azért lehet.

V43 1105
Sajnálom hogy ennyire szarul van kitalálva ez az egész, és ilyen fosul is van megvalósitva, régóta szeretem a második világháborút.. kiskoromtól kezdve, papa sokat mesélt, mert õ élt akkor mégha gyerek is volt, de látott pár dolgot.. persze volt felmenõm aki harcolt is.. Don kanyar stb.. aztán olvasgattam a témában, rengeteget, volt hogy anyámék agyára mentem, de csak szivtam magamba a tudást, rengeteg filmet megnéztem a témában, és valahogy mindig is a németeket favorizáltam, bámulatba ejtett a sok remek harci jármûvük, fegyvereik, öltözékeik stb.. Aztán mikor megláttam ezt a játékot félve ugyan, de letöltöttem s alig vártam hogy Tigrisem lehessen, és kicsit hagyj Wittmannoskodjak, de úgylátszik ez sem jön össze.. mert borzalmas, hogy alig ér valamit szegény kis Tigrincs 😞((

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szabii98
Ez eddig is így volt...
Szarok vagyunk, szarnak is ránk 😞

I met God. She's black

Én teljes mértékben tisztában vagyok az erõviszonyokkal😊 igaz nem TOP Tierben...

5x xp alatt sem mentem TOP Tier tankra, ruszkiból mindenbõl megvan a Tier VII, Német mindenbõl Tier VIII , amcsi Tier VIII persze kivéve kurva arty😄 abbol csak egy Hummel van.. sajna csak november eleje közepe óta tolom😞 accom elõbb készült de egy hónapig csak állt😄 talán meglenne mindenbõl a Tier IX ha okt közepe óta nyomnám😊 de egyértelmû az ruszki/amcsi fölény..
Vicces az hogy meglátom a leosztást KT-val már anyázok, mig az egy T kisebb T29-el meg simán írtok..

Egyértelmû, sajna raklap szar a Német oldal

Eagle16
Na nembaj, amúgy is már leszokóban vagyok a németekrõl 😄

Teljesben veszek onnan egy Leopárdot meg egy Marder II-est és kész.

Ezek után már az E-szériában sem reménykedem.

Wlanseraf: mégis, 8 Párduc II-t vagy Pershing-et nem látsz egy oldalon.
VK45-ben sem fogy ki a lõszered a sok kill miatt. (nem úgy Is-4-ben)
Ezeket a fejlesztõk írták, õk így alakítják a játékot.

Pont anyáztam a Ferdi miatt😊 bementem vele😊 7 kill/TopGun/Wittmann's Medal😊 na ez szökõ évente egyszer van

És egyébként igen, T29-el sokkal élvezetesebb játszani mint KT-vel, pedig van köztük egy tier különbség.

T29-el soha nem fordul elõ, hogy a pálya másik végébõl is meglát mindenki, nem fordul elõ, hogy egyetlen lövéssel szarrá lövik az ágyúmat.

Oké, pontatlanabb egy kicsivel mint a KT. De ez nem nagy probléma.

Hülyeség hát fõleg hogy a német tankokban folyamatosan csökken a gyõzelmi arányom. Nem is tudom miért.

Eagle16
De ezt amúgy eddig is sejtettem hogy így van, én német tankokkal indultam, de amcsikkal (és most a másik szerveren az oroszokkal) sokkal élvezetesebb a játék és könnyebb is.

A tankokat a gyõzelmek százalékos aránya alapján balanszolják, szóval ha valaki pro és német tankban 58%-gyõzelmi aránya van, az szerintük oké, hogy egy gyenge játékos T-54-esben is ugyanennyit ér el. Akkor a két tank rendben van. Hát ez hülyeség.

az föl sem merült hogy az alkalmi béna játékos nem az alapján dönt hogy mi az op?? pont a prót nem érdekli hogy német vagy orosz....

Eagle16
Az orosz szerveren pl. ilyen arányban oszlanak meg a közepesek:

Na ki lehet találni hogy hol találnánk több 10 évest 😊

A technikai adatokat az ilyen tankoknál fel kellett erõsíteni, hogy a gyõzelmek aránya ugyanakkora legyen mint a német tankokban.

ezeknek elgurult a gyógyszerük

Szerintem a következõ az legyen, vegyék ki a német tankokat úgy ahogy van. Szedjék ki mindent.

Aztán akkor marad a játékban pár száz tizenéves orosz kisköcsög, aki majd veri a farkát a T-54-re, és mivel csak õk maradnak, fizetõképes normális közönség meg nem, szépen csõdöt jelenthetnek.

Na jó, kicsit durva voltam, de ez van.

Eagle16
Ja olyasmi.

Az OP szovjet tankok (ez nem azt jelenti hogy az összes) a kevésbé jó játékosokat vonzzák, ezek direkt lettek ilyenek hogy ezáltal õk is élvezzék a játékot...ahogy egy fejlesztõ írta a T-54-esre: "csak nyomd a W-t és hurrá" (legalábbis valami ilyesmi lehet)

És az a durva hogy ezeket a fejlesztõk írták, a linkben szépen ki is van gyûjtve. Azt is mondják hogy ne vegyünk német tankot, és hogy bajnokságokon, meg a klán harcokban sem kéne õket használni...

JethroHUN
Az orosz tankok erõsek, mert az orosz játékosok azzal játszanak, de mért olyan erõsek? Mert az orosz játékosok szart nem érnének, op tankok nélkül, mert béna szar mind. Kb a sorok között erre lehet következtetni. De akkor minek vannak benne más nemzetek tankjai?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem sokat értettem ebbõl, hogy egyes tankok azért vannak, hogy a kevésbé jó játékosok is örüljenek? Vagy mi van?

Eagle16
Na ez a nem semmi:

"Developers confirmed that they do not balance tank characteristics, but rather % of win of tanks.

Win % = tank characteristics * average player skill.

Developers confirmed that some tanks are developed for less skilled "non-professional" players, who can not play the game often (T-54 for example). In my opinion IS-7 can be described with the same characteristics that developers mention regarding T-54: "just hit the accelerator and hurray!" (compared to Maus of cause).
These tanks attract large quantities of less-skilled players on the Russian server (4-7 y.o. children for instance, etc., etc.)."

link