World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HEvel is csak úgyanúgy +50% mint APvel a 8.8-ashoz képest, szóval sztem felejtõs.
Ha meg a pénz is számít, akkor végképp.

I.C.ram
annyiból jó csak, hogy HE-vel is elég jól sebez, már pedig a 200 mm AP nem sok mindenre elég.
I.C.ram
Hát lehet, leszedem róla, mert anyagilag is a sírba visz.
az elsõ ágyúval és minden más maxosan már tökre jól használható, kezdem megszeretni. Leginkább a top motor dobott rajta sokat.

Ahogy cifu irta, a 2. ágyút nem érdemes rátenni, ugyanaz a pen, csak a damagenagyobb de a rof kompenzálja. Én inkább szeretek gyorsabban tüzelni vele.

Elég bonyolult ez az benzin-elektromotor, nem túl szerencsés.

Sajnos hivatalos dokumentumot nem találtam a 8,8 cm L/71 vs IS-3-ról, egy angol nyelvû fórumon olvastam. Hihetõnek tartom. A német ágyú 100 méterrõl se vitte át a T-54 100 mm-es 30 fokos páncélját, mivel a JS-3-as páncélja két síkban döntött szembõl ezt se nagyon viszi át. A torony pedig kicsit erõsebb és jobban ívelt mint a T-54-esé. 250 méter alatt nem tesztelték.
A 10,5 cm KwKxx L/68 talán kicsit erõsebb lehetett volna mint a 8,8-as. De szerintem nem sokkal. Találtam kalkulált átütést 10,5 cm-eshez kétséges mennyi köze lehetett volna a valós 10,5 cm-esnek. Érdekel?

Az automata töltõ jó dolog, ha mûködik. 😊 Az IS-7-eshez is volt fél-automata töltõ, 6-8 lövés/perc volt a tûzgyorsasága. 130 mm-es lövedékbõl az egész jó. 😊
I.C.ram
Ferdi sikeresen megutáltatta velem az egész TD ágat... Nevetséges, hogy milyen használhatatlan szar ez, ha nincs kimaxolva. Mi a francért nem a hosszú 105-öst kapta meg a rövid szar helyett????
off:

ezért mondom, hogy sok kis apró dolog volt ami egyszer balul sült el, de sokban meg szerencséjük volt, pl amit írtál, az angolok és a többi késõbbi szövetséges elsõ napok,hónapok, sõt évekbeli tétlensége.
többet nem érdemes szót vesztegetni erre😊
on:

The Matrix has you...

na ja, így utólag már tudjuk, hogy tökéletesen alkalmas volt arra, hogy fanatizálja a német népet, de a háborúsdit meg kellett volna hagynia Guderiannak és barátainak

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sztem politikailag "lámlenge" volt, tudta mit tehet meg és mit nem, szépen kiharcolt mindent amit akart, lenyomta az angolok torkán is az összes cuccot a háború elõtt.
Ha hagyja a hadvezetésre a háborút és nem szól bele, sztem jobban jártak volna.

ximix
Találgatnék
A Voith automata váltókat gyárt buszokba, vonatokba így ez a NITA hasonló lehet.
Nem kell bele kuplung hanem a motor egy hidraulika szivattyút hajt és az olajnyomást használják fel a meghajtásra .Pl a vonat megtudja indítani a több száz tonnát állóhelyzetbõl amit kuplunggal nem lehetne.
A targoncákban is hasonló megoldás van elõnye az irány váltás és a fokozatmentesség.
na ott viszont tényleg pár lángelme volt csak 😄DD

The Matrix has you...

off:

elõre sosem lehet tudni mi az ami használható és mi az ami mehet a levesbe, ez késõbb is így volt, most is így van. gyógyszeriparban minden 5000 projektbõl lesz 3-4 ami behozza a pénzt, ezért olyan drága. (lehet 50000, már nem emlékszem pontosan, egy konferencián hallottam, de akkor még durvább az arány)

kompletten értettem az egészet, maga Hitler, mint karakter kellett ehhez az egészhez, nélküle - és a többi vezetõ és a mögötte álló országos gépezet együttes hatása nélkül - most nem lennénk itt.

on:

The Matrix has you...

hát, több szövi mondta, hogy a legnagyobb szövetségesük maga Hitler, szarul jártak volna, hogy ha átveszi a hatalamat pár porosz katonai lángelme

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"szerencsések is egyben, hiszen pl Hitler nem halt bele egy közvetlen merényletbe sem 😊"

Sztem ez pont hátráltató dolog volt a fejlesztések terén. Hitler megalomán hülye volt, erõltette a sok használhatatlan projektet meg haditervet...

HappyHunter
Már alig várom 😄

Be happy. :) Running!

Remélem én is valami értelmes jó játék lesz. Nem hátrány ha magyar...
Lehet ha ezek másként alakulnak, mi se beszélgetnénk itt. 😊

persze, ezek a fejlesztések késõn jöttek, de sok kis apró dolog volt amin elcsúsztak illetve szerencsések is egyben, hiszen pl Hitler nem halt bele egy közvetlen merényletbe sem 😊
megnéznék azért, egy "párhuzamos világot" amiben ezek máshogy alakulnak 😊

The Matrix has you...

Ha más nem, megvárjuk mit alkotnak honfitársaink, de elég ígéretesnek tûnik ez a Sword of Justice. Fõleg ha abból indulunk ki, hogy mennyi remek alkotás látott napvilágot magyar fejlesztõk kezei által 😊

Biztos más lenne, de amikor ezek kijöhettek volna,csak elhúzták volna a háborút (igaz, talán még azt sem, mert akkorra minden területen túl nagy volt a szövetséges fölény).

Weil du es glaubst.
talán más lenne a világ, ha ezek a dolgok másként alakulnak 😉 nem mondom, hogy jobb, mert ezt innen nehéz megállapítani..más lenne.

The Matrix has you...

awesome

"Sajnos sorozatra már nem kerültek..."

Azt mé' sajnos? 😊

nem tudom, az új peccsben mennyire volt mákom orosz teszt szerón, de egy jpz4-el egy t54-es oldalát puffogtattam alap ágyúval, AP-vel, és 4/3 találat ami át is ütötte, és le is vett a hp ból
Igen a Maus is ezt kapta. Az egérnél a motor (DB. MB 509) egy generátort hajt, ami két elektromotort táplál. (Nagy nyomaték a lánctalpra.)

A NITA hajtás a Voith cég terméke. Semmi nem tudok többet róla. Két egybeépített tízhengeres porlasztós motor Typ 101 hajtott a gépet.

Amúgy a Porsche egy 48 literes, 1500 LE, 2500 1/f. dízel motoron is dolgozott (Typ 213), amit próbaképp egy KT megkapott. (Teljesen áttervezett motortér.)

A JS3 kontra 8,8cm kwk 43 L/71 -rõl van valami konkrét oldal, doksi?

A KT következõ fegyvere a 10,5 cm-es KwK xx L/68 lett volna. JS3 ellen talán jobb eséllyel szembõl is. Az Európai harcok átlagtávolsága 1 km alatt volt, tehát a 88-as jól tudott még operálni. (Egy-két kivétel: pl.: 4600m Märzdorf 1945 március KT vs JS2 k.o.)

Azután jött volna a stabilizátor a Párducra és a Tiger II-re. A Tigris II -nek is csináltak egy forgó dobtáras automata adagolószerkezetet (8,8 cm-hez), mint ahogy a tegnap neked említett a Párduc továbbfejlesztve is kapott volna egy másfajta 4-es adagolós félautomatát a 7,5-hez. Éjjellátóval irtottak volna... (a párducok használták is) Sajnos sorozatra már nem kerültek...
Azokon az ágyúkon brutál a HE, ahol nincs is AP kehetõség. A 10.5-ös a stugon ilyen 😊 Annyit sebez mint a Királytigris hasonló ágyúja

Hát én inkább azt tapasztalom hogy nem sajnálják tõlem azt az egy lövedéket amitõl végem is van. :-(
HappyHunter
HE-vel nincs sok jó tapasztalatom, de azért kipróbálom, kösz a tippet 😊

ximix
Nem találtatok valami beállítást az üzenetek idejére kicsit ha tovább maradnának olvashatóak annak örülnék a system-re gondoltam
huh, még jó, hogy benéztem gametrailers-re, megláttam, hogy megint open beta van..holnap kigurulok a traktorommal a harcmezõkre Én is 😊

The Matrix has you...

Ugyanazt használd mint ami Hetzeren volt javasolt - 105-öst, HE-vel. Álcaháló, kukkóló rá, azt hadd ömöljön a lóvé 😊

Még a Tier9-eseket is tudod sebezni, csak vigyázz hogy legyen valaki közelebb hozzájuk mint te 😊

Lol, pont tegnap vagy azelõtt lõttem ki úgy egy T32-t, hogy mögémentem és le se szart, inkább a szembe lévõ KT-re figyelt ami csak a tornyát látta és nem tudta sebezni, én meg kinyírtam. 😄SAS:AD:SDSA😄 Nyilván ez elég egyedi eset, de ennél több figyelmet nem nagyon szoktak rám fordítani, max. az artik.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Közellenség vagyok KV-ban ülve, ha ott vagyok biztos lehetek benne, hogy mindenki engem céloz...

ximix
Mindenkinek más a játék stílusa nekem a hosszú jött be a StuGIII.-nál
- Gun 7,5 cm StuK 42 L/70
Igen, ezért is kérdeztem. A páncélzatát nem tudtam és a meghajtások mûködését. Az bentin-elektromos esetén a robbanó motor egy elektromos motort hajt, ami pedig a lánctalpakat? A hidraulikus NITA hajtás milyen?
Én imádom a KV-t, ha a nagyok közé kerülök, akkor sincs gond, mert totál leszarnak, inkább másra lõnek/figyelnek, én meg addig írtok. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Pár napja eladtam én is,de azt hiszem nekifekszek még1x.Mire odaérek a csata kellõs közepébe,szinte már vége is van.

Megvettem rá a 152mm ágyút, jó volt mert HE-vel IS-4-bõl lekapott lazán 20-25% HP-t, meg Vk36 körüli tankokat egy lövéssel öltem. Aztán elkezdett bepakolgatni kicsik közé, így megvettem rá a 107mm cheaterágyút, amivel elkezdett termelõdni a zsé, szvsz szerencsésebb körökben 50-60K hasznom volt rajta, egyébként 20-30-40K profitot hozott.

Szerintem béta után, az éles indulásnál pár hétig mindenképp a KV-k fogják uralni a harcmezõt. 😊

HappyHunter
Na már csak 300 XP és végre leválthatom a Hetzert. StuG tulajokat kérdezném, hogy melyik ágyút érdemes vele használni?

Eagle16
Ne add fel, mire összeszeded rá az XP-t már nerfelik is a sebességét 😄D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ximix
Igen,de a startnál az igazi mikor ott állnak melletted a többiek. :o)
Eagle16
Csak próbáld meg a lánctalpat kigrindelni, meg a 122-as HE-s ágyút. Onnan már kicsivel jobban jön majd az XP, aztán mehet a 152-es, majd a 107-es. Azzal már átlag 600-800-at is kapsz. Én oroszon most tolom a 152-essel, egész élvezhetõ 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
azigen
kell kell kell 😛

I met God. She's black

I.C.ram
Az oké, csak neked nem is 64k kell 😄

Azt nem értem, hogy mi a francért nem megy fel a Ferdire a hosszú 105-ös... Az egy jó átmenet lenne a 128ashoz. Rövid 105 egy rakat szar. 200 pennel alig lövök át valamit, sebzése se túl nagy, cserébe iszonyat drága a lõszer.
Szeretnétek ilyen sebességû egeret mi?😄

Ilyesmire gondoltál?😊))))))))))))))))))))))

szabii98
az még a jobb eset :/
én kb 4500 expt tudnék összeszedni a 10 csatával(VK3601)
KB volt Lammaer, KB!!44 😄DD

I met God. She's black

Na jó, hogy tegnap kerestem meg neked a VK4502 adait.
1942 õsze.. Két verziója volt egy Typ 180 ami benzin-elektromos hajtómûvel rendelkezett, és a Typ 181 hidraulikus NITA hajtással. A torony elhelyezése hátra került.
Ne is mond még 20k😞