World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg a pénz is számít, akkor végképp.
Ahogy cifu irta, a 2. ágyút nem érdemes rátenni, ugyanaz a pen, csak a damagenagyobb de a rof kompenzálja. Én inkább szeretek gyorsabban tüzelni vele.
Sajnos hivatalos dokumentumot nem találtam a 8,8 cm L/71 vs IS-3-ról, egy angol nyelvû fórumon olvastam. Hihetõnek tartom. A német ágyú 100 méterrõl se vitte át a T-54 100 mm-es 30 fokos páncélját, mivel a JS-3-as páncélja két síkban döntött szembõl ezt se nagyon viszi át. A torony pedig kicsit erõsebb és jobban ívelt mint a T-54-esé. 250 méter alatt nem tesztelték.
A 10,5 cm KwKxx L/68 talán kicsit erõsebb lehetett volna mint a 8,8-as. De szerintem nem sokkal. Találtam kalkulált átütést 10,5 cm-eshez kétséges mennyi köze lehetett volna a valós 10,5 cm-esnek. Érdekel?
Az automata töltõ jó dolog, ha mûködik. 😊 Az IS-7-eshez is volt fél-automata töltõ, 6-8 lövés/perc volt a tûzgyorsasága. 130 mm-es lövedékbõl az egész jó. 😊
ezért mondom, hogy sok kis apró dolog volt ami egyszer balul sült el, de sokban meg szerencséjük volt, pl amit írtál, az angolok és a többi késõbbi szövetséges elsõ napok,hónapok, sõt évekbeli tétlensége.
többet nem érdemes szót vesztegetni erre😊
on:
The Matrix has you...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha hagyja a hadvezetésre a háborút és nem szól bele, sztem jobban jártak volna.
A Voith automata váltókat gyárt buszokba, vonatokba így ez a NITA hasonló lehet.
Nem kell bele kuplung hanem a motor egy hidraulika szivattyút hajt és az olajnyomást használják fel a meghajtásra .Pl a vonat megtudja indítani a több száz tonnát állóhelyzetbõl amit kuplunggal nem lehetne.
A targoncákban is hasonló megoldás van elõnye az irány váltás és a fokozatmentesség.
The Matrix has you...
elõre sosem lehet tudni mi az ami használható és mi az ami mehet a levesbe, ez késõbb is így volt, most is így van. gyógyszeriparban minden 5000 projektbõl lesz 3-4 ami behozza a pénzt, ezért olyan drága. (lehet 50000, már nem emlékszem pontosan, egy konferencián hallottam, de akkor még durvább az arány)
kompletten értettem az egészet, maga Hitler, mint karakter kellett ehhez az egészhez, nélküle - és a többi vezetõ és a mögötte álló országos gépezet együttes hatása nélkül - most nem lennénk itt.
on:
The Matrix has you...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sztem ez pont hátráltató dolog volt a fejlesztések terén. Hitler megalomán hülye volt, erõltette a sok használhatatlan projektet meg haditervet...
megnéznék azért, egy "párhuzamos világot" amiben ezek máshogy alakulnak 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Azt mé' sajnos? 😊
A NITA hajtás a Voith cég terméke. Semmi nem tudok többet róla. Két egybeépített tízhengeres porlasztós motor Typ 101 hajtott a gépet.
Amúgy a Porsche egy 48 literes, 1500 LE, 2500 1/f. dízel motoron is dolgozott (Typ 213), amit próbaképp egy KT megkapott. (Teljesen áttervezett motortér.)
A JS3 kontra 8,8cm kwk 43 L/71 -rõl van valami konkrét oldal, doksi?
A KT következõ fegyvere a 10,5 cm-es KwK xx L/68 lett volna. JS3 ellen talán jobb eséllyel szembõl is. Az Európai harcok átlagtávolsága 1 km alatt volt, tehát a 88-as jól tudott még operálni. (Egy-két kivétel: pl.: 4600m Märzdorf 1945 március KT vs JS2 k.o.)
Azután jött volna a stabilizátor a Párducra és a Tiger II-re. A Tigris II -nek is csináltak egy forgó dobtáras automata adagolószerkezetet (8,8 cm-hez), mint ahogy a tegnap neked említett a Párduc továbbfejlesztve is kapott volna egy másfajta 4-es adagolós félautomatát a 7,5-hez. Éjjellátóval irtottak volna... (a párducok használták is) Sajnos sorozatra már nem kerültek...
The Matrix has you...
Még a Tier9-eseket is tudod sebezni, csak vigyázz hogy legyen valaki közelebb hozzájuk mint te 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
- Gun 7,5 cm StuK 42 L/70
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Szerintem béta után, az éles indulásnál pár hétig mindenképp a KV-k fogják uralni a harcmezõt. 😊
Be happy. :) Running!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Azt nem értem, hogy mi a francért nem megy fel a Ferdire a hosszú 105-ös... Az egy jó átmenet lenne a 128ashoz. Rövid 105 egy rakat szar. 200 pennel alig lövök át valamit, sebzése se túl nagy, cserébe iszonyat drága a lõszer.
én kb 4500 expt tudnék összeszedni a 10 csatával(VK3601)
KB volt Lammaer, KB!!44 😄DD
I met God. She's black
1942 õsze.. Két verziója volt egy Typ 180 ami benzin-elektromos hajtómûvel rendelkezett, és a Typ 181 hidraulikus NITA hajtással. A torony elhelyezése hátra került.