World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összerakták az angol meg a magyar nevet, egy picit innen, egy picit onnan 😊
Összesen 8 lövést élt túl az ellenséges Jagdpanzer IV, röhejes volt, 3x okoztam lánctalpsérülést, 2x tûnt el a lövedék, 3x ment fölé vagy alá, végül a kilencedik lövésem 10méterrõl végre eltalálta...
Ha az hogy 54 csatából hogy lett IS7ese, az könnyû: a szeptemberi softwipeban volt annyi Free XPje, hogy egybõl felment vele az IS7ig.
Ez hogy lehetséges mert ez egy kicsit fura és magyar a gyerek a nevét azt én töröltem ki
En is el szoktam elobb takaritani a szemetet hogy ne okozzon kesobb fennakadast - foleg ha a toltes idejere vissza tudok vonulni fedezekbe...
Battle Achievements: Top Gun, Scout, Burda's Medal
pl:IS4-el jártam már úgy hogy ha leállok egy kisebbel tökölni(SU-85) akkor szétszed a mögötte lapuló zoobjektum
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
megint 1 TK-zóval találkoztam
minél kevesebb ellenség van körülöttem annál jobb
meg aztán a nagy tankok keveset lõnek ap-val ami lepattanhat, a sok kicsi meg gyorsan lõ hevel ami sebzi a modulokat, személyzetet
én nem nagyon fejlesztgettem a szarokat de ennél mint a KV-nál muszáj a motort a csiga tempója miatt.
KV 3 nál számomra kiakasztó a fantasztikus mozgékonysága, nem is tudom hogy motort vegyek e rá elõbb vagy ZiS-6 ot. Mert most nem is megy és nem is tud szinte semmit sem sebezni úgy meg nem igazán jön az xp.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Egyébként már KV-3al megcsinálhatod, hogy ráállsz az ellenre és a toronyról jó eséllyel minden le fog csúszni
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ki a nagyobb bolond?
A: aki hónapokig grindel, hogy legyen egy olyan gépe ami már-már kilõhetetlen
B: aki hónapokig grindel, hogy legyen egy olyan gépe ami T4-tõl sebezhetõ szembõl
a szarokról meg annyit, hogy az elnyúlás az IS3-tól indul, addig mindenki hasonló szarokkal nyomja
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mégpedig, hogy ez nem indokolja a német hvy tankokba + ferdibe és JP-be front részre beépített furnér lemezeket, melyek vastagsága 65-100 mm között mozog.
Délelõtt olyan jól ment, mindegyik tankkal, de most annyira szar, hogy néha már hajszálnyira vagyok attól ,hogy rávágjak a Delete gombra.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De nem is ezért írtam, hanem most volt egy harc, és egy Areth nevezetû kis majom kilõtt 5 csapattársát, majd megunta valaki és kilõtték. Remélem valaki csinált róla shotot és feljelentik. Ha összekerültök vele, vigyázzatok és figyeljétek.
Zoltang: A 12,8 cm KwK44 L/55 átütési adatait ismertem. Kicsit sokallom az értékeket, 20-25 mm-el jobb mint a szovjet 130 mm S-70-es ágyúé. Ez akkor lehetséges ha Sebastian Nast olyab 1000 m/sec kezdõsebességû lövedékekkel kalkulált. Akkor reális, csak nem igazán lehet tudni mennyi is volt. Az egyik könyvedben szereplõ táblázatban jó 25-30 mm-el kisebb értékek vannak, annál 845 m/sec a kezdõsebessége a lövedéknek.
Oddball29: Nem csodálkozok, hogy a Cometeket, Shermaneket kifütyülták, kinevették, nem valami combos gépek. Az IS-3 a vezérkarra is nagy hatással volt a szeptember 7-ei dísszemlén.
Wlanseraf: Az említett könyv nekem is megvan. 😊 Nem szakkönyvek, nagyon rövidek és többnyire egy-egy példát ragad ki az író, amik nem voltak általánosak. Érdeklõdés felkeltésre jók azok a könyvek, másra nem nagyon. Kevés olyan magyar nyelvû könyv ami a páncélosok mûszaki dolgaival foglalkozik. Azt hogy mit érdemes olvasni inkább idézem egy olyan írónkat aki otthon van a 2. vh dolgaiban nagyon ért a témához:
"Sajnos nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak az angol nyelvû, de német tárgyú könyvekkel kapcsolatban. Van néhány valóban hiteles és korszerû szerzõ (pl. Glantz, Jentz, Nipe stb.), akik németül is tudnak, s így használhatnak német levéltári forrásokat is. Õket érdemes olvasni. Viszont a német csapatok szervezeti, fegyverzeti vagy harcászati jellemzõirõl már õk is sokszor tompított, kissé eltorzult képet festenek. Ennek valószínûleg az angolszász és a német hadügy eltérõ fejlõdése lehet az oka. Egyszóval angol nyelvû, de jól használható (megbízható) könyvet nem tudok a német szárazföldi csapatokról, csak olyat, amit német szerzõtõl angolra fordítottak. Ilyeneket internetes könyváruházon keresztül tucatszám lehet rendelni. Sajnos nagyon nem olcsó mulatság..."
Sajnos valóban drága könyvek.
Elég vicces hogy egy KT-val a 10.5 agyúval egy szaros KV-3-ról 2x lepattanok 20 méterrõl a test elejét lõve😄 ami 120mm teljesen jó a cucc..
Ha véletlen már 3-4 ember összetart a csapatban, érdekes módon siker is van .
Vannak evidens dolgok bizonyos pályákon, mégis leszarják, leöletik magukat érdek-, és érdemtelenül, halálra ítével a csapatot . 3 perc alatt akarnak mindent, pedig sokszor a türelem, kivárás hoz eredményt .
Nincs az ember rákényszerítve, hogy összedolgozzon a többivel, erre pedig jó lenne kitalálni valamit, akár jutalom, akár büntetés, korbács és kínpad a deviánsoknak .
Szép álom .
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Tudnám mi a fasznak használtam mindig .. <#idiota>#idiota>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jeges megint megmondta 😄
Még jó hogy mostanában nem tudok játszani, tuti felidegesíteném magam az ilyen csapat leosztásokon. És biztos vagyok benne, hogy csak azért van ennyi T-54-es mert jól néznek ki <#wow3>#wow3>
Nekem is kellett volna egy mikor még az 5x XP-s idõszak volt...de mindegy, majd hard wipe után szépen elindulok a Bt-2-es irányba 😄 Ahogy már megcsináltam az orosz szerveren is.
© crossy104: automatikus javítás van benyomva? Nem lehet hogy másra megy el az az 5-6k? Pl. a speed governor-ra. Azt írja ki konkrétan hogy Is-7 repaired, X credits spent? És közben a csatában meg se lõttek? Ha igen akkor bug lehet, fórumba kéne berakni (hivatalosba).
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius