World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
A medve nem játék.
elõzõhöz picit kapcsolódik a kérdésem:
Ha már kimaxoltam egy tankot, de még szeretek vele menni (amíg pl kint van a csatamezõn a másik), akkor az abból megszerzett XP-t hogyan tudom a késõbbi cuccokra fordítani, netán átvinni?
The Matrix has you...
Srác ma nyitott topicot neki.
Sword Of Justice
Tényleg jónak ígérkezik, mert magyar szemszögbõl mutatja be a dolgokat. 😊
"Manuálisan gombokkal is irányíthatóak az egységek, egérrel való célzással."
Kicsit Soldierses a dolog?! 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ugyanebben a cipõben vagyok, együtt tologatom a VK45-öt a Ferdivel.
IC: a top motoron meg fogsz lepõdni, meglepõen mobillá teszi a jármûvet 😊 Én is elõször azt grindeltem ki mint "akárki" (jót tesz mind a Vk45-nek mind a Ferdinek) és azóta igencsak megszerettem a ferdit, pedig csak a 88-as van rajta (a 105-öst leszedtem, nem jó).
Mindenesetre az új motorral végre nem az van, hogy mindig lemaradok az akcióról mert rossz bokorba vetettem be magam ahol nem jön semmi, szépen át tudok repeszteni oda ahol kellek.
Plusz platoonban is kõnnyebben tudok lépésttartani a többiekkel.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Már csak a top motor hiányzik, de nem várok tõle sokat. Ez a Ferdi maga lenne a tökély, ha úgy tudna cikázni, mint az Ojjektum.
Jól indult a mai nap 😄
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
szétkopácsolja õket.😄
Egyébként értem mire gondolsz.Hát gondolom,ha úgy nem lesz jó,majd kitalálnak valamit.Ezért lesz ez még csak teszt klán war.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
artyman:<#zavart2>#zavart2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A VLR honlapjáról nyúltam le.Remélem nem titkosított anyag és nem gond,hogy leszedtem.
Milyen nagyok a pályák?
A kezdeti csak Euro-s (Európa területére gondol) klán háború bétájának a térképe körülbelül 200 területet foglal magába, mind a 3 szerveren ugyanazok.
Milyen pályákon fognak a klánok csatázni?
Kezdetben a pályák kicsit véletlenszerûen, és a nagyrészt alkalmas pályák közül lesznek kiválasztva, mint például a vidéki tájak véletlenszerû vidéki pályák lesznek, a városiak pedig véletlenszerûen lesznek kiválasztva a mostani városi pályák közül. Egyre több pálya lesz folyamatosan hozzáadva (pachek stb ). Például a Párizsi harcok Himmelsdorf vagy Ruinberg pályákon kerülne sorra. Hosszútávon minden történelmi és fõváros területének meglesz a saját különleges pályája.
Csapat és Szint határok.
Nem úgy mint csoportharcokban, a klán háborúban nem lesz a csapatokon szint határ. A csapatok minimum 5 játékost foglalhatnak magukba egészen a 15 fõ ig ami támadásra/védekezésre érthetõ. Az egyetlen fenntartás a szintekre vagy a csapatokra az hogy legalább 15 játékos akik 5ös tier vagy AFÖLÖTT ez mind kell hogy elkezdhessenek részt venni a klánháborúkban.
Zsetonok, Állomásozás és katonák mozgatása és területek ostromzárolása
A játék elején 100 zsetonnal kezdesz a 100 klántagért (100 a maximális klántagok száma!), vagy 65-öt a 65-ért stb. Õk "a pályán kívül" kezdenek és ahhoz hogy játszhassanak egy parti területen kell elõször elfoglalniuk. Minden egyes területen 15 zsetonért "állomásoztok". Hogyha elveszted minden területed akkor a klánod kikerül "a pályán kívülre" a meglévõ zsetonjaival és újra el kell kezdeni az egészet egy parti területen. A területek aranyat hoznak, és minden egyes terület különbözõ mennyiségût ad az értékével arányosan (tehát amelyik területért anno nagy csihi-puhi volt az sok aranyat hoz, bár az arany kapásának az idõközét nem írták le, gondolom 24 óránként lesz ez megoldva). Viszont csak az a terület "fial" amely a klán központjával kapcsolatban van (határmentén), amely terület nincsen összekapcsolva (az ostromzárolás alatti is beleértve) az nem hoz aranyat addig míg vissza nem lesz kapcsolva a klán központjához. Zsetonok nincsenek egyes játékosokhoz kötve, tehát bármely klántag betöltheti a zseton helyét. Azt fogod megmondani hogy mely területet támadod és mennyi zsetont szánsz rá azután, hogy a zsetonok által kioldott helyre kik menjenek.
Mozgási zsetonok
Csak a klánvezér tudja mozgatni a zsetonokat. Hogyha a vezér offline, akkor az 1. helyettes tudja mozgatni õket. Hogyha az 1. helyettes offline, akkor a mozgatási jog a 2. helyettesre ruházódik át. A klán naponta ugyanannyi zsetonért tud mozogni. Ami után a zsetonokat áthelyezted valahova azután már nem lehet õket elmozdítani csak 24 óra múlva. Egy területen 15 zsetonnál nagyobb összeg NEM lehet.
Állomásozott katonák
Zsetonokat nem mozgathatsz más területekre hogyha nem határolják egymást. Körök/mozgások óránként tehetõk, viszont az új támadások a következõ napra lesznek halasztva (ezt idõzónához viszonyítják, TEHÁT nehéz lesz nagy területeket megtartani hacsak nincsenek éjjel-nappali baglyok akik védik a meglévõ területeket).
A háború "köpenyege"
Más klánok nem láthatják, hogy hol állomásozod erõidet (klántagokat akik védik a bizonyos területet, mivel mindenhova kell költeni zsetont ezért az lényeges lesz hol van a krémje a klánnak). Ez az a helyzet amikor a különleges alakulatok (a felderítéses és kémkedéses küldetések lesznek a feladataik) lesznek felbecsülhetetlenek.
Különleges alakulatok
A fentiekben említett óránkénti körökben, a klánok igénybe vehetik a felderítési és kémkedési módszereket. Valamint a kiterjedt diplomáciai rendszert ahol szövetségeket stb. lehet kötni (stb. alatt fegyverszünetet, meg nem támadást, vagy egyéb szépségeket értendõek).
Terület lázadások
Mint más játékokban amikor elfoglalsz bizonyos területet a helyiek kicsit sem boldogok ez ügyben, emiatt katonákat kell állomásoztass a területen hogy megtartsd a rendet. Hogyha túl sokáig hagyod õrizetlenül akkor felfognak lázadni. Kivéve a fõvárosodat amelyben nem lázadhatnak.
Én imádom amikor a nagy torkán akad a kaja. 😛 Igaz nem sûrûn, de többet ér, mint 5-6 sima gyõzelem.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Volt rá példa amikor az ellentõl a Ferdiben ülõ lammaer szaktárs érdeklõdött, hogy mi ez az M4? A válasz pedig a fun volt.
Ezeknek a kicsiknek nagy a funfaktora, élvezetesebb sokszor velük játszani, mint a nagyokkal. Fõleg ha a felsõ harmadban vagy vele. 😄
az idõt is oda kéne biggyeszteni amég vár is4-es ipse és azokhoz is vmi fejet vs 2x annyit bekap
t54 után biztos nem ülök vissza<#vigyor1>#vigyor1>
Egyetlen kivétel, ha töküres a rack.
De ha kevesebb a lõszer benne, az semit nem számit. Hasonlóképpen azsem, hogy AP vagy HE van benne (ezt is terjesztik páran, hogy a HE jobban berobban).
T-44-re muszáj a wetrack, akkor szinte tutira nem halsz meg ammo rack miatt. Viszont ekkor is sokszor el fogják lõni, arra pedig tarts 3000 credites repkitet.
SAjnos a T44 az ilyen, ezért hasznos T-44re például autoaimmal lõni 😄
Én mindig maxon megyek mindennel.
Az meg, hogy mostanában nagyobb az 1 lövéstõl felrobbanó T-44-ek aránya, nos az a fejlesztõk "ajándéka". De még mindig fun caplatni vele, még a T-54 után is. 😊
akkor kevésbé fog felrobbanni az ammo rackem vagy legalább kevesebb életet vesz le?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
lammaer😊 melyik light tankkal mennyek dögönyözni ?
benéztem a dolgot LC MESSAGES helyesen
Nem a gép nem bírja, hanem pár másodpercig mintha meghalna a net, egyáltalán nem reagál semmire. (lag spike)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az még jobb hogy 593 csatája volt 😊
noname23 a sima orosz szerón nyomom nem a bétán, de oda te is tudsz regizni
letöltöd az oroszt és ízlés szerint magyarosítod vagy átmásolod az angolból a World_of_Tanks\res\text\LC MASSAGES mapát ahogy van
+mivel nem áltam meg így az obj mellé betudtam állni szétlõni és csak 1-et kaptam be menet közben jah és természetesen õ is bepróbálkozott a lánctalppal de mozgó célpontot nem olyan könnyû eltalálni