World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és felraktam ezt a fejlesztett tank-ikonokat, de a jobb oldali az tükörképesen jelenik meg. Gondolom ez a normális, de így meg elég nehéz gyorsan leolvasni, hogy mik ellen megyünk.

The Matrix has you...

a.carkey
Elitnek kell lennie, és ha elit, akkor a tankod által generált XPt gold segítségével be tudod váltani free xpre, amelybõl más jármûveket tudsz fejleszteni, akár úgy is, hogy NEM vásárolod meg õket. (A tech tree segítségével tudod mindezt megtenni.)

A medve nem játék.

Sziasztok.

elõzõhöz picit kapcsolódik a kérdésem:

Ha már kimaxoltam egy tankot, de még szeretek vele menni (amíg pl kint van a csatamezõn a másik), akkor az abból megszerzett XP-t hogyan tudom a késõbbi cuccokra fordítani, netán átvinni?

The Matrix has you...

a.carkey
OFF:

Srác ma nyitott topicot neki.
Sword Of Justice

Tényleg jónak ígérkezik, mert magyar szemszögbõl mutatja be a dolgokat. 😊

"Manuálisan gombokkal is irányíthatóak az egységek, egérrel való célzással."
Kicsit Soldierses a dolog?! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tudom milyen lesz ha elindul a live, de 5 óra alatt loltracktorból PZIIIt lehet csinálni. (Kell hozzá egy PZ35t és egy PZII.) Onnan pedig csak a játékostól függ, hogy hogyan tovább. Sõt, ha az ember szabit vesz ki, akkor kezdõ játékosként az újaknak a PZIII is baromi gyorsan megvan, ugyanis nem toptierek közé kerül be scoutnak, hanem ugyanolyan kicsik közé. Egy biztos, gold nem fog ártani, de lehet nélküle is boldogulni, persze remélem free xpt ugyanúgy fogsz magadtól is termelni, mintha goldból váltanál át. Az is biztos, hogy kell a H735. Az az egy tank, amit meg kell venni, mert sok az új player, sok a kis tank, és körönként prémium nélkül is 10k jön be vele és 4-5 kill minimum. (Plusz ha úgy ezer xp körül aratsz vele, akkor sok free xp is.) Egyszerûen nem lehet kilõni loltracktorral, PZIIvel, mert valami brutál amit kibír sebzésben. A 35 is csak nehezen küzdi le, de õ már ki tudja lõni, viszont ha jól vezeti valaki a H735öt, akkor pont lebontja a PZ35t, mielõtt az kilõné. 😊 És ált. ugye van 2-3 PZ35t a csapatban, a többi loltracktor és MS1.

A medve nem játék.

Nahát, egy sorstárs 😊

Ugyanebben a cipõben vagyok, együtt tologatom a VK45-öt a Ferdivel.

IC: a top motoron meg fogsz lepõdni, meglepõen mobillá teszi a jármûvet 😊 Én is elõször azt grindeltem ki mint "akárki" (jót tesz mind a Vk45-nek mind a Ferdinek) és azóta igencsak megszerettem a ferdit, pedig csak a 88-as van rajta (a 105-öst leszedtem, nem jó).
Mindenesetre az új motorral végre nem az van, hogy mindig lemaradok az akcióról mert rossz bokorba vetettem be magam ahol nem jön semmi, szépen át tudok repeszteni oda ahol kellek.
Plusz platoonban is kõnnyebben tudok lépésttartani a többiekkel.

Remélem hónap végen hardwipe😊

Hm....én elõbb az ágyút vettem meg, most jön a motor...de megérte....7 killt még nem sûrûn csináltam eddig, 6 volt a max Tigris I-el

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

a.carkey
Érdekes lesz, az biztos. Remélem nem qurják el úgy, mint a PotBSnál, amikor az EU szerveren az amerikaiak hajnal 3kor tettek be portbattle-t, oszt naná hogy alig voltak a védõk max. csak 10en. (Mondjuk ott volt szárazföldi részre is esély, itt meg nincs ...)

A medve nem játék.

a.carkey
Én a top motort szerváltam be elõször, mert kellett a VK4502höz is. Most egyszerre szenvedem ki mindkettõvel a 68ks 128as ágyút. 😊

A medve nem játék.

Legjobb tudomásom szerint minden területnek lesz egyharcideje, 19.00-20.00 környékén talán.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

I.C.ram
Tegnap este megszereztem végre a 128as ágyút a Ferdire. Igazatok volt. Megérte kiizzadni. Hihetetlen brutál ez az ágyú 😊 IS7-esek sebzek vele szembõl, 400 méterekrõl, és nem is rosszul. Kicsit lassú szegénykém, de ha célba talál, akkor rombol. 😊

Már csak a top motor hiányzik, de nem várok tõle sokat. Ez a Ferdi maga lenne a tökély, ha úgy tudna cikázni, mint az Ojjektum.

Jól indult a mai nap 😄

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Nekem nemnagyon tetszik😞. Mert mivan akkor ha az ellen pl hajnali 2-kor támad mi meg alszunk?Botok játszanak helyettünk?Vagy meghirdetik a csatákat?Én ezt nem vágom😞 Sajna úgy látom hogy a prémes tankos pistik beveszik európát!Mert mire 0-ról eljutok legalább a stug-ig ,addigra õ a lõwe(pénz)segedelmével területteket foglal amiért aranyat kap amin vesz lõwét amivel területet foglal.......... Persze a játék marad amien eddig, csak aki nincs fent állandóan nem veszik be klánba ,mert nem lehet rá mindíg számítani!Ez a klánosdi jó ötlet de legalább 1 év béta lessz😞
erdos
Tuvit kell errõl kérdezni a JT-vel, nem egykét jó csatát nyomtunk companyben ahol csak t10-es ellenfelek voltak, mi feltartottuk õket mausokkal míg a többiek hátulról szétkapták õket. Szakesz T30-asa erre lett kitalálva és jól is keni vele, akkorákat harap az ágyúja hogy ihajj :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

15 Maus ellen elég 3 saját Maus feltartani õket amíg pár Object meg arty
szétkopácsolja õket.😄
Egyébként értem mire gondolsz.Hát gondolom,ha úgy nem lesz jó,majd kitalálnak valamit.Ezért lesz ez még csak teszt klán war.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

I.C.ram
ja és most sem PZIVeseket kergetsz Mausszal...
I.C.ram
Az oké, de hogy fog már az kinézni, hogy 15 maus egy csapatban??? Jó lenne, ha lenne minden HKnak egy pontértéke, és a klánok pontokból tudnának HK-kat venni/használni. Pontokat meg mondjuk területszerzéssel lehetne szerezni.
Pluskast
Sajna ez igaz. Nekem van egy fullos panther2-m és egy majdnem fullos t-54-em. Ég és föld a 2 hk között a külömbség mégy csak kicsit sincsenek egy súlycsoportban.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nyilvánvalóan ez a játék lényege.Minnél nagyobb,erõsebb tankod legyen.Ki a tököm grindelné magát halálra,ha a klánháborút meg lehetne oldani T-5-ös gépekkel is??<#nemtudom>

artyman:<#zavart2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

I.C.ram
Ez így elég meredek lesz, ha nincs semmiféle tier korlát. Vicces lesz, mikor 15 db tier 5ös megindul 15 db tier 7-8-9-10-es felé.
A klánháborúról,szabad fordításban.
A VLR honlapjáról nyúltam le.Remélem nem titkosított anyag és nem gond,hogy leszedtem.

Milyen nagyok a pályák?
A kezdeti csak Euro-s (Európa területére gondol) klán háború bétájának a térképe körülbelül 200 területet foglal magába, mind a 3 szerveren ugyanazok.

Milyen pályákon fognak a klánok csatázni?
Kezdetben a pályák kicsit véletlenszerûen, és a nagyrészt alkalmas pályák közül lesznek kiválasztva, mint például a vidéki tájak véletlenszerû vidéki pályák lesznek, a városiak pedig véletlenszerûen lesznek kiválasztva a mostani városi pályák közül. Egyre több pálya lesz folyamatosan hozzáadva (pachek stb ). Például a Párizsi harcok Himmelsdorf vagy Ruinberg pályákon kerülne sorra. Hosszútávon minden történelmi és fõváros területének meglesz a saját különleges pályája.

Csapat és Szint határok.
Nem úgy mint csoportharcokban, a klán háborúban nem lesz a csapatokon szint határ. A csapatok minimum 5 játékost foglalhatnak magukba egészen a 15 fõ ig ami támadásra/védekezésre érthetõ. Az egyetlen fenntartás a szintekre vagy a csapatokra az hogy legalább 15 játékos akik 5ös tier vagy AFÖLÖTT ez mind kell hogy elkezdhessenek részt venni a klánháborúkban.

Zsetonok, Állomásozás és katonák mozgatása és területek ostromzárolása
A játék elején 100 zsetonnal kezdesz a 100 klántagért (100 a maximális klántagok száma!), vagy 65-öt a 65-ért stb. Õk "a pályán kívül" kezdenek és ahhoz hogy játszhassanak egy parti területen kell elõször elfoglalniuk. Minden egyes területen 15 zsetonért "állomásoztok". Hogyha elveszted minden területed akkor a klánod kikerül "a pályán kívülre" a meglévõ zsetonjaival és újra el kell kezdeni az egészet egy parti területen. A területek aranyat hoznak, és minden egyes terület különbözõ mennyiségût ad az értékével arányosan (tehát amelyik területért anno nagy csihi-puhi volt az sok aranyat hoz, bár az arany kapásának az idõközét nem írták le, gondolom 24 óránként lesz ez megoldva). Viszont csak az a terület "fial" amely a klán központjával kapcsolatban van (határmentén), amely terület nincsen összekapcsolva (az ostromzárolás alatti is beleértve) az nem hoz aranyat addig míg vissza nem lesz kapcsolva a klán központjához. Zsetonok nincsenek egyes játékosokhoz kötve, tehát bármely klántag betöltheti a zseton helyét. Azt fogod megmondani hogy mely területet támadod és mennyi zsetont szánsz rá azután, hogy a zsetonok által kioldott helyre kik menjenek.

Mozgási zsetonok
Csak a klánvezér tudja mozgatni a zsetonokat. Hogyha a vezér offline, akkor az 1. helyettes tudja mozgatni õket. Hogyha az 1. helyettes offline, akkor a mozgatási jog a 2. helyettesre ruházódik át. A klán naponta ugyanannyi zsetonért tud mozogni. Ami után a zsetonokat áthelyezted valahova azután már nem lehet õket elmozdítani csak 24 óra múlva. Egy területen 15 zsetonnál nagyobb összeg NEM lehet.

Állomásozott katonák
Zsetonokat nem mozgathatsz más területekre hogyha nem határolják egymást. Körök/mozgások óránként tehetõk, viszont az új támadások a következõ napra lesznek halasztva (ezt idõzónához viszonyítják, TEHÁT nehéz lesz nagy területeket megtartani hacsak nincsenek éjjel-nappali baglyok akik védik a meglévõ területeket).

A háború "köpenyege"
Más klánok nem láthatják, hogy hol állomásozod erõidet (klántagokat akik védik a bizonyos területet, mivel mindenhova kell költeni zsetont ezért az lényeges lesz hol van a krémje a klánnak). Ez az a helyzet amikor a különleges alakulatok (a felderítéses és kémkedéses küldetések lesznek a feladataik) lesznek felbecsülhetetlenek.

Különleges alakulatok
A fentiekben említett óránkénti körökben, a klánok igénybe vehetik a felderítési és kémkedési módszereket. Valamint a kiterjedt diplomáciai rendszert ahol szövetségeket stb. lehet kötni (stb. alatt fegyverszünetet, meg nem támadást, vagy egyéb szépségeket értendõek).

Terület lázadások
Mint más játékokban amikor elfoglalsz bizonyos területet a helyiek kicsit sem boldogok ez ügyben, emiatt katonákat kell állomásoztass a területen hogy megtartsd a rendet. Hogyha túl sokáig hagyod õrizetlenül akkor felfognak lázadni. Kivéve a fõvárosodat amelyben nem lázadhatnak.

Nem vagyunk egyformák. 😄
Én imádom amikor a nagy torkán akad a kaja. 😛 Igaz nem sûrûn, de többet ér, mint 5-6 sima gyõzelem.
noname23
nem szeretem mikor kajának néznek és esélytelen a helyzet néha összejön a trükk elõre hátra megint elõre és félre lõ lánc le és körbe karika megint lánci tánci és kivégezve a gonosz pl:KT bácsi

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Pedig jó dolog menni a kicsikkel.
Volt rá példa amikor az ellentõl a Ferdiben ülõ lammaer szaktárs érdeklõdött, hogy mi ez az M4? A válasz pedig a fun volt.
Ezeknek a kicsiknek nagy a funfaktora, élvezetesebb sokszor velük játszani, mint a nagyokkal. Fõleg ha a felsõ harmadban vagy vele. 😄
noname23
<#nyes>
az idõt is oda kéne biggyeszteni amég vár is4-es ipse és azokhoz is vmi fejet vs 2x annyit bekap

noname23
ok thx akkor viszek mindent fullon

t54 után biztos nem ülök vissza<#vigyor1>

HappyHunter
most nézem hogy a múltkori képem nem jelenik meg, akkor mégegyszer:

Be happy. :) Running!

Igaz, hogy eddig csak 26 csatám volt vele, de nekem még egyszer sem lõtték ki az ammo racket :S Pontosabban egyszer szerintem kilõtték de akkor telibelõtt egy GW Panther a meccs elején és azonnal kampó volt... grrr...
A hivatalos fórumon kimondottan kiirták, az ammo rack robbanásának esélye és hatása sem függ a benne lévõ lõszer mennyiségétõl.
Egyetlen kivétel, ha töküres a rack.
De ha kevesebb a lõszer benne, az semit nem számit. Hasonlóképpen azsem, hogy AP vagy HE van benne (ezt is terjesztik páran, hogy a HE jobban berobban).

T-44-re muszáj a wetrack, akkor szinte tutira nem halsz meg ammo rack miatt. Viszont ekkor is sokszor el fogják lõni, arra pedig tarts 3000 credites repkitet.
SAjnos a T44 az ilyen, ezért hasznos T-44re például autoaimmal lõni 😄

Akkor ha a kevesebb vitt lõszer felrobbanásától kevesebb életet vesz le, max 1 lövéssel bírod tovább. Számít valamit? Ammoracked oda lett, lassan tölt be, 10-20 %-on vagy. Kit fognak lõni szerinted? 😄
Én mindig maxon megyek mindennel.
Az meg, hogy mostanában nagyobb az 1 lövéstõl felrobbanó T-44-ek aránya, nos az a fejlesztõk "ajándéka". De még mindig fun caplatni vele, még a T-54 után is. 😊
noname23
már van max annyit ér hogy végre nem 100%-osan halok meg 1 lövéstõl

Jobban jársz, ha veszel egy wet ammorack-et rá.
noname23
szerintetek az ér valamit t44-nél hogy kevesebb ammo-t viszek magammal
akkor kevésbé fog felrobbanni az ammo rackem vagy legalább kevesebb életet vesz le?

ximix
ÁÁ most volt olyan laggom, néha nálam is elõfordul. A kilõtt tankok csúszkáltak az orom elõtt nagy poén volt amíg ki nem lõttem egy honfitársam elnézést kértem írtam laggolok (most nézem közben megkaptam a Steel Wall-t)ott is hagytam a vasat 😊
V43 1105
Panzer III ;-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

noname23
jó kis kép<#hamm>

TOMSILENT
He....én erre eszondom neked....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ximix
Nehéz viszonyítási alap vagyok wifi-s a net usb kütyüvel 45-85 között vándorol kb 60-70 ahol a legtöbbet van.
lammaer😊 melyik light tankkal mennyek dögönyözni ?
benéztem a dolgot LC MESSAGES helyesen
szabii98
Nekemisvan olyan, kurva idegesítõ 😞

I met God. She's black

Nem tapasztaltam ilyet.

Eagle16
Amúgy nálatok is van néha olyan, hogy beakad a játék 4-6 másodpercre? Nagyon idegesítõ, bár ritkán csinálja, de amikor elõjön akkor tuti emiatt halok meg.

Nem a gép nem bírja, hanem pár másodpercig mintha meghalna a net, egyáltalán nem reagál semmire. (lag spike)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Ugyanott van a szerver ahol az EU szerver, szóval ugyanolyan jó a ping. (talán mintha 10-15ms-el magasabb lenne, de lehet hogy nem)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Úgy rémlik, teljesen normális pingek vannak. De a leg az US szerveren sem a 160-as pingtõl volt, hanem a gyenge vasaktól. A játék még 160-as pinggel is tök jól játszható

Egy jó masszázs (MASSAGES) már rám is rámférne 😄

noname23
ott amúgy milyen pingek vannak?

Valóban... a 43 majdnem 54 😊
Az még jobb hogy 593 csatája volt 😊

ximix
lammer-ra is ráférne már egy kis lazítás mindenben a T-54 lássa 😊)
noname23 a sima orosz szerón nyomom nem a bétán, de oda te is tudsz regizni
letöltöd az oroszt és ízlés szerint magyarosítod vagy átmásolod az angolból a World_of_Tanks\res\text\LC MASSAGES mapát ahogy van

noname23
su-85 nehez szedi le a lánctalpat is4-rõl
+mivel nem áltam meg így az obj mellé betudtam állni szétlõni és csak 1-et kaptam be menet közben jah és természetesen õ is bepróbálkozott a lánctalppal de mozgó célpontot nem olyan könnyû eltalálni

Met
na igen, engem pl zavart a magyarításban, ISz-4 meg SzU-100

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae