World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az lenne a kérdésem, hogy amikor egy csapatban azonos fajtájú tankok vannak, akkor ezeket is rangsorolja valami alapján?
Annyira nem lényeges kérdés, csak csodálkoztam, amikor egy alap felszereltségû VK3601-et elém rakott be a sorba, míg az enyémen minden ki van fejlesztve.
A vk4 már kapott egy páncél buffot és a HP-ja is több, mint az IS4-nek. Kilõhetetlen vk4-et akarsz-e?

152 bl-10 2.0

Háhh ezt szeretem hogy 1100 HP-rõl oneshotol a T30. Miféle protonporlasztója van annak a dögnek?
Ezt ugye nem mondod komolyan? Mármint a hp-s dolgot.
IS-4 ellen megértem, de nem csak az ellen pakol be VK-t.
R-go a kisebb gépeknek semmi esélye nem lenne a VK ellen, így is szívok ha összedobja az IS-t a VK-val.

ja kopasz. de az asszem már nincs. de nagyon kopasz. ejj keserves.
Nem lenne ez baj, ha a 10-es szintû ágyúk nem ütnék át bárhol a JT páncélját, s ha ismered hol kell lõni, akkor már 7-sel is simán átlövöd. 😊

Különben is, nekem teljesen megfelelne, ha:
-A német tankok sokkal több élettel rendelkeznének. (Vegyünk egy példát, IS-4 vs Vk45, elõbbi 1790 élettel, míg utóbbi 1950 élettel rendelkezik, fejlesztve. Ez pokolian csekély különbség, ha figyelembe vesszük a lepattanások gyakoriságát ruszki oldalon, akkor olyan +600élettel kárpótolhatnák a németeket. Úgy már 1790HP-s ruszki vs 2550HP-s német tank állna szembe egymással.)
-Valamint durván erõs páncélzattal lennének megáldva.(pl. KT tornya nem ilyen, de az még hagyján, mert a T32 105mm ágyújúval átütöttem a frontját, zsinórban ötször, ami elméletileg a KT legerõsebb pontja. 😊 )
-Pontosabb, nagyobb páncéltörõ értékekkel rendelkezõ ágyúk. (Ez talán még rendben is van.)
-Valamint rendbe tennék a modulsérüléseiket, talán a legsürgetõbb a motor sérülése, akárhol lövik, sérül.
-Növelni a rejtõzködési értékeiket. A mostani értékek gyatrák, semmi más, pusztán köcsögség a fejlesztõk részérõl.

Így remek defenzív tankokat kapnánk. Sõt, ha kicsit jobban elkülönítenék a szerepeket, -értem ezalatt a német tankok lennének a legalkalmasabb védekezésre, oroszok rohamra, az amcsik meg supportolnának- akkor még rá is foghatnánk; "Nesztek, történelmi hûség." 😊

Kopasz leszel?

"Bevonultam katonának csillagom-galambom" 😊

Haj veretek még ma egy pár kört a kedvencekkel, aztán holnap alapkiképzés KKB Szentendre... szííívóóóóó. Bocsi ezt le kellett írnom.
noname23
hát ezeknek a dédapjuk is hegymászó volt és anyatej helyett MounteinDew-el szoptatták õket

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Az hogy szicíliában marháskodtak az amerikaiak az nem számít. Ott csak a libákat meg kecskéket kergették a Shermanokkal.
Csakis a Nagy Sztálin által vezetett munkástömegeknek volt köszönhetõ, hogy a német mételyt sikerült elfolytani.

Jah de a Back to Base-t nyomkodják nagy bõszen. És mindig ez van...
Annyira szeretem mikor Himmelsdorf on 4 percig tart a csata mert az összes suttyó felrohan a várban a lent marad max 3 tankot meg fél perc alatt elsöprik. Ráadásul foglalják a bázist és ezek továbbra is vidáman rohangásznak fent, eszük ágában sincs visszafordulni védeni.
Eagle16
Blah, BL-10. Nem játszok pár napig és már elfelejtek mindent 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Amúgy a PaK44 128mm L/55-ös ágyú ROF-ja 5,79-rõl 5,5-re változik majd.

Ez a fontos változtatás azért kellett, hogy a szovjet BL-9-es még erõsebbnek tûnjön, bár eddig is jóval több volt a DPM-je 😊

Eagle16
Úgy érted 1943-ban? 😊

Bocs, de egy ilyen történelmileg hû játék topikjában nem engedhetünk meg ekkora tévedéseket 😄D

Ok, megpróbálom elég sokszor csinálja😞 ezt általában akkor csinálja ha moddolva van a cuccos, de nekem arra teljesen másik WOT-om van.

Egyébként az a vicces benne, hogy töltõ képernyõn bejön a minimap, hallom a visszaszámlálást😊 majd elindulnak a zöld pöttyök😄 bármannyit vársz nem lép be.. ha kilépsz belépsz betölti megint és ugyan ez😊

Nem lehet hogy ez az a bug, amikor látod hogy kezdéskor valaki kigyulladt?? mert ugye 0/0 a meccs de full javítás persze

screenshotold, erre kiváncsi vagyok? Sose láttam ilyet, de "érdekes" lehet...

Áh hagyd, úgyse érti meg 😄

Mért, azok?😊

Nem tudja valaki hogy mi a retektõl van az a bug, hogy tölti a gamét de amikor belépne a játékba akkor csak a minimap jelenik meg??? elég idegesítõ mert ha ne adj isten nyer a csapat akkor te 0/0 zársz és buktad a duplát..

mert jól esik, ha igazam van, akkor is, ha gyakori <#vigyor3>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Most mit trollogsz?

A WOT a történelmi valóságot tükrözi, hiszen a Szovjetúnió egyedül legyõzte Németországot, ergó a szovjet tankok jobbak voltak mint a Németek. (és igenis egyedül, mert a kapitalista disznók csak 1944-ben merték betenni a lábukat európába).
<#eplus2>

jut eszembe, olyan jó visszagondolni azokra az idõkre, amikor többen kardoskodtak amellett, hogy a szovjet tankok nincsenek túltápolva, és a német tankok ugyanolyan erõsek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ximix
Nem kell.

Aha, az.

tenkenorman
Hali. Open bétával kapcsolatos kérdésem lenne. most akkor új klienset kell letölteni hozzá / újra kell regisztálni? bocs a noob kérdésért 😊

http://www.tenke.hu

Nem. A loltraktor.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

melyik a TD? Tank Destroyer?

The Matrix has you...

noname23
szerintem ilyenkor tesztelnek
pl van mikor négy ferdit bevág az egyik oldalra a másikra semmit vagy 2 obj-tet másikra ugyan úgy semmit vagy ott van még a t54 hadsereg

Nekem meg mindig az tetszik a balancerben, hogy az egy tipusú jármûveket azonos oldalra teszi.

Ha van 6 azonos tierû TD meg Heavy, akkor tuti hogy a TDk az egyik oldalra, a heavyik meg a másik oldalra kerülnek. Mintha szandekosan csinalna... 😊

ja, értem, így már világos, mert nem mindig egyezett az abc rend 😊 de akkor van más tényezõ is amit figyel. oksa. köszi és bocs 😊

The Matrix has you...

nem beszélünk el, de a teljesség igényével:

adott T-n belül van egy sorrend, pl: 8 T9 med esetén:

elõbb a Panther2-k, aztán a T-54esek (abc)

4 panther

Burgonyácska
Krumplika
leveske
paprikácska

T-54

Csirkéske
Kecskécske
pandácska
zsiráfocska

ok? :-)

Most lehet elbeszéltünk egymás mellett, de Én arra a listára vagyok kíváncsi amelyiket a csata elõtt (és persze közben is) mutat, az ottani sorrendet mi dönti el?

The Matrix has you...

ja, csak ennyi? azt hittem erõviszony is van, hogy azok fejlettebbek, több cuccuk van vagy mittomén 😊

The Matrix has you...

adott tieren belül: Nagybetüsök abc-ben, utána kisbetûsok abc-ben

Az azonos tankokat az user neve alapján ABC sorba rakja.
A tankokat meg tier és azon belül heavy-medium-td-aztán a többi alapján, szvsz.
a.carkey
ABC?

A medve nem játék.

a.carkey
Amit kibír, az nem semmi, ÉS, az elején pénzkeresésre tökéletes. 150 körül van a javítása, és 9750 credit jön vele körönként prem nélkül. Az elején meg pont az a baj, hogy nincs pénzed újabb tankra. Az XP hipp-hopp megvan, de nagy tankra nincs pénzed. 180k körül van a PZIV, ami már szarja a pénzt. Jó nagyobb tierû JELENLEG nincs, de liveal bizti lesz, ezt nem vitatom (ls. különbözõ nemzetek "végleges" treejét!), de mivel elõbb megy livera, mint ahogy pl. megvásárolható lenne egy Löwe, vagy egy US Captured Panther, na addig ami van, abból kell gazdálkodni, és jelenleg amit fenn is tudna az ember tartani, az a H735. Ez van.

A medve nem játék.

A listán feltüntetett nevek sorrendje mi alapján dõl el?

The Matrix has you...

noname23
nah néha tényleg lehet Wittman-t játszani T44-el
az a szép ehhez nem árt APCR-t használni a top tankokhoz 2xKT T32
és akkor a legkártékonyabb vagyok vele mint egy écvírus

Nekem eddig a csúcs 50 feletti bekapott lövés volt vele!
Igen én is azt használom free xp termelésre és nagyon fontos hogy mindig szembe kell vele fordulni mert úgy szinte minden lövés lepattan róla. Azért a hosszú gépágyúval tényleg vigyázni kell mert rendesen sebez bele szembõl is ha mégse pattan le.
Úgy bírja az ütéseket, mintha az egész tank egy nagy darab acél lenne, alig viszi át valami. Nagyon alulmotorizált, az tény, de iszonyat, hogy mennyit belémeresztenek, mire egyáltalán sebeznek.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Eagle16
Mivel lassabb mint a Maus ezért nem nehéz bekeríteni. És akárhányszor eltaláltak elszállt egy modul benne, kihalt a legénység, meg le is égett.

Persze, BT-2-esek meg traktorok nem bírják kilõni szembõl, de nem csak ilyen kaliberû tankok mennek ellene.

LSSAHPAUL
Ott van a game! Én tuti megveszem, meglepõ újításokat vezettek be:
- A kampány hadjáratot nem csak egyedül, hanem egy másik emberrel cooperative is végig lehet játszani.
- Nincs nehézségi fokozat, a játékos szintjéhez igazodik a gép. Annál több pontot kap a játékos minnél jobban játszik.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a.carkey
Nekem nem. És nem lövi szarrá, csak ha a gazdája és oldalról mutatja magát. 😊

A medve nem játék.

Aham ezt már megtaláltam, csak reméltem, hogy van egy gold nélküli verzió is. Okés, köszönöm szépen.

The Matrix has you...

Eagle16
Pz II-es a hosszú gépágyúval elég simán szarrálövi. Nekem valami 35%-os nyerési mutatóm volt azzal a csodás tankkal, szóval nem tudom miért olyan jó.