World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira nem lényeges kérdés, csak csodálkoztam, amikor egy alap felszereltségû VK3601-et elém rakott be a sorba, míg az enyémen minden ki van fejlesztve.
IS-4 ellen megértem, de nem csak az ellen pakol be VK-t.
R-go a kisebb gépeknek semmi esélye nem lenne a VK ellen, így is szívok ha összedobja az IS-t a VK-val.
Különben is, nekem teljesen megfelelne, ha:
-A német tankok sokkal több élettel rendelkeznének. (Vegyünk egy példát, IS-4 vs Vk45, elõbbi 1790 élettel, míg utóbbi 1950 élettel rendelkezik, fejlesztve. Ez pokolian csekély különbség, ha figyelembe vesszük a lepattanások gyakoriságát ruszki oldalon, akkor olyan +600élettel kárpótolhatnák a németeket. Úgy már 1790HP-s ruszki vs 2550HP-s német tank állna szembe egymással.)
-Valamint durván erõs páncélzattal lennének megáldva.(pl. KT tornya nem ilyen, de az még hagyján, mert a T32 105mm ágyújúval átütöttem a frontját, zsinórban ötször, ami elméletileg a KT legerõsebb pontja. 😊 )
-Pontosabb, nagyobb páncéltörõ értékekkel rendelkezõ ágyúk. (Ez talán még rendben is van.)
-Valamint rendbe tennék a modulsérüléseiket, talán a legsürgetõbb a motor sérülése, akárhol lövik, sérül.
-Növelni a rejtõzködési értékeiket. A mostani értékek gyatrák, semmi más, pusztán köcsögség a fejlesztõk részérõl.
Így remek defenzív tankokat kapnánk. Sõt, ha kicsit jobban elkülönítenék a szerepeket, -értem ezalatt a német tankok lennének a legalkalmasabb védekezésre, oroszok rohamra, az amcsik meg supportolnának- akkor még rá is foghatnánk; "Nesztek, történelmi hûség." 😊
"Bevonultam katonának csillagom-galambom" 😊
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Csakis a Nagy Sztálin által vezetett munkástömegeknek volt köszönhetõ, hogy a német mételyt sikerült elfolytani.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez a fontos változtatás azért kellett, hogy a szovjet BL-9-es még erõsebbnek tûnjön, bár eddig is jóval több volt a DPM-je 😊
Bocs, de egy ilyen történelmileg hû játék topikjában nem engedhetünk meg ekkora tévedéseket 😄D
Egyébként az a vicces benne, hogy töltõ képernyõn bejön a minimap, hallom a visszaszámlálást😊 majd elindulnak a zöld pöttyök😄 bármannyit vársz nem lép be.. ha kilépsz belépsz betölti megint és ugyan ez😊
Nem lehet hogy ez az a bug, amikor látod hogy kezdéskor valaki kigyulladt?? mert ugye 0/0 a meccs de full javítás persze
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A WOT a történelmi valóságot tükrözi, hiszen a Szovjetúnió egyedül legyõzte Németországot, ergó a szovjet tankok jobbak voltak mint a Németek. (és igenis egyedül, mert a kapitalista disznók csak 1944-ben merték betenni a lábukat európába).
<#eplus2>#eplus2>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://www.tenke.hu
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
The Matrix has you...
pl van mikor négy ferdit bevág az egyik oldalra a másikra semmit vagy 2 obj-tet másikra ugyan úgy semmit vagy ott van még a t54 hadsereg
Ha van 6 azonos tierû TD meg Heavy, akkor tuti hogy a TDk az egyik oldalra, a heavyik meg a másik oldalra kerülnek. Mintha szandekosan csinalna... 😊
The Matrix has you...
adott T-n belül van egy sorrend, pl: 8 T9 med esetén:
elõbb a Panther2-k, aztán a T-54esek (abc)
4 panther
Burgonyácska
Krumplika
leveske
paprikácska
T-54
Csirkéske
Kecskécske
pandácska
zsiráfocska
ok? :-)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A tankokat meg tier és azon belül heavy-medium-td-aztán a többi alapján, szvsz.
A medve nem játék.
The Matrix has you...
az a szép ehhez nem árt APCR-t használni a top tankokhoz 2xKT T32
és akkor a legkártékonyabb vagyok vele mint egy écvírus

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Persze, BT-2-esek meg traktorok nem bírják kilõni szembõl, de nem csak ilyen kaliberû tankok mennek ellene.
- A kampány hadjáratot nem csak egyedül, hanem egy másik emberrel cooperative is végig lehet játszani.
- Nincs nehézségi fokozat, a játékos szintjéhez igazodik a gép. Annál több pontot kap a játékos minnél jobban játszik.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A medve nem játék.
The Matrix has you...