World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
HappyHunter: megvan a legerõsebb motor? A páncélzat tûrhetõ, VK3601-el van egy Tier-ben, annak sincs jobb...az ágyúja meg teljesen jó, a sok M1-es szar után...
Renegade: hát azért 😄 A test alsó részén meg a géppuskánál, meg a lövegpajzsnál átlõhetõ, csak ha meglát akkor bye bye kicsi stug 😄 (bumm, oneshot)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
The Matrix has you...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Matrix has you...
Viszont jövök egy sörrel annak, aki azt mondta hogy a StuGra érdemes 10,5-öst tenni. 😄 Jön a pénz vele rendesen, és a fun faktor is magas.
Be happy. :) Running!
A JT-t bármivel átlehet lõni szembõl (stuggal pl vidáman hülyére lövöm szembõl bármikor) a 704 meg nem elég, hogy láthatatlan, pajzsa van, még ott a 300mm szembõl, meg a csíter ágyú
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
szóval még 140K xp, de freebõl fogom megvenni, mert t-44be csak akkor ülök, ha elegem van a német tankok használhatatlanságából és leakarok nyugodni. ilyenkor leragasztom w-t, meg néha bökdösöm az egeret, ha látok valami piros sziluettet :-)
Bár kétségeim vannak a hitelességet illetõleg, mindenesetre a legtöbb helyen ezt írják, aztán ki tudja. 😊
páncél: 279/250/120
sebesség: 35/28/43
sebzés: 750/540/750
átütés: 276/276/286
rate of fire: 3.64/5.71/4
hp: 1500/1600/1350
torony: +/-/-
Eddig is gyengének tartottam az object 704-et, de ezek után tuti nem kell.
A medve nem játék.
Vegyünk egy példát, mondjuk JT és KT. KT fejlesztett toronnyal 1650HP-val rendelkezik, míg a JT 1600HP-val. IS-3 szintén fejlesztett toronnyal 1400HP-val operál, míg az Object 1350HP-val.
Szerintem a 1500HP T30 esetében teljesen elfogadható, ha abból indulunk ki, hogy a T32-nek 1550HP-ja van.
Most gondolj bele: ugyanakkora tûzerõ, mint az object 704-nek, a páncélzata pedig jobb, mint a jagdtigernek + a forgatható torony....ha most a HPja is több lesz, mint az object 704-nek (1350), akkor semmi értelme nem lesz a tier9-es orosz TD-nek. szvsz
mert a fraps xfire használhatatlan
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ami lényeges szerintem, hogy a tier 7 amcsi TD a M36 lesz, ami a valóságban egy durván jó tankvadász volt (ahogy a Jagdpanther is az volt), tehát foscsi lesz. Tier 8 TD a T28/95 lesz, ami egy böszme állat lesz, amiket az artyk reggeli fognak felzabálni. 😊
Egyetlen értelmes tankvadász a T30 lesz, ami elvileg tier 9 lesz és szerintem 1500HP környékén fog operálni.
Egyébként itt van a mostani, tervbe vett.
Once launched, you will be taken on a test server where the copied your accounts as at 9:30 (GMT) on January 27.
Test run only! by running the file WorldOfTanks.exe!
Notes:
* Accrual of credits and experiences on this server increased by 10 times.
* Every day, all the players charged with 1000 gold.
* Attention! Earned experience, credits, tanks, gold does not move to the main server and will only work on the test!
* To test the global map will be used exactly this version of the client!
More information about the test of the global map is available here.
Mistakes and shortcomings version discuss in the relevant subject.
General discussion - in this topic.
List of changes respect to the test version 0.6.3.7b:
- Fixed some bugs in map "Westfield".
- From the descriptions of shells harvested test instrument "128mm_testgun".
- Fixed bug with broken shells and automatic replenishment of consumables.
- Fixed a condition for receiving medals Biyota.
- In the EULA replaced years copyright.
- Added description of tip-button selection of special battles.
- Cannon 15 cm sFH 18 L/30 (top Hummel): variation of the horizontal rotation of the barrel is returned to the level of version 0.6.2.8.
- Cannon 15cm sFH36 L/30 Ausf 1943 (top Gw-Panther): variation from the turn of logging returned to the level of version 0.6.2.8.
- Cannon 100mm D-54 (top of T-54): increased visibility after the shot.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
ez benne lesz? mi lesz ez?
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Az SPG-k abban a csatában csak minket lõttek, asszem Plushun-t a két Grille nyírta ki, engem meg a megmaradt tankok, mert vagy 6-an lõttek egyszerre 😄 De azért jó volt.
Plushunnal együtt lett meg a Maus-szom, õ nem is tudott róla, aztán meg is lepõdött hogy hova lett a VK 😊
Am a két maus nyírta egymás a faluban teljesen értelmetlenül 😛

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Mikor nekem még mindig Párducom volt akkor már Vk-val ment.
Már nem emlékszem hogy mikor kezdtem el a német heavy ágat elõször, de mikor meglett a KT akkor kb. aratni lehetett vele, szóval azért én is adtam neki 😄 Pont nyári szünet volt nah 😄
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"