World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Overlord azt írta, hogy hamarosan elõrendelhetõ lesz, figyelni kell a fõoldalon a híreket.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Február végén - március elején.

HappyHunter: megvan a legerõsebb motor? A páncélzat tûrhetõ, VK3601-el van egy Tier-ben, annak sincs jobb...az ágyúja meg teljesen jó, a sok M1-es szar után...

Renegade: hát azért 😄 A test alsó részén meg a géppuskánál, meg a lövegpajzsnál átlõhetõ, csak ha meglát akkor bye bye kicsi stug 😄 (bumm, oneshot)

Elvileg március, gyakorlatilag **** se tudja. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ja, még nincs konkrét dátum? akkor elõrendelni sem lehet?

The Matrix has you...

Q1-2

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Pedig a T29-en is ugyanazzal a 90mm-essel fogsz játszani jó sokáig ami az M6oson van.

Mikor jön ki a teljes játék?

The Matrix has you...

HappyHunter
Most nekiállok és kigrindelem BT-2vel a T29-et. Az M6 katasztrofálisan rossz, nem elég hogy lassú is, alig van páncélja, de még az ágyúja is pontatlan.

Viszont jövök egy sörrel annak, aki azt mondta hogy a StuGra érdemes 10,5-öst tenni. 😄 Jön a pénz vele rendesen, és a fun faktor is magas.

Be happy. :) Running!

Eagle16
Vedd figyelembe azt is, hogy a 704 el tud rejtõzni és ha már mindenhol a legnagyobb páncélzatot vetted figyelembe 😊 akkor a 704-eshez írhatsz 260mm-t, mert a lövegpajzsa olyan vastag.

Eagle16
Cöh, érdekes hogy csak ennyit változtatnak, maga a tank (t-54) meg marad ugyanolyan, ha beáll egy bokorba akkor kb. egy szovjet TD szintjére kerül, alig lehet észrevenni. De már megszoktam, a T-44-es úgy lõ rám bokorból hogy közben nem is látszik.

õõõ, gondolom most viccelsz?

A JT-t bármivel átlehet lõni szembõl (stuggal pl vidáman hülyére lövöm szembõl bármikor) a 704 meg nem elég, hogy láthatatlan, pajzsa van, még ott a 300mm szembõl, meg a csíter ágyú

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
De benne lesz. Sturer Emil a neve, ott van a képen is. (a tech-tree-n)

No prob, láttam hogy aktiv vagy 😊

Hey Lammaer, bocs, hogy olyan szótlan voltam, csak épp rongyoltam be a bázisukra kergetni a humit :-)

szóval még 140K xp, de freebõl fogom megvenni, mert t-44be csak akkor ülök, ha elegem van a német tankok használhatatlanságából és leakarok nyugodni. ilyenkor leragasztom w-t, meg néha bökdösöm az egeret, ha látok valami piros sziluettet :-)

M103 heavy tank.

Bár kétségeim vannak a hitelességet illetõleg, mindenesetre a legtöbb helyen ezt írják, aztán ki tudja. 😊

a.carkey
A T30ból Td lesz? Akkor mi lesz helyette?

A medve nem játék.

t30/jagdtiger/object704
páncél: 279/250/120
sebesség: 35/28/43
sebzés: 750/540/750
átütés: 276/276/286
rate of fire: 3.64/5.71/4
hp: 1500/1600/1350
torony: +/-/-
Eddig is gyengének tartottam az object 704-et, de ezek után tuti nem kell.

a.carkey
És egyszerre lehet kitolni a PZIVel, és máris 60k is összejöhet 10 percenként. 😊

A medve nem játék.

A tier 9 TD-nek rendszerint megegyezik az élete a tier 8-as heavy életével, vagy csak minimális a különbség.

Vegyünk egy példát, mondjuk JT és KT. KT fejlesztett toronnyal 1650HP-val rendelkezik, míg a JT 1600HP-val. IS-3 szintén fejlesztett toronnyal 1400HP-val operál, míg az Object 1350HP-val.
Szerintem a 1500HP T30 esetében teljesen elfogadható, ha abból indulunk ki, hogy a T32-nek 1550HP-ja van.

TVelvet
ja már megint az orosz 😞
TVelvet
ezt honnan?
1500HP? Én olyan 1000-1100 köré saccolom. (mivel TD...)
Most gondolj bele: ugyanakkora tûzerõ, mint az object 704-nek, a páncélzata pedig jobb, mint a jagdtigernek + a forgatható torony....ha most a HPja is több lesz, mint az object 704-nek (1350), akkor semmi értelme nem lesz a tier9-es orosz TD-nek. szvsz

ez oroszról ár le van fordítva angolra, de kis inimális változások a 6.3.7a hoz képest, abban is csak minimális változások vannak a lényeg egy kegyetlen gyönyörû és élvezetes pálya
noname23
nem tudtok vmi jó videófelvevõt ami játék köyben nem nyomja le ay fps-t
mert a fraps xfire használhatatlan

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

A honlapon fent vannak a 3nemzet teljes fejlesztési fái. Esetleg az új, részben változtatott tech tree érdekel?

Ami lényeges szerintem, hogy a tier 7 amcsi TD a M36 lesz, ami a valóságban egy durván jó tankvadász volt (ahogy a Jagdpanther is az volt), tehát foscsi lesz. Tier 8 TD a T28/95 lesz, ami egy böszme állat lesz, amiket az artyk reggeli fognak felzabálni. 😊

Egyetlen értelmes tankvadász a T30 lesz, ami elvileg tier 9 lesz és szerintem 1500HP környékén fog operálni.
Egyébként itt van a mostani, tervbe vett.

ezt fordítsd le légyszives
6.3.7B
Once launched, you will be taken on a test server where the copied your accounts as at 9:30 (GMT) on January 27.
Test run only! by running the file WorldOfTanks.exe!

Notes:

* Accrual of credits and experiences on this server increased by 10 times.
* Every day, all the players charged with 1000 gold.
* Attention! Earned experience, credits, tanks, gold does not move to the main server and will only work on the test!
* To test the global map will be used exactly this version of the client!

More information about the test of the global map is available here.
Mistakes and shortcomings version discuss in the relevant subject.
General discussion - in this topic.

List of changes respect to the test version 0.6.3.7b:

- Fixed some bugs in map "Westfield".
- From the descriptions of shells harvested test instrument "128mm_testgun".
- Fixed bug with broken shells and automatic replenishment of consumables.
- Fixed a condition for receiving medals Biyota.
- In the EULA replaced years copyright.
- Added description of tip-button selection of special battles.

- Cannon 15 cm sFH 18 L/30 (top Hummel): variation of the horizontal rotation of the barrel is returned to the level of version 0.6.2.8.
- Cannon 15cm sFH36 L/30 Ausf 1943 (top Gw-Panther): variation from the turn of logging returned to the level of version 0.6.2.8.
- Cannon 100mm D-54 (top of T-54): increased visibility after the shot.
TOMSILENT
Biztos vagy te benne? - VK3001 H with 12.8cm gun....nem hiszem apám...ez TD-nek felel meg...szal nem lesz benne...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Achmed927
A többi tech tree-rõl nincs kép ? Mert kíváncsi lennék mondjuk az amcsi TD-kre, mert ha a JT lesz a német fullos maximusz TD akkor már nem akarok ráhajtani megint. Semmi esélyem az ilyen nyomorult T 54 meg OP ruszki társai ellen. Ruszkival meg elvbõl nem nyomulok. Marad az amcsi. Thx.

szabii98
td

I met God. She's black

láttam itt anno vmilyen dupla lánctalpas (talán amerikai) böszme nagy tanknak (vagy TD-nek, a jóég tudja) a képét ..
ez benne lesz? mi lesz ez?

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

szabii98
aztarohadt :o
jóleszez(Y)

I met God. She's black

german tree

Benne lesz
TOMSILENT
Ez is mehet a játékba...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

tudom még gratuláltál is nekem na az tényleg régen volt valamikor október körül
akkor már tudom emlékszem az volt az elsõ mausom amit kilõttem ááá ezt a képet lementem
Eagle16
Nah, mit írok már. Akkor lett meg a Maus amikor neki is.

Az SPG-k abban a csatában csak minket lõttek, asszem Plushun-t a két Grille nyírta ki, engem meg a megmaradt tankok, mert vagy 6-an lõttek egyszerre 😄 De azért jó volt.

Eagle-vel együtt voltunk áá akkor már neki mausa volt
Eagle16
Fuhuh 😄 Ez se most volt 😊

Plushunnal együtt lett meg a Maus-szom, õ nem is tudott róla, aztán meg is lepõdött hogy hova lett a VK 😊

volt 1 killem haha meg nyertünk is király
Csak neked, csak most. <#idiota>
Am a két maus nyírta egymás a faluban teljesen értelmetlenül 😛

mi lett a vége már nem emlékszem?
áááá rajta vagyok akkor még grillém volt köszi a képet
Eagle16
Áááá, a Pz III/IV marha jó kis tank, a 3002DB-vel együtt. Csak ezekért fogom elkezdeni a német közepes ágat is.

Csak neked csak most <#beka3>

I.C.ram
Ferdivel sikerült összehoznom a 2. Wittmann medálom 😊
Cukii
Hûû, emlékszem mikor Himmelsdorfon kilõttem az elsõ Tigrist Pz3/4-el, mekkora májernek éreztem magam<#taps> Azóta meg már kaptam Tank Hunter medalt....

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

S ilyenek HW után is lesznek. 😊

Eagle16
De szerintem neki akkor a KT már fullos volt, mikor én csak a majdnem alap Párduccal toltam 😊 (rövid csövû 88-as volt benne, meg asszem alap motor, emlékszem mert nem tudtam átlõni szembõl és már alig vártam hogy meglegyen az L/71-es 😄)

Mikor nekem még mindig Párducom volt akkor már Vk-val ment.
Már nem emlékszem hogy mikor kezdtem el a német heavy ágat elõször, de mikor meglett a KT akkor kb. aratni lehetett vele, szóval azért én is adtam neki 😄 Pont nyári szünet volt nah 😄

Azt is hozzá kell tenni, hogy a KT tier 8, és a Panther is😊 Szóval kb. ugyanott voltatok.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"