World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Náluk meg egyel több ötös volt. Meg szerintem az a szerencsecsomag O-Ni nem tett sokat hozzá. 😊
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.08.28. 16:37:41
patchaou
Úristen, egyel több hetes van az ellenségnél. Hogy képzelik ezek mocskos senkiháziak?!?!?! Gyújtsuk fel a wg székházat!!!!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mi a hiba?
Bugos az MM, de ez csak egy kisebb anomália.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Erre a szarra volnának büszkék? Hogy van ez megírva?

angelus1991ster.blogspot.hu

És végre SIKERÜLT!

Map: Malinovka

WZ-131

1 081 32 237

Csatában elért Achievement Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
5560 spot és 468 dmg
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: T28 Concept (legénység 100% barakkba küldve)

Férőhelyek hozzáadva: 1
Gyenge light-os vagyok, nem is nagyon játszom velük, de most a 50k spot miatt elővettem őket. Már csak ez az egy hiányzott másodlagosra (nem artizok még a mission-ok miatt sem)
A vége döntetlen lett. Ami oltást kaptam, h mért nem cap-elek... Tier9 csata, mi ketten maradtunk egy 240HP-s wz.vel, nekem 46 HP-m maradt, ellen egy unicum LeoPTA. Már 3percnél írtam, hogy túl kell élnem, de nem értették meg, ha cap-elünk, sztem kiszed mindkettőnket 560HPjával.
Na, ez jól esett!

Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.08.28. 14:01:06
Svéd t7-es Leo (Király-Toldi):
Várós 😊

Tier: 7 MT
HP: 1100
Engine: 650 hp
Mass: 25,311 t
Power-to-weight: 25,68 hp / t
Max speed: 60 / 20 km / h
Hull turning speed: 37 °/s
Turret turning speed: 35,5 °/s
Terrain resistance values: 0,959 / 1,055 / 1,63
View range: 370 m
Radio range: 710 m

Hull armor: 70 / 30 / ? mm
Turret armor: 70 / 35 / ? mm

Gun: 10 cm kan m/34

Alpha Damage: 300 / 300 / 410
Penetration: 155 / 194 / 53
Rate Of Fire: 5,74
Damage Per Minute: 1722,1
Reload time: 10,452 s
Accuracy: 0,384
Aiming time: 2,78 s
Depression/Elevation: -10 / +15

angelus1991ster.blogspot.hu

Felejtsd el. Ne akarj wz111-et. Én is most adtam el. Mindenhol belovik de te semmit nem fogsz belőni vele. Is6 1v1 ben kicsinál. A kv5 is. Arany lőszer nélkül semmit nem ér. De az arany is pattog. Nem élvezet vele játszani. Egyedül hulldownban jó a tank, de oda meg kevés a cső lehajlás. Összeségében egy rossz tank. Papíron jónak tűnik. De nem az

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Sunsetjoy
Ja, a csigaszem ingyé' szerelhető (vagyis a periszkóp), míg a távcső (coated optics) az, ami goldért.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Autó equip módok tudják cserélgetni a csigaszemet, álcahálót a tankokon. Ezek leszerelése ugyanis nem kerül goldba. Másik fórumon úgy olvastam, a szerszámos láda levétele sem.
barret
Én meg többször jártam úgy,hogy a csigaszem "leesett" a tankról... És az arany meg nem fogyott! Csak fura hogy nincs a helyén 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Néha indítsd újra a wotot, mert átcseszi a fejed. Ma gondosan leszedtem mindent a T29-ről és értékesítettem. Adnám el a tankot, erre kínál 23.000+ kreditet. Ablak bezár, tank eladás, megint 23k. Wot bezár, újraindít rögtön 723 k. A 700 k lehet csak nem jelenítődött meg, de nem mertem kipróbálni megkaptam-e volna. 😊
voivod32
Ezt nem értem, az egyiknél, ezt írja fölül, hogy a küldetés nem elérhető, mert a Harckocsik 100 éve küldetést kétszer kell teljesíteni, a másiknál meg azt, hogy a Harckocsik 100 éve küldetés teljesítve, elérhető, kettes szint....
Utána mentem egy meccset, volt 500 spot dmg-m, de nem kezdte elölről számolni, Mi ez?!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.27. 17:50:43

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Srácok, most jól értem? Kétszer kell megcsinálni a spotolós küldit, hogy elérhető legyen a következő küldetés?!!!!!!

voivod32
Azért, az már tényleg durva, hogy ide belő az arty, és nem ám valami splash, vagy ilyesmi, hanem telibe!

voivod32
Miért van olyan érzésem, mintha az egész játék 5-6 mapból állna?

joe662
Adhatná négyesével is öket<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

patchaou
Lesz még 😊
link

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joe662
Kár hogy csak 1-et adott<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Neki 9 hpja volt az ütközés előtt neked meg 10. Azt írta, összeroncsolódott a Scorpion. Nem értem miért nem kaptad meg a killt. Jártam már úgy, hogy meglőtt a patkány belecsúsztam vízbe, utána meg kiírt hogy az a Su-8 vagy mi engem vízbe fojtott és a killt megkapta. Mehet wotinfo.hu- ra fuck RNG csokorba. <#hehe>
Nem láttam a replayt, de tippre az ágyúját találtad el, az nyeli a HE sebzést rendesen. Én a Borsigokkal szoktam benézni így.
Na ezt hogy hozza össze a játék, a helyzet a következő: én m4 improved 38 penes repesz vs. scorpion(amcsi 1milis "páncél"😉 38 penes repesszel meglövöm és 30-40 környékit sebzek az 1 milis!!! páncélzatba utána ami megint wtf moment volt hogy 219 penes az ap lövedéke és az lepattant rólam, végül belelököm a vízbe sajna pont volt még a tankomban annyi lendület hogy utána csússzak így hát rálőttem maradt asszem max 10 hp-ja nekicsúsztam és én aki ~38 tonnás meghaltam és ő aki ~7 tonna túléli 1 kibaszott hp-n!!!
http://wotreplays.com/site/2908198#erlenberg-tutyimutyi2-m4_improved
Lunki88
Az a tank egy nagy lőszer rekesz lánctalpakon, kb. így tudnám leírni. 😊 Közel 400 csatám van vele, de ennyi idő alatt sem tudtam megszeretni ezt a tankot. A már említett ammo rack érzékenység mellé még az ágyú megbízhatatlansága is társul. Az IS-6-on ugyanez az ágyú van, ott mégis sokkal hatékonyabban végzi a dolgát (kevesebb mellélövés és lepattanó). Ha jót akarsz magadnak kerüld el messzire.
voivod32
Nem tudom , de szájbakúrt módon dühítő! Nem egyszer pusztultam meg így.

Miért csinálja azt velem a játék hogy megyek előre és hátulról fordul előre a tornyom és mikor már majdnem a célon van(még a tankommal is kanyarodtam hogy hamarabb odaérjen a torony) egyszer csak fogja magát a játék és fordít a tornyomon egy 180 fokot és ennek köszönhetően meghaltam úgy hogy rásem bírtam lőni a szembe lévő tankra.
patchaou
Jól megfogalmaztad 😊
És tényleg olyan mint az is-3, ha melléfingik egy lepke már sárgul az ammorack :/

Sunsetjoy
Olyat is olvastam, hogy valakinek vizes ammorack felszerelés, meg loaderskill volt (safe stowage) rajta, és szemből ammoracket kapott 😊

Úgy kell elképzelni, mint egy vikinget, akinek a tökéig ér csak a felemelt pajzsa, amúgy vikingöltözékben van (tehát oldalról, hátulról semmi). A lábát lehet kaszabolni, oldalról pláne. A böszmenagy bárddal oda tud csapni rendesen, de amíg azt felemeli, átnyúl a pajzsán (amiért nem tud nagyon lefelé se csapni) eltelik egy kis idő. Amúgy egész gyorsan tudja a viking rohamharcászatot, sőt ha eldobja a rúnával díszített dobóbaltáját, az távolra sem lassul le, szépen tud átcsapni páncélt. Ha nem az életlen oldalával talál be... .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Az ágyúja pontatlan és nem szereti átütni azt amit elvileg át kellene ütnie. A hasa nagyon papír. IS-6-om van, azzal élvezetes a játék, de én a wz-t nagyon nem éreztem. Persze lehet bennem van a hiba. Volt olyan hogy farmolásra akartak felkérni, de amikor kiderült hogy wz111-el kellene inkább lemondtam, pedig kellett volna a píz 😊

esetleg mondanátok valamit arról mi vele a gond? azért kérdezem mert nem vettem még meg de érdekel. de a sok negatívvélemény fontos lenne, hogy pontosan kinek miért nem tetszett?
patchaou
Néhány accounton játszottam vele, nekem akkor sem kellene ha ingyen adnák.

Én a wz-ről több rosszat , mint jót hallottam. Nekem nincs meg, csak a nem prémes t9, és ha rá gondolok már az is rossz, nem hogy beleülnék.
Mi az igaz abból hogy a szuperperzsát lecserélik?
"A T25 pilot number 1 lecserélni majd a T26E4-et (SuperPershing) és ha igen, van erre esély a következő hónapokban valamikor?" wotinfo
Tud valaki többet róla?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ami kiveri a biztosítékot, az ez az "utolsó esély" idiótaság. Ru nekemjön, T49-el telibetalálom plusz teljes sebességgel lerammol engem, de nem döglik meg, nem ám, marad 74HP-ja, és röhögve kilő. Kibaszott undorító belenyúlás a csatába, és ezt a T49 random által vezérelt troll ágyújával lehet legjobban észrevenni, amikor pont annyire sebez az egyébként bőven egylövéses papír szarokba, hogy épphogy marad benne néhány darab HP. Jól lehet ezzel a +-25% rng-vel manipulálni a csatákat. Nincs xvm feltelepítve, de valaki elkezdett sírni, hogy 30% esély van a győzelemre, mondom jó'van, leszarom. 5 közeli lövésből egysem talált, sima vereség. Micsoda véletlen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megint remek leosztást dobott a MM. Nálunk a 15 játékos csatáinak száma 102k, odaát 286k. <#mf2>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

oké köszi 😊
voivod32
Kb., mint az IS-6. Jó pattintós tornya van, a frontja is erős, elég jó mozgékonyság, a löveg , szinte ugyanaz ,.mint az IS-6. 20-30 K credit egy közepes meccsen megvan, attól függően, milyen szintű járműveket sebeztél. Én szeretem.

Sunsetjoy
Egyesk sikítva adták el, pedig küldetésben grindelték ki... én ennyit tudok hozzá mondani.

szasztok lenne egy kérdésem, ha lehet a vicceket mellőzve, a wz111 menyire jó farmolós prém tank olyasmi mint az is6 vagy könnyen minuszos mint az is 3a ?
voivod32
Honnan veszed? Ismerős a szitu? 😄

barret
Csak próbálkozz tovább,éjfélig biztosan összejön! Türelem 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

voivod32
Azt hiszem, az S35 CA az a jármű, melynek leduplázását a WG mára megtiltotta. Ma ez van kiválasztva.

voivod32
Szeretem ezeket az igazságos csapatelosztásokat. Az ellenfél csupa kék , meg zöld, mi tele pirossal,fehérrel. Az eredmény nem is maradt el.....

Na végre valami...Vesztes csatában összescoutoztam 3500 spotot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most ért utol a szopóág...
a 10 nyereséges csatánál a küldinél 8-nál elakadtam, azóta zsinórban 7 vereségnél járok már. :v
Veszem észre.
Mentem 1 kemény csatát.
Batmobil T49 meg asszen T46-ot oneshotoltam.
Skorpiót spotoltam és kétszer mellémlőtt.
De szartam rá bat és patton veszélyesebb volt.Mire lerendeztem őket skorpio halott volt.

HTS s3rg1nh00
qrva sokat...még 2000-es service recordú tomatok is veszik zsákszámra

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SOKAT.... mert az OP tanknak híre van... aztán majd szépen stealth nerfelik... :"D
patchaou
X-Mouse Button Control-al sikerült XD
Legalábbis chatben szépen irkálom a fel/le gombokkal a 4/5-öket 😊
És élesben is működik 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.27. 09:32:52

Mennyi skorpion-t adhattak vajon? Tier8 környéki csatákban minimum 1 van oldalanként. Az ok, hogy többet játszanak új tankkal a zemberek, de még ezt is figyelembe véve, nagyon sok van belőle.
patchaou
Megpróbáltam, de gőzöm nincs hogy lehetne az egérgombokat kiosztani. Biztos van ilyen program más is, majd kutakodok.

SharpKeys?

Rossz napja volt?
Én is szeretem vadászni a prémeket T49-ben,de nem szólok be csak simán vadászok rájuk.
Igaz nekem is van,de akkor is jó hecc prémeket vegzálni.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.27. 07:14:43