418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #387184 Nem igazán értem, hogy mi ez a sírás a japó heavyk derp gunjával kapcsolatban.
Most nézem a QB videójában, hogy 3 lövés/perc lesz a tűzgyorsasága és sima HE lőszerrel 1100-at, prém lőszerrel 1400-at sebez, tehát 3300- 4200 lesz a DPM-je(a sima lőszer 1300 Cr, a prém lőszernek 6400 Cr!!!!!! az ára).
Összehasonlítva pár tier X tank és tankvadász HE adatait:
Grille 15-nek 3600 DPM-je van HE-vel 1100 Cr/lövés,
JPZE100 3400 DPM 1400 Cr/lövés,
FV4005 3600 DPM 1900 Cr/lövés
még az AMX 50B-nek is 3400 DPM 900 Cr/lövés.
Nem igazán látom, hogy mit tudhat majd ez a derp gun amit az eddigi 150+ mm ágyúk HE lövései ne tudtak volna.
Az meg, hogy kap armor buffot és végre igazán heavy tank lesz, amit csak a legnagyobb ágyúk lőnek át, erre csak azt mondom, hogy így kellene a többi heavy tankkal is csinálni. -
Plata #387183 Hát a videó egy rakás szár az fix. -
CSlinkin egy fasszopoú köcsüg!!44!! Lenézem mer há' ő egy unikum aimbótos gecci..4!!!! Beszéli megint a lelyáratózs szövegejit!!! CSÍRa statpádder csalo! -
lol,én is 53xx-et sebeztem múltkor,és a win ellenére is csak mastery 1 lett pedig volt 1000 assistom is...1400xp kell az ászhoz sajnos :( -
Tetves lag miatt az a 3 lövésem eltűnt a tankokban 
,pedig hozható lett volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Megamax #387179 Probaltam test szerverenn, soha nem szolok bele semmibe tapadztalat nelkul. Ami engem zavar hogy csak egy oldalrol nezitek a dolgokat (nekem sem tetszik az az agyu) en az ellen vagyok hogy a "játék" kezd elmenni a pay to win CoD stilusba. Mint ahogy ezek (nem biztos hogy igy maradnak) valtozasok bejonnek. Itt van ez a bazi nagyot sebzo anyu amihez 2 loszert kapsz egy olcsobbat es egy dragabbat ami sebzesben kulombozik csak. Namost ez szamomra ugyan az mint az E100 esete minek toltsek bele alap loszert ha a premium minden formaban jobb? (HE lovedeknel meginkabb) nemigazann van választás, es a buffolt pancel sem er sokat a HE ellen foleg ekkora sebzessel. Namost akkor minek is a páncél. Csak rafogod és lő aztan spuri vissza a fedezekbe ha teheted, forgatni a páncélt, minek ugysem er semmit. Vagyis nem sokban különbözik mar egy CoD tol. -
Az a baj ezzel,hogy olyan mint az arty, hiába nem talál el minden alkalommal, vagy csak minimálisan,de azokat a pillanatokat fogod megjegyezni amikor vért hugyozva tartod a pozíciód ezzel segítve a csapatodat, életed körét futod mire odaér egy ilyen szar aztán mindenféle weakspot célzás nélkül lebont a francba, nagy élvezet. A nem átütő találat 400 körül van, ez már elég szép dmg annak fejében hogy csak annyira kelljen céloznod hogy a célkörben legyen az ellen tankja, Nesze neked Kranvagen meg az összes többi aki a hulldown-ból próbál megélni. Azt már nem is említem hogy mekkora élvezet lesz tier 8-9 tankot húzni, ne adj isten stock ágyúval
De ne legyen igazam.
-
yossarianHUN #387177 Az érvelésével én se feltétlenül értek egyet, de a véleményét azért tiszteletben tartom. Ha minden idióta érvelésre ugranék ebben a topikban, akkor napestig csak a szájkarate menne :) -
Nézőpont kérdése, (most nézzük el hogy nem a változtatást szarozza hanem a komplett játékot) nekem attól nyílik a bicska hogy összefüggéstelen szóhalmazokat és irreleváns példákat hoz fel, pedig lehet érvelni értelmesen is...a másik hogy reális alternatívát kínáltam arra hogy ne itt vezesse le a frusztrációját. -
yossarianHUN #387175 Még egyszer: a gond nem az ezer feletti (vagy akár 600-as) sebzésekkel van, hanem hogy azt a 3-400-at viszont MINDIG kisebzi, akárhol találja el a másikat. Ergo azok a heavyk, akik a páncéljukból élnek (Maus, E-100, IS-7, de akár Kranvagn) meg vannak lőve, mert akármilyen jól forgatják / teszik hulldownba a tankjukat és tartják meg esetleg a túlerőt, jön egy ilyen japó monszter, és a benne ülő 500 wn8-as tomátó vérpista addig spammeli rájuk a HE-t, amíg szét nem faragja őket. Ezért nem jó ötlet egy ilyen HE böffentő, hülyemankó ágyú. -
Plata #387174 Szerintem csak sóder meg fölösleges riogatás. -
opati #387173 Próbáltad is tesztszerveren, vagy csak úgy lököd a sódert? Az az ágyú egy noob-biztos ágyú: minden lövése sebez. De aki már megtanult játszani is, az nem ezt a löveget fogja használni, mert többször ad be 300 HP-s sebzést, mint ezer felettit. Szóval egy jó játékos (vagy aki legalább célozni tud) nem fogja ezt használni, mert egy kiszámíthatatlan szar, ellentétben a mostani ágyúval, ami szépen hozza az átlag 600-as sebzést. -
yossarianHUN #387172 Oszt miért kéne topikot/játékot váltania a kollegának, ha nem tetszik neki a változtatás (nekem se egyébként)? Ettől a "ha nem tetszik, el lehet menni" fordulattól minden kontextusban kinyílik a bicska a zsebemben. -
Ha annyira nem jön be javaslom próbáld ki a konkurrenciákat, így lesz összehasonlítási alapod, lehet hogy egy másik játék jobban bejön, topikot váltassz és akkor nem kell itt annyi marhaságot olvasni a többieknek. -
Megamax #387170 En nem mondok semmit es szamomra azt hiszel amit akarsz. Ami meg a japan heavy agyut illeti ha bejon ez ebben a formaban akkor egyre jobban CoD lessz a jatekbol. -
A Maus kapott rendesen páncélt,a teszten a sok goldfosó sem tudja mindig belőnil,pláne ha jól is van forgatva.Most már lehet lőni is vele,mert már nem lyuggatják huzatosra a tornyát szemből
2 éve nem vitt rá a lélek,hogy megvegyem,de most meg fogom,a Pzk7 el együtt.
-
Padavane #387168 Reljuk igazad lesz. :-) -
Plata #387167 Miért most nem ez az ágyú van rajta?
Ha rád sem tud fordulni az ágyújával akkor a túloldalon felőlem lövöldözhet.
Nyitottabb pályákon ló szart sem ér az ágyúval ha feléd sem tudja fordítani,szerintem ez megint valami fölösleges hiszti.
Az artyk ez után is elődlegesen ezeket a teheneket fogják lőni,nem hiszem hogy felülre olyan nagy páncélt kapnának hogy megvédené őket tőlük.T10 lightokat meg hogy próbálná meg lelőni,max ha pont az ágyújával szemben van.De nem sok olyan hülye van szerintem aki megáll egy t10 heavy előtt scout tankkal és azt mondja neki lőjj bazdmeg.M41 vagy T49 ötször körbe fut rajtad mire te az ágyút egyszer körbe forgatod,még azzal a szutyok amx 13-90-el is gyorsabban megyek mint ahogy egy ilyen tehén rám fordul.
Max majd ezután t10 lightba teszek gold ammót is tehén vadászatra.Bár a 152 milis oldalról durván viszi így is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.07. 12:44:42 -
Padavane #387166 Az a baj, hogy ezzel a halalcsillag agyuval eleg, ha csak melled lo a foldbe... -
Plata #387165 Feltéve ha ez ha ez a tehén eltalálja,feltéve ha a light nem megy be mellé mert akkor rá sem tud lőni. 
Nem hiszem hogy nagy sírás lenne miattuk,eddig is finom falatok voltak gyors tankokkal,ezután is az lesz.Alacsony tankkal ha mellé mész nem is tud rád lőni ez a szar.Legnagyobb hecc ha megpróbál toronnyal lekövetni,vagy ha mellé állsz és szinte visít a csóka mert nem is tud rád lőni.
Ez megint olyan baromi süket duma mint az volt hogy a svédeket nem lehet szemből sebezni,meg a svéd heavyk sebezhetetlenek.
Jah persze egy hülyének biztos,ha fölé lövöldöz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.07. 12:14:09 -
Ez egy fizetős játék,az a fejlesztők célja,hogy ne tudj megállapodni!
A folyamatos változtatásokkal ösztönöznek arra,hogy add a pénzed egy kis előny érdekében:) -
haflac #387163 Ezek után teljesen logikus lépés lenne,egy 1500-at sebző löveg az is7-re és is4-re,500 mm-es átütéssel,ha már ilyen korrektül balance-olnak a ruszkik.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.02.07. 11:49:07 -
stork13 #387162 Semmi gond, a T10 light oneshot lesz neki.
Lesz majd nagy sírás-rívás. :P -
endrodiz #387161 Mert te nem mondod a hulyeseget igaz? Akarhogyan is nezem amit te csinalsz, meg amit o csinal, csak azt latom, hogy o mindenkepen hatekonyabb nalad, Szal biztos neked fogok hinni...
-
Kryon #387160 Majd így hagyják egy évig, hogy Pistikének is legyen ideje kifejleszteni prémfiókkal, utána kapja a nerfet, mint az E5. -
Megamax #387159 Meg ki az a marha aki ezt az idiota rendszert talalta ki a legenysegre? Attol mert en nem tudok tankot vezetni attol meg le tudom padloig nyomni a pedalt, nem lessz lassabb a tank. Maximum lassabban váltok meg tovább tart elindulni. Erre a jatekra mar ráférne egy jo nagy átalakítás. Miert nincs mar egy jo csapat akik jo tankos jatekot csinalnanak balancolt mechanikaval, rendessen lemodellezett tankokkal kívül belül. Jo nagy mapokkal , ahol a tankok szinten HP val rendelkeznek de az ellenfél nem látná a HP kat csak a sajat csapattarsukét. Es jo penne a multicrew is ha akarna a játékos. Ahol nem csak kreditfarmbol alna a random csata. Egy igazi MMO kellene ahol jatekosok lehetnenek támadó, "Tankoló" szerelo szupportalo tanktipusok. Egy ilyen wow stilusu game mechanikaval. -
Megamax #387158 Ott a pont a játék gyorsasága es a premium lőszer teljessen foloslegesse teszi a nehéz lassú páncélozott tankokat. Jo lett volna ha 300 mm re buffoltak volna elölről es kapott volna agyu buffot is de nem ezt a H E lovoldozo szutykot. -
Plata #387157 Én örülni fogok neki,eddig is finom falat volt oldalról.Szerintem ez után is,főleg majd t10 light-al. -
Megamax #387156 Latom megint mondja a hulyesegeit, persze 75 pennel tiger oldala mi. Ugy csinall mintha mas nagy kaliberu agyuval nem tudna kishotolni egy low HP s E100 at, ja hogy meg sem probalta soha mert inkabb goldot toltott mindig. -
stork13 #387155 Egy Japó KV-2 tier 10-ben.
A KV is fun, ez is az lesz így.
Kell! :) -
endrodiz #387154 T10 OI
-
Plata #387153 Nyugi én már több mint egy éve vacakolok vele.
Még prém med tankokat is vettem.hogy hátha azzal sikerül,de azzal sem.Iszonyú közel voltam már a célhoz.
Legutóbb például T54-el.Majdnem meg lett de persze közbe szólt az RNG és csapattárs kilőtt.Akkor kapott el az agybaj rendesen,igaz nem szóltam egy kurva szót sem,csak kikapcsoltam a játékot. -
suba53 #387152 A csajoknak az a nagy előnyük, hogy egyből 300%-osan indulnak. Valamint gyorsabban fejlődnek.
Tehát ha előre tervezel velük egy ágon, akkor simán belefér, hogy egy-egy tierben beteszel melléjük férfi személyzetet.
A BIA ugyan nem, de a többi skill működni fog, lámpa stb, és fejlődnek is rendesen közben. -
R3nton #387151 Viszont lehet ez az arty change jó lesz, meglátjuk. Statok ígéretesek szerintem...Remélem meggondolják magukat ezzel a Type-al, az arty valahogy bejön így ahogy finomhangolva, még egész jó is lehet, ha majd csinálnak még értelmes pályákat is. -
Still_I_Rise #387150 MT-15 T28 C küldetés
Hónapok óta.
A ráadás: két bekapott lövés két gyulladás. -
R3nton #387149 Ja és akkor a Grille a legnagyobb bajuk, hogy toxic. Anyjuk picsája a toxic, persze jó kis cucc a Grille, de faszom városi mapokon baszhatod a grillédet, alig van map amin ki lehetne játszani igazán a maxot a grilléből. Először volt world of heavy, aztán lett world of arty, aztán world of td, aztán world of med, most megint word of heavy, vagy inkább world of sumo, ahogy az egyik oldalon írták -
R3nton #387148 Nekem se tetszik ez az egész japános cucc. A legnagyobb baj ezzel az egész dolognak a kombója, hogy felbuffolták a tankot, szemből nincs gyenge pontja, csak arannyal tudod sebezni (8assal még azzal se), akkor megkapja ezt az ágyút, ami hazavágja a többi tankot simán, és még jó is a DPM-je és a szűkülése meg a pontossága se olyan rossz.
A páncél buff ok szó se róla.
Az ágyúval sztem ilyen opciók lennének:
1. csak a régi ágyú legyen, adjanak neki ilyen insane dpm-et, mint most a Mausnak (a Maus is rohadt erős lesz, és az új német heavy is a JT szerű ágyújával, bár ez más kérdés)
2. adják neki oda ezt HE-s ágyút, legyen sokkal pontatlanabb, szűküljön sokkal lassabban, legyen nagyon lassú a lövedék, és duplázzák meg a töltésidőt (még így is kb jobb lenne, mint az FV183)
3. adják neki oda ezt a HE-s ágyút, vegyék el tőle a prém lőszert, és akkor még valamennyire kordában van tartva ez a sebzés -
sempike #387147 Ráadásul a francia prémeknél egyre gyakrabban találkozom ghost shellel.
Ez előbb is a CDC ágyúcsövét szinte a seggébe dugom a Löwének és puff eltünik a lövedék... 23hp-n volt a csóka -
yossarianHUN #387146 Nem hiszem, hogy tömegek fognak menni vele, mivel az EU szerveren általános az ellenszenv/érdektelenség az ázsiai ágak felé, de még egyszer, nem ez a lényeg. Ha kevés lesz, az is épp elég lesz ahhoz, hogy elcsessze a meccsek nagy részét. Az a lényeg, hogy nem való ilyen célzás nélküli játékot lehetővé tévő halálsugár top tierbe, ahol több heavy a páncéljából próbál megélni. -
Angelus1991ster #387145 Gyüjjön má ki a 9.17.1-es patch (lehetőleg bug mentesen) és legyen egy általános tier 8-as akció. Garázs már várja a Mutz-ot. Igaz fura, hogy nem az alap verziót, a sima Pz 58-ast illesztették be. Talán mert a Mutz 87000 Gold, míg a sima Pz 58 csak 7700 Gold.
ja OFF: Humble Bundle Monthly fasza ajánlata:
Csak 12 dollár a Total War Warhammer.