World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
elöl ez van ez se kicsi
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Forras WoT hirlevel nr.11
Ez eredetileg: Ripper753 irasa
Kolostor turista kalauz
1.- A rejtozkodo felderito: ha rejtve akarod elerni a masik oldalt akkor hasznald ez az utvonalat de vigyazz masoknak is lehet hasonlo otlete es tanacsos a fal melle huzodni(szerintem ide eleg 2-3 TD az jol fel tud tartoztatni szinte barkit es tudja blokkolni az atjarot)
2.- A nem hasznalt ut: Es valoban senki nem hasznalja ezt az utat. Az aszfalt meg uj csak not 1-2 bokor a szelere. Az a par ember aki itt lakott elkoltozott mert a pizzafutar nem akart ide szallitani.
3.- A hatso sikator: Szinten nem valami hasznalt ut. A szerzetesek ide uritik a latrinat, szoval budos es halalos ut.
4.- A kitaszitott harangtorony: A felelos szerzetesnek budosek a labai (budi szerzeteskent is ismert), ez az oka annak hogy a tobbiek megfelelo tavolsagba epitettek a tornyot :). Kellemes hely ha kikapcsolodasra vagysz.
5.- Foutca. A kolostor felso reszen at vezet. Ez a leggyorsabb ut a kolostoron keresztul, viszont a tuleles nem garantalt.
6.- A falmaszo haza. Itt lakik a falmaszo szerzetes. O nem az utcat hasznalja a kozlekedeshez hanem egyenesen a sziklan maszik fel hogy hazajusson. Kivalo hely kukkoloknak :)
7.- A harapott szek hegy. Ezen a hegyen rengeteg csontvaz fekszik eltemetve. Sok nehez csatat latott mar, es sok esetben az itt elesettek ki is kaptak. A nev eredete alul megtekintheto.
8.- A holtak foldje. Nem valami szep hely. A szerzetesek ide dobjak a szemetet, igy senki sem megy oda. Manapsag az a hir jarja hogy szupermarket vagy plaza epul majd ide.
9.- Az idegesito teraszok. A hegy itt teraszos az emberek szivesen uldogelnek itt es kopkodnek lefele. Igazan idegesito a lent levoknek, fent lenni viszont igen csak vicces.
10.- A romantikus oszlopok. Sehova nem vezet. Na jo egy sziklahoz vezet, ezert senki nem hasznalja ezt az utat. De sokan mennek oda az oszlopok es a taj miatt. Altalaban mindig van ott valaki aki azt kiabalja "He! Itt vagyok fent".
Deuvox
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt hiszem megyek is, s átértékelem az életem. <#rinya>#rinya>
de azt nem 45fokban kaptad hanem simán oldalba
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Szóval akinek van, és hosszú távon jók a statjai az árulja el, hogy mi a trükkje
jelenleg amit próbáltam:
1-3 mezõrõl harcolni, természetesen 45%-ben, csikicsukizva is,
HE-vel, AP-vel
vér ciki, hogy keresni kell vele a t8 tankokat illetve megpróbálni azokat lõni akik az oldalukat mutatják

Egérke vs IS7 (150 m), hát itt én még mindig meg vagyok lõve (egy kivételével mind lepattant a toronyról és a felsõ testrõl), itt már elég nagy a szórás, szemböl toronyról pattogtam, láncról pattogtam, viszont a hasán lévõ "sötét" területet elég jól vitte, az még bele is fért a célkörbe
Sajnos az IS7-es ágyúja nagyon erõs, ezen a távolságon a 45%-ban elforgatott egérke testét gond nélkül viszi (5-bõl 4) :-(
Mause vs T54 parkolós trükk: hát ez igazi szopó, mindkét tesztnél elszállt 3. találatra a lõszer, 1-1 lapattanója volt a többi az vitt mindent, én csak akkor tudtam eltalálni, ha "nem hagytam magamat", tehát próbáltam eltávolodni
Mause vs Obj704: na itt én lepõdtem meg, (120m) a test felsõ részérõl nagyon sok lepattant, a toronyról meg egy kivételével az összes, nem tudom, hogy ez most csak véletlen, vagy ennél a távolságnál már tényleg bejátszik a dõlésszög, ráadásul itt már tudtam pontosan lõni a pajzs melletti területet és ott errõl a távolságról md át ment. Szerintem ráfogok állni az obj-ektekre a késõbbiekben, mert a 20-ra szedett ki (ok, szinte min toronyra, vagy felsõtestre ment) :-)

Egyébként, a múltkor már kipróbáltam ezt. A Maust meg az IS-7-t összeeresztettük a T30-cal. 300méter felett lazán szétszedték a T30-t. :)
100méteren, ahol már a T30-cal is biztos sebzést tudtam okozni, az IS-7-t már kitudtam lõni, viszont a Maus-szal még így se bírtam.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
asd? <#gunyos1>#gunyos1>
gw tiger: nagy pech kell, hogy telibe kapjon
jelenleg nem is ugrik be olyan pálya, ahol ne lehetne egérkével lövöldzni (nem sírni a sarokba, hanem támogatni a csapatot) és komoly veszélybe lennék az artytól.
átfogalmaznám az általad írtakat: kevesen veszik a fáradságot arra, hogy kitanulják az artyt azért, hogy utána inverz módon használják fel a tudást.
De egyszerû példa, lásd lenti kép:
ha valaki a 8-as úton megy, és az arty nem az a8-ban ül, akkor támadóként arra kell törekedni, E8-on túl legyen a harc, mert oda már nem tud belõni az ellen
Egyébként Lammaer által írt faq-ba már szépen leírtam, hogy elég jó eséllyel lehet indulni arty ellen
Majd Mohamed jön a hegyhez... a hegy ott marad ahol van :)
Van jópár pálya, ahol az artykat szépen ki lehet kerülni (fedezék), ahol nincs, ott megyek elõre és álltalában ék alakban tudunk haladni. Maus elöl, bírja a lövéseket, és nem állok meg lõni, sem. Kapás lövés, vagy talál vagy nem, az artyk is így vannak, vagy találnak vagy nem. A mi artynk meg álló célpontra lövöldöz, azaz egy picit elõnyösebb helyzetben van. Nem mondom, hogy ez a jó taktika, de én ezt szoktam csinálni, fõleg platoon-ban.
Sokszor... -ez elég írónikus lett, meguntam már kicsit ezt játékot, amikor játszik is, a T-54-el megyek csatába.
Ha van kedved 1vs1-ben kipróbálni az IS7 vs MAUs-t vagy Maus vs Maus-t akkor vasárnap keressetek meg. Megoldjuk, délelõtt fent leszek kb 10-tõl 12-ig. MordakHUN a nick-em a játékban, írj PM-et.
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
a végén még arra is odafigyeltek, hogy ne álljanak be a foglaló körbe, illetve a nagyokkal lõdörgõ medek lovagiasan nem vadászták le az A1bõl lövöldözõ védtelen artykat. Annyira nehéz ilyenkor elfogadni, hogy valószínüleg sok játékos még 12-13 éves(se) és a taktikai érzéke kimerül a szobájában való rendrakásban :-(

különben is gwtigert a legkönyebb kibekelni, figyelembevéve, hogy gyakorlatilag nincs ágyú kitérése és testbõl mozog :-)
Minek menjek én elõre, s foglaljam el a stratégiai fontosságú pontokat, ha nem kapok érte semmit? Egész biztosan így gondolkoznak a legtöbben, én is.
Esetleg ha a gyõzelemért a csapat összes tagja kapna egy 'X' mennyiségû, fix összeget, akkor minden bizonnyal mindenki könnyebben áldozná fel magát a nemes célért, a gyõzelemért. :)
Áruld már el hogy Maussal hogy védekezel arty ellen ??
én Gw Tigerrel 30% ot lekapok egybõl és kicsi a valószínûsége hogy ennél nem sérül semmi Mausom is van és nem az az idegesítõ hogy nem mennek meg mögöttem mennek hanem hogy engem használnak fedezéknek így még az is engem talál el aki véletlenül nem rám céloz ezért megyek max pár kört a dupla Xp ig azt megyek mással csak platoonba meg tank copmanyba megyek be vele
Most nézegetem egy ideje a bekapott találatokat halál esetén:
7-15 lövés szám között van az átlag (arty ritkán talál el, mert ugye van, és tudok ellene védekezni)
ha 15 fölött van, akkor a túloldalt még kezdõ játékosok vannak, de ilyen esetben én sem tudok hatékony lenni, mert lekésõbb a 3. találat viszi az ágyút is :-)
általános népbetegség a játékban hogy már szinte undorodnak a tier 10-esektõl a kisebbek nem hogy követnének de amint meglátnak hogy a közelükben vagy aszongyák magukban<#vomit>#vomit>
"ááh de csúnya nagy vagy átmegyek inkább a másik oldalra mert úgyis majd megoldod magadnak mert neked könnyebb nehogymár 1 levegõt szíjak én itt veled"
Lol nem is tudtam,hogy lehet lõni sörétessel is!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
<#taps>#taps><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
if (user.playername.equals("exoterm")) {
removeArmor(50, ALL_SIDES);
bounce.increasepercentage(100);
changeEnemyTraverseSpeed(+30);
decreaseMinimumGunAngle(20);
}
Na, a kódban az utolsó sor miatt tudta a szóbanforgó Maus lejjebb "hajtani" az ágyúját, így könnyedén meg tudott lõni.
be kell gyakorolni, ha egy picit kilógsz mellõle, akkor megtudja lõni a torony tetejét, de hiába van nagyon közel, annyira éles a szög, hogy szinte biztos, hogy lepattan. Eközben a t-54 10-bõl 8 lövése átfogja vinni az egér oldalát, várható max élettartama az egérnek egy ilyen szituban max 2 perc.
Bármennyire is maus ellenesek vagytok, az azért elég egyszerû tény, hogy közelharcban halott, t30 ellen távolról s halott, az egér nem próbálkozhat autoaimmel, míg a másik kettõ gond nélkül
1 vs 1 esetén jelenleg egy ügyes egér pilóta 300+ m távolságról járhat sikerrel.
Már kétszer mondtam: teszteljük és meglátod-tanulod, hogy mennyire könnyû kilõni
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Most megcsinálta velem 2 t54 és egy is7, hogy körbevett. Nem lehet rálõni a toronyra sem. A sok gyökér 5x XP felnõtt fasz meg a távolban kempelt.
és még csodálkozunk hogy mindeni kempel
akkora fasság a játék hogy még a legnagyobb sziklákon keresztül is simán átlehet lõni biztos vmi artybuzi csinálja a mapokat
A medve nem játék.