World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noname23
persze egyedül lol a többi 5 zöld pont meg csak nézegette ugye

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Én ugyanezt a nevet használom, de eddig egy tével, mivel 5 karaktert jelenit meg a kislistában, igy peters voltam, asszem átírom pett3r-re 😊 akkor már tuti meg fogsz ismerni 😊
PIV, KV, T-28, SU-85B, most ezekkel rohangálok.

The Matrix has you...

ja, jó :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem baj, de ha meglátlak és ellenfél leszel, akkor sikítok, hogy Én vagyok ne lõõõjj 😄DD

The Matrix has you...

Nem is OP! A t54 egy mbt, még jó, h kicsinálja az elavult heviket muhahhaa <#eplus2>

ezzel kapcsolatban a legfurább az, hogy hivatalos fórumon t-54 topikban szoktak értetlenkedni, hogy nem is OP, nem értem az embereket .

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jaj, én ezt nem értem, pedig mintha rólam lenne szó

Aki Peter_Waffen néven játszott, volt róla kép az elõbb, Veled meg egyszer már összefutottam, csak nem tudtam, hogy mágyár vagy 😊

The Matrix has you...

Kicsit sem op a T-54😄

Ami itt van, mindet én lõttem ki 1 vs 5-ben, csak a ferdit nem mert végzett velem😞

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

valamit félreértesz, nem azt mondom, hogy ne Lammaer legyen a házigazda, csak, hogy nem muszáj olyannak lennie aki nagyon jól ismeri a játékot, elég, ha sokat jár be ide. Nála mindkettõ fennáll, tehát jó választás, csak kettõ dolgot összemostatok páran, ennyi 😊

The Matrix has you...

Eagle16
Persze még olcsóbban megúszhatja az ember, ha az alap ágyút el se adja 😊

Én mindent eladok amit épp nem használok, de pont az ilyenek miatt már kezdek róla leszokni, amint veszek egy új tankot, mindig megnézem hogy mit lehet majd átrakni a következõre és akkor tudom hogy mi az amit el lehet adni meg mit nem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

noname23
pont ellenkezõleg lásd fent nagyon is jól jönnek pl:álcázási redszerõl írt dolgai mert szerintem mai napig nem értenék sokan és jó sok dologról hiányosság lenne az meg nem megoldás hogy mindenkinek azt mondjuk olvass vissza kb2000hsz-t

Eagle16
De õ szerintem nem arra gondolt.

Szóval van egy tankod amin van egy 75mm L/70-es ágyú például. (ez nem az adott tank alap ágyúja, hanem már fejlesztett)

Látod, hogy a következõ tank mondjuk 2. legjobb ágyúja is ugyanaz a típusú ágyú. Mit is kell csinálni?

A régi tankodra megveszed a legolcsóbb, alap ágyút, így a fejlesztett, amit tovább akarsz vinni, bekerül a depot-ba. Eladod a régi tankodat az olcsóbbik ágyúval együtt.

Most megveszed az új tankot és lám, már rögtön fel is tudod rakni a 75mm L/70-est, és 0 kreditedbe kerül.

Ha nem így csinálod, akkor végül is kétszer veszed meg ugyanazt a drága ágyút, egyszer a régi, egyszer meg az új tankodra.

Így lehet egy kicsit olcsóbban megúszni, nem sokkal, de egy drágább ágyú akár 80-100k kredit is lehet.

Met
Hopp, a csata közbeni chatet nem menti el a progi?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Mielõtt eladod a tankot vissza rakod rá a stock cuccokat, a fejlesztett cucc meg ott lesz a depoban.

RatBaG
már miért ne lehetne átrakni? valamit elnéztél...

Per Aspera Ad Inferi.

I.C.ram
Átrakni nem nagyon lehet, max nem kell újra kifejleszteni, de ugyanúgy újra meg kell venni.
egy augusztusi postban most azt olvastam, hogy ami kompatibilis "alkatrész", azt érdemes leszedni a tankról és átrakni az újba. ezt próbáltátok? nekem eddig nem sok olyan volt amit ne kellett volna kifejleszteni, tier5-be vagyok, PIV és KV-nál már gondolom van olyan amit majd át lehet rakni a többire.

The Matrix has you...

akkor ez vagy javítva lett vagy nálam alapból offon van, mert jobb gombbal csak lenyomásig mûködik, utána abbahagyja a követést, E nélkül is.

The Matrix has you...

offos szöveggel, szerintem nem nagy probléma és nem lesz belõle flém sem. ettõl még áll az állításom, hogy nem kell veséig ismernie a játékot, ez csak annyiban elõny, hogy többet van itt bárkinél az aki imádja is írni a kommenteket 😊

The Matrix has you...

ximix
Hát a tankoknál amikor "Central Marker"-t az enemi felé viszed és annak látszódik a piros sziluettje akkor megnyomod a jobb egér gombot és aktiválódik, asszem mind külsõ mind belsõ nézetben. "E"-vel lehet kikapcsolni.
TD-nél csak külsõ nézetben mûködik ha jól vettem észre.
Arty passz
😄 Rögtön utánad jött is egy olyan komment😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Ulvar
Jah de nem topik téma. Balesetek, F1 topic erre való.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a.carkey
Off.

Olvastátok Kubicát? 😞

On.

A medve nem játék.

házigizdának nem kell feltétlenül értenie a játékhoz, elég betartatni a szabályokat és törölni ami nem idevaló - bár ilyet még itt nem láttam.

The Matrix has you...

szabii98
Felõlem lehet Lammaer is mert rettentõen sokat ért a játékhoz(eddig ezt vettem le), dee Eagle is megérdemelné.

I met God. She's black

noname23
hát szerintem meg Eagle16 sokkal több infót osztott itt meg
jobban kiérdemelve a házigazda címet

Auto-aim-et emlegettétek többen, de az hol van, egyáltalán hogy lehet kikapcsolni? több helyen olvasom, hogy nem jó ha használjuk.

The Matrix has you...

na látod, azt nem tudom, de ha látom Ventrin, majd jól megkérdezem :-)

Met
besokalt, a mikor lesz softwipehardwipe-tól😊

I.C.ram
Nem valami konfliktus volt itt, és amiatt?
gondolom kiszerelmesedett a játékból és most nézegeti a Rifts-et
Figyelembe véve, hogy neki is csak német tankja van, nincsen ebben semmi meglepõ :-)

I.C.ram
Cifu miért ment el amúgy?
jut eszembe:

most, hogy Cifu alig jár erre, szavazzuk már meg Lammaert házigizdának :-)

ximix
Arra külön patch lesz
0.6.3.ex
- neutralizing the enemy Klingon cloaking system
- Hyper auto up to 15 targets AIM
- Double HEAT warhead munitions 10,000 pieces per day for free
- Hyper auto-reload
RatBaG
- Fixed certain cases of shells flying outside the aim circle.
- Fixed certain cases of disappearing shells.

ha ezt a kettõt beváltják, már az önmagában örömünnep...

Per Aspera Ad Inferi.

152 bl10-rõl egy szó sem esik. Sajnálatos.<#szomoru2>

én egyelõre elég szkeptikusan állok a patchez, egér vonalon mindenkép, mert a három beigért dologból egyet valósítottak meg (strapa ágyú, lyukas páncél, tûzgyorsaság).

p2-nél picit jobb a helyzet, a végére talán összehozzák a gyors sniper tank koncepciót, aminek tervezve lett a devek szerint, mindenesetre ütvözítõ, hogy talán most már nem üvegbõl lesz az összes belsõ alkatrésze + talán most már csak olyan nehéz lesz kiszúrni mint egy KT-t.

ximix
Igen nagy valószínûséggel az orosz és az eu szerveren ugyan az lesz a frissítés engem ez zavart meg
"At Monday, February 7, World of Tanks waiting out a patch that will add a new card game, "Westfield" and a special interface for clan battles. Also, the game will be deprived of a New Year's entourage. Full list of changes relative to version 0.6.2.8 will be available later."
, mert nem tudok angolul és nem tudom jól értelmezni és , hogy a kételyeimet eloszlassam kerestem az orosz fórumon, de nem akadtam a nyomára
a.carkey
Ez a kettõ lol!

-S35 739(f): tank tier decreased from 4 to 3, durability decreased by 20 Hit Points, decreased passing-ability for normal terrain by 10%.
-T-34: increased rate of fire for 57mm ZiS-4 gun.

A medve nem játék.

pl a hírlevélben van:
628 ---> 630

- Basic UI for web-based battles (clan battles).
- Removed festive stuff from maps and hangars.
- Reworked static lightning for some maps.
- Fixed long descriprions for HE shells in service window.
- Fixed failure when pressing PTT button (rare).
- Fixed crash to desktop when using voice chat (rare).
- Fixed bug when reticle in SPG mode going beyond the map in some cases.
- Fixed incorrect display of water when using high settings for some configurations.
- Fixed incorrect display of assigned buttons in game controls.
- Fixed bug with opening game menu while loading the map.
- Fixed game "hang-up" when searching for companies.
- Removed "turret" for Object 704 from shop window.
- Cleared descriptions for some medals.
- button unassigned from "fire" and "auto-aim".
- Fixed too powerful jerks when taking a hit in SPG mode.
- Reassembled audio output libraries.

- Vehicle performance characteristics:
T-54: repair costs increased by 15%, clearance increased by 15 cm, decreased armor of tracks by 5mm (now the same as for T-44), track repair time increased by 10% (now the same as for T-44).
ISU-152: repair costs increased by 8%.
Object 212: repair costs increased by 100%, decreased gun armoring.
203mm F-625D shell: price 1387 -> 1442.
203mm G-620 shell: price 1050 -> 1092.
IS-7: repair costs increased by 5%.
T-14: maximum battle tier reduced by 1.
Т30: repair costs increased by 10%.
STUG III: increased weight limit for top suspension, maximum battle tier reduced by 1.
Increased hit points for guns: 75mm_KwK_L70, 75mm_KwK45_L100, 88mm_KwK_43_L71, 105mm_KwK45_L52_ausf_B.
Maus: reloading time decreased by 0.21 sec.
Panther II:
- 7,5 см KwK42 L/70 gun: dispersion decreased by 7%.
- 7,5 cm KwK45 L/100 gun: dispersion decreased by 4%.
- increased weight limit for stock suspension (to mount top turret).
- repair costs decreased by 6%.
- 10,5 cm KwK45 L/52 Ausf. B gun: decreased dispersion during turret traverse by 14%, reloading time decreased by 0.17 sec, dispersion radius decreased by 7%.
- Maybach HL 234P50 engine: decreased chance of fire by 5%, increased hit point by 12.5%.
- Ammo rack: hit points increased by 8%

v.0.6.3.2 - v.0.6.3.7a patch notes

- Added new map Westfield.
- Fixed certain cases of shells flying outside the aim circle.
- Fixed certain cases of disappearing shells.
- Fixed bug of autoaim sticking to destroyed tank.
- Fixed mistiming of "the battle starts in" counter for different players.
- Removed turret for GW-Panther, M12, M40M43 from the shop.
- Removed unupgradable modules of top tier tanks from the store.
- Removed "showcaptchadialog" line from hangar's headline.
- Fixed discrepancy of turret traverse speed between turret specs window and the corresponding tech tree.
- Fixed bug in searching for a contact with less than 4 symbols in its name.
- Fixed bug of missing scrollbars at chat window.
- Fixed bug of positioning in chat window after switching to it.
- Fixed copyright year at intro screen.

- Decreased Panther II size.
- Fixed from with missing some textures for destroyed T-28 model.

- 105mm_KwK45_L52_ausf_B gun (Panther II): shell velocity increased by 20%.
- 150mm_sFH18_L30 gun: dispersion during turret traverse increased by 12%, range of fire decreased by 15%, increased trajectory curve..
- 150mm_sFH36_L43 gun: dispersion during turret traverse increased by 25%, increased shell velocity, increased trajectory curve.
- 170mm_K72_Sf gun: rate of fire decreased by 20%, damage increased from 1100 to 1400.

- Hetzer: added new 220 HP engine, traverse speed decreased, decreased passing-ability for normal and bad terrain by 15%.
- JagdPanther: increased armor for 88mm Pak 43 L/71 gun.
- Pz35(t), Pz38(t): increased reverse speed, durability increased by 10 Hit Points.
- Ferdinand: decreased rate of fire for 128mm Pak 44 L/55 gun.
- VK3001H: durability increased by 20 Hit Points.
- LTraktor: durability increased by 10 Hit Points.
- PzII: increased reverse speed, durability increased by 5 Hit Points.
- PzII Luchs: increased reverse speed, durability increased by 10 Hit Points.
- PzIII/IV: increased reverse speed, durability increased by 20 Hit Points.
- PzIII: durability increased by 10 Hit Points.
- PzIIIA: increased reverse speed, durability increased by 20 Hit Points.
- PzV/IV, PzV/IV A: durability increased by 20 Hit Points.
- S35 739(f): tank tier decreased from 4 to 3, durability decreased by 20 Hit Points, decreased passing-ability for normal terrain by 10%.
- 38H 735(f), Pz IV, and VK1602: increased reverse speed.
- Grille: fixed turret name.

- M3 Stuart, M5 Stuart, T2 lt: increased reverse speed, adjusted shaking effect after firing.
- Ram2: engine changed to less powerful Wright Continental R-975C (440 HP), increased reverse speed, increased passing-ability.
- 155mm Gun M1A1 gun: rate of fire increased by 5%.
- 90mm_AT_Gun_M3 gun: price increased from 110550 to 127300 credits.
- QF 6 pounder Mk III gun: decreased penetration by 5 and 10 mm for AP and APCR shells respectively.
- M12: decreased horizontal aiming curve.
- T14: slightly increased passing-ability.
- T1 heavy: slightly increased passing-ability.
- Т23: repair costs increased by 30%.
- T2 med, M2 lt, M2 med, M3 Lee, and M4 Sherman: increased reverse speed.

- V-2-44, V-2-54, V-55U, and V-2-54IS engines: chance of fire on impact increased by 2%.
- T-43: increased rate of fire for 100mm D10T gun.
- Т-26: increased reverse speed, durability increased by 10 Hit Points.
- Т-28: increased reverse speed, increased rate of fire for 57mm ZiS-4 gun.
- T-46: increased reverse speed, durability increased by 10 Hit Points.
- KV-3: slightly increased passing-ability.
- KV-1S: slightly increased passing-ability.
- Т-34: increased rate of fire for 57mm ZiS-4 gun.
- BТ-2, BТ-7, А-32: increased reverse speed.
- ISU-152: increased weight limit for top suspension.
- SU-14: dispersion increased during movement and turret traverse, rate of fire decreased by 5% for 152mm gun, rate of fire decreased by 3% for 203mm gun.

- Several fixes for the map Westfield.
- Removed 128mm_testgun gun from shell descriptions.
- Fixed with not working auto-resupply of shells and consumables.
- Changed conditons for getting Billotte's medal.
- Fixed copyright year in EULA.

- 15cm sFH 18 L/30 gun (Hummel's top one): dispersion during turret traverse increased rolled back to v.0.6.2.8 (current one).
- sFH36 L/30 Ausf 1943 gun(Gw-Panther's top one): dispersion during turret traverse increased rolled back to v.0.6.2.8 (current one).
- 100mm D-54 (Т-54's top one): increased chance of being spotted when firing.

ximix
Az Orosz szerveren
Február 7 fog megjelenni az új patch verzió 0.6.3.7 a szerver nem lesz elérhetõ, 10:30-tól 17.00 óra Moszkvai idõ szerintKATT

World of Tanks Rádió --Az adás a mi rádió, hallod: a legfrissebb hírek játékok, tematikus programok a technika és események a második világháború, üdvözletek és gratulálok a játékosoknak, interjúk a fejlesztõk és a játékosok! (persze oroszul, de a zene nemzetközi)
http://directfire.ru/radio.m3u
Orosz gyévocskákegy rendezvényen
Nagy felbontású mini mapok taktikai tervekhez
http://img826.imageshack.us/g/liff.jpg/

És amit nem találtam az a patch leírás 😊)
jaja, azt mondtátok, én csak igyekeztem az általános elv alapján vélekedni, mégpedig, ha egy cég úgy dönt, hogy kiadja a dobozos játékát és kijelenti, hogy kész, akkor általában az 0,9+ körüli készültségi szintet jelez :-)

Eagle16
Azt még nem tudni...

Renegade: nem hinném, az orosz szerveren sem 1.0-ról indultak a HW után 😊

ha követik a normát, akkor a hw után 1.0 lesz :-)

Barrett 50 Cal
A 0.6.4-es HW elõtt jön vagy utána? Csak azért kérdezem,h érdemese xp-t félretenni rá v ilyesmi.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Eagle16
Csütörtökön (febr. 10) érkezik a 0.6.3.7-es patch.

A következõ frissítés a 0.6.4-es lesz, amiben már benne lesznek a Tier 8-as SPG-k, meg valószínûleg más új tankok is, de az SPG-k biztosan.

gvarga12
szerintem nem olyan rossz a sztek reszen mindig jol el vagyok 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

picsába, lehet hanyagolnom kéne a német ágat (viccnek is rossz)?
egyelõre az egérkével befürödtem (illetve béndzsó vagyok vele), a medeket szeretem, na de majd az összes hátulról táplált, elõl hajtott + meg ugye benzinesek is, tehát olyanok mint egy diszkócica egy elhibázott gangbang után (elõl is ég, hátul is ég).
A TD-khez túl izgága vagyok, lehet megtanulok kertészkedni, azt mondják sosem késõ új hobbit találni. :-)

Valóban, a transmission az erõátviteli rendszert jelenti 😊

Ezért lehet ellõni a motort, igy modellezték hogy az is a motor része.