World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Rugóacél tengely melynek egyik fele a karosszériához van rögzítve itt állítható a másik fele meg a lengõkarra Pl Barkasz, személy autók hátsó futómûve, katonai járgányok stb
Berlingo,Partner ,Picasso
egy élmunkás panaszkodik rád moderátor topikban, hogy náci vagy :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A torsion bar felfüggesztés lényegével nem vagyok teljesen tisztában. Hasonlóan mûködik mint az autóknál a mcpherson féle felfüggesztésben a stabilizátor rúd? Ami ugye összeköti a két független rugóstagot, hogy ne tudjon túlságosan oldalra dõlni az autó, tehát összeköti, de mégis engedi, hogy valamennyire külön mozogjanak, a csavarási alakváltozásából (rugalmasságából) adódóan. Tank esetében, ez a csavarodás adja a rugózást? Szóval a görgõk tengelye egy x cm-es erõkarral nyomatékot fejt ki a torsion bar (torziós rúd?)-ra, ami így engedi a görgõk rugalmas föl-le mozgását? Én így tudom elképzelni, de lehet, hogy tök hülyeséget mondok, úgyhogy ha valaki tudja, az javítson már ki 😊
Itt egy kép a panther felfüggesztésérõl:

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy persze erõsebb, mert keményebb, de akkor ridegebb is. A Tigris I frontpáncélzata pl. eléggé repedezett az ismétlõdõ találatok után, a Királytigrisnél ezért használtak már szívósabb ötvözetet, ami nem volt ennyire kemény.
A választ amúgy nem tudom<#idiota>#idiota>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
jelenleg nincs olyan, hogy transmission critical, csak engine
ez egy "véletlenül" bennehagyott feature, amely azt teszi lehetõvé, hogy az összes "elsõkerekes" német tank 2*10-20% eséllyel égjen le vagy lassúljon be
én értem, hogy van olyan nézõpont, amely szerint ez egy logikus érv (lásd amit írtál), de kevés jármû ég le attól, ha meghibásodik a váltója, cserébe, egy értelmetlenül (rosszindulatúan) definiált játéktechnikai szabály
U.I.
mikor lesz hardvájp, és elötte mikor lesz szoftvájp, vagy az utána lesz, és akkor mindent elvesznek, vagy csak a német tankokat? ... bocs <#idiota>#idiota>
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
- Az oroszok milyen páncélokon teszteltek
- Minél nagyobb a BNH érték annál erõsebb/ellenállóbb a páncél.
PL 264BNH < 280BNH
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
T-34 makett
A Panther-nél meg elöl van a váltó hátul a motor
A motor és a váltó bizonyos szinten egységet képez bármelyik sérül nem megy a tank .
Frontális találatnál
T-34-nél kilövöd a sofõrt vagy mellette a rádióst
Panther-nél kilövöd a sofõrt vagy mellette a rádióst vagy a váltómûvet
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Köszi mégegyszer!
és pedig: ismert probléma, lehet, hogy majd valamikor javítva lesz
Itt a fórumon még újonc vagyok, de a WoT-ban már nem. Nagy eséllyel többetek oldalán (esetleg ellen😊) harcoltam már az elmúlt hetekben. Egy kérdésem lenne: szeretném megváltoztatni a játékban a nevemet. Láttam, hogy valaki írta, õ már többször megtette, én viszont nem találok ilyen opciót. Hogyan kell?
Köszönöm!
- Itthon 100 ezer emberbõl 458 rákban hal meg
- 100 éves az Eksztázis Szelleme
- Angyali kollekció Kiss Saroltától
- Egyedül az olasz nõk tartják a súlyukat
- A duciknak sem tilos a színes
- Cinkefõzõ Fesztivál februárban
- Transzszexuális modell a kifutón
Másról még nem nagyon 😊
Szóval ha szar is a csapat, vannak mapek, ahol ezt ki tudod küszöbölni, és nem jön ki az ellenséges technika v. csapat fölénye, van egy magbízható, de valamiben különleges tankod, ehhez jó taktikát alkalmazol, és bízol magadban, akkor egyesével harcolva szépen lehet darálni még a legjobb csapatokat is.
Persze, beállva a bokorba teszem azt a vasutas pályán egy td simán tud aratni, különösen ha a jobbik oldalról kezd, de ez ált. ritka.
A medve nem játék.
Vannak bukó meccsek, persze... benne van ez is.
Viszont a legtöbb csatában mindjárt az elején beállok a kedvenc helyemre az adott mapon, és nagyon sokszor már az elején van 2-3 kill, mikor még a többiek csak lézengenek.
Illetve ha nem is én lövöm ki öket, akkor is már az elején több ellen le van sebezve kb. 30 % -ra, és onnan már tényleg nagyon béna csapat kell, hogy elveszítsük.
Amennyiben valaki meglát, neadjsten rám tud löni, már régen rossz. Viszont eddig szinte minden pályán megtaláltam azt a helyet (mindkét oldalon), ahonnan lehet büntetlenül osztani.
A gond olyankor jöhet még, ha az ellenfélnél valaki kitalálja, hogy akkor rush pont arra, ahol én terveztem kempelni... de ez tier 2-3 csatákban ritka, mint a fehér olló.
Hangsúlyozom, itt nem csak az a lényeg, hogy nagyott sebzek adott tierben, hanem az hogy irgalmatlanul gyorsan töltök be újra.
Lehet, hogy egy JP is levesz 30% -ot egy tier 7-8 heavyböl, de az ellennek ott van ideje visszavonulni, fedezékbebújni általában.
30-as Rate of Fire mellett, ez szóba sem jöhet... 2 mp alatt fel sem fogja még az áldozat, hogy baj van 😊
5 mp alatt meg már két lövést is bekapott = hp konvergál a nullához 😊
H735-öt szeretem, talán TIER 3 volt a legnagyobb ellenfél, de ahhoz, hogy ne lõjjenek ki, kell 1 jó csapat. Nem tudom elképzelni, hogy a PZJI platoonban nyomod folyamatosan, tehát akarod, nem akarod, balfék csapat folyamatosan becsúszhat és hiába vagy jó, nem vagy sebezhetetlen, vagyis kilõhetnek, és ha 1x valaki rádlõ oldalról, akkor mivel nem mozog a turreted, ki is lõnek. Persze nagyot sebzel, mert TD vagy, de ennyi. Ráadásul, mivel kicsik ellen mész, azok gyorsan mozognak, és hiába sebzel bele valakibe, már más lövi ki.
A medve nem játék.
PzJg statjaimat ha megnézed a játékban, az szerintem eléggé beszédes.
99 battle -ból talán 60 az, amit "újravásárlás" után mentem vele (elite tank, elite legénység)... szóval a gyözelmek és a killek nagyrésze onnan származik...
Elején utáltam szegényt, alig találtam el valamit és folyton kilöttek... nagyon vártam hogy meglegyen a MarderII és eladhassam. Igaz akkor még csak pár hete ismertem a játékot.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Companyba meg bugos lett az auto aim (ami nagy szó, lévén nem is használom). Ettõl már csak az lenne nagyobb poén, ha klánwar közben válna teljesen harcképtelenné a 100%-os T30. 😄
Tenap meg tudtam venni, alapcuccokkal mentem vele néhány battle-t, jól teljesített, majd kb a 4. battle Prokhorovka szemben egy IS a többi kisebb tier (KV, Jagdpanther ez majdnem). Majdnem megdöntöttem a csúcsom 8/battle, ezt még Jagdpanther-el szereztem, végére nem maradt csak az IS és egy Grille, nálunk meg egy nemtom milyen SPG és én. Megvolt a 8. mire 27%-os az IS, lövés marad 9%. Már a zsebemben éreztem , mert látszólag fogalma sem volt honnét kapja az áldást, vagy nem volt jó a lövege. Betölt, tûz mellé ......... és lõtt a Grille. Brühühühü.<#rinya>#rinya>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"