World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamarosan eltûnnek ezek a sz@rok, és ülhetnek be újra a loltrakikba 😊)
Alig várom. Aztán meg ha újra kigrindeli, akkor sem érdekel, mert én T5-nél nem fogok feljebb menni sztem, de ha mégis összerak vele, ó jaj, nekem a javítás kerülni fog vagy 2-3000-be, (még akkor is nyerek rajta, ha nem csinálok semmit) neki pedig sokkal többe ha sebzik. Ezen csak nevetni fogok.
De mostanában tényleg gyalázat a játék, 40 meccsbõl ha 3x nyerünk, már jó. (és életben maradok) Ezért tartok 1-2 nap szünetet, jót tesz 😊
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Kiváncsi leszek mit hoznak ki a francia harckocsikból. A magas szintû gépeket egyértelmû, hogy jobbak lesznek mint a német harcjármûvek. Mivel bõven '45 utániak, ezért jobbak is voltak. Kicsit utána olvastam az AMX-50-nek, hát az évjáratához képest nem valami jó tank.
Vki meg tudná mondani, hogy hol volt 44-45-ben a T-54? Meg a favoritjaim IS-7,IS-4 és a harmadik szutyok?
Az a tetves Ferdi, egész álló nap vagy ki volt lõve, vagy olyan harmatgyenge csapatban játszott, hogy ki volt lõve. Szóval nem tudom, de biztosan velem van a baj.
Érdekes módon amikor a 10,5-es ágyúval lõttem a KV-t elsõ lövés után 46%, második után 27%, harmadik után 9% és a negyedik természetesen lepattant róla. Közben meg egy Sherman 4 talán 5 lövésbõl darabokra lõtt.
Elegem van a mai napból nem tudom az 50-60 csatából 5* életben maradtam, vagy csak álmodtam azokat is?!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Matrix has you...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ma totál fullos lett a P2. 100 csatát lenyomtam vele, és kijelenthetem, hogy duplamaxos személyzettel (én barom, ebbe ültettem át) is egy kaki. Ha csak papír lenne, de modul sérülés modul sérülés hátán, imádják kilõni, és ki is tudják lõni, ráadásul a túlélési esélyei szinte a nullához közelítenek. Eszméletlen, de egy KVvel vagy SU85el nagyobb túlélési esélyei vannak az embernek, mint a legjobb(nak kikiáltott) német médiummal. Ez totál gáz. Ha a P2 marad így ebben a formában, a pénzt nem éri meg. Igazából nem tudom mi kéne rá. Én a modul sérüléseket csökkenteném, fõleg a loaderét, és erõsíteném a tornyát, kb. mint a t54é. Az a gond a hasonszõrû társához képest, hogy a T54et vagy kilövöd, vagy felgyújtod, de pl. a loadert nem lövöd ki sûrûn vele, ill. a töltést sem gátolod meg nála.
Ha teszem azt -1 tierrel lejjebb kerülnének a német tankok, akkor azt mondom reális amit tudnak, de így? Katasztrófa. És a francia ág még kint sincs. Na abban mekkora kamuadatok lesznek majd benne! Vagy a britben! A végén kihozzák azt, hogy mindenki jobb tankokat csinált, mint a németek. Nevetséges!
A medve nem játék.
A hivatalos fórumon is mindenki azt írta hogy a legelszúrtabb tank az összes közül. Már eleve hogyan nézz ki!!! Mint amit az ipari tanulók gányoltak össze lefolyó fedelekbõl, esõcsatornákból és hulladék szögvasakból! 😞((
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Amit nehezen viselek az néhány csapattárs elképesztõ hülyesége. Három arty maradt nekünk az elõbb az ellennek egy sem. Drága csapattársam tolja elõre magát a KV vel mint akit elvakított a cap, mert gondolom biztos akart lenni hogy szitává tudják-e lõni. 😞((
Ráadásul - a "fejlesztett" láthatósági rendszernek köszönhetõen - a lövés sem fedi fel közvetlenül a rejtõzködõ scoutot.
Így már egész más. A 8 killt anno anélkül csináltam.
A legbosszantóbb, hogy az esetek túlnyomó részében más nyírja ki azt, amit én gyengítettem le...
The Matrix has you...
persze, ha nagyon idegesítenek az ilyen dolgok, akkor ne játssz vele, mert lehet nem neked való ez a játék 😊
Én imádom ami 2.vh-s, ráadásul ez tankos, szóval jól el tudok vele szórakozni és vannak katarzisos gyõzelmek, az minden rosszért kárpótol 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mondjuk ha eddig nem adtad fel, most tuti otthagyod az egészet 😄
Pz. III-assal mehetsz felderíteni, ha nem a kicsik közé rak. (ja és te még csak a Pz.IIIA-nál vagy, a sima Pz. III is felderítõ lesz)
Amúgy azt kell kinyírnod aki veled szemben van a csapat összeállításban, nem azt kell nézni hogy huh, te most mit kezdjél egy KV-val. Azt hagyd meg a Pz IV-eseknek meg a T-34-eseknek.
A legtöbben itt adják fel, mikor meglátják hogy a kis tankjukkal hova rakja õket, pedig ez aztán abszolút nem katasztrófa, ezek után meg már az lesz a baj ha Pz IV-el Királytigrissel találkozol, Királytigrisben ülve a másik oldalon meg Is-7 lesz...
The Matrix has you...
azért nem mindent érdemes szétszedni, mert pl a parasztkunyhók mögé elbújva kibekkelhetsz egy arty gránátot vagy más támadást.
The Matrix has you...