World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont annyit hozzáfûznék ,hogy a 5x XP óta rengetegen ülnek nagy jármûvekbe és játszanak idióta módjára rossz nézni õket. Ha az ilyen emberek 1 oldalra kerülnek akkor elõfordul a 15-0 de ha van egy jó platoonod akkor sokat lehet ezen változtatni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Igen, vannak durva esetek, 15-0k itt meg ott, de mivel mindkét oldalon elõfordul és a csaták szignifikáns része NEM ilyen eredménnyel zárul, sztem kár tovább ragozni a témát.
Csomószor látni, hogy amikor pl az elején hirtelen elhullik egy csapat top 3 tankja és a másik oldal lendületet vesz, akkor nincs esély megállítani õket.
Természetesen kényelmesebb ráfogni a programra hogy csal (bár érdekes hogy valahogy mindig ellened 😊 ), annak viszont tökre nincs értelme van hogy a gép úgy csal hogy egyszerhol kedvez egy embernek egyszer hol nem. Mert már ilyeneket is irkálnak az emberek 😄, ami valljuk be, elég sületlen dolog.
Ezek a körök, egyszerûen...túl furák, ezért tûnik úgy mintha itt már pedig valami nem stimmelne.
De mindjárt megyek is fel, és meglátjuk mi van.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Viszont ha kellõen sok csatát játszol, akkor 50 % körül kell alakulni az eredményednek, mivel ekkor már hasonló arányban kapod meg a jókat és a rosszakat is.
A kisebb eltérést az 50%-tól fel és le már okozhatja az egyéni teljesítmény is, fõleg ha high tier tankkal játszol, ahol jobban befolyásolhatod a csatát.
Lehet, hogy úgy van ahogy mondod, és pusztán véletlen, de.
Véletlen az, hogy vagy tíz meccsen zsinórban szarrá páholják a csapatot, és csak fakezû vakok vannak benne?
Persze, van amikor én hibázok, van hogy tényleg nincs szerencséje az embernek, mert olyanokba fut bele, akik túl erõsek, de az egy másik dolog.
Akkor, az hogy mennyit ér a tank, az csak véletlen, hogy vannak meccsek amikor mesterlövész puskaként mûködik az ágyú, és vannak amikor a közvetlenül elõttem álló hegynyi tankot se találom el, és úgy lõ a legénység mintha részeg volna?
Sok ez már véletlennek, de nem tudhatom persze hogy mi van valójában.
Köszönöm anyukámnak, a szponzoromnak és Istennek hogy engedte hogy az emberek tankokkal irtsák egymást egy játékban 😊
# Tigris és Tigris II max sebesség átértékelése"
Bizony, túl gyorsak 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A medve nem játék.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
# Tigris és Tigris II max sebesség átértékelése
van egy két értelmes változtatás
pl:
Assault mód - egyik csapat meg kell védjen valamit másiknak meg el kell foglalnia
itt nem lessz probléma kinek mi a dolga a sok camper most nem védekezhet azzal hogy de hát kell védeni is
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
1, Megjelenés, hardwipe, arany árak
Elõrendelések: február 20-25.
Teljes játék+hardwipe: március 10-15.
Arany: USA szerveren dollár EU szerveren euró
Az árak mind a két pénznembe, azonos szintre lesz hozva tehát nem lesz az, hogy 1 dollár = 1 euróval.
Az elõrendelõk kapvan valamennyi aranyat indulásból, valamilyen kedvezményt és 3 prémium tankot (A-32, Pz. V / IV, M6A2E1).
2. Következõ patch tartalma
Az elsõ patch 0.6.3.7 február 14-17 között várható. Errõl sok infó nincs.
A következõ patch február végén várható. Ez a következõket tartalmazza:
# Új jármûvek:
- 3 tier 8 SPGs: Objektum 261, Geschutzwagen-E, T92
- 2 prémium tartályok: Lowe és KV-5
- 2 új tank: Pz38 NA, KV-13
# Térképek:
- 2 új térkép
- Teljesen újratervezett Pagorki térképen
- Átdolgozott Komarin térkép
# Néhány tanknál a találati felület fixálva (Maus, Jagdpanther, IS-7)
# Speciális beállításokat a voice chatben, és néhány új beállítás
# Játékos némítása a voice chat-ben
# Arany átadása klán tagok között
# Átdolgozva a bázis körvonal jelölés
# Új rendszer a mozgás akadályozásában. Kb 70-80% olyan esetet alakitanak át ahol fennakadt, beragadt a tank
3. Láthatóság
Visibility and spotting system are being worked on. Below are some details.
# Overall performance if the system will be optimized so as to consume less server resources
# The rate of visibility checks will see significant increase (approx 3-5 times more frequent)
# The number of "hard points" (special spots are verified during visibility checks and located on the vehicles) will be increased several times. That is supposed to make visibility mechanics more accurate and credible when determining sight between tanks.
# The number of visibility "sight lines" each vehicle emits is going to be increased several times. Small objects (posts, stones, bushes etc) won't affect visibility mechanics the way they do it now, their influence is to be reduced.
# "Camo" or visibility values are going to be reconsidered to reflect actual vehicle size and engine specs. Currently there is some # "Post-firing" visibility will be systematized and redesigned according to gun specs
4. Tech tree átalakítás
Tervben van, hogy átalakítják a tech tree-ket. De még nincs elfogadás alatt, de az Ameriakit nagy mértékben át akarják alakítani.
5. Match-making System
# Overall match-making will be improving steadily, this kind of work goes non-stop
# Match-making spread for the majority of the vehicles is not planned to be decreased
# Most of improvements will be done by means of changing match-making value ("weight") of the vehicles, that enables us to adjust the probability of getting into battles of a particular tier without changing actual match-making spread
# It will be possible to assign unique match-making value to each individual tank (currently assigned according to tier and type, i.e. all tier 8 heavies have the same value)
# Several adjustments will be made when tier 8 SPGs (soon) and tier 5 light tanks (not soon) are added
# Match-making value for tier 9 medium tanks is to be increased that will bring them in battles of higher tiers
# No match-making system for company battles
# Company battles are going to be divided into several sub modes: according to overall tier of a company, limited to min/max tier of vehicles in it, faction-based company battles
# Most probably overall tier division for companies will correspond to current battle leagues
6. clanwars
A teljes megjelenés után pár hónappal indul.
# új területek a térképen
# speciális map-ok a legjelentõsebb történelmi tartományokhoz
# felderítési lehetõség
# építményes a saját területeken: bunkerek, aknamezõk (ez mint AI irányitott dolos lesz)
# tüzérségi és légicsapás kérése az adott területre
# nagyobb létszámú csapatok
# Politikai lehetõségek: diplomácia, szövetség, lázadás
# Zsoldosok behivása
# Nomád klánok (ez nem tudom mi)
7. Német jármûvek
# maus páncélzat átalakítás alatt.
# TD-k álcázási képességének átértékelése
# Tigris és Tigris II max sebesség átértékelése
8. SPG
# nincs jelentõsebb változtatás tervben
# Tier 8 tüzérek nem lesznek annyira kiemelkedõek a mostaniakhoz képest.
9. új játék módok
# számos új játék mód van fejlesztés alatt
# Assault mód - egyik csapat meg kell védjen valamit másiknak meg el kell foglalnia
# Domination mód - van egy pont amit el kell foglalni és védeni bizonyos ideig.
# jelenlegi térképek át lesznek dolgozva ezekhez a játék módokhoz
10. Új "Detracking" mechanika
The size of front and rear trucks/wheels for each particular vehicle will be specified in %.
I.e. suspension/tracks will consist of 3 major parts:
- front (approx 15-20% of its length)
- middle
- rear (approx 15-20%)
Hits for each part are to be calculated separately:
Hitting the front and rear parts will detrack the vehicle the way it works currently, ie the damage done to leading wheel or idler.
The middle part will have more hit points and reduced chance to be damaged.
The above is supposed to reduce the effectiveness of plain firing at tracks. One will need to aim accurately to detrack the opponent (damage either front or rear wheel/truck)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Használt Ferdi megállíthatatlan volt, de mégis buktuk. Gondoltam beugrok a Tigrisbe is. Egy kill és egy kapott lövés, persze hogy tûz lett belõle.
Asszem visszaküldöm õket.
úgy hogy az elöttem lévõ 7eske is ugyan így járt
és ezen akarnak változtatni hogy még több és erõsebb arty legyen
oké biztos tankozni fogok majd HW után

A igénytelen ruszki szemét. F@sznak kell beleköpködni más szerencséjébe.. Remélem emiatt sokan otthagyják õket. Megérdemelnék..
Tehát lehet a T-54 nek is sikerült felgyújtania csak a Maus -os eloltotta esetleg idõben ?<#buck>#buck>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Confederate + Halonen's Medal

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
top tankoknál kellõen nagy minta esetén a winrate már számít, t8alatt csak említés szinten
dmg/battle tényleg jó
plecsnyik száma.... õ de jut eszembe, minek számolgatni???
az urban legend egyértelmû: ha a szar a statom akkor 14:1, 15:0-ra nyerek :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tiere lebontania tankjait és azok összes sebzését elosztani a csatákkal akkor megkapnánk hogyan szerepel az adott tierben, de ez rengeteg meló
A damage/battle viszont nem rossz ötlet, csak hogy számolgathassak még pluszba 😊
viták általában az adott tieren belüli kollegák között mennek, teszem azt ha kijön, hogy egy adott t9 med 100-ból 100 csatát nyer bármi más ellen, akkor megy a rinya erõst :-)
illetve én mindig sírok az egér miatt (tieren belül), mert face to face nem igazán tudja sebezni az IS7-et, gagyi az ágyúja meg lyukas a páncélja
Pedig az devek által is elismert bug 😊
De végülis nem nagyon van más, ami alapján lehetne hasonlítgatni. 😊
Már hogyan lenne túltápolva?!
Nem is volt szemben köztük egy Tier 10-es sem, ezek meg csak meggymagot köpködnek. 😄
Jó, igaz a balansz megvolt, mert nincs még nagyágyúd. Így volt fair a harc. 😊
A múltkor 4502-t meg valami kicsit tartottam fel KV-val. A 4502-t leszedtem 36%-ra vele. Akkor most a KV is túltápolt?!
Majd amikor a Maus körül rohangálsz körbe-körbe és nem ér utol a tornyával (beállni mellé uncsi), na az vicces.
<irónia off>
Medek közül a legjobb (talán még Pershing jöhet szóba), az 1 tierrel kisebb heavy-kig bezárólag megeszik mindent. Tier 9-10-ben pilóta és szerencse függõ, azonban nagy a pszichológiai hatása és így nagy elõnnyel indulsz a harcban.
Azonban nem halhatatlan. Csak majdnem...
Na jó, OP lett. 😄
Csak hogy engem is szidjanak paran.....
En most ezt nem egeszen ertem , az is-7 meg a maus(stb high end) tank tulajoknak az a bajuk hogy nem sebezhetetlenek? Miert lenne az jo ha egy maus vagy is-7 egyedul ki tudna irtani minden kissebb kategoriaju masinat,szerintem azert tortennek ilyenek mert ez egy szimpla game(sehol nem lattam hogy azt irtak volna a fejlesztok hogy hardcore szimulator)noveli a tartossagot es jokat lehet rohogni.Nekem is multkor a fullra tapolt vk36-omat szetkapta 3db verengzo bt7 eloszor duhongtem aztan rajottem megerdemeltek , ugyesek voltak ,eltudom kepzelni milyen vicces lehettem ahogy keringtek korulottem 60-al. Szvsz nem rossz game ez ,vannak hibai de tanulhatnanak tole a nagy nevek, nem egy kiadott full verzios jatekban tobb a bug.
En szemely szerint az 1.6-os counter strike ota nem szorakoztam ilyen jokat.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Sztetek jó az paraméternek, ha minden embernek az adott tankban elért átlag XPjét veszem mérvadónak? Az sztem elég jól meghatározza az illetõ adott tankban nyújtott teljesítményét...

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
I met God. She's black