World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Bár ez egy magas labda de mégsem ütöm le.

Viszont annyit hozzáfûznék ,hogy a 5x XP óta rengetegen ülnek nagy jármûvekbe és játszanak idióta módjára rossz nézni õket. Ha az ilyen emberek 1 oldalra kerülnek akkor elõfordul a 15-0 de ha van egy jó platoonod akkor sokat lehet ezen változtatni.

Baszki, az is véletlen volt...az Object-re céloztam

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

maniac78
Váá. Nehéz volt kilõni a Stuart-ot?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Nézd, te magad is irtad, csomószor már elsõ ránézésre is látszik hogy egy csapat csupa félhülyébõl áll abból, hogy HOGYAN viselkednek. Ehhez nem kell semmilyen manipulálás a devek részérõl, kivéve ha a tankok emberi rányitás mélkül baromkodnak.

Igen, vannak durva esetek, 15-0k itt meg ott, de mivel mindkét oldalon elõfordul és a csaták szignifikáns része NEM ilyen eredménnyel zárul, sztem kár tovább ragozni a témát.

Csomószor látni, hogy amikor pl az elején hirtelen elhullik egy csapat top 3 tankja és a másik oldal lendületet vesz, akkor nincs esély megállítani õket.

Természetesen kényelmesebb ráfogni a programra hogy csal (bár érdekes hogy valahogy mindig ellened 😊 ), annak viszont tökre nincs értelme van hogy a gép úgy csal hogy egyszerhol kedvez egy embernek egyszer hol nem. Mert már ilyeneket is irkálnak az emberek 😄, ami valljuk be, elég sületlen dolog.

De nem is az a gond, ha veszítek, mert én azt is sikeres körnek tartom ha veszítek, de kapok hatvanezer creditet...

Ezek a körök, egyszerûen...túl furák, ezért tûnik úgy mintha itt már pedig valami nem stimmelne.

De mindjárt megyek is fel, és meglátjuk mi van.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tessék

15-1. Véletlen? Hívjuk az X-aktákat?

Boron Power
Mivel 14 embert tök véletlenül vág be melléd, ezért simán lehet, hogy végig szívsz akár 10 kört is egymás után.

Viszont ha kellõen sok csatát játszol, akkor 50 % körül kell alakulni az eredményednek, mivel ekkor már hasonló arányban kapod meg a jókat és a rosszakat is.

A kisebb eltérést az 50%-tól fel és le már okozhatja az egyéni teljesítmény is, fõleg ha high tier tankkal játszol, ahol jobban befolyásolhatod a csatát.

Csak annyit fûznék hozzá, én nem gondolom, hogy jó vagyok, mondjuk közepes képességû játékos vagyok.

Lehet, hogy úgy van ahogy mondod, és pusztán véletlen, de.

Véletlen az, hogy vagy tíz meccsen zsinórban szarrá páholják a csapatot, és csak fakezû vakok vannak benne?

Persze, van amikor én hibázok, van hogy tényleg nincs szerencséje az embernek, mert olyanokba fut bele, akik túl erõsek, de az egy másik dolog.

Akkor, az hogy mennyit ér a tank, az csak véletlen, hogy vannak meccsek amikor mesterlövész puskaként mûködik az ágyú, és vannak amikor a közvetlenül elõttem álló hegynyi tankot se találom el, és úgy lõ a legénység mintha részeg volna?

Sok ez már véletlennek, de nem tudhatom persze hogy mi van valójában.

Váááóóóó... hires vagyok 😊

Köszönöm anyukámnak, a szponzoromnak és Istennek hogy engedte hogy az emberek tankokkal irtsák egymást egy játékban 😊

Tono34
"na erre jó hogy rájöttek↓
# Tigris és Tigris II max sebesség átértékelése"

Bizony, túl gyorsak 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

maniac78
Valamit csináltak a srácok. Ma 4 mérkõzés Ferdivel, 3 gyõzelem és vagy 14 kill. Nagyon szar lehetett a statom, ha ennyire jót akar nekem.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

a.carkey
Szerintem tök egyszerû a képlet. Aki sok csatát nyomott, adja össze, hogy hányszor került össze a tényleg jókkal, hányszor magyarokkal, akik jók, volt-e csapatban teszem azt Jegessel, Lammerral, Peter Waffennel, stb. Ez kb hányszor fordult elõ? Nos, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor találkoztam velük összesen, pedig van minden tierbõl gépem (kivétel a 10es), és használom is õket. Szóval, volt szervercsere, volt csökkentés, nem vagyunk annyian, hogy ne dobja fel õket, ált. onlineok amikor én is, szóval össze is jöhetne, de nem jön. Szóval részemrõl ua emberek közé kerülök be folyamatosan, akik közül egyik sem top player. Ellenben több olyan figurával találkozom az ellennél, akikrõl tudom, hogy jók. Fõleg az artysok.

A medve nem játék.

XenHai
Hidd el itt is lesznek....
marko37
JÓ ok értelmeztem

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
Elnézést mi az hogy elõrendelés?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

noname23
na erre jó hogy rájöttek↓
# Tigris és Tigris II max sebesség átértékelése

van egy két értelmes változtatás

pl:
Assault mód - egyik csapat meg kell védjen valamit másiknak meg el kell foglalnia

itt nem lessz probléma kinek mi a dolga a sok camper most nem védekezhet azzal hogy de hát kell védeni is

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

1, Megjelenés, hardwipe, arany árak
Elõrendelések: február 20-25.
Teljes játék+hardwipe: március 10-15.

Arany: USA szerveren dollár EU szerveren euró
Az árak mind a két pénznembe, azonos szintre lesz hozva tehát nem lesz az, hogy 1 dollár = 1 euróval.

Az elõrendelõk kapvan valamennyi aranyat indulásból, valamilyen kedvezményt és 3 prémium tankot (A-32, Pz. V / IV, M6A2E1).

2. Következõ patch tartalma
Az elsõ patch 0.6.3.7 február 14-17 között várható. Errõl sok infó nincs.

A következõ patch február végén várható. Ez a következõket tartalmazza:
# Új jármûvek:
- 3 tier 8 SPGs: Objektum 261, Geschutzwagen-E, T92
- 2 prémium tartályok: Lowe és KV-5
- 2 új tank: Pz38 NA, KV-13
# Térképek:
- 2 új térkép
- Teljesen újratervezett Pagorki térképen
- Átdolgozott Komarin térkép
# Néhány tanknál a találati felület fixálva (Maus, Jagdpanther, IS-7)
# Speciális beállításokat a voice chatben, és néhány új beállítás
# Játékos némítása a voice chat-ben
# Arany átadása klán tagok között
# Átdolgozva a bázis körvonal jelölés
# Új rendszer a mozgás akadályozásában. Kb 70-80% olyan esetet alakitanak át ahol fennakadt, beragadt a tank
Átdolgozott fegyverzet: Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger
Átdolgozott különleges grafikai hatásokat, ami jobb fps-t biztosít
Company harci mód átalakítása, max tier vagy valami általános szint megállapítás csapatonknál

3. Láthatóság
Visibility and spotting system are being worked on. Below are some details.

# Overall performance if the system will be optimized so as to consume less server resources
# The rate of visibility checks will see significant increase (approx 3-5 times more frequent)
# The number of "hard points" (special spots are verified during visibility checks and located on the vehicles) will be increased several times. That is supposed to make visibility mechanics more accurate and credible when determining sight between tanks.
# The number of visibility "sight lines" each vehicle emits is going to be increased several times. Small objects (posts, stones, bushes etc) won't affect visibility mechanics the way they do it now, their influence is to be reduced.
# "Camo" or visibility values are going to be reconsidered to reflect actual vehicle size and engine specs. Currently there is some # "Post-firing" visibility will be systematized and redesigned according to gun specs

4. Tech tree átalakítás
Tervben van, hogy átalakítják a tech tree-ket. De még nincs elfogadás alatt, de az Ameriakit nagy mértékben át akarják alakítani.

5. Match-making System
# Overall match-making will be improving steadily, this kind of work goes non-stop
# Match-making spread for the majority of the vehicles is not planned to be decreased
# Most of improvements will be done by means of changing match-making value ("weight") of the vehicles, that enables us to adjust the probability of getting into battles of a particular tier without changing actual match-making spread
# It will be possible to assign unique match-making value to each individual tank (currently assigned according to tier and type, i.e. all tier 8 heavies have the same value)
# Several adjustments will be made when tier 8 SPGs (soon) and tier 5 light tanks (not soon) are added
# Match-making value for tier 9 medium tanks is to be increased that will bring them in battles of higher tiers
# No match-making system for company battles
# Company battles are going to be divided into several sub modes: according to overall tier of a company, limited to min/max tier of vehicles in it, faction-based company battles
# Most probably overall tier division for companies will correspond to current battle leagues

6. clanwars
A teljes megjelenés után pár hónappal indul.
# új területek a térképen
# speciális map-ok a legjelentõsebb történelmi tartományokhoz
# felderítési lehetõség
# építményes a saját területeken: bunkerek, aknamezõk (ez mint AI irányitott dolos lesz)
# tüzérségi és légicsapás kérése az adott területre
# nagyobb létszámú csapatok
# Politikai lehetõségek: diplomácia, szövetség, lázadás
# Zsoldosok behivása
# Nomád klánok (ez nem tudom mi)

7. Német jármûvek
# maus páncélzat átalakítás alatt.
# TD-k álcázási képességének átértékelése
# Tigris és Tigris II max sebesség átértékelése

8. SPG
# nincs jelentõsebb változtatás tervben
# Tier 8 tüzérek nem lesznek annyira kiemelkedõek a mostaniakhoz képest.

9. új játék módok
# számos új játék mód van fejlesztés alatt
# Assault mód - egyik csapat meg kell védjen valamit másiknak meg el kell foglalnia
# Domination mód - van egy pont amit el kell foglalni és védeni bizonyos ideig.
# jelenlegi térképek át lesznek dolgozva ezekhez a játék módokhoz

10. Új "Detracking" mechanika
The size of front and rear trucks/wheels for each particular vehicle will be specified in %.

I.e. suspension/tracks will consist of 3 major parts:

- front (approx 15-20% of its length)
- middle
- rear (approx 15-20%)

Hits for each part are to be calculated separately:
Hitting the front and rear parts will detrack the vehicle the way it works currently, ie the damage done to leading wheel or idler.
The middle part will have more hit points and reduced chance to be damaged.

The above is supposed to reduce the effectiveness of plain firing at tracks. One will need to aim accurately to detrack the opponent (damage either front or rear wheel/truck)

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

maniac78
Szóltam az ismerõsöknek ugorjanak már át, ezekhez a kockákhoz baseball utõvel.
Használt Ferdi megállíthatatlan volt, de mégis buktuk. Gondoltam beugrok a Tigrisbe is. Egy kill és egy kapott lövés, persze hogy tûz lett belõle.
Asszem visszaküldöm õket.

noname23
a nap képe 1 lövés -2101 demamge <#taps>
úgy hogy az elöttem lévõ 7eske is ugyan így járt
és ezen akarnak változtatni hogy még több és erõsebb arty legyen
oké biztos tankozni fogok majd HW után

Na nekem itt lett elegem. Igaza volt néhányótoknak, hogy elõre el van döntve, és manipulálják a játékot. Megjöttem melóból, kaja, gyerkõc, stb.. Lefeküdt a fiam, mondom nyomok pár meccset. Az kb. 20-25 lett csak, és abból 1 gyõztes, a többi vesztes. qrvaanyázva kiléptem, és megnéztem egy filmet. Nemrég megint visszamentem, hátha most jobb lesz. 15 meccs, mind vereség.. Ráadásul a kedvenc AT-1-es, és PZJGI-es gépeimmel, amikkel a legtöbb killem van. Minden nulla. Ez felfoghatatlan. Ilyen nincs.
A igénytelen ruszki szemét. F@sznak kell beleköpködni más szerencséjébe.. Remélem emiatt sokan otthagyják õket. Megérdemelnék..

ximix
Visszatérve a Maus kontra T-54 910 damage-ra az imént gyújtottam fel egy IS-t ez adta az ihletet
Tehát lehet a T-54 nek is sikerült felgyújtania csak a Maus -os eloltotta esetleg idõben ?<#buck>
15:1

Vicc az egész.... bementem kiszedni a dupla XP-t, elsõ két meccs talán 1 találatom volt.. 3 meccs😄 lol

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mostani patchba javítják, ott van a listán

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tono34
Én voltam a legkisebb 😊
Confederate + Halonen's Medal

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem tudom mennyire lehet gyakori, sosem tûnt fel hogy bármi eltûnt volna abból amit kilõttem a csõbõl.
szerintem:

top tankoknál kellõen nagy minta esetén a winrate már számít, t8alatt csak említés szinten

dmg/battle tényleg jó

plecsnyik száma.... õ de jut eszembe, minek számolgatni???

az urban legend egyértelmû: ha a szar a statom akkor 14:1, 15:0-ra nyerek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ximix
bonyi, mert nagy tankal nagyobb sebzést lehet elérni pl Maus kontra PzIV így aki csak a tier 5 nél tart nem hasonlítható a tier 10-hez
Tiere lebontania tankjait és azok összes sebzését elosztani a csatákkal akkor megkapnánk hogyan szerepel az adott tierben, de ez rengeteg meló
Mester, tankra jellemzõ átlag XPt irtam, nem totalt...

A damage/battle viszont nem rossz ötlet, csak hogy számolgathassak még pluszba 😊

ximix
damage /battle ?
:-)

viták általában az adott tieren belüli kollegák között mennek, teszem azt ha kijön, hogy egy adott t9 med 100-ból 100 csatát nyer bármi más ellen, akkor megy a rinya erõst :-)

illetve én mindig sírok az egér miatt (tieren belül), mert face to face nem igazán tudja sebezni az IS7-et, gagyi az ágyúja meg lyukas a páncélja

noname23
de a total xp-bõl se fog az lejönni max az hogy fél év óta játszik vagy 1hónapja

"Nekem nincsenek eltûnt lövedékek"

Pedig az devek által is elismert bug 😊

Mert a nyerési esélynek semmi köze az egyéni teljesitményhez.

Végre valaki szívembõl szólt, a játék szerintem is jó. Legalábbis én általában jól szórakozom vele, lenyomtam eddig nagyjából 2000 csatát és én eddig nem láttam a lövésekben semmi varázslatot. Nekem nincsenek eltûnt lövedékek, nincsenek csoda találatok, ha kilõnek és végig gondolom rájövök mindig hogy töketlen voltam, esetleg a túlerõ 2mp alatt szitává lõtt, ez ezzel jár. Tegnap én is lõttem ki gyenge géppel sokkal jobbat egy lövésbõl de akkor be is mondta hogy kigyulladt az ellen. Ami igen sürgõsen javítandó szerintem is, az a gyorstüzelõ csoda bokrok, néha tényleg zavaróak.
noname23
miért nem azt hasonlítod össze amelyik tankkal játszott és annak a nyerési %-a mennyi volt

Azok még azt is letagadják hogy nõtõl születtek...

Kérdezzük meg a deveket. 😛
Ötleteket tessék adni 😊

Szerintem nem jó ötlet átlag xp alapján összehasonlítani. Ugyanis nem lehet tudni, hogy mennyi csatát játszott az ötszörös szorzós napokban az adott géppel. Lehet hogy csak 10 csatát és eleve volt már 200 csatája, akkor az a 10 nem dob sokat. De lehet hogy az összes csatája a bónuszidõszak alatt volt.

De végülis nem nagyon van más, ami alapján lehetne hasonlítgatni. 😊
15:2-m van régebbrõl (1-2 hét)
<irónia on>
Már hogyan lenne túltápolva?!
Nem is volt szemben köztük egy Tier 10-es sem, ezek meg csak meggymagot köpködnek. 😄
Jó, igaz a balansz megvolt, mert nincs még nagyágyúd. Így volt fair a harc. 😊

A múltkor 4502-t meg valami kicsit tartottam fel KV-val. A 4502-t leszedtem 36%-ra vele. Akkor most a KV is túltápolt?!

Majd amikor a Maus körül rohangálsz körbe-körbe és nem ér utol a tornyával (beállni mellé uncsi), na az vicces.
<irónia off>

Medek közül a legjobb (talán még Pershing jöhet szóba), az 1 tierrel kisebb heavy-kig bezárólag megeszik mindent. Tier 9-10-ben pilóta és szerencse függõ, azonban nagy a pszichológiai hatása és így nagy elõnnyel indulsz a harcban.
Azonban nem halhatatlan. Csak majdnem...
Na jó, OP lett. 😄
Hali
Csak hogy engem is szidjanak paran.....
En most ezt nem egeszen ertem , az is-7 meg a maus(stb high end) tank tulajoknak az a bajuk hogy nem sebezhetetlenek? Miert lenne az jo ha egy maus vagy is-7 egyedul ki tudna irtani minden kissebb kategoriaju masinat,szerintem azert tortennek ilyenek mert ez egy szimpla game(sehol nem lattam hogy azt irtak volna a fejlesztok hogy hardcore szimulator)noveli a tartossagot es jokat lehet rohogni.Nekem is multkor a fullra tapolt vk36-omat szetkapta 3db verengzo bt7 eloszor duhongtem aztan rajottem megerdemeltek , ugyesek voltak ,eltudom kepzelni milyen vicces lehettem ahogy keringtek korulottem 60-al. Szvsz nem rossz game ez ,vannak hibai de tanulhatnanak tole a nagy nevek, nem egy kiadott full verzios jatekban tobb a bug.
En szemely szerint az 1.6-os counter strike ota nem szorakoztam ilyen jokat.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

gyerünk gyerünk 😊

Sztetek jó az paraméternek, ha minden embernek az adott tankban elért átlag XPjét veszem mérvadónak? Az sztem elég jól meghatározza az illetõ adott tankban nyújtott teljesítményét...

Lammaer, csináltam neked egy 15:1-es csatát😊 Majdnem 15:0😛

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

szabii98
ISel, oneshot a SU-100? Legnagyobb ágyúval? Sztem eléget vagy mellettem seggbelõték, mert 2 mp ha volt hogy meghalt...Utána T-43 10%ról meg PZIII 1shottal de ez már semmikül 😄

I met God. She's black

Szituációfüggõ de bele... én is döglök meg néha úgy IS4-ben vagy VK45-ben, hogy köpni nyelni nem tudok amikor tûz alá vesz 5-6 ellenséges heavy azt huss... közben jó ha lövök kettõt.

noname23
de jó neked mert nekem ma az átlag 3-4lövés és kifüstöl a szuper 54em akkor ez hogy van?

erdos
Majd az új ágyút nézd meg, az akkora elõrelépés lesz hogy beájulsz...
üt mint az ipari áram és úgy lõ mintha géppuska lenne :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"