World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hirtelen nem ugrik be mennyi az arany, amúgy úgy rémlik 1 arany 400 credit.
Amúgy ez a balancer ismert hibája, fenn van a listájuk valahol (TDk mellett a heavyiket/medeket is ilyen szarul balancolja).
Kicsit szedtek szét dee nembaaj, jólesz ez.
Azt nem tudom miért nem írnak egy olyan parancsot ami nem engedi hogy ilyen unbalanced legyen a TD-k aránya.
A medve nem játék.
Még sosem vettem egyet sem, az aranyat inkább free xp-re (ritkábban) és fõleg pénzre váltottam, hogy gyorsabban haladjak a tech treen, pénz keresésnek premium tankkal nem látom értelmét, hiszen amennyibe egy normális masina kerül azt egy mozdulattal sok százezerre lehet váltani meló nélkül, az abból vett cuccal meg lehet pénzt keresni. Annyival nem tûnnek jobbnak a premium hk-k, alacsony tierekben talán a PzKpfw 38H735(f) tûnik kiugrónak a többihez képest.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egy év alatt meg max bukok rajta 20 dollárt az nem nevezhetõ kifejezetten soknak, ráadásul bármelyik hónap elõtt/közben fizethetek elõ majd az egy évesre...
Egy szó mint száz, az elején biztos hogy havit fogok rendelni és ha a hozzáállásuk kicsit jobb lesz mint most akkor valószínû elõfizetek majd évesre is, de vakon nem fogok kb 20k HUFot megrizikózni.
egyebkent ismert hibaja az enginenek (memory leak) van is rola jo sok bejegyzes a hivatalos forumon
a fenti program fokent akkor hatasos ha 2 Giganal tobb Ramod van
allitolag a kozelgo patchekben majd javitodni fog
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/17/shot_018.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/17/shot_017.jpg
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"is still under consideration"
Korábban pedig volt egy kérdés arra vonatkozólag, hogy az A-32 vagy a PZV/IV gift tank lesz-e
válasz: "Have no worries. None of these vehicles is going to be beta-testers gift tank."
ez mitol van??
u.i:remelem jol szurtam be a kepeket.....
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ugye mi is kapunk a béta miatt, esetleg elõrendelünk (ha valaki akar legalább egyszer fizetni annak már megéri), ha meg valaki nagyon lelkes megveszi a gyüjtõit, vagy elõfizet egy évre, szóval a jelenlévõk többségének az elsõ perctõl lesz 1-4 prem tankja :-)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Be happy. :) Running!
A T-54ben ammo racktól meghalni max évente 1x lehet, a VK45ös csávó kb olyan mintha nyert volna a lottón. Speciel én nem is emlékszem hogy lett volna ilyen T-54es élményem 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Itt egy másik: "armor slope, 25% spread of penetration and damage" ezek befolyásolják ,hogy mi történik ezért is nehéz reprodukálni pl egy ammo rack robbanást de igazából a valóságban sem volt másképp. Viszont ha ez az érték mondjuk 5% lenne akkor akár minden körben ammó rackkel lõnének ki sohasem úsznád meg halott legénység modul sérülés nélkül és a javítási költség is baromi nagy lenne ezért mindenki campelne na akkor lenne csak nagy sírás.
Enélkül is megmondtam volna neked, hogy a tank jobb oldalát találta el a VK, ami tele van lõszerrel. Eddig az összes T-54-es amit egy lövésbõl robbantottam fel, a jobb oldalát mutatta felém.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
a gyilok elötti pillanat a csávó 44Km/h-val robog
az érdekes halál kb egytized másodperc alatt semmi lövedék nyomvonalat nem lehetett látni ezért rajzoltam ismét
itt látható az elsõ becsapódás elég jól sikerül mert még a lánc is leesik és itt még van lövedék nyom
Mi is teszteltünk tegnap ismerõssel és még nem tudtuk produkálni ezt a hihetetlen teljesítményt fõleg szembõl mert rengeteg lepattan. Futottunk jópár kört VK45el is de t54el is mert azzal gyorsabb az újratöltés ezért itt mutatnám hogy még ammoracket se lehet egyszerû okozni álló célpontra.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ezt le kell írjam: PzIV L70-es ágyú (kb. 130-as pen), rálõttem egy M7 Priestre, épp kukucskált le a domb szélérõl, tehát tökéletes célpont volt. Az elsõ és 3-ik találatom lepattant!!!!
12 mm-es páncélról.. hmmmmmmm <#eljen>#eljen>
Aztán kiszedték elõlem. Egy hangyányit ideges lettem..
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
többieknek
A karácsonyi dekorációt minden honnan eltünteti garázsból és a térképrõl is a zászlós rész csak egy plusz dolog anélkül is mûködik a félre értések elkerülése végett.
The Matrix has you...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"