World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tréfát félre téve az Eu 6.2.8 a Ru meg már 6.3.7
Manõverezhetõség, mennyire hajlandó a modul sérülésre, milyen gyakran válik meg a papucsától(esik le a lánctalp), és akkor ide sorolnám a korábban említett RoF-ot, de ha valaki tud még általános jellemzõt akkor megköszönöm.
Szerintem nem mindenki tudja a gyengepontokat amit ugye lõni kellene egy tankon, persze SPG és TD egyértelmû oldal vagy valag.
De vannak olyan helyek ahol pl szembõl is lehet csúnyaságokat mûvelni, ez nincs valahol összeszedve?
Hogy tudok több hsz-t egybeszerkeszteni?
Nagyjából a fenntartás egyszerû: egyik sem kifizetõdõ hosszútávon 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
T30 - a legbrutálisabb ágyúja van, de alulpáncélozott
Maus - brutális páncélzat és HP, cserébe döglassú
IS7 - mozgékony fenevad és sok róla a lepattanó.
Szóval, ha megtanulod jól kihasználni a bokrokat, teszel fel álcahálót meg távcsövet, és legénységet még camóban is jártas, többet tudsz leadni mint egy lövés.
Stugban pl lakewilleben szénné lõttem egy KTt a felsõ úton, aminek a végén egy bokor van, és úgy robogott el mellettem hogy észre se vett 😊
Másszor meg egy Vk45-öt sikerült valami 60-ról lelövöldöznöm 15-re, 5ösével, és csak azért nem tudtam megõlni mert kifogyott a lõszer.
Használd ki amig tart a halálbokor szindróma 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
DMG, RoF, sebesség stb.
Lehetséges, hogy a lövedék irányát és a páncélzat helyzetét (összességében tehát a beesési szöget) is számításba veszi. Tehát ha nem szembõl lövöd a T-54 120 mm-es homlokpáncélját, hanem mondjuk 30°-os szögben jobbról, akkor 187/cos30=216 mm. Ha 45°-os szög lenne jobbról, akkor már 264 mm lenne az effektív vastagsága.
Feltételezem azért volt szükség a lövedék kompenzációs dologra, hogy át tudják lõni egymás páncélzatát a nagy gépek. Például a Maus és az IS-7 addig tudná lövöldözni egymást, amíg el nem fogy a lõszerük. Feltéve ha javítják a Maus bugos részeit és a harckocsik páncélzatának a hull front lower (Hogya a fenébe hívják ezt a területet magyarul
?) része nem látszik.
Látható, hogy mennyire sokat számít a 30°-ban döntött páncélzat még a játékban is (a valóságban több elõnye van). Ehhez még hozzá jön a +/-20%-os átütési szórás. Ezzel a szórással elég változó eredményességgel lehet átütni a T-54 homlokpáncélzatát.
Már egyszer volt róla szó, (Cifu írta le) az a kép amin 100 mm vastag a T-54-es homlokpáncélja egy késõbbi típús. A korai verzióknak 120 mm-es volt, csak túl nagy terhelést kaptak az elsõ gõrgök és inkább csökkentették 100 mm-re. (Még így is bõven megfelelõ volt a védelme.) A kép nem csúsztatás, csak nem vízszintes síkban állt a fényképezõ és ezért tûnik ferdének a vonal.
Egy kis kitérõ: Ximix 23488-as hozzászólásában adott meg forrást is. Az egyik képen (T-54 torony) kiválóan látszik, hogy az kései orosz gépek tornyán hogyan változik a páncélvastagság. Ami érték a WoT-ban meg van adva az a torony alsó részére vonatkozik.
A KT 150 mm, 40°-os páncélja is erõs, csak a WoT-ban ez nem jelennik meg. Mert a KT-nek több olyan pontja is van szembõl, ami gyenge: lövegpajzs, tulajdonképp a 180 mm vastag torony és a teknõ alsó 100 mm-es eleje. Ezekre a területekre szoktak célozni és nem a 150 mm-es homlokpáncélra. Persze az átkozott +/-20%-os szórás miatt néha átlehet lõni a homlokpáncélját is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

nekem majdnem mind megvan (UK kiadasban)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Inkább random generálj vagy saccol. :-P
ez azt jelenti, hogy a játék a tényleges páncélvastagsággal számol (t-54nél +20%, de ez mindegy) és a lövedék beesési szögétõl függõen még gyorsan kiszámolja az efektív páncélvastagságot?
Himersdofon a várból lefele lõsz elvileg csak 100mmm ha az utcán szembe jön 200 mm.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
KT: 150mm / 50 fok: 234mm
T-54: 100 (120)mm / 60 fok: 200 (240) mm
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
SU100 in action
Sajnos én nem tudom áltatni magam hogy a WOT szivat direkt, igy kénytelen vagyok rádkenni hogy leplezzem bénaságomat 😄
ha jól látom, akkor a pánclja 100 mm vastag,
a 200mm-s rész nem csúsztatás? ott nem a vízszintesnek kellenne lennie?
ehhez, hogyan viszonyul a tigris2 180 mm-s páncélja, az mennyire volt vastag?