World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Baromi nagy hülyeséged irtam PSD formátumban kellene, tehát az a formátum amelyet a photoshop saját maga alapból ismer, már csak azért is mert rétegenként szeretnék festeni😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

És tényleg... mondjuk használhatóságon egyik változtatás sincs akkora hatásal rá mint az, hogy 20%al kisebb lett a front armor... annó azzal IS4-el is tudtam szemtõl szembe 1vs1ezni.. ha nem is tudtam megölni, irdatlanul le lehetett osztani 😊

Nagyon szépen köszönöm a választ, és Neked is exoterm 😊)

Eagle16
Gyorsan felejtenek az emberek.

"T29: increased visibility of the tank, +5% influence on accuracy during movement and traverse, 105mm_Gun_T5E1 - reload (in seconds) 9.5->10, by 10% reduced traverse speed for top turret, fixed display of frontal armor for both turrets, changed guns ammunition load."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Egyébként hihetetlen, mert mikor azt hiszem, nyugi van, megcsináltam, összehoztam és végre élvezhetném a játékot, olyanokkal állnak elõ, hogy átvariálják a tech tree-t, az eddigi heavy tankokat bevágják TD-nek, visszavesznek és az eddigi jó tank semmire se lesz használható utána.

Volt ilyen T29 nagy nerf? Én csak a 20%-os armor "bónuszra" emlékszem... azóta is Tier8-nak tartom a T29et 😊

Eagle16
Ez kb. soha nem történik meg, mert nagyon ritkán alakul úgy, hogy a T-54-es csak úgy álldogálhasson a Maus mellett egymagában, úgy hogy senki sem lövi.

A T-54-es "nerf" meg semmi, amit a T29-el csináltak, az a nerf. (traverse speed, turret traverse, ROF, sebesség csökkentés...és mindezt egyszerre)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ulvar
Nem neked való a T54...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nem akarlak elkeseríteni, de jelenleg hp veszteség nélkül tudja kilõni az egeret és ez tippre így is marad

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

noname23
mi hír a pachrõl<#kerdes> mostanára ígérték vmikor
mert kíváncsi leszek hogy utána mennyi esélyem van egy maus-al szemben a t54el mert már addig nerfelik hogy semmire se lesz jó így még viszont elég jó egér gyilkos

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ha kilépsz a csatából, a tankod felrobban.

Az mitõl lehet,h rögtön a csata kezdetekor felrobban valamelyik tank?Már másodszor látok ilyet,és úgy hogy senki nem lõtt senkibe?
X atkák 😊

Jól van na.Addigra már a végelgyengülésben szenvedtem. 😄

Met
team kill-t szeretnék jelezni, a múltkor a [email protected] írtam és amikor válaszoltak akkor írták, hogy legközelebb az eu supportnak jelezzem

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ez lenne az.

Met
az EU supportnak mi a címe?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ximix
? a WoT/res/vehicles mappája tele van .dds harckocsi irhákkal, vagy másra gondoltál?
Orosz Paint.NET képes leírásavagy hogyan csináljunk tarka Fredit
na most jött el a pillanat hogy hanyagolom egy picit a játékot, mert képtelen vagyok elviselni, hogy az átlag IQ az 40

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

V43 1105
Tud valaki esetlegesen elérhetõ harckocsi templaterõl amelyet photoshoban megnyithatok, lehetõség szerint DDS fájl formátumban?😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ximix
Várjál csak majd ha megérkeznek a Japán kamikaze tankosok pillanatok alatt úgy körbe halják a zászlót, hogy nem tudsz oda menni 😊)
azért jók az ilyen pvp alapú mmo-k, mert az ember újra és újra rájön, hogy mennyire hülyék az emberek. Sosem fogom megérteni, hogy nem látják be, hogy azon a pályán ahol van középen egy domb, 10-bõl 9-szer az a csapat nyer, aki birtokolja a dombot. Gondolom ezek az emberek a szorzótábláig sem jutottak el, elvégre annak az értelmezése lényegesen bonyolultabb.

gondolom az is majd akkor lesz használható, amikor az egér: bekötik a másik ágyút

Himmelsdorfon 1 ember nem tud elzárni egy utcát. Lakewille mellett a hidas pályákon (a mocsaras meg a kastélyos a 3 hiddal) bevett szokás a hídon meghalni vagy megölni az ellent...

Lee után csak azért "megváltás" a T1, mert ugye a Lee a legkreténebb találmány a WOT-ban...

M6 az fényévekkel jobb, fõként a 90-es miatt. Nem 1 Tierrel jobb a T1-nél, hanem vagy 3-al 😊, azt szoktam célpontnak tekinteni. A T1-et csak akkor, ha nincs semmi más piros a nagytérképen 😊

Isteni a screenshot... fõleg az a rész, ahol látszik hogy mi is ölte meg a T1-edet 😊

Csak nem egy Marder II ? Erdõs, mondom hogy félni kell T1ben a Mardertõl 😊

Lakevillen bevett a középsõ út lezárása, nekem az volt az elsõ 1shot2kill akcióm GW Tiger-rel. (2 KV, gondolom ez volt a céljuk, csak kicsit lerövidítettem játékukat)

ximix
Lakevill pályán láttam elõször a tó melletti ösvényen elindultak páran, de nem sikerült az akció viszont úgy haltak meg keresztben, hogy elzárták az utat még taktikának sem rossz pl Himmelsdorfon lezárni így egy két utcát
Tono34
Kb csak arra is való.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mivel nyertek így érthetõ😊

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Na a screenshot eszembe se jutott, gyorsan téptem inkább, nem akartam visszalõni. Az a gáz, hogy az egész meccsre ez rátette a bélyeget, több tank legyengülve indul és ráadásul idegesebbek is miatta a játékosok, én is mérgemben vagy 2 percig nem tudtam még koncentrálni, felbaszta az agyam a kis tetû.
gippy83 volt amúgy a neve, Pz 38(t)-vel ment.

ximix
Kicsi a bors,de...
.

.
.
.
A jó fiuk ide kerülnek ha jelented

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/98-game-rules-enforcement/
A nap képe:

jó tudni, hogy a T-54et már az artyknál is jobban gyûlölik az emberek
:-)

Tono34
Azt hiszem akinek több XP jön össze az viszi a díjat.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Screenshot és a hivatalos fórumban posztold ki, és kapja a bant!!

Egyébként csak simán agyhalott.

Az miért jó egyeseknek, hogy induláskor belelõnek a saját csapattársukba párat? 10 perce elõzõ csatámban egy Pz 38-as legalább 3 baráti tankba belelõtt, egy SPG-t lesebzett vagy 30%-ra mire abbahagyta, belõlem "csak" 40 HP-t szedett le, gyorsan húztam onnan. Ilyenkor kap valami büntit, XP vagy pénz levonást? A program érzékeli, hogy egy friendly fire lövés helyett volt vagy hat?

Mondjuk mindig ilyen vereségeket szeretnék<#vigyor5><#nevetes1><#idiota>

Mi alapján dõl el ki a TopGun?? igaz vesztettünk, de nekem is 6 kill meg a másik csapatban is egy IS-nek is 6... gondolom hogy õk gyõztek😞

De ebben csak az a vicces hogy én kilõttem õt😄 most akkor ki a TopGun?😄

maniac78
Csak tudnám mi élveznek a kis majmok azon, hogy a nyert meccsben elfoglalják a bázist?
Azt a kis tetves Pz III, IV meg némileg nagyobb osztály is. Nem tudom hozni a Ferdivel az átlagom, mert amikorra belendülnék ezek elba...ák. <#falbav><#banplz><#violent><#boxer>

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Ha már T1

Az én stílusomhoz nagyon passzolt a Dönci T1 Heavy tank.Persze csak akkor ér vmit, ha már ki van gyúrva.De ez minden vasra igaz.Per pill. doppingolt M6 van terítéken,ez sem rossz,ha nem a góliátok között kell vigéckedni.Ami érdekes,h nagyon teperek a T-29re és pont ez a tank amibõl a legtöbbet kilõttem. 😄
Az tuti,ha majd megpillantok egy M6-ot addig nem nyugszom,amíg nem sikerül kilõni.

Achmed927
Szép teljesítmény ! T1-el tényleg nehéz ilyen meccseket hozni. GYÛLÖLTEM annó ! 😄 Sok türelmet még hozzá. 😉

erdos Te meg ne szólogassál már be neki állandóan. Had tegye be a képet ha akarja. Fáj az ujjad ha görgetned kell picit ? Én személy szerint szeretek képeket nézegetni itt. (persze ha lehet mit nézni , pl az ilyen teljesítmények jó képek)

Aranyból nem tudsz normális tankot venni, csak prémium tankot...

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

I.C.ram
Ja, a Tatra Csehszlovák cég volt. Scania meg svéd.
Tatrát Csepelnek nézte

I.C.ram
magyar fejlesztésû? Ezt hol látod?
Cseh aztán vákia😊

Ejj, nagyon szopok ezzel a Pz IV-el, Pz III-al sokkal jobban ment, ez lassú, szarul manõverezik, frontpáncélján kívül a többi oldala vékonyka és baromi sok XP-re van még a jó ágyú. 😞

A Tatra cég nem magyar. Ha jól tudom cseh (illetve volt hogy csehszlovák volt) cég.
<#nevetes1>