World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"T29: increased visibility of the tank, +5% influence on accuracy during movement and traverse, 105mm_Gun_T5E1 - reload (in seconds) 9.5->10, by 10% reduced traverse speed for top turret, fixed display of frontal armor for both turrets, changed guns ammunition load."
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A T-54-es "nerf" meg semmi, amit a T29-el csináltak, az a nerf. (traverse speed, turret traverse, ROF, sebesség csökkentés...és mindezt egyszerre)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
mert kíváncsi leszek hogy utána mennyi esélyem van egy maus-al szemben a t54el mert már addig nerfelik hogy semmire se lesz jó így még viszont elég jó egér gyilkos
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
X atkák 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Orosz Paint.NET képes leírásavagy hogyan csináljunk tarka Fredit
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
M6 az fényévekkel jobb, fõként a 90-es miatt. Nem 1 Tierrel jobb a T1-nél, hanem vagy 3-al 😊, azt szoktam célpontnak tekinteni. A T1-et csak akkor, ha nincs semmi más piros a nagytérképen 😊
Csak nem egy Marder II ? Erdõs, mondom hogy félni kell T1ben a Mardertõl 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
gippy83 volt amúgy a neve, Pz 38(t)-vel ment.
.
.
.
.
A jó fiuk ide kerülnek ha jelented
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/98-game-rules-enforcement/
jó tudni, hogy a T-54et már az artyknál is jobban gyûlölik az emberek
:-)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyébként csak simán agyhalott.

De ebben csak az a vicces hogy én kilõttem õt😄 most akkor ki a TopGun?😄
Azt a kis tetves Pz III, IV meg némileg nagyobb osztály is. Nem tudom hozni a Ferdivel az átlagom, mert amikorra belendülnék ezek elba...ák. <#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Az tuti,ha majd megpillantok egy M6-ot addig nem nyugszom,amíg nem sikerül kilõni.
erdos Te meg ne szólogassál már be neki állandóan. Had tegye be a képet ha akarja. Fáj az ujjad ha görgetned kell picit ? Én személy szerint szeretek képeket nézegetni itt. (persze ha lehet mit nézni , pl az ilyen teljesítmények jó képek)
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"