World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is érdekesen van megcsinállva a WoT-ban. Eagle írta, hogy nem fogják javítani, mert ott a valóságban is 100 mm volt. Annyit korrigálnak, hogy nem szenved majd HP sérülést, csak lánctalp esik le. Fura megoldás.

Ez a 100 mm egy újabb aljas csúsztatás a fejlesztõk részérõl. Ezért van az, hogy a Mausodat olyan gyakran átütik oldalról is. Akiknek ez sikerült valószínûleg kitapasztalták vagy tudták hogy ott csak 100 mm-es a páncélzat és eleve oda lõttek. Ekkor hiába állsz be srégen a 100 mm kevés. 😊

Amúgy érdekes a helyzet, mert a valóságban 100+80 mm volt a páncélzat. A teknõ oldala 100 mm, azt takarta a futómû (ami kis futógörgõkbõl állt) és a futómûvet takarta egy 80 mm-es lemez. Véleményem szerint jobban járna úgy a Maus, ha csak 100 mm vastag lenne az a rész, de ha átütik akkor nem sérül HP-t, mintha 180 mm lenne de akkor sérülhetne is. (Ami amúgy hiába 100+80 mm, nem felelne meg 180 mm-nek.)

Majd az E-100-asnál is hasonló helyzet áll elõ, csak annál nem fog lenyúlni ilyen mélyen és íves lesz a kötényezés.
ximix
Ezen csodálkoztam én is mert ügye a csúf neve németeknél a "Tommy cooker" azaz Tomi kukta mivel hamar lángra kapott és megsültek a bent ülõk.
Nem a Wotra gondoltam. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Molnibalage
A %-ot adó cuccokból mit érdemes venni? Hányat? Azok ára eladáskor számít? Vagy ezek öröklõdõ cuccok?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Barrett 50 Cal
+ majd buffolni fogják a 88asát.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Pedig a Sherman nem is szokott kigyulladni a WOTban.

hát jelenleg top motorral elõlrõl is hátulról is 20%, hogy leég, volt ennél dúrvább?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az utolsó változtatás amire emlékszek az az, hogy már nem egy sherman gyulladási képességeivel vetekszik. De tervezeik növelni a sebességét.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

V43 1105
Apropó, Tigrisen változtattak valamit? Mostanában van hogy 3-4 lövedék simán lepattan az acélmacskáról, szinte élvezet vele játszani 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A 107es ágyújához még csak prem. lõszer sem szükséges feltétlenül, az már csak a hab a tortán. 😄

Molnibalage
Az a helyzet, hogy lényegében a prémium lõszerek nélkül azok ellen, akiknak van, csak szenvedés szerintem. Õk egy lövéssel irtanak, te meg mintha cseresznyemagot pöckölnél sok ellenre...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

V43 1105
SU-85.. esküszöm imádom... 😄 Prémium lõsszerrel csak úgy peregnek kifelé a tankok elõlem, sõt még a nagyon tierüeket is simáán sebzem.. tetszik! 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

remélem ezt is javítják, micsoda véletlen hibákkal van tele ez a játék...ha német tankkal játszol

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Az teljesen jó tank, páncélzata ugyan nincs, de mozgékony és jó kis ágyúkat lehet rárakni.

TDantes: hát ezt nem, mert a valóságban is olyan vastag volt ott, viszont azt javítani fogják majd, hogy ha ott lövik meg akkor ne szenvedjen el HP veszteséget, csak a lánctalp essen le.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jó tudni, de ezt fogják javítani majd valamelyik patch-ben?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

byzhouse
mekkora szopás ez a T28 :S

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Eagle16
Itt egy kis segítség, hogy kis tankkal hol érdemes lõni oldalról a Maust hogy átmenjen az AP. A piros vonal alatt csak 100mm-es a páncél, felette 185mm. Persze nem árt 90 fokban rálõni, mert nagyobb szögbõl onnan is lepattanhat.

ximix
105mm VK36-on elég jól szuperál többször van találatom mint a L/48-al. Kipróbálom ezt a harmatos L/58-t 😊tier 6.-on 65 átlag sebzéssel én leszek a király <#schmoll2>
goldos löszere viszont nem lenne rossz ütne mint az ipari áram.
szerintem: CB 1 tank
preorder +ba? még egy tank
mega giga brutal gyûjtõi? sok tank

Molnibalage
Kivel lehetne együtt tolni? A játékosok többsége baszik kommunikálni...

Tudom is én hány darab hely van a raktárban alapból. Ez esetben 6+1slot, amiben a pre-order van. 😊

ximix
Az oroszon 6 slot van.
pre-order hogy fog mûködni? különbözõ cégek ahogy szokott lenni (steam, zavvi, stb.) vagy csak az oroszoktól, pl WoT hivatalos oldalán?
dobozos verzió vagy digitálisz? azt tudom, hogy van gyûjtõi vagy mi, már ha ez biztos.

The Matrix has you...

Fukar genyók 😊

Nem. Ha jól értelmeztem a pre-order-t megkapja minden CB részvevõ, ami egy 6. slotba kerül. Viszont ha eladod a tankot, akkor az extra slot nem tûnik el, hanem megmarad.
Így 5 + 1slot, amiben a pro-order van.

Szóval akkor CBSek kapnak +1 slotot (5 helyett 6) a preorder meg még 1et?

ja most látom, hogy õk adják a slotot is, csudi jó

closed beta test: +1 tank
preorder: +1 tank

feljebb írták a hírlevélbe, hogy rögtön megkapod õket

remélem nem úgy megy, hogy jaaa nincs slotod, akkor nincs ajándék tank :-)

Az 1est nem is értem.. Az a része még okés hogy eltolták a preordert, de mi van a slotokkal?

ez jó volt 😄 nekem is vannak ilyen snittjeim 😄

The Matrix has you...

ximix
PzIV kicsit pihen, 1112xp 26k credit amit kibírtam belõle préselni csatában kifejlesztettem a VK3601H-t és 32.700 xp-t míg a legénység elért a 75%-rõl a 100%-ot a Hummel és a VK3001H maradt csak.
A VK3601H a 75L/48 ágyúval kezd és a szokásos visszalépéssel,egy Tigris putyogtatot elég jól tûrte, de aztán jött az IS-4 és azt mondta fényképeznek nézek az objektívba.. csííz villant is. .
Jó meglátás

meg tudom különböztetni azt ha felgyúlok és ha nem, ebben nincs hiba 😊 a megsemmisülésnél lesz a bibi, valószínû néha a robbanást, fõleg ha HE-vel csinálják, akkor tûznek veszi,de mivel meg is halok így nincs mit benyomnom. nálam ugyanis nyomni kell ha oltani szeretnék 😊

The Matrix has you...

az utolsó pár sor olyan megható

1. New time line for pre-orders launch. Extra slot included.
2. Removed from preliminary patch notes of v.0.6.4:
Added tier for company battle mode with limitations on max vehicle tier and/or overall tier of the company.
Reason: unfortunately we won't manage to finish it in time, will be added in the next update.
Reworked gun mantlets for Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger.
Reason: Maus goes first, it will be used as guinea pig (in the finest sense of the word) to test the new mantlet mechanics.

Tetszik az új pálya kellemesen lehet rajta lövöldözni, plane ha valaki normálisan tud célozni nem úgy mint én! 😊

kép
Ja es bocsi a helyesirasi hibakert , de filmet neztem kozbe....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hat ez hatalmas volt<#taps>
....... koszi!!!!

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hali
en is majdnem ugyanezt nyomtam vegig a pz IV-et es a vk3601-et eltre fejlesztettem, a fulra tapolt Pz IV nagy flash(foleg ha veszel ra extrakat), a Vk3601 fullra tapolva szinten nagy buli csak az esetek 60-70szazalekaban olyan meccsekre rakott vele(legalabbis engem )ahol tier8-9-es ellenfelek vannak es a harom leggyengebb kozott voltam majd mindig,szar erzes amikor orulsz hogy ha annak orulsz ha az ellenfel kozul 1 fullos tigris vagy tigris 2 jon veled szembe m, mert azokat legalabb tudom sebezni... <#falbav> valamennyire
A tigrist is komalom de ha nem tapolod fullra akkor vegyel hozza nyugtatot.

Sztem pont akkor használódik el amikor lángragyúlsz 😊

Van aki irkált olyanokat hogy néha akkor is ha megsemmisülsz, de ez kérdéses.

jah, hogy ez ilyen automata néha? 😊 akkor kiveszem a francba, olyan sokszor nem gyulladok fel (be😊 ).

The Matrix has you...

Az oltókészülék tudtommal automatikusan elhasználódik néha. Sztem csak egybeesett a repkit felhasználással...

No, hát ha jól értem, a MAust meg tudnád venni a VK45 eladása nélkül, a VK45-el meg plusszos vagy.

EGyszerû: mivel a VK45-el tudsz termelni, megveheted már most is a Maust. Ha 100k alatt vagy, mész pár kört a VK45-el azt kész 😊

Én a Tigrisre gyúrok, még kell hozzá egy milla, holnap jó lenne összeszedni 😊

The Matrix has you...

Eagle16
Jah, azt sokszor felhasználja akkor is, ha csak simán kilõnek...német tankra már nem is veszem meg általában, fölösleges 😄 Szovjetre meg amcsira pedig nem is kell.

be van pipálva, de mondom, már futottam bele olyanba nem egyszer nem kétszer, hogy kétszer annyit vont le, nem 3k-t, hanem 6-ot a javitócsomagért, pedig csaka zt használtam el, de mellette van oltókészülék pl. gondolom azt számolta fel vagy nemtom mit.

The Matrix has you...

Eagle16
Megéri, de azért legyen tartalékba egy 150-200k-d.

Aha, egy hét alatt prémiummal, össze tudok szedni egy milliót. Vagy valamivel kevesebbet, inkább olyan 900 körül.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mivel gyûjtögeted a creditet? Vk45-tel anyira plusszos vagy?

Másik opció?

Jelenleg egy tankom van a vk45. Pont elég creditem van a Mausra, de hát nem nullázódhatok le.
Na most vagy eladom, a vk45-öt, és megveszem a Maus-t, vagy még egy-két hétig gyûjtögetem a creditet, és megveszem akkor.

Mi a másik opció?