World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért bízom benne, hogy kevesebb ammo rack robbanásom lesz az erõsebb toronyban.
Egyébként van olyan statisztika, amiben meg lehet nézni, hogy hány killem volt aP és hány HE lõszerrel? AP-val gyakorlatilag két napja nem lõttem ki senkit, HE-vel sokkal jobban potyognak a killek bármilyen jármûrõl is legyen szó. Azon filózom, hogy nem is viszek több AP lõszert 15-20 darabnál, golflabdáknak tûnnek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sokat általában nem segít a fejlesztett torony sem a PzIV túlélésben, viszont onnantól már fel megy rá az L70 ami viszont remek fegyver.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most csináltam azt, hogy körbelõttem elõlrõl hátulról 10 méterrõl egy lomha KV-t. HÁTULRÓL 10 méterrõl nem ment át a motortétrre irányzott AP lõszer. HE? Az sem ért szart se. Aztán két lövésbõl kinyírt.
Nem igaz, hogy a német tankokkalm mennyire egyenlõtlen küzdelmekbe rak be...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
49-48 nálam az arány.
251 csatából 61-et éltem túl, ez 24%, de hozzá kell tenni, hogy én Pz III A-val és Pz III-al eléggé elõrerohanós taktikát játszottam, inkább beáldoztam magam azért, ha felfedeztem egyszerre 5-6 ellenséget és az arty azután jól meg tudta õket szórni. PzIII A-val folyton olyan csatákba rakott be, ahol semmi esélyem nem volt, ehhez képest 39 csatából 20-ban nyertünk, szal annyira nem paanszkodom, de idáig az volt a legszarabb tankom, elõtte 45% volt a túlélésem, PzIII A alatt esett 30 alá.
Egyébként ez a Pz IV is francos kartonpapírból van, nézegetem már a fejlesztett tornyot hozzá, még 1800 XP kell hozzá, na annak már komolyabb páncélja lesz, csaknem duplázza a mostani toronyét, abban van minden reményem.
50-50%-ban voltam az gyõztes / vesztes oldalon.
169 csata alatt volt 105 killem, ebbõl egyszer 8 egy csata alatt. Mai napig nem értem, hogy hogyan csináltam.
A találati arányom visznt 42%. Az jó?
Am nemtudom tegnap mi volt (ma még nem játszottam) de KV-3-ról nagyonsok minden pattogott, még a seggérõl is, Tigristõl kezdve IS, T-43 baromi sokminden, én meg ott állok, meg megyek feléjük troll-face-el és azok meg csak rikosé, annyit látok, piros dmg indikátor, de hp-m az stagnál 100%-on😄😄
Még nem próbáltam ki, mert inkább a Marder-re fejlesztettem ki a 76mm-est, de ma meglesz.
Mikor indul akkor az éles?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha ingyenes lesz a játék, akkor minek ez a pre-order? Csak úgy a semmire utaljon az ember két-három héttel a megjelenés elõtt pénzt nekik, hogy hw után jöjjön a plusz tank+slot meg az arany?
Meg amennyit tologatják a peccset abban sem vagyok biztos, hogy március10-15 az megvalósul, persze a pre-order február 24-28-at tuti nem fogják tologatni, jöjjön csak a lóvé.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Azigen, jóhogy nem már áprilisra tolják át egy prémium tank miatt.
ha tudatosan kilõsz egy csapattársat akkor jár a ban, tök mindegy, hogy jogosnak érzed-e vagy sem. Nekem is volt már tudatos tk-m, és ha kapom érte a bant elfogadom
A prémium tankokról annyit, hogy a játék legOP-abb tankja az adott mezõnyt figyelembe véve nem a t-54, hanem egy prémium tank :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Beírom chatba hogy shit Churchill, azok meg elkezdtek pattogni hogy õk akármikor megszorongatják a KV-3-at. Aztán elkezdtek a valagamba mászni, nem hagytak kifordulni,konkrétan beszorítottak egy 20m-es helyre, mondtam hogy eléglesz mostmár. Haver belement az egyikbe erre az elkezdett lõni, a vége azt lett hogy mind2-t kinyírtuk. Aztán jöttek azzal hogy õk reportolnak, az ilyen minek? õ kezdi hogy baszogat, és csodálkozik ha 107-essel szembõl olyat kap hogy eltûnik 3/4-ed HP-ja. És most lehet azzal jönni hogy én kezdtem hogy beírtam, de az csak egy vélemény volt, erre õk dedó mode ON.
Különben is az összes premium tank egy szutyok. T-28-al még féltem a Churchill-tõl, mostmeg röhögök rajta.
30-as ROF, de az olyan mint a meggymag, ezzel mit lehet csinálni?
Olyan ronda mint a bûn, és a turrent frontja meg 90fok, azt mi nem üti át? Az ilyennel minek keménykednek?
hezi10,5: nagyokkal is találkozol, mindenkit sebzel, de kell a csapatjáték hajlam, mindenki örül neked (a társak azért, mert olyan kis aranyos vagy, az ellen azért, mert ha meglát akkor lõszer pocséklás nélkül tapos el)
egyáltalán így hogy juttott tovább az OBJartyra
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Érdekes vétel volt a SU-100. Kb 24 meccs, abból 20 gyõzelem. Még a Maust is lesebeztem az egyik pályán. 100-ról 40-re, kilõttem egy Ferdit, és további 6 tankot sebeztem. (köztük 2 T-54)
Jó kis gép. Pénzt is jól ad ahhoz képest.
remelem csak vicceltel....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Az a baj, hogy csak a hülyéknek tudják beadni, hogy csak véletlen mûve, hogy komoly bugok vannak a német tankokon, a nagyobb baj, hogy megpróbálják, tehát hülyének nézik az embereket.