World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy t-54est

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A Tûzoltókézikészülék az ótómatikus avagy anuális mûködésû? a 3K-s ra gondoltam

Sippie
IS-3-ra rammer, és wet ammo mellé mit érdemes rakni?
;-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Köszi<#love11><#love11><#love11>
Orosz szerveren már máshol jár a patch mutató.

menjél igyát egy kávét, majd nézd meg, a neked címzett #23950-es kommentemet...

egyébként szívesen

amíg nem 100% a legénység, addig hálátlan dolog, és nagyon nehéz még álcahálóval is (elvégre rossz bokor választásnál kiszúr az ellen medje), ha nagyon nem megy akkor, lehet gyakorolni az expert vonalat :-)

a legnehezebb dolog: ellenállni a kísértésnek, hogy lõjön az ember :-)

Ha agyõztes csaták/2 a túlélési mutatód, akkor már nagyon jó vagy.
Én pl még elég bénának számítok, mert sokat játszottam noob modban
leo
win: 54%
surv: 15%
no comment :-)

most, hogy már 100% a legénység + 70% álca + háló + kukker + megtanultam rendesen játszani, nos így már móka

Gyerekek sokadszor kérdezem meg, hogy EU szerveren melyik a legfrissebb verzió, mert nekem 0.6.2.8-ig frissít, ti meg új pályákról meg stb. írtok!!!<#boxer><#boxer><#boxer>
Csak nekem a 2.-3. opció nem akar sikerülni. 😞 Okos scout meglát két tankot majd kap 9 kilenc lövést és 80xpvel vánszorog haza. 😞

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

noob scout (régen én is ilyen voltam): berohan az ellenség bázisára és meghal

okos scout: beül egy olyan bokorba ami egy négyzet távolságban van a megszokott vonulási utaktól leszereli az ágyúját, hogy véletlen se lõjön és számolja a pénzt, ha ezt megunta és szétzilálódott a front,akkor visszaszereli az ágyút majd beszalad kilõni az artykat (mert pontosan tudja, hogy hol vannak, mert látta a lövéseiket) majd ha ezzel végzett akkor tovább számolja a pénzt.

expert izgága scout: fél négyzet távolságból követi a nagyokat, bokorról-bokorra, pontosan tudja, hogy hol van az ellenséges tankok gyenge pontja, és ha már csak egy sebzet med van: leadja rá a halálos lövést, ez után láthatatlanul bosszantja a hvyket és végig követi a támadóéket, az utolsó akciója pedig az arty kergetés (lásd okos scout).

Ulvar
User Errort arra értettem hogy egyedi hiba szerintem. Esetlegesen RAM? Nekem amiatt csinálja néha.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Optimalizálási hiba? Nekem totál bepirosodást nem produkált még, nem jelent semmit, btw az is a játék hibája.
Nem hinném, hogy a konfig, pláne a user a hibás, ha esetleg a játék nem szuperál éppen megfelelõen. Most akkor én nyomtam rá rosszul a Battle gombra és tényleg user error, vagy fos a konfigom? Egyiket sem hinném.

Jobb alul, 3 !!!

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ulvar
jobb alsó sarok ikonja.

Molnibalage
Hol látom, ha valaki meghívott egy csaptaba?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ulvar
2010 Július óta játszom a játékkal, egyszer sem produkált ilyet. Tehát hol a hiba?

Eddig még nem produkált ilyet (6 napja tolom ugyan) és második játékom volt ma, tehát nem is játszottam sokat, max 12 perce futott a program. Ettõl még a játék van megírva szarul, nem user error, mert nem én basztam el.

Ulvar
User error...nekem a memóriahiányt szokta mutatni (piros lesz a terep) ha túl sokat játszom totál full grafon.

Ulvar
Vagy elõre rohan az ellenség bázisa közepe felé, mozog nem nyílegyenesen megy cikk cakkozik és próbál minél több piros pontot mutatni a társainak a nagy rádiójának köszönhetõen. (fõleg malinovkán, komarin pályán nagyon hatásos egy scout, fõleg jó idõben jó helyen, mert így a társaidnak sok ellenséget megmutatsz aminek következtében õk könnyebben kilövik õket. És ne csodáld hogy téged lõnek elsõnek mert az ellenség tudja hogy scout vagy és védik az artyt meg saját magukat az ellen lövéseitõl, azáltal hogy nincsenek megjelölve a térképen.

Aztakurva dejó ez a játék, így töltötte be a pályát, jó 4 méterrel a pálya fölött lebegtem és enyhén hiányos is volt a pálya.
Vajon ilyenkor a többiek hogy láthattak?

ezek szerint nem

a scout ül a bokorban álcahálóval és NEM LÕ

Molnibalage
De, emlékszem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mi az, hogy scout? Meglátom az elsõ ellent és szétkapnak. Micsoda játékélmény...

szerintem menj sétállj egyet, mert túl ideges vagy, + nem emlékszel pár alapvetõ dologra amit már jó párszor elmondtunk + ott van a faq-ba

lásd: #23965,23969

Ulvar
MERT SCOUT TANK VAGY!!!! És a balansz az TIER4-7 között van ha jól tudom, Volt errõl korábban egy táblázat.

Ulvar
Úgyhogy Ruszkik a készítõk 😊. Ennyi.

Ha tank balanszt akarsz akkor Company of Heroes. Igaz az stratégiai...(bár ott is húz az amcsik felé a tank dolog, de azért ezerszer jobban balanszolva van).

TVelvet
Valaki talált már megoldást az ATI belsõ nézetes, lövök, és laggol problémára?
Baromi irritáló hogy leesik az FPS mint az állat, és szaggat, 5850-es ATI-n 😞
Molnibalage

Most is sok esélyt hagy. Hogy a francba sorolhatja a IV-es tankomat folyamatosan VI meg VII osztályú ellenfelek ellen...?

a scoutolás elõnye:

nézd meg ezt a képet, egyet lõttem csak, engem kilõttek, de mivel a többiek lõtték az általam felfedezett tankokat, annyi pénzt kaptam (+ kellemes mennyiségû xpt), mint ha kilõttem volna a teljes lõszer mennyiséget

Molnibalage
Azt csinálom. Lövök kettõt azt sipirct. Csak még két találat után is tûpontosan lõnek vissza.

Hogy a faszomba van az, hogy német tank egybõl immobile, meg optika és parancsnok el, míg a ruszki jön szépen tovább...?

Ulvar
Marder-t úgy kezeld mint egy FPS játékban a snipert. Az egy bitang jó tank (képes átütni egy IS3at is...). Fedezék + bokor és messzirõl lõdözni, és simán tudsz sebezni ha nem is kilõni tankokat. Neked a legfõbb célod az hogy minél többet sebezz, ne a killeket nézd, semmi értelme. A sebzés számít, meg annak mennyisége.

pz3 elsõ (nem tudom a map nevét): irány H7 a többi meddel, oldalról beleharapni párat a többiekbe, túlélési idõ, ha szar a csapat: 70 mp, kilép, másik tank

lakevill: védeni az artyt a birka a scoutoktól

havas pálya: álca háló fel gyorsan egy bokorba be, a t14-et leszámítva mindenkit sebzel

ruinberg: 15 freekill, 7-9 soron óvatosan végig a támadók mögött bokorról-bokorra, álcaháló társaságában

Ulvar
Ha nehéz tankokhoz kerülsz PZ3 az egy dolgot jelent. ELÕRE KELL MENNED SCOUTOLNI AZ ARTY(K)NAK. Ha egész mélyen elõre tudsz menni és sok tankot scoutolsz azért kapsz egy scout plecsnyit ami már szép XP + credit számot ad fõleg ha van prémiumod mellé. Ezt csináld rohanj elõre, hisz könnyû tank vagy.

Hát a hw megoldja ezt a gondot mert kénytelen leszel 0 ról kezdeni, addig kéne jól átgondolni merre akarsz elindulni. Nekem tegnap este durrant be az agyam egy T-54 es csürhe rohama után hogy dögöljenek meg de azért sem lesz szovjet tankom. Mint örök optimista elmegyek majd a tigris ig és bizakodom az E sorozatban, meg megcsinálom az ami heavy-t max T32 ig.
Ulvar
A játék fejlesztõi úgy fogalmaztak, hogy a német tankokkal lesz a legnehezebb játszani, amcsi az közepesen nehéz, szovjet a legkönnyebb (többit nem tudni, pl: Franciáról, vagy esetleges Britrõl Japánról stb..).

De nem lesz ennyire gyenge a német tankok aránya, ha a fizetõs emberek lázadni fognak hogy miért ennyire szar, akkor inkább nem fizetek. Egyelõre mivel ingyenes csak a nagyon brutálisan elbaszott német tankokat javítják. De kezdjük azzal hogy egy Tier 8as Heavy tank a Tier 9es a németeknél. (VK4502P1 = Királytigris prototípus).

A teljes német tech fában a VK4502P1 az Tier 8 lesz a VK4502P2 lesz a tier9. (de lesz E50 tier8, E75 tier 9, E100 tier 10 heavy tank).

Molnibalage
Most is mi volt? Csapattársaimat kilõtték az elején. Én meg mit tegyek T-34-85 és haverjai ellen...?

Molnibalage

Az utolsó pár csata leosztása. Így lehet bármit is elérni..?

Ulvar
Az még kevés, majd SPICZI-t kérdezd meg hány tankja van 😊.

Molnibalage
Az a baj, hogy német vonalra áldoztam idõt. Nincs idõm 0-ról kezdeni mással.

De pont ez a probléma, egy év múlva ha még futni fog a játék, akkor mindenki szovjet tankozni fog, szovjetek ölik a szovjeteket, néha betéved pár német, amcsi, francia, stb. SPG meg TD és jó napot.

Visszavonom amit tegnap mondtam hogy nem igazán kedvelem a T29 et. Most már azt mondom hogy nagy test nagy élvezet! 😊
Tegnap este miután három órát kínlódtam a stock vk3002 vel lazításnak mentem pár kört a T29 el és azt legalább élveztem. Attól legalább érezhetõen tart az ellen, bírja is az ütés és a 105 el még sebezni is tud. Fõleg Ensk nél vettem észre hogy nem szívesen dugták ki az orrukat szembõl a csiki-csuki harcnál.
játszál szovjet tankokkal, t8 felett: easy mod, csak a többi szovjet tanktól kell félned, mert egy nagyon ügyes német tankos is csak átlagos tudású játékos által vezetett szovjet tankkal ér fel

Molnibalage
Összegezve a problémám az, hogy a valóságoz köze nincs az erõviszonyoknak, de kiegyensúlyozatlan, mint játék. Ezt tényleg így akarják kiadni...?

Molnibalage
Ezt hol nézted meg?

Molnibalage
Most is mit csinált. T-26, IS-2, Su és Hummel és egybek közé vágott be. 6-szor találtam el az ellent oldalról. Semmi hatás. Egy lövésel kinyírt.

Bujkáltam amíg tudtam. Még azt sem tustam szinte. Azonnal elindultam hátrafele, de még így is eltaláltak....

amíg csak kis tankjaid vannak, addig a 48-48 nem gáz

de a tényleges tudásodat, stílusodat a ranglistából tudod kinézni. Na nem a helyezést kell nézni, mert az csalóka, hanem, hogy egyik statod, hogy viszonyul a másikhoz, pl:

mivel vannak nagy tankjaim, ezért nálam már fontos a win/lose

win: 53%
lose: 45%
surv: 36%

figyelembe véve, hogy 99%ban német kütyüvel játszom, ezért ez már jónak számít

732. vagyok, tehát ez lesz az átlag, amihez viszonyítunk, ennek fényében, rólam kijelenthetõ:

agresszív támadó játékos vagyok (magas captured, túl magas detect) akinek fontosabb a gyõzelem, mint a túlélés (nagyon kicsi average xp), mivel német tankokkal vagyok, kijelethetõ, hogy rosszul játszom meg a tankokat (ez a stílus szovjet tankot kívánna).

konklúzió: ész nélkül megyek nem megfelelõ tankkal, és bár ügyesnek számítok, mégis rontja a statokat a védekezõ tankkal támadó stílus.

Na, ilyen egyszerû ez :-)

byzhouse
(Y) kör elején atyaúristenbõl kilõnek 1 lövéssel. <#zavart2>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;